Rødhætte kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med eventyret om Rødhætte, så er et Rødhætte kostume til børn et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et rødhætte kostume til børn kan bruges til flere forskellige festlige anledninger.

Hvem elsker ikke historien om den lille skønne Rødhætte? Historien om Rødhætte er et folke eventyr som har eksisteret i mere end 300 år, første gang nedskrevet i Frankrig.  Det oprindelige folkeeventyr er siden hen blevet modificeret og omskrevet utallige gange alt efter hvad tidens moral har været. Rødhætte har ikke altid haft rød hætte, faktisk havde hun ikke en gang et navn.

Den historie, vi nok kender bedst her i Danmark er Brødrene Grimms fortolkning:

Hele byen kender Rødhætte, og når hun kommer forbi, smiler og vinker alle til den lille pige med den røde hætte. Rødhætte er elsket af alle, særligt sine bedstemor. Rødhætte gør altid, alt hvad hun kan for, at gøre andre glade! Så når hendes mor siger: ”Rødhætte, du skal gå lige gennem skoven” så gør Rødhætte selvfølgelig det, særligt når bedstemoren ligger og er syg og svag. Altså med mindre ulven kommer og påpeger, at hun jo kunne glæde Bedste ved at plukke nogle af de smukke blomster, der vokser lidt længere inde i skoven. Det var slet ikke med vilje. Det var bare for, at gøre Bedste glad, så hun glemte, hvad hun havde fået besked på, og hun kunne jo ikke vide, at ulven var slem, men heldigvis kom den stolte og dygtige jæger og skar dem ud af den slemme ulvs mave.

Når den lille Rødhætte skitseres, er det typisk med en kjole, en rød kappe med hætte, hvilket har givet hende navnet Rødhætte.

Til trods for at Rødhætte efterhånden har en del år på bagen, er Rødhætte stadig en populær figur. Rødhætte kostume til børn er oplagt til både fastelavn, halloween, til fødselsdagen med Rødhætte tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Rødhætte kostume, se bare med her:

Skærmbillede 2017 12 18 kl. 22.19.47 825x1024 - Rødhætte kostume til børn

Rødhætte babykostume

Klæd din lille datter ud som Rødhætte til fastelavn og lad hende gå på opdagelse, men pas på den store stygge ulv!

Find Rødhætte baby kostume hos Temashop

rødhætte kostume 2 år kostume til 2 årig rødhætte med lang kjole

Rødhætte kostume til 2-13 årige

Gør din pige klar til at tage på besøg hos bedstemor i dette fine kostume, der består af kjole med forklæde og kappe med hætte. Advar hende for en sikkerheds skyld om farlige ulve i skoven. 

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2017 12 18 kl. 22.24.04 944x1024 - Rødhætte kostume til børn

Rødhætte udklædning

Gør dig klar til en tur i skoven iført dette bedårende kostume. Men pas på! Ulven lurer måske lige om hjørnet.

Find Rødhætte udklædning hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 12 18 kl. 22.26.30 780x1024 - Rødhætte kostume til børn

Rødhætte børnekostume

Alle har hørt historien om den lille Rødhætte og ulven og husker pigen som en sød og bedårende pige i fin kjole og med rød kappe. Nu kan din datter blive klædt ud i dette rødhættekostume bestående af en fin rød, hvid og sort kjole med mange fine detaljer og påsyet forklæde i ternet stof med hjerte foran. Kostumet indeholder også en fin kappe med hætte og søde ulveører på toppen.

Find Rødhætte børnekostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 12 18 kl. 22.34.52 841x1024 - Rødhætte kostume til børn

Rødhætte Zombie kostume

Skal der findes kostume til halloween, skal kostumet være mere uhyggeligt end sødt. Et Rødhætte Zombie kostume er det oplagte kostume til halloweenfesten. Lille Rødhætte Zombie kostume til piger. Sæt bestående af kjole og hætte.

Find Rødhætte Zombie kostume hos Temashop

 

Fandt du det Rødhætte kostume til børn du ledte efter?

rødhætte kostume til børn 1024x317 - Rødhætte kostume til børn

LÆS OGSÅ: Rødhætte kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Snehvide kostume til børn

LÆS OGSÅ: Alice i eventyrland kostume til børn

Indlægget Rødhætte kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!