Rødhætte kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med eventyret om Rødhætte, så er et Rødhætte kostume til børn et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et rødhætte kostume til børn kan bruges til flere forskellige festlige anledninger.

Hvem elsker ikke historien om den lille skønne Rødhætte? Historien om Rødhætte er et folke eventyr som har eksisteret i mere end 300 år, første gang nedskrevet i Frankrig.  Det oprindelige folkeeventyr er siden hen blevet modificeret og omskrevet utallige gange alt efter hvad tidens moral har været. Rødhætte har ikke altid haft rød hætte, faktisk havde hun ikke en gang et navn.

Den historie, vi nok kender bedst her i Danmark er Brødrene Grimms fortolkning:

Hele byen kender Rødhætte, og når hun kommer forbi, smiler og vinker alle til den lille pige med den røde hætte. Rødhætte er elsket af alle, særligt sine bedstemor. Rødhætte gør altid, alt hvad hun kan for, at gøre andre glade! Så når hendes mor siger: ”Rødhætte, du skal gå lige gennem skoven” så gør Rødhætte selvfølgelig det, særligt når bedstemoren ligger og er syg og svag. Altså med mindre ulven kommer og påpeger, at hun jo kunne glæde Bedste ved at plukke nogle af de smukke blomster, der vokser lidt længere inde i skoven. Det var slet ikke med vilje. Det var bare for, at gøre Bedste glad, så hun glemte, hvad hun havde fået besked på, og hun kunne jo ikke vide, at ulven var slem, men heldigvis kom den stolte og dygtige jæger og skar dem ud af den slemme ulvs mave.

Når den lille Rødhætte skitseres, er det typisk med en kjole, en rød kappe med hætte, hvilket har givet hende navnet Rødhætte.

Til trods for at Rødhætte efterhånden har en del år på bagen, er Rødhætte stadig en populær figur. Rødhætte kostume til børn er oplagt til både fastelavn, halloween, til fødselsdagen med Rødhætte tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Rødhætte kostume, se bare med her:

 

ulv kostume til baby ulv babykostume ulv udklædning til baby

Ulv kostume til baby

Hvis storesøster skal være Rødhætte til fastelavn, så kunne familiens mindste jo være en uld. Dette varme plys kostume består af en heldragt med farlige ulvetænder, snude, ører og øjne på hætte. Kostumet fås i størrelse 1-2 år. 

Find kostumet hos Jollyroom

 

Skærmbillede 2017 12 18 kl. 22.19.47 825x1024 - Rødhætte kostume til børn

Rødhætte babykostume

Klæd din lille datter ud som Rødhætte til fastelavn og lad hende gå på opdagelse, men pas på den store stygge ulv!

Find Rødhætte baby kostume hos Temashop

 

rødhætte kostume til piger rødhætte udklædning rødhætte fastelavnskostume eventyr udklædning

Rødhætte fastelavnskostume

Så fin dragt til den lille pige. Kostumet er så fint og i lækkert materiale så den er meget blød. Udført i flot design af italienske designere. Med mange flotte detaljer. Findes i størrelser fra 2 år til 4 år. 

Find kostumet hos Renleg

 

rødhætte kostume 2 år kostume til 2 årig rødhætte med lang kjole

Rødhætte kostume til 2-13 årige

Gør din pige klar til at tage på besøg hos bedstemor i dette fine kostume, der består af kjole med forklæde og kappe med hætte. Advar hende for en sikkerheds skyld om farlige ulve i skoven. 

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2017 12 18 kl. 22.24.04 944x1024 - Rødhætte kostume til børn

Rødhætte udklædning

Gør dig klar til en tur i skoven iført dette bedårende kostume. Men pas på! Ulven lurer måske lige om hjørnet.

Find Rødhætte udklædning hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 12 18 kl. 22.26.30 780x1024 - Rødhætte kostume til børn

Rødhætte børnekostume

Alle har hørt historien om den lille Rødhætte og ulven og husker pigen som en sød og bedårende pige i fin kjole og med rød kappe. Nu kan din datter blive klædt ud i dette rødhættekostume bestående af en fin rød, hvid og sort kjole med mange fine detaljer og påsyet forklæde i ternet stof med hjerte foran. Kostumet indeholder også en fin kappe med hætte og søde ulveører på toppen.

Find Rødhætte børnekostume hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 12 18 kl. 22.29.09 885x1024 - Rødhætte kostume til børn

Rødhætte kostume

Klæd dig ud i dette søde kostume og giv bedstemor og alle andre på din vej, lækre boller og blomster i ægte rødhætte stil.

Find Rødhætte kostume hos Temashop

 

rødhætte børnekostume 450x450 - Rødhætte kostume til børn

Rødhætte børnekostume

Eventyret om den lille Rødhætte, bedstemoren og den store, stygge ulv har altid været elsket af børn, så det er ikke overraskende, hvis dit barn vil være Rødhætte til næste kostumefest. I en sød kjole og den klassiske hætte kommer dit barn til at være lige så sød som ikonisk! Rødhætte Børnekostume Budget indeholder en rød/hvid kjole og en rød kappe med hætte til at hænge over skuldrene.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2017 12 18 kl. 22.34.52 841x1024 - Rødhætte kostume til børn

Rødhætte Zombie kostume

Skal der findes kostume til halloween, skal kostumet være mere uhyggeligt end sødt. Et Rødhætte Zombie kostume er det oplagte kostume til halloweenfesten. Lille Rødhætte Zombie kostume til piger. Sæt bestående af kjole og hætte.

Find Rødhætte Zombie kostume hos Temashop

 

halloween rødhætte kostume til børn eventyrligt halloween kostume rødt kostume til piger

Rødhætte Halloween kostume

I fortællingen om Den Lille Rødhætte er det ulven, der er ond. Han æder bedstemor og prøver at narre Rødhætte, men hvad nu, hvis det var omvendt? Dette kostume er perfekt til halloweenfesten eller en udklædningsfest.

Find kostumet hos PartyKing

 

Fandt du det Rødhætte kostume til børn du ledte efter?

rødhætte kostume til børn 1024x317 - Rødhætte kostume til børn

LÆS OGSÅ: Rødhætte kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Snehvide kostume til børn

LÆS OGSÅ: Alice i eventyrland kostume til børn

Indlægget Rødhætte kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Rødhætte kostume til børn

error: Content is protected !!