Snehvide kostume til piger

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Snehvide og de 7 små dværge.

Så er et Snehvide kostume til piger et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Eventyret om Snehvide er egentligt skrevet af de berømte tyske brødre, Brødrene Grimm, der ligesom vores egen H.C. Andersen, forstod sig på at skrive eventyr, der stadig den dag i dag, er de historier vi husker bedst fra vores barndom. Nutidens børn elsker også de gamle eventyr, ikke mindst fordi Disney har taget de storslåede eventyr, og gjort dem levende i form af tegnefilm og rigtige spillefilm. Disney begyndte på at lave en Snehvide og de 7 små dværge film i 1934. Den udkom i 1937 (i 1938 i Danmark). Siden er historien udkommet som teater, tegnefilm, spillefilm, serie og julekalender i mange variationer. 

Historien om Snehvide

Historien om Snehvide og de 7 små dværge handler om en smuk kongedatter der er den smukkeste i verden. Hendes hus er hvid som elfenben, hende hår så er sort som ibenholt og hendes læber så røde som blod. Hendes onde stedmor er sygelig jaulox over sin steddatters ynde og skønhed og forsøger at tage livet af hende, udelukkende for at kunne være den smukkeste. Stedmoderen har et magisk spjel som svarer når hun spørger: Lille spjel på væggen dér, hvem er smukkest i landet her?

Snehvide søger tilflugt hos de 7 små dværge der kommer til at elske hende lige så højt som skovens dyr. De redder hende flere gange fra stedmoderens onde forsøg på at gøre en ende på Svehvides liv. 

Som alle gode Disney film, så ender historien (som vi kender den i dag), ganske lykkeligt. Snehvide får Prinsen og det halve kongerige. 

Snehvide kostume til piger kan både bruges til fastelavn og fødselsdagen/temafesten med prinsesse tema. Snehvide kostumerne findes i størrelser.

 

snehvide kostume til piger snehvide børnekostume disney kostume snehvide kjole

Snehvide kjole

Smuk Disney Snehvide kjole til udklædning og fastelavnsfest. En smuk prinsessekjole med Snehvide motiv og klassiske prinsesse detaljer, som pufærmer og sløjfer. 

Find kostumet hos Only4Kids

 

 

snehvide kostume med kappe snehvide udklædning til børn snehvide fastelavnkostume

Klassisk Snehvide kostume til børn

Lille Spejl på væggen der, hvem er smukkest i landet her? Iført denne fantastisk smukke kjole med kappe bliver du Snehvide og er den smukkeste i kongeriget.

Find kostumet hos Temashop

 

snehvide luksus kostume til børn snehvide børnekostume til piger

Luksus Snehvide børnekostume

Vil lillepigen være lidt ekstra fin til festen? Intet problem! Denne flotte kjole fra Disneys Snehvide kommer garanteret til at imponere alle skovens dyr – og selvfølgelig også de syv små dværge! Sørg nu for at dit barn holder sig langt væk fra den uhyggelig dronning og hendes æbler. De ser sikkert rigtig appetitvækkende ud, men de har en ækel effekt på den som tager sig en bid! Snehvide Børnekostume Premium inkluderer en højkvalitets kjole. Kjolen er mørkeblå, lyseblå, rød, hvid og gul, og den er lavet af polyester. Den har pufærmer, en pailletudsmykket overdel med et lille tryk forestillende Snehvide, et bælte af roser i taljen og en puffet, lang nederdel bestående af flere lag tyl. Over nederdelen sidder et kort parti puffet satin. 

Find kostumet hos Temashop eller Find kostumet hos PartyKing

 

snehvide kjole barn tilbud fastelavn 2021

Disney Snehvide kostume til unge prinsesser

Undgå den onde dronning og hendes forgiftede æbler! Klæd dig ud i dette nydelige Snehvide kostume med den berømte høje krave og puf-ærmer. Syv par øjne eller flere kommer til at beundre hver eneste detalje på den glitrende kjole. 

Find kostumet hos Temashop

 

snehvide kostume til piger

Snehvide børnekostume

Fint klassisk snehvide kostume i snehvide farver. Findes i størrelser fra 4-12 år. Sødt piger og knap så pyntet snehvide udklædning til Disney prinsesser.

Find kostumet hos Temashop

 

deluxe glimmer snehvide udklædning til Disney prinsesser

Deluxe snehvide kostume til piger

Dette er en smuk kjole, som ser ud præcis som Snehvides kjole fra Disney-filmene. Den har alt, hvad en prinsessekjole skal have: den glitrer, den har pufærmer, den har mange fine detaljer og selvfølgelig medfølger der et diadem. Tag nu blot ikke en bid af æblet! Snehvide Glitrende Børnekostume er en glitrende kjole, som ser ud som Snehvides kjole. Underdelen er gul, overdelen er blå med røde og guldfarvede detaljer og den har korte pufærmer. Kjolen har en hvid høj krave. Den er fremstillet i 100 % polyester. En guldfarvet tiara med røde sten medfølger.

Find kostumet hos PartyKing

 

snehvide babykostume snehvide kostume baby

Snehvide udklædning til de mindste Disney prinsesser

Har den yngste valgt Snehvide som sin yndlingsprinsesse, har vi en super sød lille dragt til næste fest. Kjolen ligner den klassiske Snehvide-kjole. Med i købet følger der et sødt hårbånd, som fuldender udseendet. Snehvide-kostumet inkluderer en kjole og et hårbånd. Kjolen er fremstillet af satin og tyl. Den er blå, lyseblå, gul og rød med en hvid krave. Den har korte pufærmer og et puffet, gult tylskørt med blåt bånd langs kanten. På brystet finder man teksten “Snow White”. På kraven sidder der en rød stofrose, mens der ved hofterne er et blåt satinparti samt et rødt bånd med en rød rose foran. Pandebåndet er fremstillet af rød satin med en gul rose og en rød sløjfe foran. Det er elastisk og lukkes bag på hovedet med valcrobånd.

Find kostumet hos PartyKing

 

snehvide børnekjole 450x450 - Snehvide kostume til piger

Snehvide børnekostume

Den 21. december 1937 var der verdenspremiere fra Snehvide og de syv dværge. Det var, som man siger, ikke i går. Men filmen er stadig lige elsket blandt både børn og voksne, og nu er den officielle kjole endelig kommet! Giv den som gave til en, der er helt skør med Snehvide! Her får du en fin kjole i polyester med motiv fra filmen Snehvide.

Find kostumet hos Partyking

 

 

snehvide kostume til piger snehvide paryk sort kostume til børn

Snehvide paryk til børn

Skal familiens prinsesse have et snehvide kostume, er det et must at håret er sort som ibenholt – ellers holder eventyret jo ikke! Det ideelle tilbehørssæt til Snehvide kostumet. Med dette sæt har du alt du skal bruge for at komme til at ligne eventyrsprinsessen Snehvide. Sættet består af Paryk med rødt bånd, glitter makeup, rød perlehalskæde med hjerter, ring, spejl, kam og børste.

Find Snehvide paryk til børn hos Temashop

Great pretenders snehvide kostume til børn 409x450 - Snehvide kostume til piger

Great pretenders snehvide kostume til børn

Er Snehvide det helt store hit hjemme hos jer? Så vil denne kjole fra Great Pretenders helt sikkert falde i god smag. Kjolen har mange fine detaljer og er oplagt både til fastelavn og fødselsdagen med Snehvide tema.

Find kostumet hos Kids-world

LÆS OGSÅ: Askepot kostume til børn

LÆS OGSÅ: Rapunzel kostume til børn

LÆS OGSÅ: Ond dronning kostume til voksne

Fandt du det helt rigtige Snehvide børnekostume?

snehvide kostume til piger snehvide børnekostume snehvide disney udklædning

Indlægget Snehvide kostume til piger indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Snehvide kostume til piger

error: Content is protected !!