Snehvide kostume til piger

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Snehvide og de 7 små dværge.

Så er et Snehvide kostume til piger et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Eventyret om Snehvide er egentligt skrevet af de berømte tyske brødre, Brødrene Grimm, der ligesom vores egen H.C. Andersen, forstod sig på at skrive eventyr, der stadig den dag i dag, er de historier vi husker bedst fra vores barndom. Nutidens børn elsker også de gamle eventyr, ikke mindst fordi Disney har taget de storslåede eventyr, og gjort dem levende i form af tegnefilm og rigtige spillefilm. Disney begyndte på at lave en Snehvide og de 7 små dværge film i 1934. Den udkom i 1937 (i 1938 i Danmark). Siden er historien udkommet som teater, tegnefilm, spillefilm, serie og julekalender i mange variationer. 

Historien om Snehvide

Historien om Snehvide og de 7 små dværge handler om en smuk kongedatter der er den smukkeste i verden. Hendes hus er hvid som elfenben, hende hår så er sort som ibenholt og hendes læber så røde som blod. Hendes onde stedmor er sygelig jaulox over sin steddatters ynde og skønhed og forsøger at tage livet af hende, udelukkende for at kunne være den smukkeste. Stedmoderen har et magisk spjel som svarer når hun spørger: Lille spjel på væggen dér, hvem er smukkest i landet her?

Snehvide søger tilflugt hos de 7 små dværge der kommer til at elske hende lige så højt som skovens dyr. De redder hende flere gange fra stedmoderens onde forsøg på at gøre en ende på Svehvides liv. 

Som alle gode Disney film, så ender historien (som vi kender den i dag), ganske lykkeligt. Snehvide får Prinsen og det halve kongerige. 

Snehvide kostume til piger kan både bruges til fastelavn og fødselsdagen/temafesten med prinsesse tema. Snehvide kostumerne findes i flere størrelser.

 

snehvide børnekostume eventyr kostume barn snehvide udklædning pige

Snehvide kostume til piger

Iført dette smukke Eventyrlige Prinsesse Sne Deluxe Børnekostume bliver hun hurtigt klar til at drage på eventyr sammen med hendes 7 små dværge-venner: Brille, Gnavpot, Lystig, Prosit, Flovmand, Søvnig og Dumpe. Et skønt fastelavnskostume til piger i størrelser fra 4 år til 12 år.

Find kostumet hos Temashop

 

snehvide luksus kostume til børn snehvide børnekostume til piger

Luksus Snehvide børnekostume

Denne flotte kjole fra Disneys Snehvide kommer garanteret til at imponere alle skovens dyr – og selvfølgelig også de syv små dværge! Sørg nu for at dit barn holder sig langt væk fra den uhyggelig dronning og hendes æbler. De ser sikkert rigtig appetitvækkende ud, men de har en ækel effekt på den som tager sig en bid! Snehvide Børnekostume Premium inkluderer en højkvalitets kjole. Kjolen er mørkeblå, lyseblå, rød, hvid og gul, og den er lavet af polyester. Den har pufærmer, en pailletudsmykket overdel med et lille tryk forestillende Snehvide, et bælte af roser i taljen og en puffet, lang nederdel bestående af flere lag tyl. Over nederdelen sidder et kort parti puffet satin. 

Find kostumet hos Temashop

 

snehvide kjole barn tilbud fastelavn 2021

Disney Snehvide kostume til unge prinsesser

Undgå den onde dronning og hendes forgiftede æbler! Klæd dig ud i dette nydelige Snehvide kostume med den berømte høje krave og puf-ærmer. Syv par øjne eller flere kommer til at beundre hver eneste detalje på den glitrende kjole. 

Find kostumet hos Temashop

 

snehvide kostume til piger snehvide paryk sort kostume til børn

Snehvide paryk til børn

Skal familiens prinsesse have et snehvide kostume, er det et must at håret er sort som ibenholt – ellers holder eventyret jo ikke! Det ideelle tilbehørssæt til Snehvide kostumet. Med dette sæt har du alt du skal bruge for at komme til at ligne eventyrsprinsessen Snehvide. Sættet består af Paryk med rødt bånd, glitter makeup, rød perlehalskæde med hjerter, ring, spejl, kam og børste.

Find Snehvide paryk til børn hos Temashop

LÆS OGSÅ: Askepot kostume til børn

LÆS OGSÅ: Rapunzel kostume til børn

LÆS OGSÅ: Ond dronning kostume til voksne

Fandt du det helt rigtige Snehvide børnekostume?

snehvide kostume til piger snehvide børnekostume snehvide disney udklædning

Indlægget Snehvide kostume til piger indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

error: Content is protected !!