Askepot kostume til børn

Har du et barn der er vild med Askepot, så er et Askepot kostume til børn et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Hvem husker ikke historien om Askepot, der må så meget ondt i gennem. Det er ikke svært at forstå hvorfor Askepot drømmer sig væk fra sit hårde liv som stuepige hos sin onde stedmor og hendes to forkælede døtre. Hver dag skal hun vaske, pudse og gøre rent og høre på hvor lidt hun betyder.

Fortællingen om Askepot er et populært eventyr, som indeholder en klassisk folkefortælling med mytiske elementer om uretfærdig undertrykkelse og triumferende belønning. Det findes i utallige variantioner helt op i moderne tid. Til trods for at Askepot har mange år på bagen, er Askepot stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Askepot kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Askepot tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Askepot kostume, se bare med her:

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 17.42.28 681x1024 - Askepot kostume til børn

Askepot babykostume

Lad den lille være Askepot for en dag og tumle rundt i denne flotte prinsesseudklædning! Dragen består af en kjole med pufærmer og et hårbånd, der får dit barn til at se sød ud, som jeg ved ikke hvad.
Kostumet inkluderer en kjole og et hårbånd. Kjolen er fremstillet af hvid satin og lyseblå tyl. Den har korte pufærmer og en puffet tylkjole med hvide tekstilblomster. På brystet finder man teksten “Cinderella” sammen med en hvid sløjfe med en lyseblå blomst i midten.

Find kostumet hos Partyking

rubies askepot luksuskjole medium 116 cm - Askepot kostume til børn

Askepot Rubies kostume

Det fineste Askepot kostume til børn fra Rubies. Kjolen er i den klassiske lyseblå farve, som den kjole Askepot tog til bal i, med den masse fine detaljer.

Find Askepot Rubies kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 17.40.13 828x1024 - Askepot kostume til børn

Askepot kostume

Askepot er alle pigers favoritprinsesse, så hvorfor ikke lade den lille være Askepot til næste udklædningsfest? Denne prinsessekjole kommer til at få en hvilken som helst mor og far til at smelte! Derudover sparer du faktisk musenes hårde arbejde, når det er dig, som har fikset kjolen! Den detaljerede kjole er fremstillet i polyester og har mange fine detaljer.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 17.44.55 866x1024 - Askepot kostume til børn

Askepot kostume

Det fortryllende eventyr om en pige som så inderligt ønskede at være en prinsesse, gik en dag i opfyldelse da den gode kom og besøgte hende. Smukke hvide heste og et græskar som vogn. Det er sådan du ankommer til det store bal klædt ud som askepot på jagt efter sin drømme prins. Men HUSK at du skal være hjemme inden midnat!

Find kostumet hos Temashop

vinter askepot kostume 298x450 - Askepot kostume til børn

Askepot vinterkostume

Med denne smukke Askepot kjole, bliver din lille prinsesse klar til at gå til bal på slottet. Kostumet består af kjole og kappe med mange fine detaljer.

Find kostumet hos Temashop

LÆS OGSÅ: Askepot kostume til voksne

SE OGSÅ: Elsa kostume til børn

SE OGSÅ: Anna kostume til børn

Indlægget Askepot kostume til børn indeholder affiliatelinks

Kilde: AlletidersDisney

 

pinit fg en rect red 28 - Askepot kostume til børn

error: Content is protected !!