Askepot kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Askepot, så er et Askepot kostume til børn et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Hvem husker ikke historien om Askepot, der må så meget ondt i gennem. Det er ikke svært at forstå hvorfor Askepot drømmer sig væk fra sit hårde liv som stuepige hos sin onde stedmor og hendes to forkælede døtre. Hver dag skal hun vaske, pudse og gøre rent og høre på hvor lidt hun betyder.

Fortællingen om Askepot er et populært eventyr, som indeholder en klassisk folkefortælling med mytiske elementer om uretfærdig undertrykkelse og triumferende belønning. Det findes i utallige variantioner helt op i moderne tid. Til trods for at Askepot har mange år på bagen, er Askepot stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Askepot kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Askepot tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Askepot kostume, se bare med her:

rubies askepot luksuskjole medium 116 cm - Askepot kostume til børn

Askepot Rubies kostume

Det fineste Askepot kostume til børn fra Rubies. Kjolen er i den klassiske lyseblå farve, som den kjole Askepot tog til bal i, med den masse fine detaljer.

Find Askepot Rubies kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 17.40.13 828x1024 - Askepot kostume til børn

Askepot kostume

Askepot er alle pigers favoritprinsesse, så hvorfor ikke lade den lille være Askepot til næste udklædningsfest? Denne prinsessekjole kommer til at få en hvilken som helst mor og far til at smelte! Derudover sparer du faktisk musenes hårde arbejde, når det er dig, som har fikset kjolen! Den detaljerede kjole er fremstillet i polyester og har mange fine detaljer.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 17.44.55 866x1024 - Askepot kostume til børn

Askepot kostume

Det fortryllende eventyr om en pige som så inderligt ønskede at være en prinsesse, gik en dag i opfyldelse da den gode kom og besøgte hende. Smukke hvide heste og et græskar som vogn. Det er sådan du ankommer til det store bal klædt ud som askepot på jagt efter sin drømme prins. Men HUSK at du skal være hjemme inden midnat!

Find kostumet hos Temashop eller Find det hos Eurotoys

vinter askepot kostume 298x450 - Askepot kostume til børn

Askepot vinterkostume

Med denne smukke Askepot kjole, bliver din lille prinsesse klar til at gå til bal på slottet. Kostumet består af kjole og kappe med mange fine detaljer.

Find kostumet hos Temashop

 

askepot kjole til piger disney askepot kostume 4 år lyseblå prinsessekjole tylkjole 5 år

Lyseblå Askepot kostume

Klæd dig ud som Askepot til Halloween, fastelavn eller udklædningsfesten! Du får en flot kjole, der er dekoreret med tyl og glimmer samt et matchende diadem. Bliv den allerflotteste til ballet med denne smukke kjole – men husk at være hjemme inden midnat! Kostumet findes i størrelser fra 3 år til 8 år og består af den fine lyseblå Askepot kjole og matchende diadem. 

Find kostumet hos Jollyroom

 

luksus askepot kostume til barn lyseblå prinsesse kjole luksus askepot kostume til piger

Luksus askepot kostume til Disney prinsesser

Supersjov og smuk udklædningskostume til piger der ønsker at være prinsesse for en dag. Det fine kostume forestiller en svane prinsesse og passer perfekt som Askepot kjole og som fastelavnskostume! Kan selvfølgelig også anvendes til rolleleg derhjemme.

Find kostumet hos Jollyroom

 

 

LÆS OGSÅ: Askepot kostume til voksne

SE OGSÅ: Elsa kostume til børn

SE OGSÅ: Anna kostume til børn

Indlægget Askepot kostume til børn indeholder affiliatelinks

Kilde: AlletidersDisney

 

pinit fg en rect red 28 - Askepot kostume til børn

error: Content is protected !!