Bi kostume til baby

Har du et barn der er vild med sangen “Sur, sur sur, lille, bi omkring”, så er et bi kostume til de mindste – et bi kostume til baby, da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller blot til leg i hjemmet.

De fleste mindre børn elsker sangleje og børnesange. En populær børnesang om bier lyder sådan:

Sur, sur sur, lille bi, omkring!
Frygt ej for de vilde drenge,
flyv kun ud på mark og enge!
Sur, sur, sur, sur i lystig ring.

Sur, sur sur, lille bi, omkring!
Sid i blomten som en dronning,
sug den søde, søde honning!
Sur, sur, sur, sur i lystig ring.

Sur, sur sur, lille bi, omkring!
Flyv så med dit rige bytte
hjem til cellen i din hytte!
Sur, sur sur, sur i lystig ring.

Et bi kostume til børn består ofte af farverne sort og gul og et par vinger. Nogle kostumer har også følehorn i et pandebånd eller hårbøjle. Bi kostume til børn er både for de allermindste, men også for søde piger og seje drenge.Skærmbillede 2019 01 02 kl. 10.11.05 746x1024 - Bi kostume til baby

Bi vingesæt

Udklædning behøver ikke altid at være store kostumer og avancerede løsninger. Mange børn elsker enkeltheden i få tilbehørsdele som pifter et kostume op. Find sorte strømpebukser og en sort bluse frem og lad de fine vinger, hårbøjlen og det fine lille skørt udgøre udklædningen.Det fine sæt har både glimmer, fjer og tyl detaljer. Du kan købe samme type sæt i en mariehøne udgave.

Find sættet hos Legebutikken

humlebi kostume til baby 375x450 - Bi kostume til baby

Humlebi kostume til baby

Nemt babykostume bestående af bluse og hætte. Udklædning behøver ikke altid at være store kostumer og avancerede løsninger.

Find kostumet hos Temashop

bi dyrekostume 444x450 - Bi kostume til baby

Bi dyrekostume

Sød stribet gul og sort kjole med stort gult strutskørt i flere etager. Hårbøjlen med følehorn og de store stribede vinger fuldender humlebien. Fin løsning på et dyrekostume til piger som samtidig gerne vil være prinsesser. Travis Designs kvaliteten er helt i top og udklædningstøjet til børn kan bruges både til udklædning og fastelavn.

Find kostumet hos Legebutikken

bi babykostume fastelavnskostume til baby

Lille bi kostume til baby

Lille bi sæt til små børn indeholdende kyse og hagesmæk i bi design. Nem udklædning som kan evt. kan kombineres med en gul heldragt.

Find kostumet hos PartyKing

 

bi kostume til baby babykostume bi udklædning 1 år

Skønt bi kostume til 1-3 årige

Sum sum! Denne bi-udklædning består af heldragt og hat (overdel og sko medfølger ikke). Heldragten er gul- og sortstribet med sorte vinger syet fast på bagsiden. Heldragten er polstret med skum og lukkes med velcro bagpå. Dragten er ca 39 cm lang. Hatten er sort og gul med følehorn. En kær udklædning, der er perfekt til fastelavn eller en anden festlig begivenhed!

Find kostume hos Vegaoo

 

bi kostume til baby fastelavnskostume dreng 1 år fastelavnskostume dreng 2 år

Bi dreng – sum sum (1-2 år)

Dette bikostume til babyer er det perfekte fastelavnskostume. Dette kostume består af en dragt med vinger. Dragten er i sorte og gule striber med sorte vinger. Dragten har en sort hætte med et ansigt og følehorn. Denne dragt lukkes med lynlås. Er du på udkig efter fastelavnskostumer er dette perfekt. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

bi pige kostume til baby bi udklædning 1 år

Bi pige kostume (1-2 år)

Dette bikostume til små børn består af en kjole, vinger og en hårbøjle (strømpebukser er ikke inklusiv). Denne kjole har en gul og sort stribet overdel med korte sorte ærmer. Kjolens underdel består af gult stof med en sort kant. Dette bikostume fuldendes af de gule vinger og hårbøjlen med de sorte antenner. Perfekt hvis du mangler dine fastelavnskostumer til de små. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

Fandt du det helt rigtige bi kostume til baby?

babykostume bi kostume til baby bi fastelavnskostume til baby

 

SE OGSÅ: Bi kostume til børn

SE OGSÅ: Bi kostume til voksne

SE OGSÅ: Mariehøne kostume til baby

Indlægget Bi kostume til baby indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Bi kostume til baby

En mening om “Bi kostume til baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!