Enhjørning kostume til baby

Har du eller familiens yngste også en svaghed for magiske væsener som unicorns? Så er et enhjørning kostume til baby oplagte til den kommende temafest.

Et enhjørning kostume til baby er et oplagt kostume, når familiens mindste skal klædes ud til den kommende temafest.

Dyrekostumer er de seneste år begyndt at blive yderst populære og dette gælder faktisk uanset alder. Et af de dyrekostumer der især er høj kurs hos mange piger og kvinder er enhjørning kostumer.

Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger og de seneste er de særligt blevet det store hit når der skal leges i hjemmet og som tema for børnefødselsdage.

Enhjørningen er et af de mere kendte fabeldyr. Enhjørningen er ofte hvid, og har altid et horn i panden. Enhjørningen er et ædelt og venligt dyr, ofte meget genert og utilnærmelig. Men har du først gjort dig venner med en enhjørning er der ingen grænser for, hvad den vil gøre for dig.

Enhjørningen symboliserer kraft og renhed, og er bærer af glæde, lykke og sjælens klarhed. 

Som kostume er et enhjørning kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer. Dertil kommer at det er praktisk i forhold til at det ofte er en heldragt i plys, det betyder at det er et forholdsvist varmt kostume og nemt at tage af og på. 

Enhjørning kostume eller enhjørning udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot enhjørning kostume til baby, se bare med her:

enhjørning kostume til baby - Enhjørning kostume til baby

Enhjørning babykostume

Perfekt kostume til dig som vil klæde dit barn ud som et magisk eventyrvæsen med horn! Passer lige så godt til en udklædningsfest som derhjemme til at hygge eller lege i!  Enhjørning Babykostume indeholder en overall og hovedbeklædning i polyester. Passer til børn mellem 6-12 måneder.

Find kostumet hos Partyking

enhjørning udklædning baby 558x1024 - Enhjørning kostume til baby

Enhjørning babykostume

Dette enhjørningskostume til børn består af en bred trøje i fleece og polstret bomuldsuld til maven. Hætten er dekoreret med et smukt pink enhjørningshoved med et sølvtrådt horn. Halen er lavet af lyse syntetiske hår til en fluffy effekt. Dette kostume er perfekt til at få dine børn til at drømme sig langt væk i pastelfarver. 

Find kostumet hos Vegaoo

enhjørning babydragt 792x1024 - Enhjørning kostume til baby

Enhjørning babydragt

Enhjørningedragten består af en sparkedragt, en hætte og to støvletter. Dragten, som er lavet i hvidt plyslignende stof, har et lyserødt enhjørningehorn syet på. En firkløver findes foran på dragten. Den lukkes omme på ryggen med hvide velcrobånd. Hætten forestiller enhjørningens hoved med øjne, snude og ører, som er lyserøde på indersiden, og så det guldfarvede horn. Den lukkes under hagen med et lille velcrobånd. Støvletterne, som er guldfarvede, forestiller enhjørningens hove. De er bekvemme at have på. Dragten er perfekt til en fest med småbørn.

Find kostumet hos Vegaoo

enhjørning babykostume 745x1024 - Enhjørning kostume til baby

Enhjørning babykostume

Dette enhjørningekostume til små børn består af en dragt med hætte og sutsko. Denne dragt er fremstillet i hvidt stof med et lyserædt stykke på midten. Hætten forestiller et sødt enhjørninge ansigt. Super sødt udklædningskostume til fastelavn. 

Find kostumet hos Vegaoo

Skærmbillede 2019 10 14 kl. 12.30.33 496x1024 - Enhjørning kostume til baby

Enhjørning kostume

Dette minienhjørnings-kostume til babyer består af en kjole og et diadem. Kjolen er hvid og dekoreret med regnbuefarvede tylbånd, der giver volumen til kjoleskørtet. Kjolelivet er desuden udsmykket med en snyde-indsnøring på forsiden. Kjolen er elastisk, og dekoreret med lilla tyl med pailletter på skuldrene. Diademet prydes af et horn med små ører. Dette minienhjørnings-kostume er perfekt, når dit barn skal være med til at fejre fastelavn.

Find kostumet hos Vegaoo

SE OGSÅ: Enhjørning kostume til børn

SE OGSÅ: Løve kostume til baby

SE OGSÅ: Mariehøne kostume til baby

Indlægget Enhjørning kostume til baby indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Enhjørning kostume til baby

2 meninger om “Enhjørning kostume til baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!