Enhjørning kostume til baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du eller familiens yngste også en svaghed for magiske væsener som unicorns? Så er et enhjørning kostume til baby oplagte til den kommende temafest.

Et enhjørning kostume til baby er et oplagt kostume, når familiens mindste skal klædes ud til den kommende temafest.

Dyrekostumer er de seneste år begyndt at blive yderst populære og dette gælder faktisk uanset alder. Et af de dyrekostumer der især er høj kurs hos mange piger og kvinder er enhjørning kostumer.

Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger og de seneste er de særligt blevet det store hit når der skal leges i hjemmet og som tema for børnefødselsdage.

Enhjørningen er et af de mere kendte fabeldyr. Enhjørningen er ofte hvid, og har altid et horn i panden. Enhjørningen er et ædelt og venligt dyr, ofte meget genert og utilnærmelig. Men har du først gjort dig venner med en enhjørning er der ingen grænser for, hvad den vil gøre for dig.

Enhjørningen symboliserer kraft og renhed, og er bærer af glæde, lykke og sjælens klarhed. 

Som kostume er et enhjørning kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer. Dertil kommer at det er praktisk i forhold til at det ofte er en heldragt i plys, det betyder at det er et forholdsvist varmt kostume og nemt at tage af og på. 

Enhjørning kostume eller enhjørning udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot enhjørning kostume til baby, se bare med her:

enhjørning babykostume 1 385x450 - Enhjørning kostume til baby

Unicorn babykostume 

Klædt på med dette kostume, vil dit barn stjæle al opmærksomheden til den kommende udklædningsfest. Kostumet består af kjole og hovedbeklædning med fine detaljer.

Find kostumet hos Temashop

 

unicorn babykostume 339x450 - Enhjørning kostume til baby

Unicorn babykostume

Skal barnet klædes ud som en smuk unicorn til den kommende udklædningsfest i vuggestue eller børnehaven? Dette unicorn kostume er familiens mindste. Kostume består af en kjole i flotte farver, samt en tilhørende hovedbeklædning. 

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Enhjørning kostume til børn

SE OGSÅ: Løve kostume til baby

SE OGSÅ: Mariehøne kostume til baby

Indlægget Enhjørning kostume til baby indeholder affiliatelinks

 

 

2 meninger om “Enhjørning kostume til baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!