Om

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Om KostumeUniverset

Velkommen til KostumeUniverset. Her på siden finder du kostumer til alle. Vi er rigtig glad for at kunne vejlede dig. KostumeUniverset er siden hvor du finder inspiration til kostumer til fastelavn, halloween, sidste skoledag, karneval, temafesten og alle andre anledninger til at klæde sig ud.

KostumeUniverset

Idéen til KostumeUniverset

Idéen til denne side opstod efter at vi fik købt et utrolig dårligt kostume, til alt for mange penge i en butik, hvor vi lod mig friste af tilbudsskilte. Det viste sig at et endnu bedre og finere kostume, kunne vi have fundet på nettet, hvor der ganke enkelt også er et meget større udvalg i kostumer, end i det fysiske butikker.

At finde det helt rigtige kostume på nettet, kræver dog lidt (for udvalget er enormt og priserne er meget forskellige). Derfor har vi samlet de bedste og billigste modeller, fra danske leverandører, her på siden. På den måde får du overblik over mulige kostumer, priser og hvor de forhandles, samt til hvilke priser.

Se vores menu igennem og lad dig inspirere til et anderledes kostume og overrask til festen/arrangementet.

 

Kostumer på KostumeUniverset.dk

Vi sælger ikke kostumer, men henviser blot til webshops eller forhandlere, der har de viste modeller til salg.

Under hvert kostume, kan du se hvor kostumet forhandles. Du skal kikke videre på linket til forhandleren for at se om kostumet er hjemme i den størrelse du leder efter.

Siden indeholder affiliate links, der giver os kommission, hvis du køber et kostume hos en af forhandlerne. Omvendt betaler du ikke ekstra for at have fundet dit kostume gennem siden her. Se mere om brug af KostumeUniverset.dk her.

pinit fg en rect red 28 - Om

error: Content is protected !!