Dinosaur kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Dinosaurus, så er et dinosaur kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende temafest, sidste skoledag eller karneval.

Dino, dinosaur, dinosaurus…. Dinosauruserne har altid fascineret børn og voksne. Ligefra de kæmpe store farlige og kødædende dinoer, til de flyvende og små planteædende af slagsen. Er du typen der kan navnene på de fleste af dem og ryster opgivende på hovedet når andre ikke også kan dem udenad? Eller har du et mindre barn der bare er vild med Gustav Gris og hans dinosarus (fra Gurli Gris tegnefilmene)? Uanset hvad så er et dinosaur kostume til voksne, både skægt, festligt og varmt, på en kold festaften. 

Dinosaurerne var landjordens herrer i 160 millioner år. For 65 millioner år siden var det slut for dinoerne, men der skulle gå endnu 64,9 millioner år før mennesket Homo Sapiens, så småt begyndte at befolke Jorden. Dinosaurerne levede i den tid, geologerne kalder Mesozoikum – ordet kommer fra latin og betyder Middel-dyr, altså en Middelalder med dyr. Mesozoikum varede fra omkring 248 millioner år siden til omkring 65 millioner år siden. Det er også i hele Mesozoikum, at kontinenterne gradvis dannes og bevæger sig hen over Jordens overflade i det, vi med et fint ord kalder kontinental-drift. Altså at kontinenterne så at sige “driver” rund på Jorden som store is-flager på en sø. Denne bevægelse er stadig i gang. Kontinenternes samling og opsplitning havde stor indflydelse på, hvilke dinosaurer, der levede hvor.

Dinosaur udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafesten, karneval eller sidste skoledag. Der er efterhånden lavet flere Dinosaurus kostume til voksne:

 

velociraptor kostume til voksnevelociraptor kostume til voksne

Velociraptor kostume til voksne

I dette kostume forvandles du til den frækkeste og mest uhyggelige dinosaur, der nogensinde har eksisteret! Perfekt, når du vil vise, hvem der bestemmer til kostumefesten, eller hvis du vil skræmme alle små børn væk, som kommer efter slik til halloween! Velociraptor Kostume indeholder en jumpsuit i polyester med skoovertræk. På kostumets bagside sidder en stor hale, og overallens tryk giver et realistisk look. Til overallen medfølger en heldækkende ansigtsmaske i plast med mange detaljer og med huller til øjnene. Kostumet fås i to voksenstørrelser.

Find kostumet hos PartyKing

oppusteligt t rex kostume 450x450 - Dinosaur kostume til voksne

Oppusteligt T-rex kostume

Forestil dig at skulle til kostumefest som dine venner, og så lavet du et legendarisk move og kommer udklædt som denne dinosaur? Oppustelig T-Rex Camouflage Kostume er et rigtig sjovt kostume som får dig til at ligne en stor camoufleret og gal dinosaur.

Find kostumet hos Partyking

carry me t rex kostume 450x450 - Dinosaur kostume til voksne

Carry me T-rex kostume

Hvis du vil gøre en stilfuld og måske skræmmende entré til festen eller karnevalet, er dette den perfekte dragt. Det kommer til at se ud som om, at du rider rundt på en stor Tyrannosaurus! Kostumet pustes nemt op via den medfølgende batterimotor. Motoren puster dragten op på få sekunder. Den kræver 4 AA-batterier, som ikke medfølger. Når dragten er pustet op, ser det ud som om, at man rider på en dinosaur. Dragten er fremstillet af polyester og passer til både kvinder og mænd.

Find kostumet hos Partyking

Toy Story 4 rex kostume til voksne 336x450 - Dinosaur kostume til voksne

Toy Story Rex voksenkostume

Klæd dig ud som Rex fra Toy Story filmene – et genialt kostume til flere forskellige sammenhænge. Har du børn der er vilde med Toy Story, vil de elske at du trækker i dette kostume.

Find kostumet hos Temashop

dinosaur kostume til voksne dino kostume til voksne dinosaur kostume teen oppustelig dino kostume dino kostume karnevalskostume

Oppustelig T-Rex kostume til voksne

Selvfølgelig kan man nogle gange tænke over hvordan det var at leve for 65 millioner år siden, på den tid hvor dinosaurerne stadig hærgede overalt. Det er nok en sag som man aldrig helt kommer til at forstår og ej heller opleve, men en ting er sikkert, og det er at du kan teste livet som en menneskeædende T-Rex, også selvom det bare er en oppustelig en af slagsen. Det er jo faktisk ikke så ringe endda! Den gigantiske dinosaur T-Rex gik rundt på jorden for længe siden, hvor den spiste små dinosaurer til frokost og generelt var lidt af en badass! I dette oppustelige kostume kan du også være lige så bad-ass til den næste udklædningsfestfest!

Find det oppustelige dinosaur kostume til voksne hos PartyKingdinosaur kostume til voksne dino kostume til voksne dinosaur kostume teen oppustelig skelet T-rex dino kostume dino kostume karnevalskostume

T-Rex skelet kostume til voksne

Giv den gas som en uddød T-Rex dinosaur! Mangler du et kostume til sjov og ballade eller måske halloweenfesten, til et polterabend eller rusfesten på Uni? Så ifør dig denne dragt, som får dig til at ligne en stor, oppustelig skelet T-Rex, der er klar på at skræmme folk fra vid og sans. Lille tip: At se din kammerat blive jaget ned ad gaden af en kæmpe fossil dinosaur er muligvis det sjoveste, du kommer til at opleve! 

 Find det seje kostume hos PartyKing

 

Fandt du det dinosaur kostume til voksne du ledte efter?

dinosaur kostume til voksne dino kostume til voksne dinosaur kostume teen oppustelig dino kostume dino kostume karnevalskostume ride on dino kostume t-rex kostume dinosaurus kostume

dino kostume til voksne dinosaur kostume til voksne

 

LÆS OGSÅ: Dino kostume til børn og baby

LÆS OGSÅ: Gladiator kostume til voksne 

LÆS OGSÅ: Drage kostume til voksne

Indlægget dinosaur kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!