Dinosaur kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Dinosaurus, så er et dinosaur kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende temafest, sidste skoledag eller karneval.

Dino, dinosaur, dinosaurus…. Dinosauruserne har altid fascineret børn og voksne. Ligefra de kæmpe store farlige og kødædende dinoer, til de flyvende og små planteædende af slagsen. Er du typen der kan navnene på de fleste af dem og ryster opgivende på hovedet når andre ikke også kan dem udenad? Eller har du et mindre barn der bare er vild med Gustav Gris og hans dinosarus (fra Gurli Gris tegnefilmene)? Uanset hvad så er et dinosaur kostume til voksne, både skægt, festligt og varmt, på en kold festaften. 

Dinosaurerne var landjordens herrer i 160 millioner år. For 65 millioner år siden var det slut for dinoerne, men der skulle gå endnu 64,9 millioner år før mennesket Homo Sapiens, så småt begyndte at befolke Jorden. Dinosaurerne levede i den tid, geologerne kalder Mesozoikum – ordet kommer fra latin og betyder Middel-dyr, altså en Middelalder med dyr. Mesozoikum varede fra omkring 248 millioner år siden til omkring 65 millioner år siden. Det er også i hele Mesozoikum, at kontinenterne gradvis dannes og bevæger sig hen over Jordens overflade i det, vi med et fint ord kalder kontinental-drift. Altså at kontinenterne så at sige “driver” rund på Jorden som store is-flager på en sø. Denne bevægelse er stadig i gang. Kontinenternes samling og opsplitning havde stor indflydelse på, hvilke dinosaurer, der levede hvor.

Dinosaur udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafesten, karneval eller sidste skoledag. Der er efterhånden lavet flere Dinosaurus kostume til voksne:

 

dinosaur kostume til voksne oppustelig kostume til voksne T-rex udklædning grønt kostume kostumeuniverset

T-Rex udklædning

Oppusteligt og sjovt T-Rex udklædning til voksne med hang til sjov og godt humør.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det dinosaur kostume til voksne du ledte efter?

dinosaur kostume til voksne dino kostume til voksne dinosaur kostume teen oppustelig dino kostume dino kostume karnevalskostume ride on dino kostume t-rex kostume dinosaurus kostume

dino kostume til voksne dinosaur kostume til voksne

 

LÆS OGSÅ: Dino kostume til børn og baby

LÆS OGSÅ: Gladiator kostume til voksne 

LÆS OGSÅ: Drage kostume til voksne

Indlægget dinosaur kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!