Dinosaur kostume til voksne

Er du vild med Dinosaurus, så er et dinosaur kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende temafest, sidste skoledag eller karneval.

Dino, dinosaur, dinosaurus…. Dinosauruserne har altid fascineret børn og voksne. Ligefra de kæmpe store farlige og kødædende dinoer, til de flyvende og små planteædende af slagsen. Er du typen der kan navnene på de fleste af dem og ryster opgivende på hovedet når andre ikke også kan dem udenad? Eller har du et mindre barn der bare er vild med Gustav Gris og hans dinosarus (fra Gurli Gris tegnefilmene)? Uanset hvad så er et dinosaur kostume til voksne, både skægt, festligt og varmt, på en kold festaften. 

Dinosaurerne var landjordens herrer i 160 millioner år. For 65 millioner år siden var det slut for dinoerne, men der skulle gå endnu 64,9 millioner år før mennesket Homo Sapiens, så småt begyndte at befolke Jorden. Dinosaurerne levede i den tid, geologerne kalder Mesozoikum – ordet kommer fra latin og betyder Middel-dyr, altså en Middelalder med dyr. Mesozoikum varede fra omkring 248 millioner år siden til omkring 65 millioner år siden. Det er også i hele Mesozoikum, at kontinenterne gradvis dannes og bevæger sig hen over Jordens overflade i det, vi med et fint ord kalder kontinental-drift. Altså at kontinenterne så at sige “driver” rund på Jorden som store is-flager på en sø. Denne bevægelse er stadig i gang. Kontinenternes samling og opsplitning havde stor indflydelse på, hvilke dinosaurer, der levede hvor.

Dinosaur udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafesten, karneval eller sidste skoledag. Der er efterhånden lavet flere Dinosaurus kostume til voksne:

 

velociraptor kostume til voksnevelociraptor kostume til voksne

Velociraptor kostume til voksne

I dette kostume forvandles du til den frækkeste og mest uhyggelige dinosaur, der nogensinde har eksisteret! Perfekt, når du vil vise, hvem der bestemmer til kostumefesten, eller hvis du vil skræmme alle små børn væk, som kommer efter slik til halloween! Velociraptor Kostume indeholder en jumpsuit i polyester med skoovertræk. På kostumets bagside sidder en stor hale, og overallens tryk giver et realistisk look. Til overallen medfølger en heldækkende ansigtsmaske i plast med mange detaljer og med huller til øjnene. Kostumet fås i to voksenstørrelser.

Find kostumet hos PartyKing

 

pteranodon kostume dinosaur kostume til voksne

Pteranodon kostume

Kom til festen udklædt som en Pteranodon direkte fra Jurassic World! Pteranodon er en flyvende dinosaur og dette oppustelige kostume er virkelig sejt. Bliv en succes til næste kostume- eller temafest! Pteranodon Oppusteligt Kostume inkluderer en oppustelig dragt med ventil og batteridåse. Ventilen kører på fire AA-batterier, medfølger ikke. Hold kostumet tæt ved åbninger. Den kan være oppustet med ventilen i op til fire timer i træk.

Find kostumet hos PartyKing

 

triceratops kostume til voksne

Triceratops kostume til voksne

Ankom udklædt som en stor og imponerende triceratops til udklædningsfesten eller Jurassic Park-festen. Dette oppustelige dinosaurkostume er meget imponerende. Forestil dig at gå rundt og ringe på dørklokker i dette seje kostume! Triceratops Oppusteligt Kostume inkluderer en oppustelig dragt med ventil og batteridåse. Ventilen kører på fire AA-batterier, medfølger ikke. Hold kostumet tæt ved åbninger. Den kan være oppustet med ventilen i op til fire timer i træk.

Find kostumet hos PartyKing

 

 

 

dinosaur kostume til voksne dino kostume til voksne dinosaur kostume teen ride on dino kostume carry me dino kostume karnevalskostume

Ride on Dinosaur kostume til voksne

Nej, dette er ikke bare et gammelt fossil. Det er en vaskeægte levende dinosaur! LØB! Og du er in-control! Ville du være den der skøre helt i actionfilmene som hopper op på den kødædende dinosaurs ryg og tæmmer den som var den en vildhest? Du ville være en succes som filmhelt, det er klart. Hvad skulle din dinosaur hedde? Greger måske? Uanset hvad kommer du til at få jobbet både hurtigt og sikkert hvis du har en tam t-rex i stalden.

Find ride on dinosaur kostume til voksne hos PartyKing

dinosaur kostume til voksne dino kostume til voksne dinosaur kostume teen oppustelig dino kostume dino kostume karnevalskostume

Oppustelig T-Rex kostume til voksne

Selvfølgelig kan man nogle gange tænke over hvordan det var at leve for 65 millioner år siden, på den tid hvor dinosaurerne stadig hærgede overalt. Det er nok en sag som man aldrig helt kommer til at forstår og ej heller opleve, men en ting er sikkert, og det er at du kan teste livet som en menneskeædende T-Rex, også selvom det bare er en oppustelig en af slagsen. Det er jo faktisk ikke så ringe endda! Den gigantiske dinosaur T-Rex gik rundt på jorden for længe siden, hvor den spiste små dinosaurer til frokost og generelt var lidt af en badass! I dette oppustelige kostume kan du også være lige så bad-ass til den næste udklædningsfestfest!

Find det oppustelige dinosaur kostume til voksne hos PartyKing

 

dinosaur kostume til voksne dino kostume til voksne dinosaur kostume teen oppustelig skelet dino kostume dino kostume karnevalskostume

Oppustelig Dinosaur skelet kostume til voksne

Vi elsker oppustelige kostumer – de er ligesom det vildste i kostumernes verden. Overvejer du et kostume til din kommende jobsamtale – så find et mindre udfordrende end dette (med mindre du er chefen). Meeeen du kunne overveje at tage til Naturhistorisk Museum iført dette kostume! At spadsere rundt udklædt som en uddødt dinosaur vil fuldende både din, gæsternes og personalets dag! Men pas nu på, halen er meget stor, så slå nu endelig ikke noget ned! Det kan blive ret hårdt for din pengepung! Du får her en super cool udklædningsdragt, der vil overgå alles forventninger. Kostumet er super stort, oppusteligt og efterligner dinosaurarten Diplodocus i skeletform. Dragten er meget nem at bruge, da du bare træder ned i dragten, tager dinosaurhovedet på, og så er du ellers klar. Dragten pustes konstant op via den medfølgende batteriventilator.

Find dinosaur skelet kostume til voksne hos PartyKing

 

dinosaur kostume til voksne dino kostume til voksne dinosaur kostume teen oppustelig T rex dino kostume dino kostume karnevalskostume - Dinosaur kostume til voksne

T-rex kostume til voksne

Lad være med at klæde dig ud som en kedelig brontosaurus – forvandl dig i stedet til den farligste kæmpeøgle fra kridttiden! Dette oppustelige T-Rex-kostume er perfekt til udklædningsfesten, halloweenfesten, jobsamtalen (hvem tør nægte en T-Rex et arbejde?!) eller til en polterabend! Tramp rundt, og mærk, hvordan jorden ryster under dig, og vift lidt nonchalant med halen! Ja, du kommer med garanti til at skræmme en eller anden triceratops. Og måske også nabobørnene. Du vil føle dig som den grummeste og mest fantastiske dinosaur nogensinde! Hvad enten du skal til udklædningsfest eller bare vil genopføre din favoritscene fra Jurassic Park, er T-Rex det sejeste, du kan være!

Find det seje T-rex kostume til voksne hos CoolStuff

dinosaur kostume til voksne dino kostume til voksne dinosaur kostume teen oppustelig skelet T-rex dino kostume dino kostume karnevalskostume

T-Rex skelet kostume til voksne

Giv den gas som en uddød T-Rex dinosaur! Mangler du et kostume til sjov og ballade eller måske halloweenfesten, til et polterabend eller rusfesten på Uni? Så ifør dig denne dragt, som får dig til at ligne en stor, oppustelig skelet T-Rex, der er klar på at skræmme folk fra vid og sans. Lille tip: At se din kammerat blive jaget ned ad gaden af en kæmpe fossil dinosaur er muligvis det sjoveste, du kommer til at opleve! 

 Find det seje kostume hos PartyKing

 

Fandt du det dinosaur kostume til voksne du ledte efter?

dinosaur kostume til voksne dino kostume til voksne dinosaur kostume teen oppustelig dino kostume dino kostume karnevalskostume ride on dino kostume t-rex kostume dinosaurus kostume

dino kostume til voksne dinosaur kostume til voksne

 

LÆS OGSÅ: Dino kostume til børn og baby

LÆS OGSÅ: Gladiator kostume til voksne 

LÆS OGSÅ: Drage kostume til voksne

Indlægget dinosaur kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Dinosaur kostume til voksne

error: Content is protected !!