Flintstones kostume til voksne

Yabba Dabba Doo! Er du vild med hulemænd og særligt familien Flintstones? Så er et Flintstones kostume til voksne lige sagen!

Et Flintstones kostume til voksne kan  bruges til flere festlige lejligheder f.eks. sidste skoledag, karneval eller årets fastelavnsfest.

Hvem husker ikke Freds begejstrede ”Yabba Dabba Doo” eller hans travlt arbejdende fødder under stenalderbilen, når familien kørte af sted til drive-in-bio?

Familien Flintstone er en amerikansk tegnefilmserie, der foregår i et stenaldermiljø. Den charmerende familie har medvirket i både serier og film gennem årenes løb. Serien vistes første gang på amerikansk tv i 1960. Familien Flint, som serien kom til at hedde på dansk, blev første gang vist på Danmarks Radio i 1961. Navnene på seriens hovedroller er Betty og Barney Pebble , Wilma og Fred Flintstone, deres kæledinosaur Dino og Freds og Wilmas datter Pebbles. ”The Flintstones”, historiens første tegnefilmsitcom, er en genial blanding af satire for voksne og underholdning for børn

Fred og Wilma, Barney og Betty bor med børn og kæledyr i deres småborgerlige forstadsmiljø i en typisk amerikansk – stenalderby.

Er du inviteret til fest med huletema eller ønsker du et sjovt kostume til den kommende udklædningsfest? Så har vi samlet det største udvalg af Flintstones voksenkostumer, hvad enten du er på udkig efter Flintstones kostume til kvinder eller Flintstones kostume til mænd:

Fred flintstones kostume til voksne - Flintstones kostume til voksne

Fred voksenkostume

Chefen for den moderne stenalderfamilien – Bedrocks favorit-hulemand – Fred Flintstone.  Fred Flintstone-kostumet indeholder en tunika i fuld længde i 100% polyester og et blåt/grønt slips.

Find kostumet hos Partyking

fred flintstone kostume 450x450 - Flintstones kostume til voksne

Fred Flintstone kostume

Forvandl dig til Fred Flintstone for en dag og spadsér omkring i hans fine hulemandstøj. Denne dragt er komfortabel, og den passer fremragende, når du eksempelvis vil ud at løbe med bilen eller bowle.
Fred Flintstone-kostumet omfatter en orange tunika med sorte prikker, som får dig til at se ud som Fred Flintstone. Tunikaen er fremstillet af plys. Foran sidder der en blå krave, som går ned i et takket “slips”. Forneden og i ærmeåbningerne er dragten klippet i store takker.

Find kostumet hos Partyking

wilma flintstones kostume til kvinder 450x450 - Flintstones kostume til voksne

Wilma voksenkostume

Klæd dig ud som superseje Wilma Flintstone til den næste udklædningsfest. Denne kvinde kan man bare ikke få nok af. Se bare på den originale kjole, hun bærer! Glem ikke at anskaffe dig en sjov hulemandskølle som tilbehør. Wilma Flintstone-kostumet består af en sød kjole, som får dig til at ligne Wilma Flintstone. Kjolen er fremstillet af orange plys og med sorte prikker. Kjolen går op over det ene ærme som et stort skulderbånd, mens der i taljen sidder en elastik, der skaber en god pasform, og længst nede er den klippet i store spidser. Der medfølger et bredt og blåt plysbånd, som du binder rundt om taljen. Køllen på billedet indgår ikke. Fuldend gerne med en lignende kølle, så Wilma kan forsvare sig!

Find kostumet hos Partyking

pebbles flintstone kostume 450x450 - Flintstones kostume til voksne

Pebbles Flintstones kostume

Pebbles Flintstone-kostumet inkluderer en lyserød top med sorte prikker i et fleecemateriale, sorte shorts med elastik i taljen samt en matchende neonpink karakterparyk med vedhængende knogle på bagsiden. Der indgår også et par lyserøde benvarmere.

Find kostumet hos Partyking

bambam the flintstones kostume 450x450 - Flintstones kostume til voksne

Bambam voksenkostume

Forvandl dig til naboerne Barney og Bettys adopterede hittebarn Bambam og bliv superstærk! Bambam-dragten inkluderer en leopardfarvet fleecevest med afrevne kanter. Vesten fastgøres med velcrobånd rundt om halsen og har et fastsyet muskelbryst i blød plast. Derudover indgår der et par brune shorts med læderlook samt et brunt bælte. Shortsene kommer med en elastisk talje og afreven bund. Skoovertrækkene i blød plast efterligner Bambams store fødder. Der indgår også en karakteristisk hvid paryk med Bambams hat i et leoparddesign. Tilkøb en hulemandskølle og skab et komplet outfit.

Find kostumet hos Partyking

betty rubble flintstones kostume 450x450 - Flintstones kostume til voksne

Betty Rubble kostume til voksne

Betty Rubble-kostumet inkluderer en flot blå halterneck-kjole af fleece, der har et læderlook, kanter af polyester, velcrolukning bagtil ved halsen samt en bølget forneden. Kostumet indeholder også et læderlignende bælte med en knogle af et PVC-materiale. Der indgår også en matchende sort Betty-paryk med tilhørende sløjfe.

Find kostumet hos Partyking

wilma flintstone kostume 450x450 - Flintstones kostume til voksne

Wilma Flintstone kostume

Wilma Flintstone Budget-kostumet inkluderer en lang hvid kjole i 100% polyester med elastik rundt ved halsen og taljen. Der indgår også en hvid halskæde samt en todimensionel paryk, der giver det samme look som Wilmas hår i tegneserien.

Find kostumet hos Partyking

Flintstones barney kostume 251x450 - Flintstones kostume til voksne

Flintstones Barney kostume

Med et blik bliver du, med dette kostume, til Barney Småsten™.  Sættet består af en frakke med pels ved enderne, et par matchende ærmer, et par overtræksstøvler og en gul paryk. En perfekt gave til Flintstones™ tegnefilmen, eller til en aften med udklædninsfest, karneval, eller til et begivenhed.

Find kostumet hos Vegaoo

Flintstones dino kostume 313x450 - Flintstones kostume til voksne

Flintstones Dino kostume

Dette lyserøde dinosaurkostume til voksne består af en heldragt med hætte og et par overtræksstøvler. Heldragten er i imiteret plysstof, der er lyserødt. Den er polstret, så sættet er fyldigt helt ned til halen. Hætten forestiller den søde dinosaurs hoved.  Som ethvert husdyr har den en halsbånd påsyet rundt om halsen. Overtræksstøvlerne forestiller at være dinosaurens poter, og giver dette sæt et meget realistisk touch.

Find kostumet hos Vegaoo

Fandt du det Flintstones kostume til voksne du ledte efter?

the flintstones kostume til voksne - Flintstones kostume til voksne

SE OGSÅ: Dinosaur kostume til voksne

SE OGSÅ: Tyroler kostume til mænd

SE OGSÅ: Hvide kostumer til voksne

Indlægget Flintstones kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Flintstones kostume til voksne

En mening om “Flintstones kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!