Ugle kostume til børn og voksne

Er du eller dit barn helt vild med ugler? Så er et ugle kostume til børn eller voksne den oplagte udklædning til den kommende temafest.

Et ugle kostume kan bruges til flere forskellige lejligheder, f.eks. fastelavn, karneval eller temafesten med dyretema.

Ugle-ordenen er en gruppe fugle, der ofte er nataktive og har store fremadrettede og lysfølsomme øjne. Ordenen inddeles i to familier med i alt 230 arter, der er udbredt over hele verden på nær Antarktis. Ugler er ikke i familie med rovfuglene, men de to grupper har mange fælles træk, f.eks. det krumme næb. Mens uglen jager om natten er det lige modsat for rovfuglene, der jager om dagen.

Man skal ikke grave langt i (sprog)historien eller i myter og mytologi for at finde uglerne placeret dels som kloge væsener, dels som uhygge-skabere. En ugles blik regnedes for at rumme ondskab. Så når man var ugleset, var man påført onde øjne, der var kastet på en af en repræsentant for Satan selv. Hvad de stakkels ugler dog ikke har været udsat for!

Uanset om du skal være en klog eller ond ugle, har vi her samlet største udvalg af ugle kostumer til både børn og voksne. Et ugle kostume er som regel et simpelt kostume bestående af en heldragt.

Ugle kostume til børn 332x450 - Ugle kostume til børn og voksne

Lille Ugle børnekostume

Flot og farverigt ugle kostume til de mindste. Kostumet består af en blød heldragt med lynlås og hætte.

Find kostumet hos Temashop

ugle voksenkostume 450x450 - Ugle kostume til børn og voksne

Ugle voksenkostume

Dette kostume forvandler dig til en sexet ugle og er perfekt til en udklædningsfest med dyretema! Kostumet indeholder en brun kjole med smukke blå og brune dekorationer og en matchende blå og brun hætte, der ligner en ugle. Kjolen har stofdele af et tyndt materiale på bagsiden, der sættes fast på fingrene med løkker, så det ligner vinger.

Find kostumet hos Partyking

UGLE KIGURUMI 450x450 - Ugle kostume til børn og voksne

Ugle kigurumi

Ugler er ikke bare smarte rovfugle, de er også charmerende og har let ved at finde en partner. Lyder det som en rolle, der passer til dig? Vi anbefaler vores Ugle Kigurumi. Dragten kommer med fjerklædte vinger og en matchende fjerklædt hale. Dens hoved har store hvide øjne og et lille gult næb. Denne dragt er fremstillet i vaskbar fleece af høj kvalitet.

Find dragten hos Partyking

SE OGSÅ: Sommerfugl kostume til børn

SE OGSÅ: Hunde kostume til børn

SE OGSÅ: Påfugl kostume til voksne

Indlægget Ugle kostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Ugle kostume til børn og voksne

error: Content is protected !!