Skelet kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn som er vild med Halloween, magi og uhygge eller bare knogler og kroppen, så er et skelet kostume til børn, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Skelettet består af 206 knogler og deres funktion er både at passe på vores organer, men også at gøre kroppen bevægelig. Skelet starter ud som brusk og gennem 20 års forbening sker den gradvise transformation for brusk til knogler. Når vi er ca. 20 år gamle er skelettet færdigudviklet og knoglerne vokser ikke mere og bliver ikke stærkere. Vidste du at knogler er levende? Med den viden er det jo oplagt at klæde sig ud som skelet! Vores knogler er faktisk levende og har brug for ilt og næring, som gør dem en smule elastiske og gør at ikke så nemt brækker. Skulle uheldet være ude og en knogle brækker, så kan den vokse sammen og hele sig selv. Når vi putter gips på et ben der er brækket, så handler det om at få det til at vokse helt rigtigt sammen og om at lade det hvile, mens det vokser sammen. 

Skelettet er også det sidste der er tilbage, når vi dør. Og derfor er skelettet som kostume også en smule uhyggeligt fordi det forbindelse med et levende skelet – måske et skelet der er stået op af graven? I hvert fald er skelet som udklædning, rigtig oplagt til Halloween, hvor temaet jo er uhygge og lidt farligt. Skelet kostume til børn er nemt idet det også er en hel dragt og ikke kræver en masse tilbehør (med mindre der lå noget i graven?).

Et skelet kostume til børn kan både bruges til fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. Der findes mange forskellige skelet kostumer til børn, både til drenge og piger. Se udvalget nedenfor:

Skærmbillede 2018 08 27 kl. 12.02.16 904x1024 - Skelet kostume til børn

Flagermus skelet kostume

Smart flagermus kostume med fedt skelet print. Kostumet er uhyggeligt og passer godt til halloween.

Find kostumet hos Temashop

skelet brudepige kostume til piger

Skelet brudepige børnekostume

Vil du være skelet brudepige til halloween – så har du det helt perfekte kostume lige her. Klæd dig ud som skelet brudepige i dette skønne kostume, der består af en sort kjole med skeletprint og detaljer i sølv. Derudover medfølger matchende handsker og slør, der tilsammen fuldender Halloween kostumet

Find Skelet børnekostume hos Temashop

neon skelet børnekostume halloween kostume til børn

Selvlysende skelet Halloween kostume

Klæd din lille purk ud som et uhyggeligt og selvlysende skelet. Han vil helt sikkert skabe en uhyggelige stemning, især når lyset slukkes og han lyser op i mørket.

Find kostumet hos Temashop

 

dino skelet trex skelet kostume børnekostume

T-rex skelet børnekostume – LUKSUS KOSTUME!

Dette kostume er skræmmende både fordi det er en farlig dinosaur, men også fordi det er et skelet. Så du får dobbelt op på Halloween uhygge.

Find kostumet hos Temashop

 

lyserødt skelet børnekostume til piger

Lyserødt skelet kostume til piger

Bliv en farlig, men stadig super sød skeletpige i dette kostume med knogle-print på bluse og handsker. Sej udklædning til halloween.

Find kostumet hos Temashop

 

he-man skelet børnekostume udkædning halloween kostume

He-Man skelet udklædning til børn

He-Man Skeletor kostume til børn (størrelse 4 – 12 år). Sjovt og originalt Halloween og fastelavnskostume til børn der er stødt på He-man universet. 

Find kostumet hos Temashop

 

kirurg skelet kostume - Skelet kostume til børn

Skelet Kirurg Børnekostume

Uhyggelig skelet kirurg kostume til børn. Kostumet består af bluse med skeletbryst, bukser og mundbind. Gør kostumet komplet med tilbehør og så er du parat til, at operere patienterne. 

Find kostumet hos Temashop

 

regnbue skelet børnekostume rainbow skelet udklædning til børn

Regnbue skelet halloween kostume

Det er ikke alle som har hvad der skal til for at vende tilbage fra de døde, men med vores Regnbue Skelet Børnekostume er vi slet ikke i tvivl om, at du har formået det umulige! Kostumet findes i størrelser 2 år til 13 år og består af en nem heldragt. 

Find kostumet hos Temashop

 

skelet børnekostume manden med leen udklædning

Manden med leen børnekostume

Som manden med leen, er det din opgave at høste de dødes sjæle, og guide dem videre til efterlivet. Kostumet består af en lang sort tunika og sort hætte med en indbygget skelet maske, der med sin uhyggelige mørke farve forvandler dig til døden inden du kan nå at sige “Bedemand!”. Med til sættet medfølger der også et skelet brystparti i latex, som fastspændendes på fronten, således at det ligner at man kan se dine knogler. Kostumet består af tunika, latex brystparti, maske med hætte. 

Find kostumet hos Temashop

 

soldat kostume til voksne, soldat udklædning til voksne, camouflage kostume til voksne, soldat kostume til voksne, soldat kostume til kvinder, soldat kostume til mænd, militær kostume til voksne, militær kostume til mænd, militær kostume til mænd, fastelavnskostume til voksne, fastelavnskostume til mænd, fastelavnskostume til kvinder, halloween kostume til voksne,

Skelet børnesoldat halloween kostume

Top tunet kostume som skelet børnesoldat. Kostumet består heldragt, vest, knæbeskyttere, bælte, hylster, maske, solbriller og høretelefoner. Findes i størrelser 5 år til 13 år.

Find kostumet hos Temashop

 

skelet kostume til børn farlig skelet kostume til halloween

Klassisk skelet børnekostume

Som et ondt skelet skaber du frygt og rædsel hos alle du møder på din vej. Klassisk halloween kostume til børn. kostumet lukkes nemt med velcro og er perfekt til halloween og årets rasletur. Findes i størrelser fra 4 år til 12 år. 

Find kostumet hos Temashop

 

 

 

skelet kostume til børn tilbehør

Tilbehør til skeletkostume

  1. Fuldend skelet looket med fingerløse vanter med håndknogler på. De er oplagte både til Halloween og fastelavn, da de er lavet af uld og gode at have på i efterårs- og vinterkulden.
  2. En fin skelet stok fuldender looket. De gamle sarte knogler i skelettet holder ikke hele dagen/aftenen. De må have noget at støtte sig til. Skelet stokken er 80 cm og med et kranie for enden. Find stokken hos Temashop.
  3. Skelet handsker til børn er lige det der fuldender det perfekte skelet look og holder junior varm. Skelet handskerne er med effekt og forskrækker med garanti! Find vanterne hos Temashop.
  4. Tag til udklædningsfest som dit selvlysende jeg! Dette sminkesæt indeholder alt, hvad du behøver, når du skal sminkes som et skelet til halloween – som desuden er selvlysende! Find sminkesæt til at fuldende skelet kostume til børn hos Temashop.

Hvilket skelet kostume til børn leder du efter?

collage 20 1024x410 - Skelet kostume til børn

LÆS OGSÅ: Skeletkostume til voksne
LÆS OGSÅ: He-Man kostumer
LÆS OGSÅ: Halloween kostumer til børn

Find flere Skelet børnekostumer her

 

Indlægget skelet kostume til børn indholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!