Skelet kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn som er vild med Halloween, magi og uhygge eller bare knogler og kroppen, så er et skelet kostume til børn, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Skelettet består af 206 knogler og deres funktion er både at passe på vores organer, men også at gøre kroppen bevægelig. Skelet starter ud som brusk og gennem 20 års forbening sker den gradvise transformation for brusk til knogler. Når vi er ca. 20 år gamle er skelettet færdigudviklet og knoglerne vokser ikke mere og bliver ikke stærkere. Vidste du at knogler er levende? Med den viden er det jo oplagt at klæde sig ud som skelet! Vores knogler er faktisk levende og har brug for ilt og næring, som gør dem en smule elastiske og gør at ikke så nemt brækker. Skulle uheldet være ude og en knogle brækker, så kan den vokse sammen og hele sig selv. Når vi putter gips på et ben der er brækket, så handler det om at få det til at vokse helt rigtigt sammen og om at lade det hvile, mens det vokser sammen. 

Skelettet er også det sidste der er tilbage, når vi dør. Og derfor er skelettet som kostume også en smule uhyggeligt fordi det forbindelse med et levende skelet – måske et skelet der er stået op af graven? I hvert fald er skelet som udklædning, rigtig oplagt til Halloween, hvor temaet jo er uhygge og lidt farligt. Skelet kostume til børn er nemt idet det også er en hel dragt og ikke kræver en masse tilbehør (med mindre der lå noget i graven?).

Et skelet kostume til børn kan både bruges til fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. Der findes mange forskellige skelet kostumer til børn, både til drenge og piger. Se udvalget nedenfor:

Skelet prinsesse børnekostume 450x450 - Skelet kostume til børn

Skelet prinsesse børnekostume

Med denne skeletdragt på bliver du nattens dronning! Brug den til halloween, til udklædningsfesten eller bare i skolen, når du vil skræmme dine klassekammerater!

Find det hos Partyking

Skærmbillede 2018 08 27 kl. 12.02.16 904x1024 - Skelet kostume til børn

Flagermus skelet kostume

Smart flagermus kostume med fedt skelet print. Kostumet er uhyggeligt og passer godt til halloween.

Find kostumet hos Temashop

Skelet ballerina kostume 450x450 - Skelet kostume til børn

Skelet ballerina børnekostume

Hvis dit barn synes, at det er alt for pussenusset og sødt at klæde sig ud som en prima ballerina, vil dette kostume passe perfekt. Det er et herligt mix af sødt og uhyggeligt og passer derfor perfekt til den kommende halloween.
Kostumet inkluderer en heldragt med glow in the dark-motiv i form af et skelet samt en fluffy tylnederdel med små perler. Perfekt til uhyggelige halloweenfester eller udklædningsfester med et gysertema. Supplér gerne med passende tilbehør og sminke for et gennemført look.

Find det hos Partyking

 

skelet brudepige kostume til piger

Skelet brudepige børnekostume

Vil du være skelet brudepige til halloween – så har du det helt perfekte kostume lige her. Klæd dig ud som skelet brudepige i dette skønne kostume, der består af en sort kjole med skeletprint og detaljer i sølv. Derudover medfølger matchende handsker og slør, der tilsammen fuldender Halloween kostumet

Find Skelet børnekostume hos Temashop

Great pretenders skelet udklædning til børn 409x450 - Skelet kostume til børn

Great Pretenders skeletkjole til børn

Flot detaljeret skeletkjole til børn fra Great Pretenders. Med til kjolen medfølger en skeletmaske. Et sejt kostume til halloweenfesten eller fastelavn.

Find kostumet hos Kids-world

neon skelet børnekostume halloween kostume til børn

Selvlysende skelet Halloween kostume

Klæd din lille purk ud som et uhyggeligt og selvlysende skelet. Han vil helt sikkert skabe en uhyggelige stemning, især når lyset slukkes og han lyser op i mørket.

Find kostumet hos Temashop

 

dino skelet trex skelet kostume børnekostume

T-rex skelet børnekostume – LUKSUS KOSTUME!

Dette kostume er skræmmende både fordi det er en farlig dinosaur, men også fordi det er et skelet. Så du får dobbelt op på Halloween uhygge.

Find kostumet hos Temashop

 

lyserødt skelet børnekostume til piger

Lyserødt skelet kostume til piger

Bliv en farlig, men stadig super sød skeletpige i dette kostume med knogle-print på bluse og handsker. Sej udklædning til halloween.

Find kostumet hos Temashop

OPPUSTELIG T REX SKELET BØRNEKOSTUME - Skelet kostume til børn

Oppustelig t-rex skelet kostume

T-Rex var engang den mest statelige dinosaur, der vandrede rundt her på planeten, og den er selv den dag i dag kendt for sit vederstyggelige gab, der sled alt i stykker. Man ønskede bestemt ikke et skænderi med denne dinosaurart. Føler du også, at du er en T-Rex, der blot er født i den forkerte krop? Så har vi løsningen! Dette er et smart kostume, der efterligner skelettet af en T-Rex. Dragten har en stor hale, et ondsindet, gabende ansigt med skarpe tænder og en hud, der minder om et skelet. Dragten er oppustelig og pustes op ved hjælp af den medfølgende batterikasse, der sidder fast i dragten. Du tager nemt dragten af og på ved hjælp af lynlåsen på maven. Pas på, at du ikke slår nogen ned med den store hale.

Find kostumet hos Partyking

kirurg skelet kostume - Skelet kostume til børn

Skelet Kirurg Børnekostume

Uhyggelig skelet kirurg kostume til børn. Kostumet består af bluse med skeletbryst, bukser og mundbind. Gør kostumet komplet med tilbehør og så er du parat til, at operere patienterne. 

Find kostumet hos Temashop

 

pirat skelet kostume - Skelet kostume til børn

Spøgelsespirat Børnekostume

Klæd dig ud som en farlig spøgelsespirat med dette kostume. Perfekt til når der skal rasles til halloween eller hvis der skal skræmmes til andre lejligheder. Drenge elsker at være uhyggelige, så hvorfor ikke være det til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

 

skelet kostume til børn tilbehør

Tilbehør til skeletkostume

  1. Fuldend skelet looket med fingerløse vanter med håndknogler på. De er oplagte både til Halloween og fastelavn, da de er lavet af uld og gode at have på i efterårs- og vinterkulden.
  2. En fin skelet stok fuldender looket. De gamle sarte knogler i skelettet holder ikke hele dagen/aftenen. De må have noget at støtte sig til. Skelet stokken er 80 cm og med et kranie for enden. Find stokken hos Temashop.
  3. Skelet handsker til børn er lige det der fuldender det perfekte skelet look og holder junior varm. Skelet handskerne er med effekt og forskrækker med garanti! Find vanterne hos Temashop.
  4. Tag til udklædningsfest som dit selvlysende jeg! Dette sminkesæt indeholder alt, hvad du behøver, når du skal sminkes som et skelet til halloween – som desuden er selvlysende! Find sminkesæt til at fuldende skelet kostume til børn hos Temashop.

Hvilket skelet kostume til børn leder du efter?

collage 20 1024x410 - Skelet kostume til børn

LÆS OGSÅ: Skeletkostume til voksne

Indlægget skelet kostume til børn indholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!