Deadpool kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med deadpool og andre superheltefilm? Så er et deadpool kostume til voksne, et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, karneval, rusfest, temafest mv.

Et deadpool kostume til voksne er et kostume der kan bruges til mange forskellige anledninger.

I en tid, hvor superheltefilm sprøjtes ud i biograferne i en lind strøm, er Deadpool en forfriskende flabet saltvandsindsprøjtning og en underholdende rusketur af en gennemtærsket genre. Deadpool er blevet kaldt en ukonventionel superheltefilm, men det er sjovt nok en al for konventionel beskrivelse, der slet ikke yder filmens rablende anarkistiske og selvsikre metaleg retfærdighed.

Deadpool er ikke en traditionel superhelt. Godt nok kan han hele sår og skader lige så hurtigt som Wolverine, og hans kampfærdigheder er på niveau med Batmans.

Men hvor andre helte forsøger at hjælpe de svage og fange forbryderne, er Deadpool mest af alt ude på at hævne sig på sin skaber – og i processen irritere flest mulige af sine omgivelser med perverse kommentarer og kvikke bemærkninger. Bevæbnet til tænderne, i hvert fald når han husker sine skydevåben, og drevet af kærligheden til sin ekskæreste sætter Deadpool ud for at finde den skruppelløse, brutale skurk, Ajax.

Deadpool kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller sidste skoledag. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot deadpool kostume til unge og voksne, se bare med her:

deadpool luksus kostume sidste skoledag kostume superheltekostume rødt kostume 2020 kostume

Deadpool kostume

Har du forladt specialstyrken for at prøve noget nyt, og er du i mellemtiden blevet offer for et ondt eksperiment? Så er det bare at få det bedste ud af situationen, fx ved at udnytte nye, seje healingsegenskaber! Træk denne luksuriøse dragt på, kald dig for Deadpool og begiv dig ud på spændende og farlige opgaver! 
Deadpool Kostume Deluxe inkluderer et jumpsuit og en maske. Dragten er sort og rød med flotte, trykte 3D-detaljer og skygger. Den har fiberfyldte muskler, et trykt taljebælte med lommer samt et trykt bånd med lommer på det ene ben. Nederst er der skoovertræk som du kan trække over dine strømper eller sko. Masken er fremstillet i et blødt og elastisk materiale, og den trækkes over hovedet. Den er rød med sorte detaljer i ansigtet, et sort bånd rundt om halsen samt to huller til øjnene. Våben og rygsæk medfølger ikke. Suppler gerne med lignende for et udseende som på billedet.

Find kostumet hos Temashop

 

secret wishes kostume til kvinder rødt kostume til kvinder supehelt kostume kvinder

Secret wishes voksenkostume

Har du nogensinde fantaseret om, hvordan det er, at være i en superhelts tøj, bare for en enkelt dag? Nu har du chancen. Det er ikke en hvilken som helst superhelt, vi taler om, men selveste Deadpool! Secret Wishes Deadpool-kostumet er en rød og sort heldragt, der er inspireret af filmen “Deadpool”. Dragten er designet i et feminint snit, og der er derfor også et hul i ansigtsmasken, så du kan få håret sat op i en hestehale.

 

Find kostumet hos Temashop

 

deadpool kostume deadpool par kostume deadpool udklædning til voksne superhelt kostume til par

Deadpool par kostume

Læs lidt længere oppe om de to flotte kostumer! Det er muligt at købe begge kostumer som par kostume. Huske også våben for at få det fuldendte deadpool look. 

Find par kostumerne her hos Temashop

 

 

 

SE OGSÅ: Venom kostume til voksne 

SE OGSÅ: Thanos kostume til voksne

SE OGSÅ: Batman skurke kostume til voksne

Indlægget deadpool kostume til voksne indeholder affiliatelinks

En mening om “Deadpool kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!