Thanos kostume til børn

Har du et barn der er vild med superheltene fra Avengers, eller vil han eller hun, bare gerne imponere børnene til fastelavn – så er et Avengers superheltekostume til børn da et oplagt kostume – eller hvad med et Avengers superskurke kostume? Vi har her samlet de bedste Thanos kostume til børn. 

Med et Thanos Avengers superskurke kostume til børn er superskurken flyttet ind i familien. Det kan bruges både til fest og leg, når der er superhelte klar til at redde verden fra den ondeste superskurk af dem alle.

 
Thanos er den ultimative superskurk og er den onde skurk i Avengers filmene “Infinity War”, 2018 og i den nyeste “Endgame” fra 2019. Thanos kan nærmest ikke besejres. Der er blevet talt om ham længe. Nu kommer han endelig til Jorden, efter Loki og Ultron ikke fik held med at besejre Avengers. Og der venter Avengers-holdet lidt af en prøvelse i form superskurken over alle skurke: Thanos.

Han er en slags genetisk mutation, der er en Djengis Khan over universet. Han kan ikke nedkæmpes på slagmarken, stærkere end Hulk, huden er ubrydelig. Så det kommer til at koste noget for Avengers at besejre ham.

thanos kostume til voksne avengers skurk kostume

Thanos blev født på planeten Saturns måne Titan, som et barn af Eternals Mentor og Sui-San. Som barn var Thanos meget sky og han endte med helt at isolere sig selv. I sin isolation begyndte Thanos at fascinere sig for nihilisme (benægtelse af moral) og døden. Denne fascination medførte at Thanos begyndte at meditere, for konstant at øge sin fysiske og psykiske styrke. Som Thanos blev stærkere og stærkere, blev han også mere og mere magtsyg og efter at have opnået status som den stærkeste af alle titanerne, satte Thanos sig det mål at han ville erobre universet.

Første skridt i Thanos plan om at overtage universet, var at overtage hans fødested Titan. Han stjal derfor et rumskib og rejste solsystemet rundt for at rekruttere håndlangere, der ville hjælpe ham med at opnå sit mål. Efter at have fundet en gruppe af håndlangere bombede han Titan og dræbte mange tusinde af andre titaner – blandt andet hans egen mor Sui-San.

Herefter erklærede han sig hersker af Titan. Næste skridt i hans plan om at overtage universet og næste planet på listen var jorden. Her møder han dog modstand fra  Ironman, Kaptajn Amerika, Hulk, Spiderman, X-Men, De Fantastiske 4 og andre superhelte.

Thanos er et oplagt Avengers Endgame kostume!

 

thanos kostume til børn thanos endgame kostume til børn børnekostume skurk kostume avengers endgame kostume marvel avengers skurk kostume

Avengers superskurkThanos luksus kostume til børn

Hvis du vil klæde dit barn ud til noget kraftfuldt, sejt og mægtigt, så skal du klæde dit barn ud som Thanos! Med sin handske styrer han rum og tid i universet. Mægtigere bliver det bare ikke! I denne deluxedragt medfølger alt du behøver for at blive universets hersker, og dine venner bliver meget imponerede (og lidt bange måske…). Marvel Endgame Thanos Børnekostume Deluxe er et sygt sejt kostume til børn i deluxekvalitet, som får dit barn til at ligne Thanos fra Avengersfilmene. Kostumet indeholder en heldækkende jumpsuit med muskler, håndledsbeskytter, bryststykke, Infinity Stone-handske, skoovertræk og en Thanosmaske. Kostumet gør dit barn til en komplet version af superhelten/superskurken Thanos.

 Find kostumet hos PartyKing

 

 

thanos kostume til børn thanos endgame kostume til børn børnekostume skurk kostume avengers endgame kostume marvel avengers skurk børnekostume

Bad guy: Thanos!

Superskurkenes superskurk! Den frygtede Thanos fra filmen “Infinity Wars” fås nu som kostume! Dit barn kan forvandle sig til Thanos med dette herlige kostume. Din øjesten vil helt sikkert blive et hit til børnefesten! Kostumet inkluderer en trøje med muskler og et par bukser med støvleovertræk. Dragten har masser af seje mønstre og detaljer, der efterligner Thanos himself. Der medfølger også en Thanos-maske af plast, der dækker ansigtet, samt en cool Thanos-handske.

Find kostumet hos PartyKing 

 

thanos kostume til børn thanos endgame handske til børn børnekostume skurk kostume avengers endgame handske marvel avengers skurk

Thanos handske til børn

Fun isn’t something one considers when balancing the universe. But this … does put a smile on my face.” Hør Thanos’ ord give ekko i dine ører når du sætter din evighedshandske på og bøjer universet efter dine ønsker. Med evighedshandsken er du mægtig … til og med mægtigere end Thors hammer! Avengers Infinity War Thanos Handske til Børn er et sjovt kostumetilbehør som efterligner evighedshandsken med de seks evighedssten fra filmen Infinity Wars. Handsken har en guldtone med i alt seks forskellige sten på og sidder som hånden i handsken! Match gerne med et relevant Avengers-kostume for at skabe det ultimative kostumelook!

 

Find handsken hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Captain America kostume til børn

LÆS OGSÅ: Spiderman kostume til børn

LÆS OGSÅ: Thor kostume til børn

Indlægget Thanos kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Thanos kostume til børn

2 meninger om “Thanos kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!