Iron man kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Iron Man og de andre superhelte fra Avengers?

Så er et Iron Man kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Med et Iron Man kostume til børn er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte på besøg.

Iron Man er en amerikansk superhelt der så dagens lys i den første Iron Man film fra 2008. Filmen og hele universet omkring de seje Avengers superhelte, er baseret på Marvels tegneseriefigurer – hvor Iron Man er en af dem. Den første film om Iron Man handler om Tony Stark, en industri-milliardær som bliver taget til fange af terrorister i Afghanistan. Teoristerne har beordret ham til at bygge et missil for dem. Det kan have uoverskuelige konsekvenser, hvis terroristerne får held til at udfører deres skumle planer. 

Siden er Iron Man 1 opfuldt af en 2’er og senest Iron Man 3, der følger handlingen fra The Avengers. Begivenhederne fra The Avengers har nemlig sat sine tydelige spor i Tony Starks liv, som nu døjer med mareridt, panik anfald og virker meget mere sårbar, end tidligere. Samtidig bliver han indhentet af hans fortid, da hans loyale sikkerhedschef Happy ender i skudlinjen. Der er lagt op til hævn mod den mystiske terrorist kendt under navnet The Mandarin.

I The Avengers stillede Captain America ham spørgsmålet: ”Big man in a suit armor, take that away and what are you?” Og det er netop det Shane Black gør med denne historie. Han fjerner Iron Man dragten og giver os Tony Stark. Tony Stark er i hans egne ord ”genius, billionarie, playboy and philantrophist”. Modsat så mange andre superhelte, så er han ikke en soldat eller kamptrænet, men en opfinder. Det har han været lige siden Iron Man 1, så derfor er der heller ikke noget at sige til, at han har en del at bearbejde efter det der skete i New York.

Iron Man kostume til børn

Kort sagt er Iron Man en vaskeægte amerikansk superhelt – der med hjælp fra andre superhelte, ofte får has på de skurke der ligger store skumle planer. 

Iron Mans uniform er inspireret af hans navn. Den er lavet af metal i rød og guld detaljer. 

Et Iron Man kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Iron Man kostume til børn:

iron man kostume til børn budget kostume til børn marvel børnekostume

Iron Man kostume til superhelte

Super flot og sej Iron Man kostume til den ekstra seje dreng, der kan håndtere alle kræfterne der kommer med at have et ordentligt muskelbryst. Den nyskabende og dynamiske Tony Stark står bag den fantastiske Iron Man dragt. Nu kan du også blive en superhelt i dette flotte kostume bestående af heldragt og maske – bekæmp superskurke sammen med Avengers holdet og red hele verden!

Find kostumet hos Temashop 

Hvilket Iron man kostume til børn leder du efter?

iron man kostume til børn endgame iron man børnekostume fastelavnskostume superhelt

LÆS OGSÅ: Captain America kostume til børn

LÆS OGSÅ: Avengers Endgame kostume til børn

LÆS OGSÅ: Iron man kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Thanos kostume til børn

LÆS OGSÅ: Hellboy kostume til voksne

Iron Man kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!