Iron man kostume til børn

Har du et barn der er vild med Iron Man og de andre superhelte fra Avengers?

Så er et Iron Man kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Med et Iron Man kostume til børn er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte på besøg.

Iron Man er en amerikansk superhelt der så dagens lys i den første Iron Man film fra 2008. Filmen og hele universet omkring de seje Avengers superhelte, er baseret på Marvels tegneseriefigurer – hvor Iron Man er en af dem. Den første film om Iron Man handler om Tony Stark, en industri-milliardær som bliver taget til fange af terrorister i Afghanistan. Teoristerne har beordret ham til at bygge et missil for dem. Det kan have uoverskuelige konsekvenser, hvis terroristerne får held til at udfører deres skumle planer. 

Siden er Iron Man 1 opfuldt af en 2’er og senest Iron Man 3, der følger handlingen fra The Avengers. Begivenhederne fra The Avengers har nemlig sat sine tydelige spor i Tony Starks liv, som nu døjer med mareridt, panik anfald og virker meget mere sårbar, end tidligere. Samtidig bliver han indhentet af hans fortid, da hans loyale sikkerhedschef Happy ender i skudlinjen. Der er lagt op til hævn mod den mystiske terrorist kendt under navnet The Mandarin.

I The Avengers stillede Captain America ham spørgsmålet: ”Big man in a suit armor, take that away and what are you?” Og det er netop det Shane Black gør med denne historie. Han fjerner Iron Man dragten og giver os Tony Stark. Tony Stark er i hans egne ord ”genius, billionarie, playboy and philantrophist”. Modsat så mange andre superhelte, så er han ikke en soldat eller kamptrænet, men en opfinder. Det har han været lige siden Iron Man 1, så derfor er der heller ikke noget at sige til, at han har en del at bearbejde efter det der skete i New York.

Iron Man kostume til børn

Kort sagt er Iron Man en vaskeægte amerikansk superhelt – der med hjælp fra andre superhelte, ofte får has på de skurke der ligger store skumle planer. 

Iron Mans uniform er inspireret af hans navn. Den er lavet af metal i rød og guld detaljer. 

Et Iron Man kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Iron Man kostume til børn:

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 12.21.14 728x1024 - Iron man kostume til børn

Iron man børnekostume

Nu kan dit barn redde verden iført dette autentiske Iron Man-kostume! For når der dukker onde superskurke op, der gerne vil ødelægge verden, har vi brug for en superhelt til at forhindre alverdens ulykker – og det kan blive dit barn, der udfylder denne vigtige rolle!
Kostumet består af et jumpsuit, som dækker fødderne. Dragten er åben forneden, så barnet kan bære sko. Dragten er rødmønstret à la Iron Man og lukkes i ryggen. Der medfølger også en Iron Man-maske i et plastmateriale, der dækker ansigtet.

Find kostumet hos Only4Kids 

 

iron man infinity war kostume til børn iron man børnekostume iron man fastelavnskostume

Iron Man fra Infinity War børnekostume

Der findes masser af forskellige seje superhelte, og er Iron Man dit barns favorit, er dette flotte kostume et must-have! Giv det som gave eller før udklædningsfesten og lad dit barn forvandle sig til Iron Man for en dag! Cool! Kostumet består af et jumpsuit med muskler, og det dækker fødderne. Dragten er åben under fødderne, så barnet kan bære sko, og den er naturligvis rødmønstret à la Iron Man. Dragten lukkes på ryggen. Der medfølger også en Iron Man-maske af et plastmateriale, og denne dækker ansigtet.

Find kostumet hos Temashop

 

iron man kostume til børn budget kostume til børn marvel børnekostume

Iron Man kostume til superhelte

Super flot og sej Iron Man kostume til den ekstra seje dreng, der kan håndtere alle kræfterne der kommer med at have et ordentligt muskelbryst. Den nyskabende og dynamiske Tony Stark står bag den fantastiske Iron Man dragt. Nu kan du også blive en superhelt i dette flotte kostume bestående af heldragt og maske – bekæmp superskurke sammen med Avengers holdet og red hele verden!

Find kostumet hos Temashop 

 

iron man kostume iron man børnekostume marvel kostume til barn avengers kostume til drenge

Avengers Iron Man kostume til seje drenge

Klæd dig ud som Iron Man med dette seje udklædningssæt og bliv en ægte superhelt! Du får en behagelig polstret heldragt med metaldetaljer på brystet og en maske. Passer lige godt til superhelteopgaver som udklædningsfest og fastelavn!

Find kostumet hos Jollyroom eller Find kostumet hos Temashop

 

 

luksus iron man kostume til børn deluxe ironman børnekostume marvel avengers udklædning

Iron Man udklædning

Din dreng kan blive den bedste superhelt til festen med dette fine Iron Man deluxe kostume. Kostumet er inkl maske og heldragt. 

Find Iron Man kostume til børn hos Temashop

 

flot iron man børnekostume ironman børnekostume

Ironman børnekostume deluxe

Mere avancerede end nogensinde, det er Tony Starks femte Iron Man-dragt! Nu kan du klæde dig selv eller dit barn ud til den mest heftige superhelt, der nogensinde har eksisteret i universet – Iron Man! Med operativsystemet F.R.I.D.A.Y indbygget i kostumet kan du booste dine superkræfter stærkere end nogensinde før, og ingen har vel en chance mod Iron Man!

Find kostumet hos Temashop

 

iron man kostume til piger superheltekjole fastelavnskostume til piger rødt kostume til børn ironman kjole iron man udklædning til piger

Iron Man kostume til piger

Sød og se Iron Man inspireret kjole til super seje piger der elsker den røde superhelt. Stark Industries har naturligvis ikke glemt de superseje piger! Dette Iron-Lady kostume lader pigerne kæmpe mod fjenderne i S.H.I.E.L.D., så bevis overfor verden, at Iron Man ikke er den eneste superhelt i verden. Et tylskørt har aldrig set så sejt ud!

Find kostumet hos Temashop

Iron man kostume til børn iron man handsker barn iron man udklædning fastelavn iron man avengers dragt iron man udklædning maske iron man halloween

Tilbehør til Iron Man kostume til børn – Iron Man Handsker

Supplér dit kostume som Iron Man fra “Avengers”-filmene med disse handsker. De er et vigtigt våben i Iron Mans kamp mod ondskaben!

Find de seje Iron Man handsker hos Eurotoys

 

Hvilket Iron man kostume til børn leder du efter?

iron man kostume til børn endgame iron man børnekostume fastelavnskostume superhelt

LÆS OGSÅ: Captain America kostume til børn

LÆS OGSÅ: Avengers Endgame kostume til børn

LÆS OGSÅ: Iron man kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Thanos kostume til børn

LÆS OGSÅ: Hellboy kostume til voksne

Iron Man kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Iron man kostume til børn

error: Content is protected !!