Geisha kostume til børn og voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til temafest med asiatisk tema, japansk temafest eller til karneval? Her på siden finder du Geisha kostume til børn og Geisha kostume til voksne. Bliv klædt ud som japansk geisha for en dag i fin kimono og sort paryk og spisepinde. 

Et Geisha kostume kan bruges til flere forskellige anledninger.

En Geisha er en japansk betegnelse for veluddannede kvinder, der underholder med sang, dans og konversation ved middagsselskaber for mænd. Traditionelt blev småpiger optaget i et geisha-hus som tjenestepiger og lærlinge. I løbet af læretiden oparbejdede de en livslang gæld til huset. Deres mødom blev solgt til højestbydende, men erhvervet indebar i øvrigt sjældent tvungen prostitution. Nogle geishaer fandt en “beskytter”, der kunne frikøbe dem, så de kunne starte eget etablissement eller deres eget geisha-hus. Der er stadig nogle få geishaer i Japan, men branchen er i tilbagegang Det skyldes primært konkurrence fra de billigere og mere folkelige barværtinder.

Den mest kendte Geisha er Disneys fortælling om Mulan. Se Mulan kostumet nedenfor. 

Et Geisha kostume er ofte kendetegnet ved en kimono med flot japansk mønster og så er det sorte hår sat fint op, gerne med spipsepinde og en del af håropsætningen. Et Geisha kostume er mest for piger og nedenstående kostumer er til piger. 

Se de mange muligheder for Geisha udklædning til børn og voksne nedenfor:

geisha voksenkostume 371x450 - Geisha kostume til børn og voksne

Geisha voksenkostume

Flot Geisha kostume til dig der ønsker at være Geisha for en dag. Kostumet er simpelt og består af en kjole og bælte. Sæt håret op og lig en flot makeup og så er du klar til at tage til fest.

Find kostumet hos Temashop

geisha udklædning til voksne 257x450 - Geisha kostume til børn og voksne

Geisha udklædning til voksne

Klæd dig ud som en smuk og elegant Geisha med dette Geishakostume. Kostumet består af kimono, bælte og spisepinde til håret.

Find det hos Temashop

geisha kostume til voksne geisha kimono udklædning til temafest karneval eller fastelavn kort kimono geisha udklædning vovet geisha kostume

Sexet Geisha voksenkostume

Bliv den smukke og sexet Geisha for en aften. Et helt særligt feature ved dette Geisha kostume er detaljerne omkring bæltet. Det er et såkaldt shots bælte, hvilket betyder at du kan byde på en lille drink uanset hvor du kommer hen. Kostumet består af kort kimono og tilhørende shots-bælte. Finde dine shots glas frem og sæt dem fast i bæltet… så skal det nok blive en festlig aften. 

Find kostumet hos Temashop

Geisha børnekostume 1 438x450 - Geisha kostume til børn og voksne

Geisha børnekostume

Med dette kostume bestående af en kimono med flotte detaljer, bliver dit barn nemt klædt ud som en smuk geisha. Kostumet er perfekt til fastelavn eller festen med orientalsk tema.

Find kostumet hos Temashop

sort geisha kostume til børn 300x450 - Geisha kostume til børn og voksne

Geisha kostume til børn

Geisha børnekostumet med mange flotte detaljer, der kan bruges til flere festlige lejligheder. Kostumet består af kimono, bælte og spisepinde.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Geisha kostume du ledte efter?

geisha kostume - Geisha kostume til børn og voksne

Se også: Prinsesse kostumer til børn

Indlægget Geisha kostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!