Sumo kostume til voksne

Skal du til temafest med asiatisk tema, japansk temafest eller til karneval? Her på siden finder du Sumo kostume til voksne. Bliv klædt ud som en sumobryder for en dag i sumobryder dragt  og sort paryk. 

Et sumo kostume kan bruges til flere forskellige anledninger.

Sumobrydning er en japansk form for brydning og Japans nationalsport. Sumo omtales i japansk litteratur helt tilbage i 700-tallet og er forbundet med mange ritualer, som går tilbage dels til shintoreligionen, dels til samuraierne. Sportens nuværende form stammer fra 1600-t. I dag dyrkes sumo af ca. 800 professionelle brydere i seks divisioner samt af flere tusinde amatører. Også i Vesten dyrkes sumo blandt amatører (både mænd og kvinder), for hvilke, der afholdes årlige verdens- og europamesterskaber.

Kampen, der ofte kun varer ti sekunder, kæmpes på en forhøjning af hårdtstampet jord i en ring med en diameter på 4,55 m. Ved hjælp af de 70 officielle greb og kast gælder det om at få modstanderen ud af ringen eller få ham til at berøre jorden inde i ringen med andet end fødderne. De professionelle sumobrydere er kun iført et lændeklæde af silke, og deres hår er friseret i den traditionelle gingkobladsfrisure. Det er en fordel at være stor, og adskillige sumobrydere vejer over 200 kg og måler mere end 2 m.

Sumo kostume til voksne

Se de mange muligheder for et sumo kostume til voksne nedenfor. Den store størrelse og pondus kommer man ikke sovende til som sumobryder, men med et sumobryder kostume kan du snyde lidt. Der findes 2 slags sumo kostumer til voksne. Den ene type forklædning som sumobryder er et oppusteligt kostume. Den anden type sumobryder kostume, er en vatteret heldragt, der skaber den volumen, der skal til, for at ligne en japansk sumobryder.

carry me sumo bryder kostume japansk kostume ride on sumo udklædning

Sumo kostume til voksne i en “carry me” udgave

At blive båret af en stor sumobryder kan måske lyde en anelse skræmmende eftersom det er en ny erfaring for dig, men vi kan bekræfte at det faktisk kan være ret sjovt. Så det er blevet tid til at du tester denne spændende oplevelse! Oppustelig Bærende Sumo Kostume er et sjovt og oppusteligt kostume i plastmateriale der forestiller en stor sumobryder som holder i en hjælpeløs lille purk med grå trøje og sorte bukser, nemlig ingen mindre end dig selv. Kostumet er sjovt at finde frem til alle tænkelige lejligheder som eksempelvis polterabend, halloweenfesten eller hvis du bare er blevet træt af at gå rundt i dit sædvanlige tøj!! 

Find kostumet hos PartyKing

japansk kampsport kostume til voksne bryderkostume til voksne polterabend kostume til mænd

Fint sumobryder kostume til voksne

Drømmer du om at ankomme i festens sjoveste kostume? Hop i denne oppustelige sumobryderdragt, og du får topkarakter for udklædningen. Vi er ret sikre på, at du får 10 ud af 10 stjerner på comedyskalaen, når du tropper op som sumobryder. Sumo er japansk brydning, og der findes omkring 800 professionelle brydere på verdensplan. Selve kampen tager ofte kun 10 sekunder, og det gælder om at kaste modstanderen ud af ringen. De professionelle vejer over 200 kg., de bærer kun lændeklæde, og deres hår er friseret i den såkaldte “gingkobladsfrisure”. Hvad er mere fjollet end at tage til fest som oppustelig sumobryder? Du får med sikkerhed en oplevelse ud over det sædvanlige, og dine venner får et godt grin. Kostumet består af en oppustelig heldragt, der blæses op af en lille ventilator bag på dragten. Ifør dig dragten og sørg for at alle åbninger er strammet ind. Tænd for blæseren og lad den puste kostumet op. I løbet af et øjeblik forvandles du til en kæmpemæssig sumobryder.

Find kostumet hos Temashop

vatteret sumodragt med linneklæde sumobryder dragt til voksne

Vatteret sumobryderdragt – japansk udklædning til voksne

Ved du ikke, hvad du skal klæde dig ud som til kostumefesten i weekenden? Vær ikke bekymret – her har du løsningen! Denne sjove dragt får dig til at se ud som en solid, sumobryder på ingen tid og vil garanteret gøre dig til festens midtpunkt, i hvert fald størrelsesmæssigt. Suppler med en passende frisure, og så er du klar til at bryde. Sumo Kostume er et kostume, som er fremstillet i polyester og kommer i en one size voksenstørrelse. Vær opmærksom på, at det kun er dragten som medfølger, så resten af dine accessories må anskaffes separat.

Find kostumet hos PartyKing

oppustelig sumo kostume 348x450 - Sumo kostume til voksne

Oppustelig sumo kostume

Vil du gerne være en kæmpemæssig sumobryder? Hop i denne oppustelige dragt og få festens mest komiske udklædning. Kostumet er et underholdende indslag til næsten alle fester, men det er særligt oplagt til sidste skoledag eller karneval. Sumo er en japansk kampsport, der kræver en højde på 2 meter og en kampvægt på over 200 kg. Dragten hjælper dig godt på vej, men vi anbefaler, at du holder dig langt væk fra kampsport, når du hopper rundt i denne dragt. Udklædningen er kun til festligt brug.

Find kostumet hos Temashop

LÆS OGSÅ: Geisha kostume til børn og voksne

LÆS OGSÅ: Panda kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Oppustelige halloween kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Ninja kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Ninja Turtles kostume til voksne

 

Fandt du det helt rigtige Sumo kostume til voksne?

sumo kostume til voksne japansk par kostume japansk udklædning til voksne

 

Sådan tager du et oppusteligt kostume på

 

 

Indlægget Sumo kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Sumo kostume til voksne

error: Content is protected !!