Ninja kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Drømmer du også om at være hurtig som en ninja, eller vil du bare gerne imponere børnene til fastelavn?

Så er et ninja til voksne da et oplagt kostume, til den kommende fastelavnsfest, karneval eller temafest.

Mange forbinder nok ninjaer med Ninjago fra Lego, som har været det store hit hos børn i de seneste årti.

Men faktisk er ninjaer et levn fra den japanske kultur. En ninja er nemlig oprindeligt en person der er oplært i den japanske kampkunst ninjutsu (“kunsten at holde sig skjult”), en slags spion, især kendt fra shogun- og samuraitiden, men med rødder længere tilbage.

Ninjaernes opgaver var/er at udspionere fjenden og kunne placere sig på strategiske overlegne steder. Her kunne de så udføre missionerne som de var blevet kommanderet til, om det var rekognoscering eller at tilintetgøre fjenden. 

Fordi en ninja skal holdes hemmelig, var/er de iført en ninja-yoroi. Denne dragt er typisk helt sort og dækker deres ben arme, og endda hoved, det eneste der var/er synligt er ninjaens øjne.

Et ninja kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, halloween, udklædning til karneval mm.  Det kan også bruges til leg med ungerne i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot ninja kostume til legesyge voksne:

Skærmbillede 2018 01 22 kl. 00.17.26 899x1024 - Ninja kostume til voksne

Rødt ninja kostume

HiYaa! Drømmer du om, at lege ninja for en dag, så er dette kostume helt perfekt. Kostumet består af en rød bluse med hætte og drage motiv. Derudover medfølger røde bukser, sort bælte, rød maske og arm- og benbånd.

Find ninja kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 22 kl. 00.19.19 759x1024 - Ninja kostume til voksne

Sort ninja kostume

Med dette seje kostume og kan du blive forvandlet om til en hurtig ninja, der er klar til kamp. Kostumet består af en sort bluse med hætte, bukser, bælte, maske og arm- og benbånd. Fuldend kostumet med nunchucks og sværd!

Find det sorte ninja kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 22 kl. 00.21.26 803x1024 - Ninja kostume til voksne

Muskuløs ninja kostume

Klæd dig ud som en farlig og sej ninja, som kan kungfu til den store guldmedalje. HiiiYA! Kostumet består af en sej muskelbluse med hætte, maske, bukser og bælte. Så mangler du blot dine våben!

Find det muskuløse ninja kostume hos Temashop

hvid ninja kostume til voksne ninja udklædning

Hvid Ninja kostume

Anskaf dig dette hvide og cool ninjaoutfit, og du er altid klar til en overraskelseskamp. Du ved aldrig hvornår en vild samurai kommer på besøg … White Ninja Kostume indeholder en hvid trøje med hætte og en sort drage trykt på brystet samt et par matchende bukser med elastik i taljen. Inkluderet er også en hvid maske og sort tape til både arme, ben og talje. Match med samuraisværd for et komplet outfit.

Find ninja kostume hos PartyKing

Skærmbillede 2018 01 22 kl. 00.29.58 955x1024 - Ninja kostume til voksne

Ninja kvinde kostume

Er du hurtig nok til at blive en cool ninjapige? Enhver vil se godt ud i dette lækre røde/sorte ninja kostume – som helt sikkert også får dig til at føle dig ret så sej. Flot sort ninja kostume til kvinder med røde detaljer.

Find ninja kvinde kostume hos Temashop

 

 

kvindelig ninja sexet ninja kostume til kvinder forførende fastelavnskostume

Forførende Ninja kostume

En ninja er svær at vinde over, da de bevæger sig hurtigere end du når at se, er fleksible og meget gode i kamp. At få lov til at blive en ninja er en opgave, der er svær at mestre, men med dette kostume vil det ikke være et problem. Med denne dragt kan du snige dig ind i udklædningsfesten ubemærket og udfordre dem, du har lyst til. Dette Kvindelig Ninja Kostume Deluxe får dig til at se ud som en livslevende ninja. Det er en bodysuit med hætte, hvilket gør den nem og smidig at bevæge sig i. Dragten har desuden røde detaljer rundt om benene, taljen og ærmerne samt en sort ansigtsbeskyttelse.

Find kostumet hos PartyKing

 

naruto kostume til voksne

Naruto konstume til voksne

Klæd dig ud som den bedste ninja af dem alle. I denne Narutodragt kan du tage alle mangafans med storm og øve dig på din naruto run. Perfekt til kostumefesten med meme-tema, cosplayen eller animefesten. Naruto Deluxe Kostume er en dragt som forestille Naruto fra serien af samme navn. Trøje, bukser, pandebånd, buksetaske samt taljetaske indkluderes.

Find kostumet hos PartyKing

Blå ninja voksenkostume - Ninja kostume til voksne

Blå ninja voksenkostume

Stille som vinden klatrer du med fingerspidserne langs stuevæggen, inden du slår en baglæns saltomortale midt ned i festen og udbryder “Tjener, jeg er ankommet”. Gæsterne spørger, ganske målløse: “Det var dog en sej entré.” Er du ninja eller?” Du svarer: “Det er præcis, hvad jeg er”. Du bukker ydmygt, og snart er du festens ukronede konge med dine vanvittige bevægelser og seje outfit! Du får her et kostume, som består af en blåsort heldragt, maske samt bælte i polyester

Find kostumet hos Partyking

Se også: Ninja Turtles kostume til voksne

Se også: Ninja kostume til børn

Indlægget Ninja kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

2 meninger om “Ninja kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!