Giraf kostume til børn

Har du et barn der er vild med savannens dyr eller Afrika? Så kunne et giraf kostume til børn være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Der er rigtig mange børn, unge og voksne der ELSKER savannedyr som elefanter, giraffer og zebra. Og forståeligt nok. De er nogle fantastisk dyr, der lever i et helt unik og smukt sted i verden. Men også et farligt sted!

Giraffen (latin: Giraffa camelopardalis) er verdens højeste landlevende dyr. En voksen han måler fra 4,7 til 5,3 m og vejer mellem 800 og 1.930 kg. Giraffers ben – og selv nyfødte girafunger – er højere end de fleste mennesker. Giraffer tilbringer det meste af deres liv stående; de står endda op, når de sover! Giraffer sover kun omkring 2 timer pr. døgn og har ét af de mindste søvnbehov af alle pattedyr. Ligesom menneskets fingeraftryk, zebraens striber og hundenes snuder, findes der ikke 2 ens pletmønstre på giraffer; de er alle unikke. En girafs alder kan ses på dens pletter; jo mørkere pletterne er, jo ældre er giraffen.

Det klassiske giraf kostume er selvfølgelig at klæde sig i en heldragt. Et elefant kostume til børn, findes i forskellige udgaver – se udvalget nedenfor:

Giraf børnekostume 450x450 - Giraf kostume til børn

Giraf børnekostume

Nu kan din lille unge skyde i vejret ved at klæde sig ud som savannens tårnhøje fætter: Giraffen! Denne heldragt er super velegnet til kostumefesten eller børnefødselsdagen med dyretema, men den fungerer lige så godt at lege eller hygge i derhjemme! En sjov dragt med mange anvendelsesmuligheder!
Giraf Børnekostume indeholder en heldragt i polyester.

Find kostumet hos Partyking

Giraf børne kostume 320x450 - Giraf kostume til børn

Giraf kostume til børn

Drømmer du om, at være giraf for en dag, så ifør dig dette fine kostume, der består af heldragt og hat. Kostumet er perfekt til fastelavn eller andre sjove udklædnings lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

Giraf børne udklædning 361x450 - Giraf kostume til børn

Giraf kostume til børn

Drømmer dit barn om at være giraf for en dag, så ifør hende dette fine kostume. Kostumet består af heldragt med hat og hale. Kostumet er perfekt til fastelavn eller andre sjove udklædnings lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

giraf heldragt til børn 339x450 - Giraf kostume til børn

Giraf heldagt

Lækker vamset giraf heldragt med lynlås foran til børn. Sødt girafkostume som er særdeles velegnet til fastelavn eller hygge i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 06 07 kl. 15.29.29 276x450 - Giraf kostume til børn

Giraf børnekostume

En lille baby giraf er på vej hen over savanen, og der lurer farer bag hver sten. Godt mor og far giraf er med den, ellers kan verdenen godt føles stor og en smule usikker. Nemt girafkostume til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

giraf kigurumi til børn 450x450 - Giraf kostume til børn

Giraf børnekigurumi

I er på vej til zoologisk have, og dit barn løber omkring i huset for at finde noget at have på. Sørg for at overraske med det seneste tilskud til pyjamasgarderoben i form af denne herlige giraf-kigurumi i børnestørrelse. Børnekigurumien består af en girafinspireret heldragt med hvid mave og brune ærmeribkanter. Der medfølger også en hætte, som forestiller giraffens hoved. Dragten er fremstillet af en vaskbar fleece i høj kvalitet, hvilket er perfekt til de børn, som elsker at løbe rundt i zoo og blive snavset til.

Find kostumet hos Partyking

giraf kostume til børn, giraf udklædning til børn, giraf kostumer, giraf børnekostume, dyrekostumer til børn, nemme kostume til børn, giraf fastelavnskostume til børn

Carry me giraf kostume

Elsker dit barn også giraffer? Så er dette kostume helt fantastisk. Kostumet er oppusteligt og får dig til at ligne en girafrytter i fuld galop. Passer til børn i alderen 5-11 år.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Giraf kostume til voksne

SE OGSÅ: Elefant kostume til børn

SE OGSÅ: Ko kostume til børn

Indlægget Giraf kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Giraf kostume til børn

En mening om “Giraf kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!