Giraf kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med savannens dyr eller Afrika? Så kunne et giraf kostume til børn være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Der er rigtig mange børn, unge og voksne der ELSKER savannedyr som elefanter, giraffer og zebra. Og forståeligt nok. De er nogle fantastisk dyr, der lever i et helt unik og smukt sted i verden. Men også et farligt sted!

Giraffen (latin: Giraffa camelopardalis) er verdens højeste landlevende dyr. En voksen han måler fra 4,7 til 5,3 m og vejer mellem 800 og 1.930 kg. Giraffers ben – og selv nyfødte girafunger – er højere end de fleste mennesker. Giraffer tilbringer det meste af deres liv stående; de står endda op, når de sover! Giraffer sover kun omkring 2 timer pr. døgn og har ét af de mindste søvnbehov af alle pattedyr. Ligesom menneskets fingeraftryk, zebraens striber og hundenes snuder, findes der ikke 2 ens pletmønstre på giraffer; de er alle unikke. En girafs alder kan ses på dens pletter; jo mørkere pletterne er, jo ældre er giraffen.

Det klassiske giraf kostume er selvfølgelig at klæde sig i en heldragt. Et elefant kostume til børn, findes i forskellige udgaver – se udvalget nedenfor:

 

Giraf børne udklædning 361x450 - Giraf kostume til børn

Giraf kostume til børn

Drømmer dit barn om at være giraf for en dag, så ifør hende dette fine kostume. Kostumet består af heldragt med hat og hale. Kostumet er perfekt til fastelavn eller andre sjove udklædnings lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

giraf heldragt til børn 339x450 - Giraf kostume til børn

Giraf heldagt

Lækker vamset giraf heldragt med lynlås foran til børn. Sødt girafkostume som er særdeles velegnet til fastelavn eller hygge i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 06 07 kl. 15.29.29 276x450 - Giraf kostume til børn

Giraf børnekostume

En lille baby giraf er på vej hen over savanen, og der lurer farer bag hver sten. Godt mor og far giraf er med den, ellers kan verdenen godt føles stor og en smule usikker. Nemt girafkostume til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

 

giraf børnekostume giraf udklædning til børn dyrekostume 4 årig fastelavnskostume børnehave

Girafkostume til børn

Skønt dyrekostume til børn – et afrikansk giraf kostume til eventyrer! Et skønt fastelavnskostume der nemt kan bruges til leg derhjemme. Kostumet er plys og en heldragt med hætte og girafhoved. 

Find kostumet hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Giraf kostume til voksne

SE OGSÅ: Elefant kostume til børn

SE OGSÅ: Ko kostume til børn

Indlægget Giraf kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

2 meninger om “Giraf kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!