Wonder Woman kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Wonder Woman? Så er et Wonder Woman kostume til børn oplagt til den kommende udklædningsfest.

Et Wonder Woman kostume til børn, er det perfekte superheltinde børnekostume.

Wonder Woman er DC Comics’ største kvindelige superhelt, der debuterede i tegneserien All Star Comics fra 1941. Figuren blev skabt af William Moulton Marston, og han blev ikke mindst inspireret af to kvinder; sin kone, Elizabeth Holloway Marston, og en fælles ven, Olive Byrne.

Wonder Woman er en amazone (som i den græske mytologi), og blandt sine egne er hun kendt som prinsesse Diana (igen en reference til mytologien – denne gang den romerske, hvor Diana svarer til Artemis i den græske mytologi). Uden for amazon-verdenen er hun både kendt som Wonder Woman og Diana Prince.

Hun var med til at grundlægge superheltegruppen Justice League. Figuren har været skildret i både tegnefilm og som tv-serie, men at der skulle gå 76 år, før en egentlig film med ikonet som hovedkarakter ser dagens lys, er ubegribeligt.

I 2017 fik filmen “Wonder Woman” verdenspremiere. Superheltefilmen ‘Wonder Woman’ tager sit udgangspunkt på amazone-krigernes ø Themyscira, hvor den unge prinsesse Diana trænes til at blive den stærkeste af sin slags.

Lad børnene finde deres indre superhelt, når de næste gang skal til udklædningsfest! I et af disse Wonder woman kostumer til børn forvandles de til DC Comics’ Wonder Woman:

wonder woman børnekostume 213x450 - Wonder Woman kostume til børn

Wonder Woman børnekostume

Med dette Wonder Woman børnekostume er der lagt op til flere timers leg. Kostumet består af kjole, kappe og pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

Wonder woman børnekostume 250x450 - Wonder Woman kostume til børn

Wonder Woman børnekostume

Har du et barn der drømmer om at være en sej superhelt for en dag? Så er dette Wonder Woman helt perfekt. Kostumet kan både bruges til leg i hjemmet, det kommende fødselsdag eller fastelavnsfesten. 

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Wonder Woman kostume til voksne

SE OGSÅ: Ladybug kostume til børn

SE OGSÅ: Captain America kostume til børn

Indlægget Wonder Woman kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

error: Content is protected !!