Wonder Woman kostume til børn

Har du et barn der er vild med Wonder Woman? Så er et Wonder Woman kostume til børn oplagt til den kommende udklædningsfest.

Et Wonder Woman kostume til børn, er det perfekte superheltinde børnekostume.

Wonder Woman er DC Comics’ største kvindelige superhelt, der debuterede i tegneserien All Star Comics fra 1941. Figuren blev skabt af William Moulton Marston, og han blev ikke mindst inspireret af to kvinder; sin kone, Elizabeth Holloway Marston, og en fælles ven, Olive Byrne.

Wonder Woman er en amazone (som i den græske mytologi), og blandt sine egne er hun kendt som prinsesse Diana (igen en reference til mytologien – denne gang den romerske, hvor Diana svarer til Artemis i den græske mytologi). Uden for amazon-verdenen er hun både kendt som Wonder Woman og Diana Prince.

Hun var med til at grundlægge superheltegruppen Justice League. Figuren har været skildret i både tegnefilm og som tv-serie, men at der skulle gå 76 år, før en egentlig film med ikonet som hovedkarakter ser dagens lys, er ubegribeligt.

I 2017 fik filmen “Wonder Woman” verdenspremiere. Superheltefilmen ‘Wonder Woman’ tager sit udgangspunkt på amazone-krigernes ø Themyscira, hvor den unge prinsesse Diana trænes til at blive den stærkeste af sin slags.

Lad børnene finde deres indre superhelt, når de næste gang skal til udklædningsfest! I et af disse Wonder woman kostumer til børn forvandles de til DC Comics’ Wonder Woman:

Skærmbillede 2019 04 10 kl. 23.11.11 659x1024 - Wonder Woman kostume til børn

Wonder woman børnekostume

Er der en lille prinsesse gemt i dig, der venter på at forvandle sig til Wonder Woman? Ja, så er dette kostume lige sagen. Der er alt, hvad en ægte superhelt har brug for, for at kunne klare sig mod onde kræfter. Kostumet indeholder kjole, bælte, tiara, handsker, armbånd og bencovers.

Find kostumet hos Temashop

wonder woman kostume til børn - Wonder Woman kostume til børn

Wonder Woman kostume til børn

Wonder Woman er en klassisk, kvindelig superhelt af det amerikanske stof. At iklæde dit barn denne udklædning giver måske ikke din øjesten rigtige superkræfter, men barnet kommer bestemt til at føle
sig som en rigtig heltinde! Børnekostumet består af en kjole med kappe, bælte, gamacher, armbånd og en Wonder Woman-tiara.

Find kostumet hos Partykingwonder woman børnekostume 450x450 - Wonder Woman kostume til børn

Wonder Woman børnekostume

Wonder Woman er en kvindelig superhelt som har taget verden med storm. Ikke så underligt, hun er jo rigtig cool og dygtig til at redde verden. Nu kan du komme til at se ud præcis som denne cool karakter og vise hvad du dur til til karnevalet!
Wonder Woman Justice League Børnekostume forvandler dig hurtigt til den fantastiske karakter Wonder Woman. Her får du en kjole i rødt, blåt og guld samt armbeskyttere og et pandebånd.

Find kostumet hos Partyking

wonder woman børnekostume 213x450 - Wonder Woman kostume til børn

Wonder Woman børnekostume

Med dette Wonder Woman børnekostume er der lagt op til flere timers leg. Kostumet består af kjole, kappe og pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Wonder Woman kostume til voksne

SE OGSÅ: Ladybug kostume til børn

SE OGSÅ: Captain America kostume til børn

Indlægget Wonder Woman kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Wonder Woman kostume til børn

error: Content is protected !!