Ghostbusters kostume til voksne

Ønsker du at ikonisk og sjovt kostume til det kommende karneval eller 80´er temafest? Så er et Ghostbusters kostume til voksne det oplagte valg.

Who ya gonna call? – Ghostbusters!

Hvem ringer du til, når der sker noget overnaturligt og uhyggeligt? Ghostbusters selvfølgelig! Ghostbusters er en amerikansk komediefilm fra 1984 instrueret af Ivan Reitman efter manuskript af Dan Aykroyd og Harold Ramis, der sammen med Bill Murray, Ernie Hudson og Sigourney Weaver spiller hovedrollerne i filmen.

I ‘Ghostbusters’ invaderes New York af monstre og spøgelser i alle afskygninger. Befolkningen er skrækslagen, og politiet magtesløse tilskuere. Heldigvis kommer videnskabsmanden Dr. Peter Venkman (Bill Murray) og hans ghostbuster-kolleger den sagesløse by til undsætning med deres spektakulære udstyr.

Faktisk var den første film så populær, at der i 1989 kom en Ghostbusters 2. 2´eren var en fortsættelse af den første Ghostbuster film og havde de oprindelige skuespillere med

I 2016 blev der lavede en nyere udgave af Ghostbusters, et reboot af den første Ghostbusters og denne gang består holdet af fire kvinder. Men filmen blev ikke når så populær som den første film.

Selvom den første Ghostbusters har en del år på bagen, er det stadig en populær film og har man set filmene bare en eller gang, kan man helt sikkert synge med på den Ghostbusters temasang.

Et Ghostbuster kostume er forholdvist simpelt kostume, der består af en heldragt i beige/khaki med Ghostbuster logo på.

Er du på jagt efter et Ghostbusters kostume til voksne, så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet et stort udvalg af de flotteste Ghostbusters kostumer til både mænd og kvinder.

ghostbusters kostume til mænd - Ghostbusters kostume til voksne

Ghostbusters kostume til mænd

Dette er en perfekt dragt til halloween eller 80’er-temafesten, og kostumet er en klar favorit hos Partyking-teamet. Ghostbusters-kostumet inkluderer en beige heldragt med lynlås foran. Dragten kommer med krave og Ghostbusters-logo på højre ærme samt over den venstre brystlomme. Der er to brystlommer med lynlås til dine Ghostbuster-genstande. Den oppustelige Proton Packet leveres med skulder- og taljebånd og fastsættes med plastspændet. Pistolen sættes nemt fast ved rygsækken med velcro, når du ikke skal bruge den.

Find kostumet hos Partyking

ghostbusters voksenkostume - Ghostbusters kostume til voksne

Ghostbusters kostume

Giv alle spøgelser til halloweenfesten en omgang røg i dette autentiske Ghostbusters-kostume i en deluxe-model. Passer også supergodt til 80’er-udklædningsfesten, eller når du vil rense et hjemsøgt sted.
Ghostbusters-kostumet består af en beige heldragt med Ghostbusters-emblemet på højre overarm samt over venstre brystlomme. Der er også to brystlommer, som du kan putte små Ghostbusters-ting i. Den oppustelige Proton Pack leveres med pistol samt skulder- og taljebånd, som sættes fast med plasticspænder.

Find kostumet hos Partyking

Ghostbusters plussize kostume 275x450 - Ghostbusters kostume til voksne

Ghostbusters Plussize Kostume

Klæd dig ud som en af de berømte Ghostbusters og rens verdenen for spøgelser, poltergeister og dårlig energi. Kostumet består af heldragt og oppustelig rygsæk.

Find kostumet hos Temashop

ghostbusters kostume til kvinder - Ghostbusters kostume til voksne

Ghostbusters dame kostume

Ghostbusters Dame Kostume er en utrolig flot dragt som kommer til at passe guddommelig godt til alle former for kostumefester. Dragten kommer som en heldragt med nederdel og fastsiddende overdel som er langærmet. Kjolen har en lynlås foran, et fastsyet mærkat med det typiske Ghostbusters-logo og et par sorte stofdetaljer. Dragten er beige og inkluderer en passende kasket! Den ultimative kostumedragt til eksempelvis 80’er-festen!

Find kostumet hos Partyking

feminint ghostbusters kostume - Ghostbusters kostume til voksne

Feminint Ghostbusters kostume

Ghostbusters Kjole Kostume inkluderer en kjole, en kasket og en rygsæk. Kjolen er beigefarvet og af en kort model med lange ærmer. På ærmerne er brede bånd lavet i sort, imiteret læder. På brystet og den ene arm sidder det velkendte Ghostbusters-logo. Ved taljen er et sort bælte med to stk. ringe, som du kan sætte tilbehør fast til. Kjolen tages på over hovedet og lukkes på forsiden ved hjælp af en lang, sort lynlås. Kasketten matcher kjolen og har et Ghostbusters logo forrest.

Find kostumet hos Partyking

marshmallow man kostume - Ghostbusters kostume til voksne

Marshmallow kostume til voksne

Stay Puft er et kæmpe monster som du er med i Ghost busters. Dette store monster lavet af skum fidus ser ikke just farlig ud, men vær’ forberedt – slik kan godt have nogle dårlige sider. Kostumet består af en oppustelig heldragt.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Vinger til karneval

SE OGSÅ: Draq queen kostumer til voksne

SE OGSÅ: Karneval 2019

Indlægget Ghostbusters kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Ghostbusters kostume til voksne

error: Content is protected !!