Ghostbusters kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ønsker du at ikonisk og sjovt kostume til det kommende karneval eller 80´er temafest? Så er et Ghostbusters kostume til voksne det oplagte valg.

Who ya gonna call? – Ghostbusters!

Hvem ringer du til, når der sker noget overnaturligt og uhyggeligt? Ghostbusters selvfølgelig! Ghostbusters er en amerikansk komediefilm fra 1984 instrueret af Ivan Reitman efter manuskript af Dan Aykroyd og Harold Ramis, der sammen med Bill Murray, Ernie Hudson og Sigourney Weaver spiller hovedrollerne i filmen.

I ‘Ghostbusters’ invaderes New York af monstre og spøgelser i alle afskygninger. Befolkningen er skrækslagen, og politiet magtesløse tilskuere. Heldigvis kommer videnskabsmanden Dr. Peter Venkman (Bill Murray) og hans ghostbuster-kolleger den sagesløse by til undsætning med deres spektakulære udstyr.

Faktisk var den første film så populær, at der i 1989 kom en Ghostbusters 2. 2´eren var en fortsættelse af den første Ghostbuster film og havde de oprindelige skuespillere med

I 2016 blev der lavede en nyere udgave af Ghostbusters, et reboot af den første Ghostbusters og denne gang består holdet af fire kvinder. Men filmen blev ikke når så populær som den første film.

Selvom den første Ghostbusters har en del år på bagen, er det stadig en populær film og har man set filmene bare en eller gang, kan man helt sikkert synge med på den Ghostbusters temasang.

Et Ghostbuster kostume er forholdvist simpelt kostume, der består af en heldragt i beige/khaki med Ghostbuster logo på.

Er du på jagt efter et Ghostbusters kostume til voksne, så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet et stort udvalg af de flotteste Ghostbusters kostumer til både mænd og kvinder.

Ghostbusters kostume til mænd 239x450 - Ghostbusters kostume til voksneGhostbusters kostume til mænd

Der er kun én at ringe til, når du ser et spøgelse – en Ghostbuster! Bliv klar til Ghostbuster temafest, karneval eller halloween med dette kostume bestående af heldragt med Ghostbusters logo samt en oppustelig rygsæk.

Find kostumet hos Temashop

Ghostbusters kostume til kvinder 450x450 - Ghostbusters kostume til voksne

Ghostbusters kostume til kvinder

Bliv klar til at skræmme spøgelser væk til den kommende halloween fest med dette kostume. Kostumet består af en beige dragt med Ghostbuster-logo på ærmet samt en oppustelig rygsæk med spøgelsesstøvsuger.

 Find kostumet hos Temashop

Ghostbusters Oppustelig Marshmallow Man Kostume 398x450 - Ghostbusters kostume til voksne

Ghostbusters oppustelig Marshmallow Man Kostume

Bliv klædt på i det ikoniske Marshmallow Man Kostume fra Ghostbuster filmene. Et sjovt halloweenkostume eller til dig der skal afsted til Ghostbuster temafest. 

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Vinger til karneval

SE OGSÅ: Draq queen kostumer til voksne

SE OGSÅ: Karneval 2019

Indlægget Ghostbusters kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

error: Content is protected !!