Kigurumi til voksne – heldragt til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kigurumi til voksne er det perfekte kostume til dig, der ønsker et afslappet dyrekostume til voksne.

En kigurumi til voksne kan både bruges til den kommende fastelavnsfest, karneval eller til hygge i hjemmet.

Hvad er en kigurumi?

På dansk er den bedste beskrivelse nok en heldragt til voksne, men disse heldragter er også kendte som japanske dyrekostumer. Kigurumi er det japanske ord for personer, der er iført kostumer, der fuldstændig dækker dem, så de ligner tegnefilmsfigurer, især dyr. Ordet er sammensat af det japanske udsagnsord kiru og navneordet nuigurumi. Udtrykket dækket blandt andet skuespillere i kostumer i temaparker som Disneyland, indkøbscentre mm. 

Ordet bruges også om en form for pyjamas, der dækker det meste af kroppen men ikke ansigtet. De er typisk baseret på populære figurer som Pikachu, Peter Plys og Hello Kitty eller dyr som elefanter, dinosaurer, hunde, køer, grise og pandaer.

kigurumi kostume til voksne - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

En kigurumi kan altså både fungere som et kostume til den kommende temafest eller som en heldragt til at hygge i derhjemme. Dragterne er så behagelige at tulle rundt i, at man ikke har lyst til at have almindeligt tøj på. Dragterne er fremstillet i et dejligt og varmt fleecemateriale. 

panda kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Panda kigurumi

Det siges at pandaen er det absolut mest bedårende dyr der findes i hele verden. Endnu sødere end killinger og koalabjørne. Så hvordan kan noget være mere nuttet end en panda? Jo, ved at gøre den mere farverig. Og det har Kigurumi lykkes meget godt med! Panda Pastel Kigurumi er lavet af et blødt og smukt materiale der vender helt op og ned på fredagshyggen. Aldrig mere skal du kæmpe for det blødeste tæppe, for der er ingen tæpper der er lige så bløde som din nye Kigurumi.

Find dragten hos Partyking

kat kigurumi til voksne 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Grå kat kigurumi

Bruger du gerne dine aftener på at hygge med din kat, tage billeder af din kat, og lave opslag om din kat på Facebook? Hvis du kan nikke genkendende til denne beskrivelse, er vores produkt Grå Kat Kigurumi lige det, du mangler i samlingen. Denne dragt har masser af fordele; den har eksempelvis lommer til dit kattelegetøj og en lang hale, så du slipper for at blive kaldt Pelle Haleløs.

Find dragten hos Partyking

giraf kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Giraf kigurumi

Har du en lækker nabo? Se over stakittet med lethed i denne girafdragt. Du får ikke bare lettere ved at se – du øger også dine chancer for at få lidt opmærksomhed. Hvis du desuden har en abnormt lang hals, en 50 cm tunge og ser lidt underlig ud, når du går ned på knæ, matcher vores produkt Giraf Kigurumi din personlighed!

Find dragten hos Partyking

lemur kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Lemur kigurumi

Lemuren er både sjov og bedårende, men også en truet dyreart. Så bestil en, inden det er for sent, og bliv festens midtpunkt med denne Lemur Kigurumi. Mandlige lemurer er kendte for at vaske deres haler mellem benene for derefter at kæmpe med deres ækle stinkbomber…

Find den hos Partyking

enhjørning kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Enhjørning kigurumi

Verdens sejeste og mest mytiske væsen er tilbage og nu hyggeligere end nogensinde før. Uanset om du tilbringer dine aftener hjemme i sofaen eller i baren, kommer du til at elske denne kigurumi. Vores enhjørningdragt har lyserøde detaljer (ja ja, vi ved godt, at det lyder en smule frækt), en hvid stor fluffy mave og ikke mindst et horn i panden, som du kan stikke folk med.

Find dragten hos Partyking

kat regnbue kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Regnbue kat kigurumi

Cat Rainbow Kigurumi er blød og lidt fluffy. De er store og passer til de fleste mennesker. Kigurumi er den nye slags fredagshygge.

Find dragten hos Partyking

drage kigurumi til voksne 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Drage kigurumi

Gør dig klar til et fantastisk drageparty med denne seje dragt! Det er et oplagt valg, når festtemaet er drager, eller hvis du fryser lidt. Det bedste af det hele er, at du kan slappe af i dragedragten, da den er superhyggelig! Du får her en heldragt i form af en blå drage med både ansigt, vinger og udstoppet hale. Dragten har knapper foran samt to lommer i siderne. Dragten er fremstillet af et førsteklasses og vaskbar fleece. Der er varm og hyggelig, hvilket gør den ideel til dagen efter dragefesten.

Find dragten hos Partyking

hello kitty kigurumi kostume 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Hello Kitty kigurumi kostume til voksne

Hende der Hello Kitty er blevet voksen, og er blevet en kæmpestor hygge-kat! Hun har skiftet til blå og gul og giver dig supermange hyggelige aftener hjemme i sofaen, på ferien eller måske endda også på arbejdet.
Hello Kitty Kigurumi er lavet i et blødt og dejligt stof, og dragten er rummelig, så den sidder ikke så stramt når du har den på. Hyggefaktoren er høj! Dragten åbnes foran og lukkes igen ved hjælp af knapper.

Find dragten hos Partyking

kænguru kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Kænguru kigurumi

At bevæge sig fremad ved at sætte det ene ben foran det andet hører stenalderen til. Moderne mennesker hopper frem i en Kænguru Kigurumi. Denne kængurudragt kommer med små søde ører, en lang busket hale og en pung med en udstoppet baby-kænguru (bare rolig, den er ikke ægte).

Find den hos Partyking

ræv kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Ræv kigurumi til voksne

Vidste du, at ræve er mere snu end mennesker? Det er derfor, der næsten aldrig sker nogen vildtulykker, der involverer ræve. Med denne dragt er du med andre ord på den sikre side. En anden fordel ved at eje denne dragt er, at mennesker synes, at du er så flot, og så er du oven i købet god til at fange kyllinger. Jamen altså!

Find dragten hos Partyking

disney alien kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Alien kigurumi

Tro det eller ej, men denne kigurumi passer lige så godt til hyggeaftenen derhjemme foran skærmen som til når dig og vennerne skal en tur til fest. Ja, den er ikke bare skøn og hyggelig, den klæder dig også ud som en blå alien! Alien Kigurumi er en sjov, skøn og flot heldækkende dragt, der passer lige så godt til efter et varmt bad som til kostumefesten. Dragten er lavet i 100 % fleece, er meget poset, og for at tage den på, åbner du nemt knapperne på brystet.

Find dragten hos Partyking

elefant voksenkigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Elefant kigurumi

Der er intet mere specielt end en elefant, man er nemlig hverken i tvivl, når man hører den og ser den. Hvem vil ikke være det store fantastiske og majestætiske dyr?
Med sin turkise fleece, lange snabel og lilla hale kommer dette til at blive din bedste ven på nul komma fem. Så næste gang du inviteres til fest, så tramp hårdt og lystigt rundt til musikken i denne fine blå elefant.

Find den hos Partyking

Undulat kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Undulat kigurumi

Forvandl dig selv til en farveglad undulat som har kigger frem fra buret for at hygge i sofaen! Den luksuriøse kigurumidragt har skønne detaljer som hører en fantasifuld fugl til. Den rummelige model passer både store og små sofakartofler. Dragten er en hyggelig fleecedragt i høj kvalitet som får dig til at se ud som en farveglad undulat. På den turkise mave sidder knapper som smelter ind i baggrunden. På hovedet findes fine detaljer i form af øjne og et rosa, udstoppet næb. Ærmerne består af hvide vinger med sorte og blå fjer. Bagsiden er turkis med 2 stk. fjer i sort og blå.

Find dragten hos Partyking

Pingvin kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Pingvin kigurumi

Drømmer du om, at du var venner med Pingu, kunne tåle kulde ned til -30 grader og havde hovedrollen i succesfilmen “Happy Feet”? Så må vores pingvindragt være lige noget for dig. Pingvindragten kommer med en lille hale på bagsiden, enorme øjne og et lysegult næb som mund, hvilket gør kigurumien til en af de mest unikke af sin slags.

Find den hos Partyking

zebra kigurumi heldragt til voksne 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Zebra kigurumi heldragt til voksne

Hvis du synes, at heste går an som firbenede dyr, men at de på en eller anden måde ikke helt slår til, er produktet Zebra Kigurumi måske et bedre valg. Mange siger, at zebraen er Afrikas version af en hest. Men ét er sikkert: En zebra er en zebra, og med denne dragt kan du påtage dig zebrarollen.

Find dragten hos Partyking

Koala kigurumi koala fastelavnskostume til voksne 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Koala kigurumi

Australiens sødeste pungdyr bliver om muligt endnu sødere med denne Koala Kigurumi. Klæd dig ud som dette truede dyr og vis menneskene, at du er kommet for at blive. Denne Koala Kigurumi er grå med hvid mave og sorte håndled. Det søde ansigt har en stor sort næse og små koalaører.

Find dragten hos Partyking

dinosaur kigurumi fastelavnskostume til voksne 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Dinosaur kigurumi fastelavnskostume til voksne

Kan du lide at være på toppen af fødekæden? At skræmme dem, som er mindre end dig selv? Og at spise kød i stedet for grøntsager? Så er dette lige en kigurumi for dig!

Find den hos Partyking

Nemo kigurumi heldragt til voksne 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Nemo heldragt til voksne

Nemo Kigurumi er en rummelig heldragt i form af en klovnfisk med et sødt Nemo-ansigt i farverne orange, hvid og sort. Dragten har en blød halefinne samt åbning ved hænderne, hvis du skulle få brug for dem. Der er knapper langs maven.

Find Nemo kostumet hos Partyking

tiger kigurumi fastelavnskostume til voksne 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Tiger kigurumi til voksne

Den gule tiger har sorte striber, en hvid mave, og søde knurhår på hætten. Lad dig ikke narre af dens noget skræmmende udseende, da denne tiger egentlig bare er en stor killing. Denne dragt er fremstillet i fleece af en høj kvalitet og kan vaskes i vaskemaskine. Den er varm og hyggelig, hvilket gør den ideel, når man vil ud og jage om natten.

Find heldragten hos Partyking

Fandt du den Kigurumi til voksne du ledte efter?

kigurumi heldragt til voksne - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

De viste kigurumi dragter er bare et lille udvalg af de heldragter der findes til voksne. Se et meget større udvalg her hos Partyking.

SE OGSÅ: Enhjørning kostume til voksne

SE OGSÅ: Panda kostume til voksne

SE OGSÅ: Regnbue kostume til voksne

SE OGSÅ: Hunde kostume til voksne

Indlægget Kigurumi til voksne – heldragt til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

2 meninger om “Kigurumi til voksne – heldragt til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!