Kigurumi til voksne – heldragt til voksne

Kigurumi til voksne er det perfekte kostume til dig, der ønsker et afslappet dyrekostume til voksne.

En kigurumi til voksne kan både bruges til den kommende fastelavnsfest, karneval eller til hygge i hjemmet.

Hvad er en kigurumi?

På dansk er den bedste beskrivelse nok en heldragt til voksne, men disse heldragter er også kendte som japanske dyrekostumer. Kigurumi er det japanske ord for personer, der er iført kostumer, der fuldstændig dækker dem, så de ligner tegnefilmsfigurer, især dyr. Ordet er sammensat af det japanske udsagnsord kiru og navneordet nuigurumi. Udtrykket dækket blandt andet skuespillere i kostumer i temaparker som Disneyland, indkøbscentre mm. 

Ordet bruges også om en form for pyjamas, der dækker det meste af kroppen men ikke ansigtet. De er typisk baseret på populære figurer som Pikachu, Peter Plys og Hello Kitty eller dyr som elefanter, dinosaurer, hunde, køer, grise og pandaer.

kigurumi kostume til voksne - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

SE OGSÅ: Skigurumi til voksne

En kigurumi kan altså både fungere som et kostume til den kommende temafest eller som en heldragt til at hygge i derhjemme. Dragterne er så behagelige at tulle rundt i, at man ikke har lyst til at have almindeligt tøj på. Dragterne er fremstillet i et dejligt og varmt fleecemateriale. 

flyveegern kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Flyveegern kigurumi

Hvis du er et natdyr og har brug for en god undskyldning for kun at parre dig i to ud ad tolv måneder om året, er kostumet som et flyvende egern lige det, du skal gå efter.
Flyvende egern er lumske og har færdigheder som en ninja, og disse egenskaber gør dem perfekte til fjollede påfund. Dragten er fremstillet i en førsteklasses og vaskbar fleece. Den er endvidere varm og hyggelig, hvilket gør den perfekt til jagt om natten!

Find dragten hos Partyking

panda kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Panda kigurumi

Det siges at pandaen er det absolut mest bedårende dyr der findes i hele verden. Endnu sødere end killinger og koalabjørne. Så hvordan kan noget være mere nuttet end en panda? Jo, ved at gøre den mere farverig. Og det har Kigurumi lykkes meget godt med! Panda Pastel Kigurumi er lavet af et blødt og smukt materiale der vender helt op og ned på fredagshyggen. Aldrig mere skal du kæmpe for det blødeste tæppe, for der er ingen tæpper der er lige så bløde som din nye Kigurumi.

Find dragten hos Partyking

sneleopard kigurumi til voksne 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Sneleopard kigurumi

En sneleopard er vel ikke det første, dine venner vil gætte på, at du klæder dig ud som? Nej præcis, derfor synes vi, at du skal klæde dig ud som en sneleopard! Denne kigurumi passer også supergodt til fredagshyggen med tanke på, hvor varm, skøn og hyggelig den er! Sneleopard Kigurumi er en rigtigt skøn dragt i form af en sneleopard med en lang hale, poset underdel og en stor, dejlig hætte, som du kan trække over hovedet!

Find den hos Partyking

narhval kigurumi kostume til voksne 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Narhval kigurumi til voksne

Narhvalen er en slags hav-udgave af den smukke enhjørning. Så foretrækker du at bade og plaske rundt i vandet frem for at trave rundt på tørt land, er denne skønne kigurumi lige noget for dig!
Narhval Orange Kigurumi kommer i en orange farve med hvid mave samt en hætte med et blødt, gult narhvalshorn. Bagpå er der mørke pletter og en narhvalshale. Ved ærmeenderne er der en praktisk åbning så du kan tage hænderne ud ved behov. Denne dragt er fremstillet af vaskbart fleece af høj kvalitet. Den er varm og hyggelig og er derfor perfekt at slappe af i når du har været ude i det kolde hav og plaske rundt.

Find dragten hos Partyking

stitch kigurumi voksenkostume 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Stitch kigurumi kostume

Denne dragt er ikke bare hyggelig, den er også så vildt sød, at det er lige til at dø over. Nyd hvert øjeblik med dit helt eget lille rummonster. Stitch Kigurumi er en blød og hyggelig dragt i en jumpsuitmodel, som ser ud som favoritten Stitch. Den er lilla og mønstret, og det ser næsten ud som om, at Stitch har spist dig, når du bærer den med hætten oppe! Dragten har desuden knapper på fronten, så du nemt kan lukke og åbne den.

Find dragten hos Partyking

vaskebjørn kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Vaskebjørn kigurumi

Klæd dig ud som en rigtig vaskebjørn ved hjælp af denne kigurumi! Dragten passer supergodt til alle slags kostumefester, men også efter et varmt bad eller til tv-hyggen! Vaskebjørn Kigurumi er en superskøn dragt, der får dig til at ligne en vaskebjørn. Dragten er lavet i 100 % fleece, har en stooor hætte som du kan tage over hovedet samt en stor hale, der hænger og dingler.

Find dragten hos Partyking

isbjørn kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Isbjørn kigurumi

Klæd dig ud som en rigtig sød isbjørn med denne kigurumi! Javist, dette kostume er så blødt og behageligt, at du også kan bruge det hjemme i sofaen, når du er i hyggehumør! Isbjørn Kigurumi er en rigtig skøn dragt, der får dig til at ligne en stoooor isbjørn! Dragten er lavet i fleece, har en stor hætte du kan tage på hovedet samt en rigtig poset nederste del.

Find dragten hos Partyking

kat kigurumi til voksne 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Grå kat kigurumi

Bruger du gerne dine aftener på at hygge med din kat, tage billeder af din kat, og lave opslag om din kat på Facebook? Hvis du kan nikke genkendende til denne beskrivelse, er vores produkt Grå Kat Kigurumi lige det, du mangler i samlingen. Denne dragt har masser af fordele; den har eksempelvis lommer til dit kattelegetøj og en lang hale, så du slipper for at blive kaldt Pelle Haleløs.

Find dragten hos Partyking

giraf kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Giraf kigurumi

Har du en lækker nabo? Se over stakittet med lethed i denne girafdragt. Du får ikke bare lettere ved at se – du øger også dine chancer for at få lidt opmærksomhed. Hvis du desuden har en abnormt lang hals, en 50 cm tunge og ser lidt underlig ud, når du går ned på knæ, matcher vores produkt Giraf Kigurumi din personlighed!

Find dragten hos Partyking

lemur kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Lemur kigurumi

Lemuren er både sjov og bedårende, men også en truet dyreart. Så bestil en, inden det er for sent, og bliv festens midtpunkt med denne Lemur Kigurumi. Mandlige lemurer er kendte for at vaske deres haler mellem benene for derefter at kæmpe med deres ækle stinkbomber…

Find den hos Partyking

enhjørning kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Enhjørning kigurumi

Verdens sejeste og mest mytiske væsen er tilbage og nu hyggeligere end nogensinde før. Uanset om du tilbringer dine aftener hjemme i sofaen eller i baren, kommer du til at elske denne kigurumi. Vores enhjørningdragt har lyserøde detaljer (ja ja, vi ved godt, at det lyder en smule frækt), en hvid stor fluffy mave og ikke mindst et horn i panden, som du kan stikke folk med.

Find dragten hos Partyking

kat regnbue kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Regnbue kat kigurumi

Cat Rainbow Kigurumi er blød og lidt fluffy. De er store og passer til de fleste mennesker. Kigurumi er den nye slags fredagshygge.

Find dragten hos Partyking

alpaka kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Alpaka kigurumi

Det er tid til at være plysset og have det sjovt med denne lyserøde alpakadragt! Disse ultrabløde kigurumier er lige så bedårende som de ægte skrighalse på bjerget. Kigurumien har alt, hvad du behøver, inkl. lommer, en plysset lille hale, lyserøde ører og en stor hvid mave, som indbyder til en krammer.
Dragten er lavet af en førsteklasses og vaskbar fleece. Den er varm og hyggelig, hvilket gør den til et godt valg, uanset om du befinder dig ude på eventyr eller hjemme på sofaen.

Find dragten hos Partyking

drage kigurumi til voksne 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Drage kigurumi

Gør dig klar til et fantastisk drageparty med denne seje dragt! Det er et oplagt valg, når festtemaet er drager, eller hvis du fryser lidt. Det bedste af det hele er, at du kan slappe af i dragedragten, da den er superhyggelig! Du får her en heldragt i form af en blå drage med både ansigt, vinger og udstoppet hale. Dragten har knapper foran samt to lommer i siderne. Dragten er fremstillet af et førsteklasses og vaskbar fleece. Der er varm og hyggelig, hvilket gør den ideel til dagen efter dragefesten.

Find dragten hos Partyking

hello kitty kigurumi kostume 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Hello Kitty kigurumi kostume til voksne

Hende der Hello Kitty er blevet voksen, og er blevet en kæmpestor hygge-kat! Hun har skiftet til blå og gul og giver dig supermange hyggelige aftener hjemme i sofaen, på ferien eller måske endda også på arbejdet.
Hello Kitty Kigurumi er lavet i et blødt og dejligt stof, og dragten er rummelig, så den sidder ikke så stramt når du har den på. Hyggefaktoren er høj! Dragten åbnes foran og lukkes igen ved hjælp af knapper.

Find dragten hos Partyking

kamelæon kigurumi  450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Kamelæon kigurumi

Hvornår har du sidst ønsket, at du kunne ændre udseende, sådan at du lettere ville kunne passe ind i mængden? Aldrig nogensinde? Alle tiders! For så er den her dragt lige noget for dig. Det er umuligt at gemme sig, når du har den her på! Kamelæon Kigurumi er en stor, sød og meget blød og skøn dragt, som passer perfekt til dig, som gerne vil skille dig ud fra mængden. Eller til dig, som har en hyggelig aften på sofaen foran dig. En kigurumi er virkelig det nye sort! Bare fuld af farver.

Find dragten hos Partyking

kænguru kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Kænguru kigurumi

At bevæge sig fremad ved at sætte det ene ben foran det andet hører stenalderen til. Moderne mennesker hopper frem i en Kænguru Kigurumi. Denne kængurudragt kommer med små søde ører, en lang busket hale og en pung med en udstoppet baby-kænguru (bare rolig, den er ikke ægte).

Find den hos Partyking

havodder kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Havodder kigurumi

På trods af at havodderen lever i havet, har den ikke noget fedtlag der beskytter mod kulde. Det lyder lidt underligt, men den er i stedet klædt i denne hyggelige Kigurumi-dragt der holder den varm. Hvis du også mangler ekstra fedtlag, eller hvis du helt enkelt er en frossenpind der lever i havet, så passer denne hyggelige dragt perfekt til dig. Havodder Kigurumi er i brun farve med en cremefarvet hætte i form af et havodderansigt. Dragten har aftagelige hænder og en praktisk brystlomme. Der medfølger også en blød konkylie som du kan fifle med eller opbevare i lommen når du svømmer.

Find dragten hos Partyking

dovendyr kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Dovendyr kigurumi – heldragt til voksne

Alle ved, at det ikke er sundt at stresse, men mange gør det alligevel. Dovendyrene har dog altid gået mod strømmen, og derfor er dette herlige kostume perfekt til dig, der har forstået betydningen af at chille.
Kigurumidragten er brun og med en cremefarvet mave. Den leveres med aftagelige hænder og et dovendyrsansigt, der er noget så sødt.

Find dragten hos Partyking

Sneugle kigurumi heldragt til voksne 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Sneugle kigurumi

Vil du flyve over markerne og tude som en ugle? Sneugle Kigurumi er lysende hvid og udstyret med et par vinger, så man kan flakke omkring. Den har endvidere lysegule øjne og fjerdetaljer på for og bagsiden.

Find dragten hos partyking

my melody kigurumi heldragt til voksne 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

My Melody kigurumi

Aldrig før har pink været så nuttet som det er nu! Blød og skøn er dragten som du bærer, og hver eneste, der får øje på dig, vil besvime i henrykkelse over, hvor sød du ser ud i din My Melody Kigurumi!
My Melody Kigurumi er en lys pink og blød heldragt, som får dig til at ligne den bedårende My Melody. Dragten har knapper foran, så du let kan tage den af og på.

Find dragten hos Partyking

ræv kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Ræv kigurumi til voksne

Vidste du, at ræve er mere snu end mennesker? Det er derfor, der næsten aldrig sker nogen vildtulykker, der involverer ræve. Med denne dragt er du med andre ord på den sikre side. En anden fordel ved at eje denne dragt er, at mennesker synes, at du er så flot, og så er du oven i købet god til at fange kyllinger. Jamen altså!

Find dragten hos Partyking

disney alien kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Alien kigurumi

Tro det eller ej, men denne kigurumi passer lige så godt til hyggeaftenen derhjemme foran skærmen som til når dig og vennerne skal en tur til fest. Ja, den er ikke bare skøn og hyggelig, den klæder dig også ud som en blå alien! Alien Kigurumi er en sjov, skøn og flot heldækkende dragt, der passer lige så godt til efter et varmt bad som til kostumefesten. Dragten er lavet i 100 % fleece, er meget poset, og for at tage den på, åbner du nemt knapperne på brystet.

Find dragten hos Partyking

elefant voksenkigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Elefant kigurumi

Der er intet mere specielt end en elefant, man er nemlig hverken i tvivl, når man hører den og ser den. Hvem vil ikke være det store fantastiske og majestætiske dyr?
Med sin turkise fleece, lange snabel og lilla hale kommer dette til at blive din bedste ven på nul komma fem. Så næste gang du inviteres til fest, så tramp hårdt og lystigt rundt til musikken i denne fine blå elefant.

Find den hos Partyking

Panda heldragt kigurumi til voksne 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Panda kigurumi

Vilde pandaer er kendt for at tilbringe størstedelen af deres dage hvilende og ædende oppe i deres træ. Når du bærer denne dragt, er du derfor i din gode ret til at sidde i sofaen hele dagen og hygge.
Med de store fortryllende pandaøjne, plyssede ører og en sød, kuglerund hale kommer du til at se lige så sød og blød ud som en ægte panda, alt sammen takket være denne pandadragt.

Find dragten hos Partyking

cheshire kat kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Cheshire kat kigurumi

Den forbavsende og forbløffende kat fra “Alice i Eventyrland” har nu bosat sig på Partykings lager. Han hjælper vores kunder med at efterligne ham ved hjælp af denne dragt. Den er ikke bare super skøn, men også utrolig sød! Cheshire Cat Kigurumi er et meget blødt og skønt jumpsuit, som passer perfekt til sofahygge, sjov i byen eller lange rejser! Det bløde stof føles rart som en mis, og dragtens model er rummelig og bred, og du behøver således ikke være urolig for, om den sidder ubehageligt. Dragten er åben foran og lukkes med matchende knapper.

Find heldragten hos Partyking

Frø kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Frø kigurumi

Hvis du er bedste ven med Kermit og indimellem bliver grøn af misundelse, er denne Kigurumi lige noget for dig. Desuden vil en masse piger kysse dig i håb om, at du bliver forvandlet til en prins. Kigurumien består af et bedårende grønt outfit og kommer med matchende handsker, som har svømmehud mellem fingrene for at komplettere dit amfibiske look.

Find dragten hos Partyking

jerry kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Jerry Kigurumi 

Nu kan du klæde dig ud som musen Jerry fra tv-serien Tom og Jerry! Jerry er den lille mus, der altid er et skridt foran ærkefjenden Tom, så tag denne musedragt på, og så kan du lede efter din egen Tom, som du kan drille! Jerry Kigurumi er et rigtig flot kostume, der vil få dig til at ligne Jerry fra tv-serien Tom og Jerry! Dragten er lavet i 100 % fleece, og har en stor hyggelig hætte, som du kan trække over hovedet.

Find dragten hos Partyking

Undulat kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Undulat kigurumi

Forvandl dig selv til en farveglad undulat som har kigger frem fra buret for at hygge i sofaen! Den luksuriøse kigurumidragt har skønne detaljer som hører en fantasifuld fugl til. Den rummelige model passer både store og små sofakartofler. Dragten er en hyggelig fleecedragt i høj kvalitet som får dig til at se ud som en farveglad undulat. På den turkise mave sidder knapper som smelter ind i baggrunden. På hovedet findes fine detaljer i form af øjne og et rosa, udstoppet næb. Ærmerne består af hvide vinger med sorte og blå fjer. Bagsiden er turkis med 2 stk. fjer i sort og blå.

Find dragten hos Partyking

Blæksprutte kigurumi 450x450 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

Blæksprutte Kigurumi

Hvad har otte tentakler, to søde øjne, er røde over hele kroppen og giver de bedste knus? Hvis du gættede på en Blæksprutte Kigurumi, gættede du rigtigt! Denne røde blæksprutte har bløde arme, gule øjne og tilstrækkeligt mange hænder til at give det perfekte blæksprutteindtryk. Dragten er fremstillet af en vaskbar fleece af en høj kvalitet. Den er varm og hyggelig, hvilket gør den ideel til hjemmehygge.

Find dragten hos Partyking

Fandt du den Kigurumi til voksne du ledte efter?

kigurumi heldragt til voksne - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

De viste kigurumi dragter er bare et lille udvalg af de heldragter der findes til voksne. Se et meget større udvalg her hos Partyking.

SE OGSÅ: Enhjørning kostume til voksne

SE OGSÅ: Panda kostume til voksne

SE OGSÅ: Regnbue kostume til voksne

SE OGSÅ: Hunde kostume til voksne

Indlægget Kigurumi til voksne – heldragt til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Kigurumi til voksne - heldragt til voksne

2 meninger om “Kigurumi til voksne – heldragt til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!