Regnbue kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ønsker du at skille dig ud fra de andre deltagere til den kommende karnevalsfest eller Gay pride? Så kom klædt ud i et flot regnbue kostume til voksne.

Hvert eneste år afholdes der karneval i Danmark. De største er Carneval Copenhagen / cph carneval og Aalborg Karneval. Karneval fejres med manér, magi, samba og palietter! Karneval er lig med karnevalskostume, tid til fest, sjov, musik og dans… Massere af dans!

Karneval er lig med fest, sjov og glæde i gaderne og når årets karneval kostume skal vælges, skal det også være noget der er festligt og skaber glæde. Et karneval indbyder jo til at være udklædt. Det er jo nærmest ikke karneval, uden karnevalskostumet.

Et godt eksempel på et flot, festligt og farvestrålende kostume til karnevallet er et regnbue kostume til voksne.

Regnbuer forbindes oftest med de smukke farver der danner sig på himlen efter en regnbue og hvor der eftersigende skulle gemme sig en skat for enden af regnbuen. Men regnbueflaget er et flerfarvet flag der består af striber i regnbuens farver. … ses i nyere tid ofte som symbol på at man er venligsindet over for homoseksualitet.

Regnbueflaget er det offecielle og mest brugte flag under Gay Pride arrangementer, fordi det er det internationalle symbol for Gay Pride. Det originale Gay Pride flag består af 6 vandrette striber i forskellige farver. Fra toppen af er farverne rød, orange, gul, grøn, blå og lilla. Farverne symboliserer hver især noget forskelligt.

Rød symboliserer livet.
Orange symboliserer healing.
Gul symboliserer solen.
Grøn symboliserer naturen.
Blå symboliserer kunsten.
Lilla symboliserer ånden.

Er du på jagt efter et regnbue voksenkostume? Så har vi fundet flere gode bud på et regnbue kostumer til voksne, både til mænd og kvinder.

regnbue kjole kostume - Regnbue kostume til voksne

Regnbue kjole kostume

Dette kostume er perfekt til den kommende pride eller til dig som elsker regnbuer. Kostumet består af en kjole i regnbuefarver. 

Find kostumet hos Temashop

regnbue hippie kostume til voksne 571x1024 - Regnbue kostume til voksne

Regnbue hippie kostume

Klæd dig ud som en farverig hippie i dette flotte regnbuefarvet kostume. Kostumet indeholder kjoler og matchende hårbånd. Fuldend kostumet med nogle flotte farverige sandaler eller støvler.

Find kostumet hos Temashop

Regnbue flag kostume - Regnbue kostume til voksne

Regnbue Flag Kostume

Med dette kostume, kan du komme til at ligne et stort, omvandrende regnbueflag. Så er du mere end klar til, at indtage årets pride med stil!

Find kostumet hos Temashop

mandligt regnbue hippie kostume til voksne 673x1024 - Regnbue kostume til voksne

Hippie regnbue kostume til mænd

Klæd dig ud i bedste Hippie stil i dette flotte regnbue danser kostume. Match dit partner op i det tilhørende kvindekostume og kom klædt ud som et groovy hippie par.

Find kostumet hos Temashop

Cool suit regnbue kostume - Regnbue kostume til voksne

Regnbue Kostume

Dette cool jakkesæt sætter kulør på tilværelsen! Skal du f.eks. Til karneval eller måske til Copenhagen pride, så er dette stilede jakkesæt helt perfekt! Bemærk at lommerne på blazeren er snyde-lommer, men helt snydt bliver du ikke, da der både er en inderlomme i jakken, samt lommer i bukserne.

Find kostumet hos Temashop

Regnbue vinger - Regnbue kostume til voksne

Regnbue Vinger

Elsker du både regnbuer og vinger? Så er disse smukke vinger lige sagen. Vingerne er lavet i alle regnbuens smukke farver og passer helt perfekt til årets Pride. Vingerne måler hele 80 cm.

Find vingerne hos Temashop

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Par kostumer til karneval

LÆS OGSÅ: Dragqueen kostume til polterabend eller karneval

Indlægget Regnbue kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!