Regnbue kostume til voksne

Ønsker du at skille dig ud fra de andre deltagere til den kommende karnevalsfest eller Gay pride? Så kom klædt ud i et flot regnbue kostume til voksne.

Hvert eneste år afholdes der karneval i Danmark. De største er Carneval Copenhagen / cph carneval og Aalborg Karneval. Karneval fejres med manér, magi, samba og palietter! Karneval er lig med karnevalskostume, tid til fest, sjov, musik og dans… Massere af dans!

Karneval er lig med fest, sjov og glæde i gaderne og når årets karneval kostume skal vælges, skal det også være noget der er festligt og skaber glæde. Et karneval indbyder jo til at være udklædt. Det er jo nærmest ikke karneval, uden karnevalskostumet.

Et godt eksempel på et flot, festligt og farvestrålende kostume til karnevallet er et regnbue kostume til voksne.

Regnbuer forbindes oftest med de smukke farver der danner sig på himlen efter en regnbue og hvor der eftersigende skulle gemme sig en skat for enden af regnbuen. Men regnbueflaget er et flerfarvet flag der består af striber i regnbuens farver. … ses i nyere tid ofte som symbol på at man er venligsindet over for homoseksualitet.

Regnbueflaget er det offecielle og mest brugte flag under Gay Pride arrangementer, fordi det er det internationalle symbol for Gay Pride. Det originale Gay Pride flag består af 6 vandrette striber i forskellige farver. Fra toppen af er farverne rød, orange, gul, grøn, blå og lilla. Farverne symboliserer hver især noget forskelligt.

Rød symboliserer livet.
Orange symboliserer healing.
Gul symboliserer solen.
Grøn symboliserer naturen.
Blå symboliserer kunsten.
Lilla symboliserer ånden.

Er du på jagt efter et regnbue voksenkostume? Så har vi fundet flere gode bud på et regnbue kostumer til voksne, både til mænd og kvinder.

regnbue hippie kostume til voksne 571x1024 - Regnbue kostume til voksne

Regnbue hippie kostume

Klæd dig ud som en farverig hippie i dette flotte regnbuefarvet kostume. Kostumet indeholder kjoler og matchende hårbånd. Fuldend kostumet med nogle flotte farverige sandaler eller støvler.

Find kostumet hos Temashop

mandligt regnbue hippie kostume til voksne 673x1024 - Regnbue kostume til voksne

Hippie regnbue kostume til mænd

Klæd dig ud i bedste Hippie stil i dette flotte regnbue danser kostume. Match dit partner op i det tilhørende kvindekostume og kom klædt ud som et groovy hippie par.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 04 18 kl. 23.59.23 687x1024 - Regnbue kostume til voksne

Regnbue hippie kostume

Skøn hippie kjole i alle regnbuens farver med bindebånd i nakken, så du selv kan justere længden. Kjolen passer helt perfekt til 60’er temafesten eller er perfekt til dig, der elsker farver! Find et par farverige stiletter ved siden af, og bliv klar til en temafest du aldrig glemmer.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 04 19 kl. 00.02.59 607x1024 - Regnbue kostume til voksne

Regnbue jakkesæt til mænd

Dette cool jakkesæt sætter kulør på tilværelsen! Skal du f.eks. Til karneval eller måske til Copenhagen pride, så er dette stilede jakkesæt helt perfekt! Bemærk at lommerne på blazeren er snyde-lommer, men helt snydt bliver du ikke, da der både er en inderlomme i jakken, samt lommer i bukserne.

Find jakkesættet hos Temashop

regnbue kostume til kvinder - Regnbue kostume til voksne

Regnbue kostume til kvinder

Dans gennem livet som en farverig regnbueflap! Denne megafine flapperkjole består af farverige frynser der svinger når du bevæger dig. Passer både til pride-festen og hvis du bare vil være lidt mere moderne til 1920’er-festen! Flapper Regnbue Kostume Budget er en kort ærmeløs flapperkjole der er i farverne rød, orange, gul, grøn, blå og lilla. Den består af et tyndt og bevægeligt stof med seks partier lange frysner der bevæger sig mens du går.

Find kostumet hos Partyking

regnbue enhjørning kostume til voksne - Regnbue kostume til voksne

Regnbue enhjørning kostume

Enhjørning Deluxe Tilbehørssæt består af en paryk med langt, hvidt hår og pandehår i regnbuens farver. På parykken sidder et hvidt enhjørningehorn samt to ører af latexmateriale. Der medfølger en lang hale, som både er hvid og regnbuefarvet. Halen sættes fast med en stor sikkerhedsnål, som medfølger.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 04 19 kl. 00.12.16 - Regnbue kostume til voksne

Unicorn regnbue kostume

Dette unicornkostume består af en regnbuefarvet kjole og et hårbånd (strømpebukser ikke inklusiv). Dette hårbånd i plast dækket med hvidt velourstof med påsat ører og horn. Dette enhjørningehorn er hvidt med multifarvet bånd. Busten af kjole er blå på bagsiden. På forsiden består den af flere bånd af glitrende stoffer i regnbuens farver (undtagen det hvide satinstof). Ærmerne er i gennemsigtigt blåt slør i puff. Bunden af denne kjole er ligeledes i regnbuens farver i tyl.

Find kostumet hos Vegaoo

regnbuevinger til gay pride 817x1024 - Regnbue kostume til voksne

Regnbue vinger

Flyv højt og stolt til den næste kostumefest! Ifør dig et par regnbuefarvede vinger og ankom som den smukkeste engel i rummet!

Find vingerne hos Coolstuff

 

oppustelig sky kostume oppustelig regnbue kostume til voksne

Oppustelig regnbue kostume til voksne

Du er værdifuld, og derfor synes vi, at du skal placeres ved regnbuens ende som den skat, du er! Når du bevæger dig, vil regnbuen følge med. Ganske smart. Nu kan du gå rundt om i byens gader og sprede lidt glæde på en rigtig grå dag.

Find kostumet hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Par kostumer til karneval

LÆS OGSÅ: Dragqueen kostume til polterabend eller karneval

Indlægget Regnbue kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Regnbue kostume til voksne

En mening om “Regnbue kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!