Guld kostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er du inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i guld? Vi har samlet det bedste udvalg af guld kostumer til voksne, så du bliver klar til fest.

Guld kostumer til voksne kan bruges til flere anledninger f.eks. sidste skoledag, karneval, guld temafest, nytårsaften eller fastelavn.

Guldfarve er ikke kun et blikfang som smykker, men bruges indenfor rigtig mange områder til at understrege når noget er elegant. Derfor passer guld også perfekt til temafesten, hvor der skal spredes lidt ekstra elegance.

Et farvetema giver gæsterne mange muligheder for kostumer, da de udelukkende skal forholde sig til farven og intet andet. Et guldkostume behøver ikke være guld fra top til tå. Det kan f.eks. Være guldbukser med en festlig overdel, en guldfarvet kjole eller et overlæs af guldkæder, der understreger temaet. Kostume til guldfest afhænger selvfølgelig af om der er en anledning til guldfesten, men nedenfor ses gode og sjove bud på et guldkostume til guldfesten:

 

guld kostume elvis kostume til voksne guld farvet udklædning til mænd

Elvis Guld kostume

Find din indre Elvis frem, og ifør dig dette gyldne sæt. Så bliver du klar til rock’n roll all night! Et smukt Elvis sæt bestående af Jakke, Skjortefront, Bukser. 

Find kostumet hos Temashop

 

charleston guldkjole 1920erne kostume i guld

Charleston Guld kjole

1920erne kostume til kvinder. En flot guld Charleston kjole i luksus udgave. Vil du være festens midtpunkt? Så er det denne kjole du skal vælge. 

Find kostumet hos Temashop

 

sultan kostume guld kostume egyptisk kostume 1001 nat kostume persisk kostume

Sultan kostume

Med vores Magtfulde Sultan Kostume kan du leve dig ind i rollen som en krigerisk Sultan, der er klar til at forsvare sit land. Kostumet består af en blå bluse, guldbukser, bælte- og en guld turban. Kostumet er lavet i et 100% polyester stof der skinner således at du vil lyse hele festen op så snart du indtager lokalet. Fuldend kostumet med en flot sabel eller sværd.

Find kostumet hos Temashop

 

engel kostume guld engel udklædning til kvinder

Guld engel kostume

Dette kostume får dig til at ligne en smuk, glamourøs engel. Kostumet består af kjole, hårbånd og vinger og er perfekt til b.la. Sidste skoledag og karneval.

Find kostumet hos Temashop

 

guld Charlestonkjole med Frynser guld kostumer til voksne 349x450 - Guld kostumer til voksne

Guld Charlestonkjole med frynser

Drøm dig tilbage til de “gyldne” 20’ere og oplev livet som en smuk charleston darling i denne flotte guld kjole med frynser. Derudover medfølger halsbånd og pandebånd med fjer. Så mangler du bare cigaretholderen.

Find kostumet hos Temashop

Guld indianer kostume til kvinder guld kostumer til voksne 369x450 - Guld kostumer til voksne

Guld indianerkostume til kvinder

Et smukt indianer kostume til kvinder, der både kan bruges til fastelavn, guld temafest eller festen med det vilde Western temas. Kostumet består af en kjole med tilhørende bælte og pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

guld pallietjakke til mænd guld kostumer guld temafest  407x450 - Guld kostumer til voksne

Guld palietjakke til mænd

Bliv nemt klar til temafesten med denne guld palietjakke til mænd. Jakken er særligt perfekt hvis du i løbet af aftenen skal lave et lille show.

Find guldjakken hos Temashop

 

Middelalder guld kostume til kvinder 310x450 - Guld kostumer til voksne

Guld Middelalder kostume til voksne

Ankom til guldfesten eller middelalderfesten med stil, med denne smukke Middelalder kjole. Kjolen har mange fine detaljer og kan bruges til flere forskellige anledninger.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Regnbue kostumer til voksne

SE OGSÅ: Guld temafest

SE OGSÅ: Sølvfest temafest

SE OGSÅ: Sidste skoledag udklædning

Indlægget Guld kostumer til voksne indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

En mening om “Guld kostumer til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!