Guld kostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er du inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i guld? Vi har samlet det bedste udvalg af guld kostumer til voksne, så du bliver klar til fest.

Guld kostumer til voksne kan bruges til flere anledninger f.eks. sidste skoledag, karneval, guld temafest, nytårsaften eller fastelavn.

Guldfarve er ikke kun et blikfang som smykker, men bruges indenfor rigtig mange områder til at understrege når noget er elegant. Derfor passer guld også perfekt til temafesten, hvor der skal spredes lidt ekstra elegance.

Et farvetema giver gæsterne mange muligheder for kostumer, da de udelukkende skal forholde sig til farven og intet andet. Et guldkostume behøver ikke være guld fra top til tå. Det kan f.eks. Være guldbukser med en festlig overdel, en guldfarvet kjole eller et overlæs af guldkæder, der understreger temaet. Kostume til guldfest afhænger selvfølgelig af om der er en anledning til guldfesten, men nedenfor ses gode og sjove bud på et guldkostume til guldfesten:

Kleopatra guld kostume til voksne 450x450 - Guld kostumer til voksne

Kleopatra guld kostume

Få kongeligheder er så velkendte som Kleopatra, og ingen er lige så smuk! I et guldfarvet outfit med en kappe vil det være tydeligt, at du er en person, som lever i kongelig luksus. En fremragende dragt til den, der ønsker at se virkelig fantastisk ud til kostumefesten. Kleopatra Guld Kostume indeholder en guldfarvet kjole med detaljer forneden samt en guldfarvet kappe. Fuldend kostumet med en Kleopatra paryk.

Find kostumet hos Partyking

guld Charlestonkjole med Frynser guld kostumer til voksne 349x450 - Guld kostumer til voksne

Guld Charlestonkjole med frynser

Drøm dig tilbage til de “gyldne” 20’ere og oplev livet som en smuk charleston darling i denne flotte guld kjole med frynser. Derudover medfølger halsbånd og pandebånd med fjer. Så mangler du bare cigaretholderen.

Find kostumet hos Temashop

Egyptisk konge kostume guld udklædning til voksne 450x450 - Guld kostumer til voksne

Egyptisk konge kostume

Ankom til udklædningsfesten som en egyptisk konge. Kostumet inkluderer et linned, et klædningsstykke til skuldrene, et midterstykke, et par armbeskyttere, en hat samt et par sandaler med snøring. Linnedet er sort og fremstillet af et skinnende materiale.

Find kostumet hos Partyking

Guld indianer kostume til kvinder guld kostumer til voksne 369x450 - Guld kostumer til voksne

Guld indianerkostume til kvinder

Et smukt indianer kostume til kvinder, der både kan bruges til fastelavn, guld temafest eller festen med det vilde Western temas. Kostumet består af en kjole med tilhørende bælte og pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

Venetiansk adelsmand kostume guld kostumer til voksne 450x450 - Guld kostumer til voksne

Venetiansk adelsmand kostume

Iklædt dette kostume er der ikke længere nogen tvivl om din status i samfundet. Nu kan alle se at du er en rigtig adelsmand. Kostumet skinner i guldfarve og får dig til at se eksklusiv ud. Venetiansk Adelsmand Kostume ser ud som en stor rigdom. Den skinner i guldfarver og består af kappe, vest, butterfly og bukser

Find kostumet hos Partyking

guld pallietjakke til mænd guld kostumer guld temafest  407x450 - Guld kostumer til voksne

Guld palietjakke til mænd

Bliv nemt klar til temafesten med denne guld palietjakke til mænd. Jakken er særligt perfekt hvis du i løbet af aftenen skal lave et lille show.

Find guldjakken hos Temashop

Tina turner guld kjole til voksne 450x450 - Guld kostumer til voksne

Tina Turner kjole til voksne

Er du “The Queen of Rock”, er dette Tina Turner-kostume måske lige det, du mangler. Tina Turner-kostumet inkluderer en kort guldfarvet kjole med frynser. Køb mikrofon og paryk separat for et
komplet outfit.

Find kostumet hos Partyking

Guld hiphop kostume til voksne 450x450 - Guld kostumer til voksne

Guld hiphop kostume til voksne

Stjæl showet i denne mildt sagt påfaldende beklædning inspireret af den gamle gruppe MC Hammer, mest kendt for hittet “U can’t touch this” som vi alle har danset til i de sene nattetimer! 90’er hip
hop-stjerne kostumedragt inkluderer en guldfarvet skinnende jakke med matchende bukser med hængerøv og tilhørende bælte. Der medfølger også en t-shirt i naturmateriale.

Find kostumet hos Partyking

Middelalder guld kostume til kvinder 310x450 - Guld kostumer til voksne

Guld Middelalder kostume til voksne

Ankom til guldfesten eller middelalderfesten med stil, med denne smukke Middelalder kjole. Kjolen har mange fine detaljer og kan bruges til flere forskellige anledninger.

Find kostumet hos Temashop

catsuit guld kostume 450x450 - Guld kostumer til voksne

Catsuit guld kostume

Tankerne går til Bondfilmen Goldfinger hvor damen i den kvindelige hovedrolle er fuldstændig forgyldt. En lækker udklædningsdragt der ikke efterlader nogen uberørt. Tag chancen og bliv festens catwoman.
Catsuit Kostume Guld er lavet af et elastisk materiale og er en helkropsdragt i guldfarve, med lynlås langs hele forsiden.

Find kostumet hos Partyking

70ER DISKODRONNING KOSTUME 450x450 - Guld kostumer til voksne

70´er Diskodronning kostume til voksne

Vis hvem der er dansegulvets ukronede dronning med dine vilde moves og hurtige fødder. Du er naturligvis iført denne mægtige heldragt i både guld og sølv! Denne 70’er-dragt i polyester gør dig til aftenens dronning. Der medfølger også et bælte.

Find kostumet hos Partyking

Elvis guld kostumer guld kostumer til voksne 450x450 - Guld kostumer til voksne

Elvis guld kostume til voksne

Elvis var for mange kongen af rock’n’roll, og med dette guldkostume bliver du aftenens højdepunkt. Kostumet inkluderer en gylden jakke med gyldne pailletter rundt om slag og krave samt pailletprydede lommer og manchetter. Der medfølger desuden matchende gyldne bukser med et elastisk bånd i taljen.

Find kostumet hos Temashop

Fever guld skytsengel kostume til voksne 296x450 - Guld kostumer til voksne

Fever guld skytsengel kostume til voksne

Ankom til temafesten som en smuk Fever skytsengel – en kostume der uden tvivl vil sikre dig en masse opmærksomhed. Kostumet består af heldragt og vinger.

Find kostumet hos Temashop

guld mavedanser kostume til voksne 354x450 - Guld kostumer til voksne

Guld mavedanser kostume

Ankom til temafesten som en smuk og forførende mavedanser, det vil især give lidt ekstra point hvis du også kan lave lidt mavedans. Kostumet består af bukser, bluse, jakke og pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

Ond Guld Nar Kostume 351x450 - Guld kostumer til voksne

Ond guld nar kostume

Selvom temaet er guldfest kan du også komme klædt ud i et mere uhyggeligt kostume, med dette guld og sorte nar kostume med matchende hoveddel og latex maske. Så er du klar til en (u)hyggelig fest.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Regnbue kostumer til voksne

SE OGSÅ: Guld temafest

SE OGSÅ: Sølvfest temafest

SE OGSÅ: Sidste skoledag udklædning

Indlægget Guld kostumer til voksne indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

En mening om “Guld kostumer til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!