Super Mario kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du også stærkt begejstret for Super Mario? Så er et Super Mario kostume til voksne den rette udklædning til den kommende temafest, karneval eller halloweenfest. 

Mange er vokset op med Super Mario, som blev udgivet første gang i 1985. Sidenhen har det draget millioner børn og voksne på adskillige forskellige spille konsoller.

Spillet går i al sin enkelthed ud på at enten Super Mario (og til tider er det muligt at vælge Luigi) skal klare sig igennem forskellige bane i forskellige verdener i jagten på at redde prinsesse Peach som er blevet taget til fange. Prinsesse Peach kommer tit i knibe, da hun bliver kidnappet et utald af gange af den onde Bowser! Heldigvis kommer hendes store kærlighed Mario hende altid til undsætning og redder dagen! Luigi og Mario ofte omtales som “Mario brødrene” (“Mario Brothers”) og nogle mener endda at Luigis fulde navn er “Luigi Mario,” men faktisk har de to brødre intet efternavn. 

Super Mario kendes som den karismatiske blikkenslager med de røde overalls og den sorte moustache.

Et Super Mario kostume til voksne kan bruges i flere sammenhænge f.eks. til den kommende fastelavnsfest, karneval temafest eller sidste skoledag. Der findes et godt udvalg af både Mario og Luigi kostumer til både mænd og kvinder:

Skærmbillede 2018 02 07 kl. 21.53.59 862x1024 - Super Mario kostume til voksne

Super Mario kostume

Klæd dig ud som den klassiske Mario blikkenslager med disse blå overalls med den klassiske røde hat, så er du klar til fest og farver.

Find Super Mario kostume hos Temashop

 

yoshi kostume til voksne super mario udklædning til voksne somputerspil kostume til voksne

Yoshi kostume til voksne

En virkelig storslået dragt til dig, der vil klæde dig ud som Yoshi fra “Super Mario”-spillene! Han er grøn, han er skøn, og han bliver en sikker succes til udklædningsfesten med sit røde skjold og lange tunge! Kostumet indeholder en grøn jumpsuit i polyester, en hat, der forestiller Yoshis hoved, samt et oppusteligt rødt skjold.

Find kostumet hos PartyKing

 

Skærmbillede 2018 02 07 kl. 21.59.19 709x1024 - Super Mario kostume til voksne

Feminint kvinde kostume

Dette Mario kostume består af en festligt heldragt med påsyet T-shirt, og en hat som tilbehør.
Perfekt udklædning til sidste skoledag eller karneval.

Find feminint Mario kostume hos Temashop

Super Mario Kigurumi  450x450 - Super Mario kostume til voksne

Super Mario kigurumi

Nu kan du klæde dig ud som den italienske blikkenslager med en eneste opgave – at redde prinsessen fra farlige typer! Denne kigurumi er lavet i et superskønt fleecemateriale, hvilket gør, at den også kan bruges, når du skal hygge hjemme på sofaen! Super Mario Kigurumi er en superskøn dragt til både mænd og kvinder, der får dig til at ligne blikkenslageren Super Mario. Dragten er lavet i 100 % fleece og har en hætte, der også er en kasket. Dragten er en sjov gave at give til en, der elsker Mario!

Find den hos Partyking

Luigi kostume 450x450 - Super Mario kostume til voksne

Luigi kostume

Hjælp med at redde verden som denne italienske kammerat. Som 80’er-retrokarakter skal du være klar til at hoppe, studse og udføre power-ups på elegant vis. Inkluderer en dragt med grøn trøje og blå overalls. På forsiden af bukserne sidder der to store, gule knapper, og længst nede er der et par sorte skoovertræk.

Find kostumet hos Partyking

Prinsesse peach kostume til voksne 450x450 - Super Mario kostume til voksne

Prinsesse Peach kostume til voksne

Det er ikke nemt at være Prinsesse Peach, som konstant bliver udsat for diverse kidnapningsforsøg. Ankommer du til udklædningsfesten iført dette kostume, må du krydse fingre for, at en smuk blikkenslager kommer dig til undsætning, hvis én eller anden øgle bliver lidt for nærgående. Dette kostume består af en lyserød kjole i polyester samt en gylden prinsessekrone.

Find kostumet hos Partyking

Oppustelig super mario kostume 450x450 - Super Mario kostume til voksne

Oppustelig Super Mario kostume

Du får her et oppusteligt Super Mario-baseret kostume, som gør, at du ligner en rytter. Selve dragten efterligner karakteren Yoshi fra Nintendos “Super Mario”. Når du tager dragten på, ser det ud som om, at du rider rundt på ham. Der sidder en lille blæser som holder kostumet pustet op.

Find kostumet hos Partyking

bowser kostume til voksne mario fjende kostume antihekt kostume super mario

Bowser kostume til voksne

Ønsker du at klæde dig ud som Marios ærkefjende? Så får du chancen her og nu. Med et skjold på ryggen samt nitter rundt om halsen og om begge håndled, er dette det ultimative kostume til dig, der ønsker at dukke op til udklædningsfesten som Bowser! Hold øje med den lille blikkenslager i rødt. Dette kostume i polyester består af en dragt med påsyet hale og maske samt et oppusteligt skjold.

Find kostumet hos PartyKing

 

donkey kong kostume til voksne super mario skurk kostume til voksne abe kostume til voksne omputerspil kostume til voksne

Donkey Kong udklædning

Nintendos mest kendte abe? Ja, Donkey Kong er afgjort en celebrity af rang i spiluniverset, og han bliver en stensikker succes ved udklædningsfesten. Med slipset pænt bundet rundt om halsen er dette kostume perfekt til festlige lejligheder! Feel the jungle beat! Dette kostume består af en heldragt, maske samt et slips, som er fremstillet af polyester.

Find kostumet hos PartyKing

 

toad kostume til voksne super mario kostume til voksne mario svamp kostume sidste skoledag kostume

Toad kostume til voksne

Føler du dig af og til som din kærestes tjener? Så vil du måske kunne identificere dig med Super Mario-figuren Toad og hans rolle som Prinsesse Peachs højre hånd. Et perfekt match til dig, der vil følges med Peach til udklædningsfest. Toad-kostumet inkluderer en blå-gul vest samt en stor, hvid svampehat med røde prikker. Der indgår også et par hvide bukser.

Find kostumet hos PartyKing

 

Skærmbillede 2018 02 07 kl. 22.06.14 706x1024 - Super Mario kostume til voksne

Zombie Mario kostume

Mario kostume kan også være oplagt til halloweenfesten. Klæd dig ud som den uhyggelige zombie mario til Halloween!

Find Zombie Mario kostume hos Temashop

Fandt du det Super Mario kostume til voksne du ledte efter?

super mario kostume til voksne 1024x483 - Super Mario kostume til voksne

super mario kostume super mario udklædning donkey kong kostume toad kostume bowser udklædning 1024x576 - Super Mario kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Super Mario kostumer til børn

LÆS OGSÅ: Sonic the hedgehog kostume

LÆS OGSÅ: Fortnite kostume til voskne

Indlægget Super Mario kostume til voksne indeholder affiliatelinks

En mening om “Super Mario kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!