Super Mario kostume til voksne

Er du også stærkt begejstret for Super Mario? Så er et Super Mario kostume til voksne den rette udklædning til den kommende temafest, karneval eller halloweenfest. 

Mange er vokset op med Super Mario, som blev udgivet første gang i 1985. Sidenhen har det draget millioner børn og voksne på adskillige forskellige spille konsoller.

Spillet går i al sin enkelthed ud på at enten Super Mario (og til tider er det muligt at vælge Luigi) skal klare sig igennem forskellige bane i forskellige verdener i jagten på at redde prinsesse Peach som er blevet taget til fange. Prinsesse Peach kommer tit i knibe, da hun bliver kidnappet et utald af gange af den onde Bowser! Heldigvis kommer hendes store kærlighed Mario hende altid til undsætning og redder dagen! Luigi og Mario ofte omtales som “Mario brødrene” (“Mario Brothers”) og nogle mener endda at Luigis fulde navn er “Luigi Mario,” men faktisk har de to brødre intet efternavn. 

Super Mario kendes som den karismatiske blikkenslager med de røde overalls og den sorte moustache.

Et Super Mario kostume til voksne kan bruges i flere sammenhænge f.eks. til den kommende fastelavnsfest, karneval temafest eller sidste skoledag. Der findes et godt udvalg af både Mario og Luigi kostumer til både mænd og kvinder:

Skærmbillede 2018 02 07 kl. 21.45.59 692x1024 - Super Mario kostume til voksne

Mario kostume

Mød op som Mario og tilbring festen klar til at samle mønter og redde prinsessen. Team eventuelt op med Luigi og mød op som et team af blikkenslagere.

Find Mario kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 02 07 kl. 21.53.59 862x1024 - Super Mario kostume til voksne

Super Mario kostume

Klæd dig ud som den klassiske Mario blikkenslager med disse blå overalls med den klassiske røde hat, så er du klar til fest og farver.

Find Super Mario kostume hos Temashop

Carry me super mario voksenkostume 698x1024 - Super Mario kostume til voksne

Carry me Super Mario voksenkostume

Dette oppustelige kostume til voksne er unde licens af Nintendo® og forestiller Mario på ryggen af Yoshi (hat, pullover og skæg er ikke inkluderet).  Denne dragt repræsenterer Mario i hans overalls på Yoshi’s ryg, som i videospilet! Denne forklædning bliver pustet op af en blæser (batteri medfølger ikke).Med dette originale kostume er du klar til en aften med Super Mario eller perfekt til karneval.

Find kostumet hos Vegaoo

 

yoshi kostume til voksne super mario udklædning til voksne somputerspil kostume til voksne

Yoshi kostume til voksne

En virkelig storslået dragt til dig, der vil klæde dig ud som Yoshi fra “Super Mario”-spillene! Han er grøn, han er skøn, og han bliver en sikker succes til udklædningsfesten med sit røde skjold og lange tunge! Kostumet indeholder en grøn jumpsuit i polyester, en hat, der forestiller Yoshis hoved, samt et oppusteligt rødt skjold.

Find kostumet hos PartyKing

 

Skærmbillede 2018 02 07 kl. 21.59.19 709x1024 - Super Mario kostume til voksne

Feminint kvinde kostume

Dette Mario kostume består af en festligt heldragt med påsyet T-shirt, og en hat som tilbehør.
Perfekt udklædning til sidste skoledag eller karneval.

Find feminint Mario kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 02 07 kl. 22.03.17 647x1024 - Super Mario kostume til voksne

Feminint Luigi kostume

Klæd dig ud som en kvindelig udgive af Luigi, og tá på eventyr med din kammerat Mario, og bekæmp alle banditterne på jeres vej! Dette Luigi kostume består af en jumpsuit m. påsyet T-shirt, og en hat som tilbehør. Perfekt udklædning til sidste skoledag eller karneval.

Find feminint Luigi kostume hos Temashop

prinsesse peach 575x1024 - Super Mario kostume til voksne

Prinsesse Peach kostume

Prinsesse Peach™ dragten er med licens fra Mario™. Den består af en kjole, underkjole og prinsessekrone (sko og handsker indgår ej). Peach kjolen er i mærkerosa tricot ved brystkassen. Korte elastikpufærmer og e blå plastikmetaljong som er syet fast ved kraven. Nederdelen påkjolen er lyserosa i et silkelignende stof. Ved taljen findes et mørkerosa, poset stof, som er dækket af en rosa sløjfe med palietter. Kjolen lukkes i ryggen med velcrobånd. underkjolen er i lyserødt tyl og har nedadtil et bredt, bånd i mørkerødt stof, ligeledes med palietter, Underkjolen har elastik i taljen. Prinsessekronen er i stift plastik med fakesten i rød og blå. Kronen sidder på et gennemsigtigt plastikdiadem. Peachkostumet bliver din chance for at være den fortryllende prinsesse fra videospillet til temafesten.

Find kostumet hos Vegaoo

carry me luigi kostume 935x1024 - Super Mario kostume til voksne

Carry me Luigi kostume

Super fedt Carry Me kostume, hvor det ligner at Luigi fra Super Mario Bros bærer rundt på dig.
Kostumet har “Self-stuff legs”, hvilket betyder at du selv kan fylde benene op med håndklæder, viskestykker, avispapir, tøj eller hvad du lige har liggende.
Kostumet har en elastik rundt i kanten, der gør at den let kan tilpasses din talje og passer til de fleste.

Find kostumet hos Temashop

 

super mario parkostume 905x1024 - Super Mario kostume til voksne

Mario og Luigi parkostume

Mariodragt Deluxe Voksen: Mariodragten fremstilles ud fra Marios™ officielle licens. Den består af heldragt med oppustelig mave, rød kasket, handsker og overskæg (sko medfølger ej). I denne blå og røde heldragt genkendes du let som det kendte spilhelt, Mario™. Det blå stof er fremstillet i fleece og udgør Marios™ arbejdsbukser. På brystet er der monteret gule pynteknapper i plastik. Dragten lukkes i ryggen med velcrobånd.

Der er monteret en oppustelig mave for at give det helt rigtige Mariolook™. Den oppustelige mave monteres nemt over skulderne med hængsel som en taske. Mariokasketten™ i rødt skumjersey har et rødt M på hvid baggrund. De tykke handsker er ligeledes hvide. Som prikken over i’et medfølger et selvklæbende overskæg i brunt syntetisk fiberstof. En perfekt udklædningsdragt, som får dig til ligne en rigtig Super Mario™ på eventyr.

Luigikostume Deluxe Voksen: Denne Luigidragt™ hører til Mariolicensen™. Den består af heldragt med oppustelig mave, grøn kasket, handsker og overskæg (sko medfølger ej). I de blå og grønne overalls genkendes du let som det kendte spilhelt, Luigi™. De blå arbejdsbukser er fremstillet i fleece. På brystet er der monteret gule pynteknapper i plastik. Dragten lukkes i ryggen med velcrobånd.Der er monteret en oppustelig mave, der placeres rundt om halsen, og som giver det helt rigtige Luigilook™. Den grønne Luigikasket™ i skumjersey har det ikoniske L på hvid baggrund.

Find kostumerne hos Vegaoo

 

bowser kostume til voksne mario fjende kostume antihekt kostume super mario

Bowser kostume til voksne

Ønsker du at klæde dig ud som Marios ærkefjende? Så får du chancen her og nu. Med et skjold på ryggen samt nitter rundt om halsen og om begge håndled, er dette det ultimative kostume til dig, der ønsker at dukke op til udklædningsfesten som Bowser! Hold øje med den lille blikkenslager i rødt. Dette kostume i polyester består af en dragt med påsyet hale og maske samt et oppusteligt skjold.

Find kostumet hos PartyKing

 

donkey kong kostume til voksne super mario skurk kostume til voksne abe kostume til voksne omputerspil kostume til voksne

Donkey Kong udklædning

Nintendos mest kendte abe? Ja, Donkey Kong er afgjort en celebrity af rang i spiluniverset, og han bliver en stensikker succes ved udklædningsfesten. Med slipset pænt bundet rundt om halsen er dette kostume perfekt til festlige lejligheder! Feel the jungle beat! Dette kostume består af en heldragt, maske samt et slips, som er fremstillet af polyester.

Find kostumet hos PartyKing

 

toad kostume til voksne super mario kostume til voksne mario svamp kostume sidste skoledag kostume

Toad kostume til voksne

Føler du dig af og til som din kærestes tjener? Så vil du måske kunne identificere dig med Super Mario-figuren Toad og hans rolle som Prinsesse Peachs højre hånd. Et perfekt match til dig, der vil følges med Peach til udklædningsfest. Toad-kostumet inkluderer en blå-gul vest samt en stor, hvid svampehat med røde prikker. Der indgår også et par hvide bukser.

Find kostumet hos PartyKing

 

Skærmbillede 2018 02 07 kl. 22.06.14 706x1024 - Super Mario kostume til voksne

Zombie Mario kostume

Mario kostume kan også være oplagt til halloweenfesten. Klæd dig ud som den uhyggelige zombie mario til Halloween!

Find Zombie Mario kostume hos Temashop

Super mario zombie kostume - Super Mario kostume til voksne

Super Mario zombie kostume

Når vennerne tror, at du kommer som en hyggelig Super Mario, overrasker du dem med en død Mario i stedet! Uh, det er næsten ikke til at holde ud at tænke på, hvor uhyggelig du kommer til at se ud!
Blikkenslagerkostumet i en rød farve  er super uhyggeligt, og det forestiller en død Super Mario. Kostumet omfatter en skræmmende T-shirt, en rød kjole samt en hat.

Find det hos Partyking

Fandt du det Super Mario kostume til voksne du ledte efter?

super mario kostume til voksne 1024x483 - Super Mario kostume til voksne

super mario kostume super mario udklædning donkey kong kostume toad kostume bowser udklædning 1024x576 - Super Mario kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Super Mario kostumer til børn

LÆS OGSÅ: Sonic the hedgehog kostume

LÆS OGSÅ: Fortnite kostume til voskne

Indlægget Super Mario kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Super Mario kostume til voksne

En mening om “Super Mario kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!