Julesweater til mænd

Er du eller en mand du kender helt tosset med julemåneden? Så er en julesweater til mænd det helt oplagte valg.

Nedtællingen til årets juleaften bliver meget sjovere med en jule sweater til mænd. 

Jul er en årlig højtid for fejringen af Kristi fødsel. Datoen er traditionelt fastsat til den 25. december, som er en helligdag. Selve navnet jul stammer fra den førkristne festperiode. I Danmark påbegynder den evangelisk-lutherske kirke fejringen af jul aftenen før juledag.

Den dag i dag handler julen mindre om Kristi fødsel og mere med fokus på julehygge i hele december, hvor der ikke må mangle hverken juleknas, gaver eller hygge.

De senere år er julesweatre til hele familien blevet utrolig populære på det danske marked, tidligere er det ellers mest i amerikanske og engelske julefilm de har været mest brugt. En julesweater til mænd til kan bruges både til årets sjove julefrokost, juleaften eller måske til årets julefoto?

jule sweater blaa kostymer jule toej - Julesweater til mænd

Jule Sweater Blå

Når det er koldt udenfor er der bare intet bedre end en varm striktrøje. Bliv klar til de kolde måneder på året, med denne bløde julesweater med en kane og andre fine motiver.

Find den hos Temashopjulesweater til mænd 384x450 - Julesweater til mænd

Dart julesweater

På denne julesweater er der påsat en målskive på maven, hvor den kære rudolfs næse er i aboslut fokus! Dertil kommer der 6 bolde, der hænger fast på sweateren. Konceptet er simpelt: Rammer kasteren ikke målskiven må vedkommende drikke, spise eller betale frokosten. Men hvis de rammer derimod… Så bliver det på din egen regning!

Find den hos Jule-sweaters

julesweater med snemand 450x450 - Julesweater til mænd

Julesweater med snemand

Den er god nok! Denne kække snemand med et glimt i øjet er klar på at holde dig varm hele vinteren. Ikke nok med at du får en julesweater i et julecool design, så er snemanden her også udstyret med sjove 3D effekter, der med garanti ikke vil gå ubemærket hen. Denne julesweater passer perfekt til juleelskeren, som bare ikke kan få nok af årets hyggeliste højtid. Snemandens Julesweater kommer i unisex.

Find den hos Jule-sweaters

Beerpong julesweater 374x450 - Julesweater til mænd

Beerpong julesweater

Udover at være en prydelig julesweater er den nemlig udstyret med velcro og dertilhørende 6 kopper samt 6 bolde. Med andre ord – påsæt kopperne på trøjen, og du har et spil beerpong i gang!  Som en lille sidegevinst hører der også en oplukker med, som kan bruges i nødsituationer af tørstige sjæle. 

Find den hos Jule-sweaters

julesweater til mænd med rudolf 835x1024 - Julesweater til mænd

Jule Sweater Rød

Rød lækker jule sweater med sødt rensdyr motiv på maven. Super smart julejumper til julefrokosten eller bare december måned, hvor du tuller rundt og elsker julehyggen.

Find den hos Temashop

sjov unisex julesweater 807x1024 - Julesweater til mænd

Sjov Julesweater til mænd

Sjov og anderledes julesweater i rød, med en trippende alf og teksten “Don’t Eat Yellow snow”. Sweateren er fremstillet i et blødt materiale og er helt perfekt til de kolde vintermåneder eller måske julefrokosten.

Find den hos Temashop

julealf sweater til voksne 739x1024 - Julesweater til mænd

Jule Sweater Julealf

Bliv iklædt denne lækre julesweater til julefrokosten eller til andre sjove juleaktiviteter. Denne julejumper får dig til at ligne en julemands nissehjælper / julealf i denne model.

Find den hos Temashop

christmyass jule sweater kostumer jule toej - Julesweater til mænd

ChristMyAss Jule Sweater 

Ho, ho, ho og Merry ChristMyAss, som man siger på Nordpolen. Er du én af dem, der fryser rigtig meget, så er denne julesweater helt perfekt. Er du samtidig vild med både jul og numser, ja så bliver det ikke meget bedre. Denne jumper er både dejlig blød og holder dig varm hele vinteren igennem. Iklæd dig denne grønne sweater, med numse og julesæk foran og bliv klar til misundelige blikke fra alle dine venner.

Find den hos Temashop

Skærmbillede 2019 10 06 kl. 22.40.35 430x450 - Julesweater til mænd

Den rustikke julesweater

Den Rustikke Julesweater er produceret ud fra et håndtegnet design af Thomas Bak Nielsen. Sweateren er med sit mørke, rå design og traditionelle julehjerte den perfekte sweater til enhver lejlighed. Hvad enten I leder efter matchende julesweaters, gimmicks til julefrokosten eller en hyggelig adventsgave, så går I ikke helt galt med denne julesweater. Dette års Rustikke Julesweater kommer i unisex.

Find den hos Jule-sweaters

supermand julesweater unisex - Julesweater til mænd

Superman julesweater

Er det en fugl? Er det et fly? Nej, det er Superman… Og han kommer dig til undsætning og hjælper til enhver tid – også når det er juletid ;). Men opfører du dig ikke ordentligt, ja så får du altså kul til jul…
Forkæl din far eller måske morfar med denne super fede og lækre Jumper. Julesweateren har verdens bedste superhelt foran og et ”S” bagpå. Eller hvad med dig selv? Har du en superhelt gemt i maven, er denne jumper lige sagen! “There is a superhero in all of us, we just need the courage to put on the sweater.” – Superman.

Find den hos Temashop

pacman julesweater unisex - Julesweater til mænd

Pac-Man Jule Sweater

Haps, haps kan man næsten høre Pac-Man sige, når han spiser de små oste, alt imens han løber rundt i labyrinten og forsøger at flygte fra spøgelserne. Elskede du også at spille dette spil, da du var barn? Så er denne sweater lige noget for dig! Nu kan du tage Pac-Man med dig overalt med denne super fede jumper. Julesweateren er lavet af den bedste kvalitet og er super blød og dejlig varm. Waka, waka, waka!

Find den hos Temashop

harry potter hedwig jule sweater  - Julesweater til mænd

Harry Potter: Hedwig Jule Sweater

Nu kan du mindes Harry Potters elskede ugle Hedwig med denne flotte og lækre Jumper. Julesweateren er lavet af den bedste kvalitet og er super blød og dejlig varm. Perfekt gave til en ægte Harry Potter fan! “Very smart owl you’ve got there. Arrived about five minutes after you did – wearing a beautiful sweater.” – Tom, The Leaky Cauldron.

Find den hos Temashop

harry potter hogwarts express jule sweater kostymer harry potter kostumer - Julesweater til mænd

Harry Potter: Hogwarts Express Jule Sweater

Er du kæmpe fan af Harry Potter og alle hans venner, er denne Jumper lige sagen. Julesweateren er lavet af den bedste kvalitet og er super blød og dejlig varm. Du finder Hogwarts Express foran og 9 ¾ på ærmerne. Perfekt gave til en ægte Harry Potter fan!
“I mean, it’s sort of exciting, isn’t it, breaking the rules… while wearing a Christmas jumper?” — sagde Hermione Granger i “Harry Potter og Fønixordenen”. Det var muligvis ikke helt, det hun sagde, men det var klart det, hun mente. 

Find den hos Temashop

julesweater to hell with christmas kostymer jule toej - Julesweater til mænd

Julesweater – To Hell With Christmas

Elsker du også at hade jul? Så er denne jumper lige noget for dig! Du får den mørkeste af alle farver, nemlig sort, med et sejt dødningehoved foran og det flotteste julemønster, du nogensinde har set. Og ikke nok med det, så står der ”To Hell with Christmas”, så alle kan se, hvor meget du elsker at hade julen. Denne julesweater er af den blødeste kvalitet og vil uden tvivl holde dig varm hele julen – måske endda hele vinteren.

Find den hos Temashop

bredskuldret alfe julesweater kostymer jule sweater christmas jumpers - Julesweater til mænd

Bredskuldret Alfe Julesweater

Super fed og anderledes julesweater med nogle seje detaljer. Den har rigtige klokker hængende, så når du hopper rundt som en alf kan man rigtig høre dig dingle.

Find den hos Temashop

Skærmbillede 2019 10 06 kl. 22.43.20 428x450 - Julesweater til mænd

Mistelten julesweater

Så er den her endelig! Trøjen der både blinker, sikrer dig kys og har plads til gibbernakkere! 
Ganske simpelt så er der plads til gibbernakker, telefon eller pung i en af de 4 julesokker. 
Der er 3 LED-Lys i trøjen, der aktiveres ved at slå på trøjen og sidst men ikke mindst, kommer der en mistelten op, hvis du løfter ærmerne – så vedkommende overfor en er nødsaget til at kysse dig. Medmindre man vanhelliger gode gamle traditioner. Så den her trøje kan alt. Blinke, gøre dig fuld og skaffe dig kys. 

Find den hos Jule-sweaters

Fandt du den Julesweater til mænd du ledte efter?

julesweater til mænd 1024x357 - Julesweater til mænd

SE OGSÅ: Julesweater til kvinder

SE OGSÅ: Julesweater til børn

SE OGSÅ: Sjove julekostumer til voksne

Indlægget Julesweater til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Julesweater til mænd

2 meninger om “Julesweater til mænd

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!