Julesweater til mænd

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du eller en mand du kender helt tosset med julemåneden? Så er en julesweater til mænd det helt oplagte valg.

Nedtællingen til årets juleaften bliver meget sjovere med en jule sweater til mænd. 

Jul er en årlig højtid for fejringen af Kristi fødsel. Datoen er traditionelt fastsat til den 25. december, som er en helligdag. Selve navnet jul stammer fra den førkristne festperiode. I Danmark påbegynder den evangelisk-lutherske kirke fejringen af jul aftenen før juledag.

Den dag i dag handler julen mindre om Kristi fødsel og mere med fokus på julehygge i hele december, hvor der ikke må mangle hverken juleknas, gaver eller hygge.

De senere år er julesweatre til hele familien blevet utrolig populære på det danske marked, tidligere er det ellers mest i amerikanske og engelske julefilm de har været mest brugt. En julesweater til mænd til kan bruges både til årets sjove julefrokost, juleaften eller måske til årets julefoto?

jule sweater blaa kostymer jule toej - Julesweater til mænd

Jule Sweater Blå

Når det er koldt udenfor er der bare intet bedre end en varm striktrøje. Bliv klar til de kolde måneder på året, med denne bløde julesweater med en kane og andre fine motiver.

Find den hos Temashop

 

julesweater til mænd med rudolf 835x1024 - Julesweater til mænd

Jule Sweater Rød

Rød lækker jule sweater med sødt rensdyr motiv på maven. Super smart julejumper til julefrokosten eller bare december måned, hvor du tuller rundt og elsker julehyggen.

Find den hos Temashop

 

sjov unisex julesweater 807x1024 - Julesweater til mænd

Sjov Julesweater til mænd

Sjov og anderledes julesweater i rød, med en trippende alf og teksten “Don’t Eat Yellow snow”. Sweateren er fremstillet i et blødt materiale og er helt perfekt til de kolde vintermåneder eller måske julefrokosten.

Find den hos Temashop

 

christmyass jule sweater kostumer jule toej - Julesweater til mænd

ChristMyAss Jule Sweater 

Ho, ho, ho og Merry ChristMyAss, som man siger på Nordpolen. Er du én af dem, der fryser rigtig meget, så er denne julesweater helt perfekt. Er du samtidig vild med både jul og numser, ja så bliver det ikke meget bedre. Denne jumper er både dejlig blød og holder dig varm hele vinteren igennem. Iklæd dig denne grønne sweater, med numse og julesæk foran og bliv klar til misundelige blikke fra alle dine venner.

Find den hos Temashop

 

 

supermand julesweater unisex - Julesweater til mænd

Superman julesweater

Er det en fugl? Er det et fly? Nej, det er Superman… Og han kommer dig til undsætning og hjælper til enhver tid – også når det er juletid ;). Men opfører du dig ikke ordentligt, ja så får du altså kul til jul…
Forkæl din far eller måske morfar med denne super fede og lækre Jumper. Julesweateren har verdens bedste superhelt foran og et ”S” bagpå. Eller hvad med dig selv? Har du en superhelt gemt i maven, er denne jumper lige sagen! “There is a superhero in all of us, we just need the courage to put on the sweater.” – Superman.

Find den hos Temashop

 

pacman julesweater unisex - Julesweater til mænd

Pac-Man Jule Sweater

Haps, haps kan man næsten høre Pac-Man sige, når han spiser de små oste, alt imens han løber rundt i labyrinten og forsøger at flygte fra spøgelserne. Elskede du også at spille dette spil, da du var barn? Så er denne sweater lige noget for dig! Nu kan du tage Pac-Man med dig overalt med denne super fede jumper. Julesweateren er lavet af den bedste kvalitet og er super blød og dejlig varm. Waka, waka, waka!

Find den hos Temashop

Syngende Rensdyr Julesweater  431x450 - Julesweater til mænd

Unisex julesweater med rensdyr

Hyggelig julesweater med rensdyr – perfekt til julens mange arrangementer, hvad enten den står på julefrokost, juleaften eller hygge derhjemme. 

Find den hos Temashop

Julesweater med rudolf 450x432 - Julesweater til mænd

Julesweater med selveste Rudolf på fronten. Julesweateren har en komfortabel pasform, der passer perfekt til både mænd og kvinder.

Find den hos Temashop

Snowmies LED Julesweater 373x450 - Julesweater til mænd

Gør julemåneden mere festlig med denne seje julesweater med LED. Den perfekte julesweater til mænd, som helt sikkert vil løfte humøret hos alle du møder på din vej. 

Find den hos Temashop

Aquavit Julesweater 391x450 - Julesweater til mænd

Er du eller en du kender helt vild med Aquavit? SÅ er denne julesweater helt perfekt og kan bruges til alle julens julefrokoster. En sjov og anderledes julesweater til mænd og kvinder.

Find den hos Temashop

Snaps Julesweater 339x450 - Julesweater til mænd

“Haps Haps Haps, Nu Skal Vi Ha Snaps!” – Det er en sætning de fleste af os er vant til at høre til julefrokosten og nu kan du få en sej juletrøje med teksten. Den perfekte julesweater til dig der elsker snaps. 

Find den hos Temashop

 

 

Fandt du den Julesweater til mænd du ledte efter?

julesweater til mænd 1024x357 - Julesweater til mænd

 

SE OGSÅ: Julesweater til kvinder

SE OGSÅ: Julesweater til børn

SE OGSÅ: Sjove julekostumer til voksne

Indlægget Julesweater til voksne indeholder affiliatelinks

2 meninger om “Julesweater til mænd

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!