Julesweater til mænd

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du eller en mand du kender helt tosset med julemåneden? Så er en julesweater til mænd det helt oplagte valg.

Nedtællingen til årets juleaften bliver meget sjovere med en jule sweater til mænd. 

Jul er en årlig højtid for fejringen af Kristi fødsel. Datoen er traditionelt fastsat til den 25. december, som er en helligdag. Selve navnet jul stammer fra den førkristne festperiode. I Danmark påbegynder den evangelisk-lutherske kirke fejringen af jul aftenen før juledag.

Den dag i dag handler julen mindre om Kristi fødsel og mere med fokus på julehygge i hele december, hvor der ikke må mangle hverken juleknas, gaver eller hygge.

De senere år er julesweatre til hele familien blevet utrolig populære på det danske marked, tidligere er det ellers mest i amerikanske og engelske julefilm de har været mest brugt. En julesweater til mænd til kan bruges både til årets sjove julefrokost, juleaften eller måske til årets julefoto?

jule sweater blaa kostymer jule toej - Julesweater til mænd

Jule Sweater Blå

Når det er koldt udenfor er der bare intet bedre end en varm striktrøje. Bliv klar til de kolde måneder på året, med denne bløde julesweater med en kane og andre fine motiver.

Find den hos Temashop

 

julesweater til mænd med rudolf 835x1024 - Julesweater til mænd

Jule Sweater Rød

Rød lækker jule sweater med sødt rensdyr motiv på maven. Super smart julejumper til julefrokosten eller bare december måned, hvor du tuller rundt og elsker julehyggen.

Find den hos Temashop

 

gave til padel entusiast gave til padel spiller julesweaters padel julesweater til padelspiller julesweater mand

Julesweater til padel entusiasten

Elsker du padel tennis – og elsker du julesweatre? Say no more! Denne julesweater er oplagt til årets julefrokost og til juleaften. Padeltennis spilleren vil elske denne trøje – giv den til dig selv eller til padel entusiasten.

Find den hos Jule-sweaters

 

gave til gamer julesweaters til gamer gul julesweaters gaming christmas julesweater til mænd julesweater til herre julesweater til drenge

Julesweater til gamer

Leder du efter en svedig julesweater til gameren der altid sidder i sin gamer-hule og vinder slag efter slag. Julesweater med LED lys i frisk gul farve – en oplagt gave til gamer.

Find den hos Jule-sweaters

 

julesweater håndbold Julesweater til håndboldfan gave til håndboldspiller blå julesweater

Julesweater til håndbold entusiasten

Gave til håndbold entusiasten! En sød og sportslig julesweater til dig der skal heppe på danske håndboldspillere i december måned. Julesweater til håndbold fans!

Find den hos Jule-sweaters

 

sjov unisex julesweater 807x1024 - Julesweater til mænd

Sjov Julesweater til mænd

Sjov og anderledes julesweater i rød, med en trippende alf og teksten “Don’t Eat Yellow snow”. Sweateren er fremstillet i et blødt materiale og er helt perfekt til de kolde vintermåneder eller måske julefrokosten.

Find den hos Temashop

 

christmyass jule sweater kostumer jule toej - Julesweater til mænd

ChristMyAss Jule Sweater 

Ho, ho, ho og Merry ChristMyAss, som man siger på Nordpolen. Er du én af dem, der fryser rigtig meget, så er denne julesweater helt perfekt. Er du samtidig vild med både jul og numser, ja så bliver det ikke meget bedre. Denne jumper er både dejlig blød og holder dig varm hele vinteren igennem. Iklæd dig denne grønne sweater, med numse og julesæk foran og bliv klar til misundelige blikke fra alle dine venner.

Find den hos Temashop

 

 

supermand julesweater unisex - Julesweater til mænd

Superman julesweater

Er det en fugl? Er det et fly? Nej, det er Superman… Og han kommer dig til undsætning og hjælper til enhver tid – også når det er juletid ;). Men opfører du dig ikke ordentligt, ja så får du altså kul til jul…
Forkæl din far eller måske morfar med denne super fede og lækre Jumper. Julesweateren har verdens bedste superhelt foran og et ”S” bagpå. Eller hvad med dig selv? Har du en superhelt gemt i maven, er denne jumper lige sagen! “There is a superhero in all of us, we just need the courage to put on the sweater.” – Superman.

Find den hos Temashop

 

pacman julesweater unisex - Julesweater til mænd

Pac-Man Jule Sweater

Haps, haps kan man næsten høre Pac-Man sige, når han spiser de små oste, alt imens han løber rundt i labyrinten og forsøger at flygte fra spøgelserne. Elskede du også at spille dette spil, da du var barn? Så er denne sweater lige noget for dig! Nu kan du tage Pac-Man med dig overalt med denne super fede jumper. Julesweateren er lavet af den bedste kvalitet og er super blød og dejlig varm. Waka, waka, waka!

Find den hos Temashop

 

 

harry potter hogwarts express jule sweater kostymer harry potter kostumer - Julesweater til mænd

Harry Potter: Hogwarts Express Jule Sweater

Er du kæmpe fan af Harry Potter og alle hans venner, er denne Jumper lige sagen. Julesweateren er lavet af den bedste kvalitet og er super blød og dejlig varm. Du finder Hogwarts Express foran og 9 ¾ på ærmerne. Perfekt gave til en ægte Harry Potter fan!
“I mean, it’s sort of exciting, isn’t it, breaking the rules… while wearing a Christmas jumper?” — sagde Hermione Granger i “Harry Potter og Fønixordenen”. Det var muligvis ikke helt, det hun sagde, men det var klart det, hun mente. 

Find den hos Temashop

 

julesweater to hell with christmas kostymer jule toej - Julesweater til mænd

Julesweater – To Hell With Christmas

Elsker du også at hade jul? Så er denne jumper lige noget for dig! Du får den mørkeste af alle farver, nemlig sort, med et sejt dødningehoved foran og det flotteste julemønster, du nogensinde har set. Og ikke nok med det, så står der ”To Hell with Christmas”, så alle kan se, hvor meget du elsker at hade julen. Denne julesweater er af den blødeste kvalitet og vil uden tvivl holde dig varm hele julen – måske endda hele vinteren.

Find den hos Temashop

 

gave til golfspiller julesweater til golfspiller julesweater med LED lys juletrøje jule sweater med lys i

Julesweater til golf elsker

Elsker du jul? Og elsker du Golf? Her er den perfekte julesweater. Udover at være yderst prydelig til golf outfittet, er denne julesweater med lys også i en lækker kvalitet, der sikrer dig, at du ser ekstra skarp ud på golfbanen eller julefrokosten. 

Find den hos Jule-sweaters

 

batman julesweater batman striktrøje juleswaters superhelte trøje

Batman julesweater

Én af verdens bedste superhelte, kan nu holde dig varm hele vinteren igennem. Denne super fede jumper er lavet af den bedste kvalitet og er både blød og dejlig varm. Batman redder dig fra forfrysninger og forkølelse med julesweateren, der slår alle de andre julesweatre i Gotham City.

Find den hos Temashop

 

øl julesweater julefrost sweater julefrokost trøje drikketrøje grøn julesweater til mænd julesweater herre

Festlig julefrokost

Elsker du øl? Synes du, at julen er den perfekte tid – til at slå dig løs med muntre fester, hygge og hvede drikke? Så er denne julesweater som lavet til dig. Den indeholder endda en oplukker – så udover at være prydelig er den også praktisk! Et must have til julefrokosten. 

Find den hos Jule-sweaters

 

bite me julesweaters miljøvenlig julesweater grøn julesweater unisex par julesweater

Klimavenlig julesweater af 100% økologisk bomuld

Elsker du jule, julekager og en lækker khakigrøn farve? Så fortvivl ej – så har du fundet den helt rette juletrøje for dig.
Bite Me er en sød julesweater der kommer i størrelser til hele familien.

Find den hos Jule-sweaters

 

bæredygtig julesweater dame politisk julesweter klimavenlig julesweater

Sjov politisk julesweater

Et splinternyt designs med 9 LED-Lys i rundt omkring pingvinerne. Hvem husker ikke vores kære udenrigsminister, Villy, der på flotteste vis, skulle forklare omverden, hvor slemt det stod til klimaet? Budskabet var smuk – hans engelske udtale er vidst en helt anden sag.

Find den hos Jule-sweaters

 

 

Fandt du den Julesweater til mænd du ledte efter?

julesweater til mænd 1024x357 - Julesweater til mænd

 

SE OGSÅ: Julesweater til kvinder

SE OGSÅ: Julesweater til børn

SE OGSÅ: Sjove julekostumer til voksne

Indlægget Julesweater til voksne indeholder affiliatelinks

2 meninger om “Julesweater til mænd

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!