Black Widow kostume til børn og voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med superheltene fra Avengers, og måske særligt Black Widow? Så er et Black Widow kostume muligvis det oplagte valg til temafest, karneval, festival eller fastelavn. Avengers superhelte er for både børn og voksne og derfor findes et Black Widow kostume også både til børn og voksne. 

Med et Avengers kostume er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte er klar til at redde verden i fællesskab.

Avengers filmene er filmene hvor de store amerikanske superhelte samles i forsøg på at redde vores planet fra de værste skurke. Avengers filmene og Avengers superheltefigurerne, er baseret på Marvels tegneserier. Den første film om Avengers, hedder blot Avengers og handler om at jorden står over for den måske største trussel nogensinde. Gudesønnen Loki (Thors halvbror), står bag en grum plan, der skal give ham magten over planeten. Ved hans side står en hidtil ukendt fjende af mægtige proportioner. 

Nick Fury, leder af de internationale, fredsbevarende agenter i S.H.I.E.L.D., ser kun én udvej: At samle verdens største helte: Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow, Hawkeye og Lokis halvbror, Thor. De slutter sig sammen for at blive “The Avengers”. Men kan store helte (og egoer) enes? Og er deres samlede styrke overhovedet nok til at redde verden?

I Avengers 2 “Age of Ultron” igangsætter geniet Tony Stark (alias Iron Man) et ufærdigt fredsprogram. Men noget går helt galt, og den ondskabsfulde Ultron dukker op med en plan, der truer hele verden. Samtidig viser et par mægtige og mystiske supervæsner sig, søskendeparret Quicksilver og Scarlet Witch, med ukendte motiver. Nu må “The Avengers” igen samles, og det er op til Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow og Hawkeye at stoppe Ultron og redde dagen. 

The Avengers 3, filmen “Infinity War” med premiere i foråret 2018 er den næstsidste film i rækken, efterfulgt af “Endgame” fra 2019

 

 

Black Widow kostume til kvinder og seje piger 

Kort sagt er en Avengers kriger en vaskeægte amerikansk superhelt – der med hjælp fra andre superhelte, ofte får has på de skurke der ligger store skumle planer. 

Deres uniformer er inspireret af hver deres historie og ophav og de har hver deres force og våben. 

Et Black Widow kostume er oplagt til både fastelavn, halloween og udklædning til festen med Superhelte tema. Det kan også bruges til leg med ungerne i hjemmet. Der er efterhånden lavet et par forskellige bud på et flot Black Widow kostume til legesyge voksne og seje piger:

 

avengers kostume til voksne black widow kostume til voksne avengers kvindekostume udklædning

Black Widow kostume – Kvindelig Marvel Superheltfra filmen The incredible Hulk

Her er kostumet, som forvandler dig til Marvels Black Widow fra “Avengers”-filmene. Gør dig klar til at blive en kvindelig superhelt ved den kommende udklædningsfest! Natasha Romanova er den tidligere spion, som nu slås for de gode. Træk lynlåsen helt op i dette tætsiddende outfit, som forvandler dig til den hotte Black Widow fra Marvels “Avengers”-film. Perfekt dragt til halloween og diverse udklædningsfester!

Find Black Widow kostumet hos Temashop

Fandt du det helt rigtige Black Widow kostume?

Blackwidow kostume marvel udklædning cort kostume fastelavnskostume superhelt udklædning

 

 

LÆS OGSÅ: Superman kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Avengers kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Iron Man kostume til børn

Black Widow kostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!