Pirat kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er dit barn vild med pirater og sørøvere?

Så er et Pirat kostume til børn, den oplagte udklædning til den kommende fødselsdag, temafest, karneval- eller fastelavnsfest.

De fleste idag tænker nok på filmene Pirates of the Caribbean, når der nævnes pirater. Men pirater er ikke noget der kun findes i film, nej faktisk har de eksisteret i mange år. Mange mennesker forestiller sig, at fortidens pirater havde klap for det ene øje, gik med træben og drak rom direkte fra tønden, mens de skabte skræk og rædsel blandt sømænd på verdenshavene – det er nemlig det billede vi har dem fra bøger og film. 

Men faktisk havde pirater i middelalderen mere tilfældes med somaliske pirater og mafiaen, end de har med de eventyrlystne og blodtørstige pirater, som er blevet gengivet i utallige film.

Uanset hvad er pirater og sørøvere er rebeller, der ikke følger landets love og regler. De sejler verdenshavene tyndt og stjæler og plyndrer fra alle og er aldrig bange for at gå planken ud. En pirat ved man aldrig helt hvor man er henne og derfor er det altid godt at have en pirat med til festen, som kan sætte gang i løjerne og slå om sig med pirat udtryk.

Et Pirat kostume til børn kan bruges i flere sammenhænge f.eks. til den kommende fastelavnsfest, karneval, temafest eller fødselsdag. Der findes et godt udvalg af pirat kostumer til børn:

Pirat kostumer til babyer

Skærmbillede 2018 04 28 kl. 16.00.09 816x1024 - Pirat kostume til børn

Piratkostume til baby

Din baby bliver endnu sødere, hvis du har dette sørøver kostume på med bluse, bukser og tørklæde.

Find Piratkostume til baby hos Temashop

Skærmbillede 2018 04 28 kl. 16.02.43 751x1024 - Pirat kostume til børn

Pirat baby kostume

Et pirat kostume til babyer er mere sødt end det er skræmmende. I klæd din lille baby i dette kostume, når I skal til fotografen! Alle børn ser søde ud i kostumer!

Find baby pirat kostume hos Temashop

 

pirat babykostume sørøver kostume til baby sørøver babykostume

Sørøver kostume til baby

Hold øje med den berygtede Kaptajn Ble! Ifølge rygter kan piratkaptajner blive temmelige arrrrrrr trods deres glade ansigtsudtryk. Piratkostumet omfatter en dragt med en hvid overdel, krave, fastsyet sort vest med rød/sort-stribet underdel. Desuden indgår der også et fastsyet bælte og en matchende piratbandana med teksten “Cap’n Stinker”. Dragten har trykknapper langs indersiden af buksebenet, hvilket gør bleskiftene noget nemmere.

Find kostumet hos PartyKing

 

sej sørøver kostume til drenge

Sej sørøver kostume til de mindste

I dette kostume kan dit barn tvinge sine venner til at gå planken ud, tage på eventyr over de syv have og plyndre fra forbipasserende skibe. Der vil ganske enkelt ikke være et roligt øjeblik til kostumefesten! Pirat Toddler Kostume indeholder en stribet trøje med motiver af et piratskib, sorte bukser og et sort pandebånd med et dødningehoved på. Et fremragende outfit til de mindste pirater.

Find kostumet hos Temashop

 

 

Pirat kostumer til drenge

 

sørøver kostume til drenge sørøver børnekostume fastelavnskostume 4 år

Billigt fastelavnskostume

Udklædningsdragten er designet som en sørøver med hudfarvede ærmer fyldt med tatoveringer, tørklæde med dødningehoved og flotte lapper på bukserne. Perfekt kostume til både fastelavn og Halloween! Findes i størrelser fra 2-6 år. 

Find kostumet hos Jollyroom

 

piratkostume til barn pirat børnekostume kaptain kostume til dreng sørøver kostume til børn sørøver børnekostume

Sørøver børnekostume

Udklædningsdragten er designet som en sørøverkaptajn med en flot vest, der er dekoreret med et dødningehoved, kaptajnshat og rødt tørklæde. Perfekt kostume til både fastelavn og Halloween! Kostumet er til de mindste – findes i størrelser fra 2 år til 6 år. 

Find kostumet hos Jollyroom

 

 

sørøver kostume til drenge pirat børnekostume

Farlig sørøver børnekostume

Ønsker din dreng sig et sejt kostume? Så ifør ham dette pirat kostume og lad ham drage ud på eventyr i jagten på den begravede skattekiste. Kostumet indeholder bluse, bukser, støvlecovers, bælte og piratbandana.

Find kostumet hos Temashop

 

piratkaptajn kostume til børn kaptajn børnekostume sørøverkaptajn udklædning til drenge

Sørøverkaptajn børnekostume

Flot Luksus pirat kaptajn kostume til drengene. Med ette kostume kan drengene blive helt fint klædt på til at sejle på de 7 verdenshave. Kostumet indeholder jakke, vestfront, bukser, tørklæde og hat. Tilkøb klo og sværd og han er klar til at stikke af til søs.

Find kostumet hos Temashop

 

luksus sørøver kostume fastelavnskostume til drenge

Sørøver kostume til drenge

Lad fars lille dreng prøve livet på de syv have! Hvis man er lille og sød, behøver man forhåbentlig heller ikke gå planken ud … Pirat luksus børnkostume inkluderer jakke, overdel, bukser og hat. Findes i størrelse 1 år til 12 år.

Find kostumet hos Temashop

 

 

pirat kostume til dreng sørøver børnekostume

Pirat kostume til drenge

Lad dig ikke snyde af den spæde krop. Den rummer meget mere ondskab og plyndringsbegær, end du aner! Kostumet består af bukser, overdel og hovedbeklædning. Bukserne er stribede i rød og sort og med frynser nederst. Overdelen består af en hvid skjorte med en mørk vest med snøre og et bælte, der er fastsat. Trøjens ærmer og underdel har også frynser.
Derudover er der på den klassiske hovedbekædning i røde og sorte striber et dødningehoved. Grrrr!

Find kostumet hos Partyking

 

Skærmbillede 2018 04 28 kl. 16.11.43 772x1024 - Pirat kostume til børn

Jack Sparrow børnekostume

Tror du den lille piratdreng er modig og klar nok til at komme ud på de 7 have og plyndre skibe og finde de skjulte skattekister? Med dette sørøverkostume kan han blive en sej og modig Jack Sparrow pirat, som er klar til fastelavn eller måske en hyggelig piratfødselsdags temafest.

Find Jack Sparrow børnekostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 04 28 kl. 16.14.28 882x1024 - Pirat kostume til børn

Pirat børnekostume

“Splitte mine bramsejl!” Klæd dig ud som en sej piratdreng i dette flotte kostume og bliv klar til, at sejle ud på det store hav for, at plyndre skibe og finde den forsvundne skat. Husk at tilkøbe sværd, så du har noget at kæmpe med!

Find pirat børnekostume hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 04 28 kl. 16.17.03 851x1024 - Pirat kostume til børn

Zombie piratkostume

Klæd din dreng ud som en uhyggelig Zombie Pirat til Fastelavn eller Halloween. Kostumet er meget skræmmende og har nogle fede detaljer. Din dreng vil elske det!

Find zombie piratkostume hos Temashop

 

sørøver kostume med klo pirat børnekostume

Sørøver børnekostume med klo

Flot og sej Piratdragt fra Carnival Queen med masser af lækre detaljer og finesser. Findes i størrelser fra 5 år til 12 år. 

Find kostumet hos Renleg

 

 

et ben pirat kostume sørøver kostume til børn sørøver børnekostume

Et benet sørøver kostume til børn

Sørøveren med ét ben er den sejeste på verdenshavene. Kostumet af den ét benet pirat indeholder en hvid skjorte, sort vest og blåstribede bukser, hvorpå det ene ben er printet et træben, så det ser ud som om piraten kun har ét ben. Desuden medfølger sørøverhat, sabel og øje-klap. Fuldendt – din pirat er klar til myteri og skattejagt!

Find kostumet hos Børnenes Kartel

 

 

Pirat kostumer til piger

 

pirat børnekostume pigekostume sørøver luksus kostume til piger

Sørøver kostume til piger

Lad fars lille pige prøve livet på de syv have! Hvis man er lille og sød, behøver man forhåbentlig heller ikke gå planken ud … Pirat luksus børnkostume inkluderer kjole (inkl. jakke) og pirathat. Findes i størrelse 1 år til 12 år.

Find kostumet hos Temashop

 

 

guld pirat pige kostume pirat børnekostume guld farvet

Sød piratpige – sørøver kostume til piger

Flot pirat kostume til piger med hang til skatte og højt humør ombord på sørøverskibet. Tid til at forvandle pirnsessen til en piratpige i guld? Kostumet her består af en kjole, en korsage samt en bluse i et og samme stykke. Der medfølger også en pirathat. Et fuldendt piratpige kostume til piratfesten eller til fastelavn

Find kostumet hos PartyKing

 

pirat kostume til piger retro kostume til piger pirat børnekostume til piger

Udklædning til piger til piratfest

Er det tid til børnefest med pirattema? Perfekt! For nu kan dit barn forvandle sig til en cool pirat med denne modige piratkjole. Dragten passer ekstra godt til de børn, som elsker at lede efter skattekister og plyndre lidt her og der. Tilkøb sværd og støvler og kostumet er fuldendt

Find kostumet hos PartyKing

 

sørøver kaptain udklædning tilp piger

Sørøverdronning kostume til piger

En sej piratpige skal man ikke spøge med. Hun sejler over de syv have og er ikke bange for noget. I dette cool kostume bliver du en sej piratprinsesse med en cool pirathat på hovedet.

Find kostumet hos Temashop

 

 

Skærmbillede 2018 04 28 kl. 16.19.48 797x1024 - Pirat kostume til børn

Pirat kostume til piger

Pirater kan også være søde, og nu kan de mindste piger forvandles til søde piratpiger i dette pinke kostume. Blandt de mest populære kostumer til fastelavn er piratkostumerne!

Find pirat kostume til piger hos Temashop

Skærmbillede 2018 04 28 kl. 16.22.12 784x1024 - Pirat kostume til børn

Pirat pige kostume

Hva’ så – din landkrabbe! Er du klar til at sejle ud på de 7 have og finde alle de gyldne skatte? Her kan du blive en sej piratpige med dette kostume i rigtig piratstil. Det eneste du mangler nu, er en klap for øjet, en talende papegøje og et sejt piratsværd!

Find pige pirat kostume hos Temashop

 

pirat kostume til piger 360x450 - Pirat kostume til børn

Pirat pige børnekostume

Ohøj! Klæd din datter ud som verdens sejeste piratpige i dette dine kostume. Kostumet er sødt og passer perfekt til fastelavn. Så find skattekortet frem og sejl ud på de syv verdenshave. Kostumet består af kjole og hat. 

Find det hos Temashop

 

 

 

collage 4 840x1024 - Pirat kostume til børn

Tilbehør til pirat kostume til børn

  1. Pirathat børn. Sej pirathat i børnestørrelse i bedste Kaptajn Klo-stil. Pirathatten er lavet i kraftigt skum, så den er blød og behagelig at have på,og den er pyntet med guldkanter og et flot piratmotiv på forsiden. Lige prikken over i’et til en ægte sørøver eller pirat. Find pirathat hos Temashop.
  2. Øjenklap. Fuldend piratkostumet med en øjenklap fra Temashop.
  3. Piratsværd. Gennemført sølvfarvet piratsværd i plastik, der passer perfekt til bl.a. Jack Sparrow kostumet! Sværdet er 50 cm langt. Find piratsværdet hos Temashop.
  4. Piratmønter. Saml guldmønter til piratskatten. En rigtig pirat har guldmønter til at kunne købe sig til en god flaske rum. Find piratmønter hos Temashop.

 

Fandt du det helt rigtigee piratkostume til dit barn?

 

piratkostume til børn pirat barn udklædning babykostume pirat sørøver kostume til barn sørøver babykostume

sørøver børnekostume pirat kostume til piratfest pirat børnekostume

sørøver børnekostume fastelavnskostume til børn pirat kostumer til børn sørøver udklædning sørøber kaptajn kostume pirat med klo kostume pirat børnekostume

Se også pirat kostumer til voksne

Se også: Politi kostume til børn

Se også: Dino kostume til børn

Se også: Kaptajn Sabeltand

Se også: Ridderprinsesse Nella

Indlægget Pirat kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

error: Content is protected !!