Pirat kostume til børn

Er dit barn vild med pirater og sørøvere?

Så er et Pirat kostume til børn, den oplagte udklædning til den kommende fødselsdag, temafest, karneval- eller fastelavnsfest.

De fleste idag tænker nok på filmene Pirates of the Caribbean, når der nævnes pirater. Men pirater er ikke noget der kun findes i film, nej faktisk har de eksisteret i mange år. Mange mennesker forestiller sig, at fortidens pirater havde klap for det ene øje, gik med træben og drak rom direkte fra tønden, mens de skabte skræk og rædsel blandt sømænd på verdenshavene – det er nemlig det billede vi har dem fra bøger og film. 

Men faktisk havde pirater i middelalderen mere tilfældes med somaliske pirater og mafiaen, end de har med de eventyrlystne og blodtørstige pirater, som er blevet gengivet i utallige film.

Uanset hvad er pirater og sørøvere er rebeller, der ikke følger landets love og regler. De sejler verdenshavene tyndt og stjæler og plyndrer fra alle og er aldrig bange for at gå planken ud. En pirat ved man aldrig helt hvor man er henne og derfor er det altid godt at have en pirat med til festen, som kan sætte gang i løjerne og slå om sig med pirat udtryk.

Et Pirat kostume til børn kan bruges i flere sammenhænge f.eks. til den kommende fastelavnsfest, karneval, temafest eller fødselsdag. Der findes et godt udvalg af pirat kostumer til børn:

Pirat kostumer til babyer

Skærmbillede 2018 04 28 kl. 16.00.09 816x1024 - Pirat kostume til børn

Piratkostume til baby

Din baby bliver endnu sødere, hvis du har dette sørøver kostume på med bluse, bukser og tørklæde.

Find Piratkostume til baby hos Temashop

Skærmbillede 2018 04 28 kl. 16.02.43 751x1024 - Pirat kostume til børn

Pirat baby kostume

Et pirat kostume til babyer er mere sødt end det er skræmmende. I klæd din lille baby i dette kostume, når I skal til fotografen! Alle børn ser søde ud i kostumer!

Find baby pirat kostume hos Temashop

 

pirat babykostume sørøver kostume til baby sørøver babykostume

Sørøver kostume til baby

Hold øje med den berygtede Kaptajn Ble! Ifølge rygter kan piratkaptajner blive temmelige arrrrrrr trods deres glade ansigtsudtryk. Piratkostumet omfatter en dragt med en hvid overdel, krave, fastsyet sort vest med rød/sort-stribet underdel. Desuden indgår der også et fastsyet bælte og en matchende piratbandana med teksten “Cap’n Stinker”. Dragten har trykknapper langs indersiden af buksebenet, hvilket gør bleskiftene noget nemmere.

Find kostumet hos PartyKing

 

pirat pige kostume sørøverkostume til piger

Sørøver pige kostume

Lad fars lille pige prøve livet på de syv have! Hvis man er lille og sød, behøver man forhåbentlig heller ikke gå planken ud … Piratpige Børn Kostume inkluderer en hvid skjorte med brun vest i ruskindsstil og et matchende piratbælte. Inkluderet er også en sort/rød-stribet nederdel og en trekantet pirathat.

Find kostumet hos PartyKing

 

sej sørøver kostume til drenge

Sej sørøver kostume til de mindste

I dette kostume kan dit barn tvinge sine venner til at gå planken ud, tage på eventyr over de syv have og plyndre fra forbipasserende skibe. Der vil ganske enkelt ikke være et roligt øjeblik til kostumefesten! Pirat Toddler Kostume indeholder en stribet trøje med motiver af et piratskib, sorte bukser og et sort pandebånd med et dødningehoved på. Et fremragende outfit til de mindste pirater.

Find kostumet hos PartyKing

 

 

Pirat kostumer til drenge

pirat kostume til drenge 450x450 - Pirat kostume til børn

Pirat kostume til drenge

Lad dig ikke snyde af den spæde krop. Den rummer meget mere ondskab og plyndringsbegær, end du aner! Kostumet omfatter en hvid trøje med fastsyet brun vest og bælte, et par stribede piratbukser og en brun bandana samt en piratklap.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 04 28 kl. 16.09.13 867x1024 - Pirat kostume til børn

Piratkaptajn kostume til børn

Klæd din dreng ud som piratkaptajn med dette flotte og ikke mindst autentiske pirat kostume, der består af bluse med vest, bukser med støvlecovers, bælte, skråbånd og hat. Så mangler han kun sværdet.

Find piratkaptajn kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 04 28 kl. 16.11.43 772x1024 - Pirat kostume til børn

Jack Sparrow børnekostume

Tror du den lille piratdreng er modig og klar nok til at komme ud på de 7 have og plyndre skibe og finde de skjulte skattekister? Med dette sørøverkostume kan han blive en sej og modig Jack Sparrow pirat, som er klar til fastelavn eller måske en hyggelig piratfødselsdags temafest.

Find Jack Sparrow børnekostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 04 28 kl. 16.14.28 882x1024 - Pirat kostume til børn

Pirat børnekostume

“Splitte mine bramsejl!” Klæd dig ud som en sej piratdreng i dette flotte kostume og bliv klar til, at sejle ud på det store hav for, at plyndre skibe og finde den forsvundne skat. Husk at tilkøbe sværd, så du har noget at kæmpe med!

Find pirat børnekostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 04 28 kl. 16.17.03 851x1024 - Pirat kostume til børn

Zombie piratkostume

Klæd din dreng ud som en uhyggelig Zombie Pirat til Fastelavn eller Halloween. Kostumet er meget skræmmende og har nogle fede detaljer. Din dreng vil elske det!

Find zombie piratkostume hos Temashop

Pirat kostumer til piger

Skærmbillede 2018 04 28 kl. 16.19.48 797x1024 - Pirat kostume til børn

Pirat kostume til piger

Pirater kan også være søde, og nu kan de mindste piger forvandles til søde piratpiger i dette pinke kostume. Blandt de mest populære kostumer til fastelavn er piratkostumerne!

Find pirat kostume til piger hos Temashop

Skærmbillede 2018 04 28 kl. 16.22.12 784x1024 - Pirat kostume til børn

Pirat pige kostume

Hva’ så – din landkrabbe! Er du klar til at sejle ud på de 7 have og finde alle de gyldne skatte? Her kan du blive en sej piratpige med dette kostume i rigtig piratstil. Det eneste du mangler nu, er en klap for øjet, en talende papegøje og et sejt piratsværd!

Find pige pirat kostume hos Temashop

pirat kostume til piger 360x450 - Pirat kostume til børn

Pirat pige børnekostume

Ohøj! Klæd din datter ud som verdens sejeste piratpige i dette dine kostume. Kostumet er sødt og passer perfekt til fastelavn. Så find skattekortet frem og sejl ud på de syv verdenshave. Kostumet består af kjole og hat. 

Find det hos Temashop

 

collage 4 840x1024 - Pirat kostume til børn

Tilbehør til pirat kostume til børn

  1. Pirathat børn. Sej pirathat i børnestørrelse i bedste Kaptajn Klo-stil. Pirathatten er lavet i kraftigt skum, så den er blød og behagelig at have på,og den er pyntet med guldkanter og et flot piratmotiv på forsiden. Lige prikken over i’et til en ægte sørøver eller pirat. Find pirathat hos Temashop.
  2. Øjenklap. Fuldend piratkostumet med en øjenklap fra Temashop.
  3. Piratsværd. Gennemført sølvfarvet piratsværd i plastik, der passer perfekt til bl.a. Jack Sparrow kostumet! Sværdet er 50 cm langt. Find piratsværdet hos Temashop.
  4. Piratmønter. Saml guldmønter til piratskatten. En rigtig pirat har guldmønter til at kunne købe sig til en god flaske rum. Find piratmønter hos Temashop.

 

Fandt du det helt rigtigee piratkostume til dit barn?

 

piratkostume til børn pirat barn udklædning babykostume pirat sørøver kostume til barn sørøver babykostume

Se også pirat kostumer til voksne

Se også: Politi kostume til børn

Se også: Dino kostume til børn

 

Indlægget Pirat kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Pirat kostume til børn

2 meninger om “Pirat kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!