Sømand kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er dit barn vild med det åbne hav eller drømmer han eller hun om at rejse på de syv verdenshave? Så er et sømand kostume til børn et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller leg derhjemme.

Uanset om dit barn har en indre kaptajn, sømand, matros eller styrmand gemt i sig, så kan du med det rette sømand kostume til børn forvandle dit barn fra  landkrabbe til en barsk eller sød søulv.

Sømænd har smukke uniformer, uanset om man er øverst i hierakiet eller nederst. Uniformen skal stå skarpt ved enhver afmønstring og de hvide uniformer vækker selvfølgelig opmærksomhed i enhver havneby. 

En sømand sejler i dage og nætter på de mægtige have på flugt fra kannibaler, med et skrumpehoved og dyrebare perler i sin skibskiste, med indfødte, tatoverede karnakker ombord. En sømand sejler i dage og nætter på det ørkesløse, uendelige hav og når han kommer i havn, ja så står han i sit stiveste pus – den klassiske fine hvide uniform. 

Sømand kostume til børn

Skal dit barn klædes ud som sømand, kaptajn eller matros? Du finde de fineste og flotteste sømandsuniformer nedenfor. Vi har samlet de bedste sømand kostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find sømand kostume til børn – både til drenge og piger:

 

sømandskostume til børn sejlerpige matros kostume til piger fastelavnskostume til piger sømand udklædning piger billigt kostume fastelavn

Sømandspige kostume

Bliv klar til fastelavn med dette seje sømandspige kostume. Super sødt sømands kostume til en sød pige. Fin og enkel hvid kjole med marineblå detaljer og matchende hat, til fastelavn eller andre udklædningslejligheder.

Find det søde sømandskostume hos Temashop

 

sømand kostume til børn kaptan kostume til drenge søofficer kostume fastelavnskostume uniform

Sø officer – kaptajn kostume til børn

Stig ombord på dit eget skib som kaptajn og besejl verdenshavene med stil. Kostumet er velegnet til karneval, fastelavn og leg derhjemme og indeholder jakke, bukser og kaptanskasket. 

Find kaptajn kostumet hos Temashop

sømand kostume til bønr sømandskostume til baby sømand kostume 2 år 1 år 0 år. Fastelavnskostume til de mindste matros kostume til baby

Sødt sømandskostume til baby

Sødt sailor outfit til småbørn. Skal du til fotografen med den lille purk? Så gør billedet ekstra sjovt med et sødt kostume! Kostumet er også oplagt som første fastelavnskostume. Sømandskostume til baby indeholder bukser og bluse og fås i størrelse 74 til 98. 

Find baby matros kostumet hos Temashop

sømand kostume til børn matrospige matros kostume til piger sømand børnekostume udklædning sømand fastelavn

Frøken matros kostume til unge matroser på dæk

Er din lille pige klar til at stikke af til søs? Det er til mønstring på dæk og stå ret, når kaptajnen kommer på inspektion. Kostumet indeholder kjole og hat. Øv hunnør derhjemme, inden fastelavnsfesten. 

Find matros pige kostumet hos Temashop

Matros børnekostume 273x450 - Sømand kostume til børn og baby

Matros børnekostume

Kan du stå for en lille matros dreng? Vi kan i hvert fald ikke. Gør din dreng til festens bedst klædte barn med denne sømands dragt i blå og hvide farver, så det passer en rigtig matros.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Sømandskostume til voksne

SE OGSÅ: Pirat kostume til børn

Indlægget sømand kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

2 meninger om “Sømand kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!