Shrek kostume til voksne

Er du vild med trolde og historien om Shrek? Så er et Shrek kostume til voksne lige sagen til den kommende udklædningsfest.

Et Shrek kostume til voksne kan bruges til flere forskellige lejligheder.

Kan man andet end elske det grønne trold Shrek og hans venner?

Da den første Shrek så dagens lys, tog den alle med storm – pga. den var nytænkende, sjov og anderledes og siden er det da også blevet til flere film i rækken, der er mindst lige så sjove.

Shrek filmene vender på hovedet og sætter den ind i en ny sammenhæng ved at spille på et væld af referencer til andre eventyr og popkultur. Sammenhængen bliver skabt af intertekstualitet – en teoretisk betegnelse, som blev introduceret af litteraturforskeren Kristeva. Intertekstualitet er, når litteratur, film og medier generelt bruger referencer og citater til andre værker i deres fortælling.

For eksempel er den smukke prinsesse i den første film en forhekset trold, den onde trold viser sig at være den ridder, som skal give kærlighedskysset, den gode fe er ond, den gamle konge var oprindeligt en frø, som blev kysset, og dronningen kan nikke skaller, som kan bryde borgmure ned.

Et Shrek kostume er oplagt som par kostume, hvor den ene part er klædt ud som Shrek og den anden er Fiona. Er I en gruppe der skal afsted, kan de resterendes udklædning være som æsel eller den bestøvlede kat:

shrek kostume til voksne 351x450 - Shrek kostume til voksne

Shrek kostume til voksne

Nu kan du klæde dig ud som den søde og sjove trold, Shrek, der er kendt fra den animerede komedie. Trolden bliver bedste venner med æslet, og ender med at blive gift med den søde og smukke Fiona. Du kan blive en del af den verdensberømte tegnefilm, og klæde dig ud som selveste Shrek. Kostumet består af overdel, bukser, handsker og maske.

Find kostumet hos Temashop

prinsesse fiona kostume til voksne 320x450 - Shrek kostume til voksne

Prinsesse Fiona kostume

Shrek er den amerikanske tegnefilm, der handler om den grønne trold Shrek, der bor i en mose. Han kommer ud på et langt eventyr, hvor han ender med at forelske sig i den smukke prinsesse Fiona, der bliver forvandlet til en grøn trold. Hop i denne flotte udklædning, og du får et eventyrligt kostume!

Find kostumet hos Temashop

sel kostume til voksne 450x435 - Shrek kostume til voksne

Æsel kostume

Klæd dig ud som et hyggeligt æsel i denne plyssede heldragt. Fint kostume, som også kan bruges til at ligne det søde æsel fra Shrek – Donkey! Kostumet er et simpelt kostume, der består af en heldragt.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 05 20 kl. 10.44.57 365x450 - Shrek kostume til voksne

Fiona paryk

Nu kan du få det smukke hår, der kendetegner den søde prinsesse Fiona fra den verdensberømte tegnefilm Shrek. Fuldend din udklædning som prinsesse Fiona med den gyldne fletning.

Find parykken hos Temashop

LÆS OGSÅ: Æsel kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Shrek kostume til børn

LÆS OGSÅ: Prinsesse kostume til voksne

Indlægget Shrek kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Shrek kostume til voksne

En mening om “Shrek kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!