Oktoberfest kostume til mænd

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til fastelavn, temafest eller skal du afholde årets fedeste oktoberfest.

Så er det oplagt at du hopper i et flot oktoberfest kostume til mænd.

Hvert år fejres den tyske oktoberfest i delstaten Bayern‘s hovedstad, München. Det er blevet til verdens største folkefest og er ikke længere en fest udelukkende for tyskere. Flere steder i Danmark, ser man da også hvordan der hvert år bliver holdt kæmpe store oktoberfester rundt om i landet og festglade personer klæder sig ude i flotte oktoberfest kostumer.

Den 17. oktober 1810 fandt oktoberfesten sted for første gang. Den blev holdt i anledning af kronprins Ludwig og prinsesse Thereses bryllup. De to blev gift den 12. oktober samme år, altså fem dage før. Kronprins Ludwig var vild med det antikke Grækenland. Han lod sig inspirere af de græske olympiske lege. Der blev afholdt hesteløb og festen var på den måde en kulturel sportsbegivenhed sponsoreret af det tyske monarki. Festen blev hurtig til en tradition og hesteløbene blev afholdt årligt. Siden da har festen udviklet sig til den kæmpemæssige turistattraktion, som den er i dag.

Ved oktoberfester er det specielt tøj som de medvirkende ifører sig, tyrolerkjoler for kvindernes vedkommende og lederhosen for mændenes vedkommende.

Oktoberfest kostume til mænd

Oktoberfest er den rette anledning til at klæde sig ud og feste. Men har du det tøj det kræver for at deltage i en vaskeægte oktoberfest? Find de perfekte Lederhosen og bliv klar til fest. Måske ligner du allerede Hansi Hinterseer? Og du elsker at jodle, eller er du bare vild med tyske øl? Spring i et par flotte lederhosen, og du bliver klar til den tyske folkefest.

Lederhosen, der på dansk betyder læderbukser, er den klassiske udklædning til mænd, når der står oktoberfest og tyrolertema på skemaet. Oprindeligt var disse klassiske tyroler bukser en del af den bayerkse folkedragt tilbage i 1700-tallet, og de originale lederhosen laves af svine- eller hjorteskind.

I dag ses lederhosen i et utal af designs og varianter, og de bruges til mange anledninger – både i forbindelse med højtider og fester. Dog hopper de fleste i deres Lederhosen om efteråret, når de skal til oktoberfest.

Bukserne bæres af både unge og gamle og findes i et hav af forskellige modeller og længder. Kendetegnet er selerne og klappen foran. Oktoberfester er blevet et stort hit landet over, og traditionen tro er de fleste mænd klædt i smarte Lederhosen.

Se her nogle forskellige bud på et flot oktoberfest kostume til mænd:

Skærmbillede 2017 08 24 kl. 16.40.52 - Oktoberfest kostume til mænd

Tyrolerkostume

Smarte, trekvart lange lederhosen i brun med bånd ved benene. Deudover er der påsyet seler med mønster. Fuldend outfittet med en ternet skjorte og en hat og så er du klar til årets store tyrolerfest.

Find tyrolerkostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 08 24 kl. 16.44.15 - Oktoberfest kostume til mænd

Lederhosen

Skal du afsted til tyrolerfest? Så skal du da selvfølgelig klædes ud som en ægte tyrolermand. Disse smarte, trekvart lange lederhosen er lige sagen til formålet. Bukserne er lysebrune og lavet i 100 % ruskind og er derfor i rigtig god kvalitet. Bukserne er lavet med mange fine detaljer, i form af flotte syninger og mønster, knapper, bånd og selvfølgelig seler. Så mangler du kun tilbehøret, før du er parat til tyrolerfesten.

Find Lederhosen hos Temashop

Skærmbillede 2017 08 24 kl. 16.46.24 - Oktoberfest kostume til mænd

Korte lederhosen

Ifør dig disse korte, grå lederhosen i 100 % ægte ruskind og indtag Oktoberfesten med stil. Disse lederhosen er lavet med fine detaljer i form af bånd, mønster, knapper, lommer og seler. Fuldend outfittet med en ternet skjorte og en hat.

Find korte lederhosen hos Temashop

Skærmbillede 2017 08 24 kl. 16.50.43 - Oktoberfest kostume til mænd

Klassisk tyrolermand kostume

Længes du efter kæmpemæssige fadøl og tysk Schlagermusik? Oktoberfest er den tyske folkefest, der rammer München hvert år i september og oktober. Folk fra nær og fjern valfarter til den historiske fest, og de er alle godt udklædt med klassiske Lederhosen og Dirndl. Du skal selvfølgelig ikke være udenfor – og med dette kostume bliver du velklædt til anledningen. Du får derfor rig mulighed for at svinge træbenet og jodle natten lang!
Hop i dette klassiske tyroler kostume og bliv klar til oktoberfest eller byfest. Den rette udklædning gør altid festen sjovere, og dette gennemførte kostume består af brune Lederhosen med seler, knapper og fine detaljer, hvid skjorte med bånd, hvide sokker og matchende hat.

Find klassisk tyrolermand kostume hos Temashop

Oktoberfest mand kostume 324x450 - Oktoberfest kostume til mænd

Oktoberfest mand kostume

Bliv klar til årets oktoberfest med dette kostume til mænd. Kostumet består af skjorte og lederhosen. Uanset om du skal hele vejen til München eller til den lokale byfest, så er du godt klædt på med denne udklædning.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2017 08 24 kl. 16.53.16 - Oktoberfest kostume til mænd

Lederhosen

Vil du have den ægte vare til oktoberfesten? Så vælg disse lederhosen i mørkebrun i kort model uden seler. Tyrolerbukserne er i ægte læder og har lomme, detaljeret traditionelt broderi, samt fine metalspænder og hjortegevir-knapper. Bukserne er i lækker kvalitet og har super pasform og når de er korte, har du mere frie tøjler til at danse festligt på dansegulvet.

Find lederhosen hos Temashop

 

oktoberfest kostume til mænd tyroler kostume til mænd grønne lederhosen

Tyroler kostume til mænd

Hop i dette bayerske kostume og bliv klar til “Bier und Bratwurst” i lange baner. Du kan lige så godt begynde at øve dig på dine tyske fraser og varme stemmen op. Alting bliver lidt sjovere med et par flotte Lederhosen, og med dette kostume kommer vennerne til at forveksle dig med Hansi fra Bayern. Uanset om du skal indtage byfesten eller til München, så er dette kostume et oplagt valg. Prosst og god fornøjelse!

Find kostumet hos Temashop

alpin bavarian ølfest udklædning

Flot Ølfest udklædning til mænd

Skal du til udklædningsfest med Oktoberfesten som tema, er du på rette vej med dette kostume. Det vil lede tankerne hen på den tyske ølfestival og dens typiske beklædning med brune bukser, seler og en ternet skjorte. Så bliver det ikke mere perfekt! Dette kostume består af brune bukser i en kort model, seler og en grøn/hvid ternet skjorte.

Find kostumet hos Partyking

Oktoberfest piggyback kostume til mænd 450x450 - Oktoberfest kostume til mænd

Oktoberfest piggyback kostume til mænd

Lad denne skæggede lederhosen-fyr være dit selskab så du ikke føler dig alene blandt alle fremmede til festen! Skægget Bayrer Piggyback Kostume består af et kostume i form af en skægget oktoberfestmand med fyldte falske ben der giver illusionen af at du rider på hans skuldre. Dragten sidder omkring din talje.

Find kostumet hos Partyking

Sjovt oktoberfest kostume 450x450 - Oktoberfest kostume til mænd

Sjovt Oktoberfest kostume

Med dette kostume vil det ligne, at du transporteres rundt på en andens skuldre – Ølfyren fra Tyskland!
Kostumet består af en klassisk Bayerndragt med et polstret hoved med tyrolerhat, brune seler og hvid skjorte. Med de hvide ben og sorte sko vil folk tro, at du bliver båret af denne ølfyr fra Bayern!

Find kostumet hos Partyking

mandlig tyrolerkjole kostume oktoberfest dragqueen kostume

Tyroler kjole kostume til mænd

Er du en fyr som misunder alle de piger, der kan trippe rundt i en lille, let kjole til Oktoberfest, mens du forventes at klæde dig i et par svedige lederhosen? Nu kan også du endelig føle den friske vind på benene takket være dette elegante Mandlige Oktoberfestpige Kostume! 
Mandlig Oktoberfestpige Kostume inkluderer en rød og sort kjole med snor på overdelen, hvide pufærmer samt et matchende blåt forklæde. 

Find kostumet hos Partyking

zombie oktoberfest kostume - Oktoberfest kostume til mænd

Zombie oktoberfest kostume

Denne mand er enten blevet bidt af en zombie midt under en brændende oktoberfest, eller så har han fået for meget øl og har slået sig halvt fordærvet. Du bestemmer selv baggrundshistorien, når du ifører dig dette blodige tøj! Perfekt til udklædningsfesten eller en halloweenfest. Produktet består af en dragt i polyester samt en hat i plast.

Find kostumet hos partyking

 

Find flere oktoberfest kostumer til mænd her

collage 11 - Oktoberfest kostume til mænd

Tilbehør til oktoberfest kostume til mænd

    1. Tyrolerstrømper. Fuldend dit tyroleroutfit med disse smarte grå tyrolerstrømper i dejlig behagelig kvalitet. Knæstrømperne er i 30% uld og findes i to størrelser. Find tyrolerstrømper hos Temashop.
    2. Tyrolersko. Vidste du at de traditionelle tyrolersko hedder Haferl-schuhe og er en unik sko, som også kaldes for brogues? Her kan du endelig gøre dit tyroleroutfit komplet, med disse smarte Harferl sko i mørkebrun. Tyrolerskoene er i ægte læder og har en gummisål forneden. Skoene er dejlig behagelige at have på. Find tyrolersko hos Temashop.
    3. Fuldend tyroler looket med denne fine tyrolerhat. Til tyrolerfesten sætter DU din hat som du vil – så pep tyrolerkostumet op med en flot oktoberfesthat for: du buuuuuuurde køøøøbe dig en tyrolerhat, folk vil gerne ha’ – noget at grine af! Find tyrolerhat hos Temashop.

Hvilken type Oktoberfest kostume til mænd leder du efter?

oktoberfest kostume til mænd, oktoberfest kostumer, tyroler kostume til mænd, tyrolermand kostumer, tyrolerkostumer, lederhosen, lederhausen, lederhosen kostume, oktoberfest fakta, hvad er oktoberfest, tyrolerstrømper, tyroler strømper, tyrolerhat, tyroler hat, kostume universet, kostumer til voksne, kostumer til hele familien

sjovt ølfest kostume anderledes oktoberfest udklædning

LÆS OGSÅ: Oktoberfest kostume til kvinder

 

Indlægget oktoberfest kostume til mænd indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!