Ko kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med bondegårdsdyr og særligt de store køer med de fantastiske store brune øjne? Så er et ko kostume til børn et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

En ko er det største af de klassiske bondegårdsdyr sammen med tyren. Køerne giver os frisk mælk hver dag og er kendt som en drøvtygger. Køer er drøvtyggere, dvs. de tygger maden to gange. Første tygning er ikke særlig grundig. Foderet ankommer til formaven, hvorefter det gylpes op og tygges igen: Der tygges drøv. Dernæst passerer føden igen gennem formaven. Drøvtyggere har en formave mellem spiserøret og den egentlige mave. Formaven er delt op i tre afsnit: vommen, netmaven og bladmaven. Formaven er et stort gæringskammer. Der tilføres ingen fordøjelsesvæsker direkte til formaven bortset fra spyt. Nedbrydningen i formaven sker alene vha. mikroorganismer som bakterier,
protozoer og svampe. 

De mest kendte køer er køer fra kendte brands, som Mathilde kakaomælk koen, Arlas ko, Milkas lilla ko og maren malkeko. 

Som kostume er et ko kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer. Dertil kommer at det er praktisk i forhold til at det ofte er en heldragt i plys, det betyder at det er et forholdsvist varmt kostume og nemt at tage af og på.

Ko kostume eller ko udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot ko kostume til børn og babyer, se bare med her:

ko babykostume 215x450 - Ko kostume til børn og baby

Ko babydragt

Børn er lidt ligesom køer, eller hvad? Søde, sultne og kan lide at glo. Derfor passer det jo godt at klæde dit barn ud som en ko til den kommende kostumefest! Dette kostume passer til børn, som er omkring 18 måneder, og det fungerer godt at lege i derhjemme som til fester! Dette må være det absolut sødeste ko(stume) nogensinde! Det består af en dragt og hue.

Find kostumet hos Partyking

Ko baby kostume 450x450 - Ko kostume til børn og baby

Ko baby kostume

Ifør din baby denne søde kodragt, når I skal til fødselsdag. Det vil blive en succes! Der findes ingen, som kan modstå en sød, lille ko med små ører, horn og hale. Dette søde kostume består af en heldækkende overall med hale, hætte med ører, horn og fødder med skridbeskyttelse. Dragten er hvid med sorte pletter og lyserøde detaljer. Kostumet er fremstillet af polyester og fås i de to størrelser 6-12 måneder og 12-24 måneder.

Find kostumet hos Partyking eller Find kostumet hos Jollyroom

 

ko kostume til børn ko hættetrøje ko fastelavnskostume ko børnekostume kostumeuniverset sort og hvidt kostume ko udklædning til børn

Ko kostume til børn – hættetrøje

Dit barn vil uden tvivl have en masse sjov i denne pelset ko hættetrøje. Super sød hættetrøje med lynlås og ko-pletter. Hætten er lavet som et ko hoved. Denne hættetrøje er super sjov og en rigtig nem udklædning til fastelavn eller andre sjove udklædnings arrangementer.

Find kostume hos Temashop

 

ko kostume til børn ko med yver ko fastelavnskostume ko børnekostume kostumeuniverset sort og hvidt kostume ko udklædning til børn

Ko børnekostume

Denne lille malkeko er noget så kær. En sød og blød ko heldragt med lille lyserød mave, en lang hale og masser af pletter. Derudover er der hætte med ko-hoved.

Find kostumet hos Temashop

 

ko kostume til børn ko med yver ko fastelavnskostume ko børnekostume kostumeuniverset sort og hvidt kostume ko udklædning til børn unge

Sødt ko kostume til børn

Vil du gerne være en malkeko? Ifør dig denne bløde heldragt med lynlås, hætte og ko mønster og leg malkeko for en dag. ‘Muuuuh’, siger den lille ko, mens den render rundt på marken. Klæd din datter ud som en sød lille ko i denne fine heldragt med hætte. Kostumet er ideelt til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

oppustelig ko kostume 305x450 - Ko kostume til børn og baby

Oppustelig ko kostume

Klæd dit barn ud som den sødeste lille ko i dette skøre oppustelige ko kostume. Kostumet består af en oppustelig One Piece dragt, der er nem at anvende. Kostumet pustes op på få sekunder og luften kan hold i op til 7 timer. Så hvis du er på jagt efter et sødt og sjovt fastelavnskostume til din lille guldklump, er dette kostume et rigtig godt valg.

Find kostumet hos Temashop

Tilbehør til ko kostume til børn

ko kostume til børn ko kostume tilbehør ko fastelavnskostume ko børnekostume kostumeuniverset sort og hvidt kostume ko udklædning til børn

Hvis dit barn ikke er til den helt store udklædning med heldragt fra top til tå, kan et ko kostume også fremtrylles ved enkelte elementer, som en maske, en hale og et par horn. Ovenstående billeder er gode eksempler på hvordan et ko kostume til blive til virkeloghed, netop på den måde. Alle tre idé til et alternativt ko kostume findes her hos Temashop

 

Se også: Cowboy kostume til børn

Se også: Ko kostume til voksne

Se også: Kat kostume til børn

 

Indlægget Ko kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Ko kostume til børn og baby

error: Content is protected !!