Ko kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du bondemand eller bare vild med bondegårdsdyr og særligt de store køer med de fantastiske store brune øjne? Så er et ko kostume til voksne et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, temafest eller karneval.

En ko er det største af de klassiske bondegårdsdyr sammen med tyren. Køerne giver os frisk mælk hver dag og er kendt som en drøvtygger. Køer er drøvtyggere, dvs. de tygger maden to gange. Første tygning er ikke særlig grundig. Foderet ankommer til formaven, hvorefter det gylpes op og tygges igen: Der tygges drøv. Dernæst passerer føden igen gennem formaven. Drøvtyggere har en formave mellem spiserøret og den egentlige mave. Formaven er delt op i tre afsnit: vommen, netmaven og bladmaven. Formaven er et stort gæringskammer. Der tilføres
ingen fordøjelsesvæsker direkte til formaven bortset fra spyt. Nedbrydningen i formaven sker alene vha. mikroorganismer som bakterier,
protozoer og svampe. 

De mest kendte køer er køer fra kendte brands, som Mathilde kakaomælk koen, Arlas ko, Milkas lilla ko og maren malkeko. 

Som kostume er et ko kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer. Dertil kommer at det er praktisk i forhold til at det ofte er en heldragt i plys, det betyder at det er et forholdsvist varmt kostume og nemt at tage af og på.

Ko kostume til voksne eller ko udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller sidste skoledag. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot ko kostume til voksne, se bare med her:

 

ko udklædning ride on kostume ko voksenkostume bondegårdskostume voksen carry me ko

Ko voksenkostume

Hvem har ikke altid drømt om en ride tur på ryggen af en ko? Med dette kostume på, ligner det at koen bære dig rundt hvor end du går.  Du vil helt sikkert få et godt grin med på vejen. Kostumet består af et par bukser, inkl de blå bukser og selve koen. Du skal selv sørge for en overdel. 

Find kostumet hos Temashop

ko kostume til voksne ko jumpsuit ko heldragt til voksne ko kogurumi kostume ko udklædning unisex ko fastelavnskostume ko sidste skoledag udklædning

Ko jumpsuit kostume til voksne

Smart jumpsuit m. hætte – fuldstændig ideelt til karneval og andre sjove/festlige anledninger. Dette kostume vil muuhhligvis gøre dig meget populær hos alle malkekøerne. Nu er du advaret!

Find kostumet hos Temashop

ko kostume til voksne plys ko kostume malkeko kostume til kvinder ko udklædning fastelavnskostume til voksne bondegårdsdyr kostume

Sødt malkeko kostume til kvinder

Vil du gerne være en malkeko? Ifør dig denne fine kjole til sidste skoledag, fastelavn eller karnevallet. “Muuuuh…” En plysset, feminin ko i kort kjole med lyserødt yver og hat med fine detaljer. Tilføj selv udklædningen med hvide strømpebukser og en lyserød pageparyk.

Find kostumet hos Temashop

ko kostume til voksne kostumeuniverset ko udklædning ko voksenkostume til fastelavn dyrekostume bondegårdskostume

Ko udklædning til voksne

Skal du til en sjov udklædningsfest, vil dette ko-kostume uden tvivl vække opsigt blandt vennerne. Det sjove kostume vil med garanti give opmærksomhed! Kostumet indeholder heldragt og hue med ører og horn. 

Find kostumet hos Temashop

 

Se også: Cowboy kostume til voksne

Se også: Ko kostume til børn og baby

SE OGSÅ: Hest kostume til voksne

Indlægget Ko kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!