Gris kostume til voksne

Er du inviteret til fest med bondegårdstema eller er du bare på udkig efter et sjovt kostume? Så er et gris kostume til voksne lige sagen.

Et gris kostume til voksne kan bruges til fastelavn, karneval, sidste skoledag eller festen med bondegårdstema.

Vidste du at: Tamsvinet nedstammer fra vildsvinet, som blev domesticeret (dvs. gjort tamt) for 9.000 år siden i Østeuropa, Middelhavslandene og det sydøstlige Asien. De domesticerede svin kom til Danmark for 5- 6.000 år siden. Tamsvin er udbredt over hele verden.

Grise kommunikerer ved vokalisering (grynt og hvin) og kropssprog. For eksempel rejser de børster ligesom en hund, når de er bange eller vrede. Grisen er meget nysgerrig. Når den opdager noget nyt, går den straks i gang med at undersøge det. Grisen lugter, bider og skubber til tingen og undersøger den. Grisen er et intelligent dyr. Når man sammenligner den med andre husdyr som heste, køer og får, er grisen den klogeste. Grisen er lærenem; den husker lige så godt som en hund.

De fleste grise kostumer til voksne består af heldragter, som er nemme at tage af og på. Et gris voksenkostume er et sjovt kostume der kan bruges til mange forskellige anledninger.

Gris kostume til voksne

gris kigurumi 450x450 - Gris kostume til voksne

Gris kigurumi

Måske tror du, at grise er beskidte dyr, som bare ruller sig i mudder hele dagen. Men tænk, hvor herligt det egentlig ville være at blive en rigtig gris. Prøv denne kigurumidragt, der er udformet som en gris.
Denne dragt har alt og lidt mere til, som du har brug for, når du ønsker at tilsmudse dig. Det bedste af det hele er, at andre nu kan kalde dig et svin, uden at du tager det ilde op.

Find den hos Partyking

carry me grise kostume 315x450 - Gris kostume til voksne

Carry Me Gris kostume

Har du altid drømt om at fange grise mellem knæerne så ifør dig dette kostume og den første gris er indfanget, eller er det måske grisen der har fanget dig?

Find kostumet hos Temashop

Plysset grise kostume  436x450 - Gris kostume til voksne

Plysset gris kostume

Oink, oink… Du bliver en sød gris i denne plyssede heldragt med hvid mave, krøllet hale og påsat hætte.

Find det hos Temashop

oppustelig gris kostume 383x450 - Gris kostume til voksne

Oppustelig Grise kostume

Sjovt oppusteligt grisekostume, der vil sikre dig en masse grin. Kostumet passer perfekt til sidste skoledag, fastelan og alle andre festlige begivenheder.

Find kostumet hos Temashop

gris heldragt til voksne 313x450 - Gris kostume til voksne

Grisebasse kostume

En fin lyserød gris med hvid mave og sødt ansigt. Kostumet er et simpelt kostume bestående af en heldragt og hætte med maske.

Find kostumet hos Temashop

gris voksenkostume 287x450 - Gris kostume til voksne

Sjovt Grisekostume

Sjovt grise kostume til enhver sjov lejlighed. Dragten er behagelig at have på og åbnes og lukkes foran med lynlås. Kostumet fuldendes med en sød karakter hat med tryne, øjne, ører og hvor du ser ud af munden på grisen. Vrik med numsen og sig ‘oink oink’ og du vil være den sjoveste gris med krøllet hale.

Find det hos Temashop

slagtergris kostume 450x450 - Gris kostume til voksne

Slagterigris kostume

Nu er det tid til, at du kan tage hævn på alle ufølsomme mennesker, som helt uden omtanke spiser bacon! Grisen er nu voksen og har lært at slagte, hurtigt og effektivt! Med til dette kostume følger der en latexmaske og et blodplettet forklæde.

Find det hos Partyking

SAW grise kostume 232x450 - Gris kostume til voksne

Jigsaw Grise kostume 

Skræm folk for hvid og sans med det ekstrem klamme grise kostume! Grisen har ved flere lejligheder optrådt i gyserfilmene, Saw og er kendt for at klare det beskidte arbejde for Jigsaw. Hvis du ikke synes, at Jigsaw lige passer på din personlighed – kan det være grisen gør! Kostumet er ideelt til halloweenfester!

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det gris kostume til voksne du ledte efter?

grise kostume til voksne - Gris kostume til voksne

SE OGSÅ: Ko kostume til voksne

SE OGSÅ: Hest kostume til voksne

SE OGSÅ: Får kostume til voksne

Indlægget Gris kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Gris kostume til voksne

error: Content is protected !!