My little pony kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med My Little Pony, så er et My little pony kostume til børn et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Hvilken lille pige har ikke leget med My little pony i løbet af deres barndom? My little pony kostume til børn er et kostume der både kan bruges som udklædning til fest og til leg i hjemmet.

De fleste der tænker på My Little Pony, husker nok de små farverige heste som var populær for omkring 30 år siden. My Little Pony blev udviklet af Hasbro i 1980’erne, men My Little Pony nyder stadig stor popularitet blandt børn i alle aldre. My Little Pony er blevet givet liv i både tv serier, film, spil og legetøj. Særligt er My Little pony blevet populær igen efter at en ny film om de populære ponyer ramte landets biografer i 2017. Animationen ‘My Little Pony Filmen’ er den første film med biografpremiere om de 6 små ponyer siden 1986.

Ponyerne med navne som Twilight Sparkle, Applejack og Pinkie Pie skal stoppe den onde Storm King, der stjæler al magien i kongedømmet Equestria. For at redde deres hjem må ponyerne forlade Equestria for første gang og kaste sig ud i et fantastisk eventyr.

My little kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med My little Pony tema eller til leg i hjemmet. Nu er spørgsmålet så bare, hvilken af de fantastiske karakterer hitter mest hos dit barn:

my little pony fluttershy kostume til børn 450x450 - My little pony kostume til børn

Fluttershy kostume til børn

At klæde sig ud er noget alle børn elsker. Og det bedste af det hele er, at man ikke engang behøver at skulle til udklædningsfest, man kan klæde sig ud og gøre en helt almindelige dag lidt sjovere! Dette kostume bliver helt sikkert en succes derhjemme, hvis dit barn er en lille My Little Pony-fan! Det bliver nok ikke hængende  i skabet særlig længe!
Fluttershy Deluxe Barn Kostume er en gul og lyserød kjole med motiv af Fluttershy på brystet. På ryggen sidder et par gule vinger. Ved skuldrene er der lyserødt blondestof, og i taljen er der et skinnende lyserødt stof, der gør kjolen ekstra fin.

Find kostumet hos Temashop

 

flutter shy kostume til piger fastelavnskostume my little pony børnekostume

Flutter Shy børnekostume

Super sød kjole med gul overdel og motiv af FlutterShy. Nederdelen er i skindende stof og på ærmerne findes tyl til at gøre kjolen ekstra festlig. My little pony Flutter Shy kostumet findes i størrelse 3-6 år. 

Find kostumet hos Only4Kids

twilight sparkle børnekostume my little pony 450x450 - My little pony kostume til børn

Twilight Sparkle børnekostume

Her har du en sød drømmekjole, som kommer til at svæve direkte ind i hjertet på barnet. Med sit fortryllende design er den oplagt til udklædningsfesten eller børnefesten, men dit barn ønsker nok snart at gå rundt i den hver dag, hele ugen lang! Twilight Sparkle-kostumet er en bedårende kjole i en lilla farve. Den har desuden et sødt tryk på brystet og en masse stjerner på kjolen. Dragten omfatter både kjole og vinger.

Find kostumet hos Only4kids

 

lille twilight kjole fastelavnskostume lilla my little pony børnekostume

Twilight kostume til piger

Fin My little Pony kostume af den altid energiske Twilight. Kjolen er lilla, som twilight og så har den fine detaljer, som bånd i livet, motiv af twilight og tyl ærmer. Kostumet findes i støørelser 3-6 år. 

Find kostumet hos Only4Kids

my little pony cadance kostume 450x450 - My little pony kostume til børn

Cadance børnekostume

En fantastisk sød ballerinakjole med et fint diadem. Kjolen har mange fine detaljer og passer perfekt, når du skal til kostumefest, eller hvis du er inviteret til fødselsdag og vil være rigtig fin.
My Little Pony Cadance Børne indeholder en ballerinakjole med en lyserød top, et enhjørningetryk på brystet og en glitrende tylnederdel. Der indgår et skinnende, lyserødt enhjørningediadem. 

 Find kostumet hos Temashop

pinkie pie kostume til børn 450x450 - My little pony kostume til børn

Pinkie Pie kostume

Er Pinkie Pie dit barns yndlingskarakter inden for My Little Pony-miljøet, vil denne bedårende kjole falde i god jord! Kjolen har en skinnende satinfinish i lyserøde nuancer samt en glitrende underdel. Det er ganske enkelt en supersød My Little Pony-kjole med mange fine detaljer!
Kostumet består af en lyserød skinnende kjole med en lag på lag-underdel i et glitrende organzastof. På brystet er der et motiv af Pinkie Pie, mens der på ryggen er placeret et par lyserøde vinger.

 Find kostumet hos Temashop

pinky pie kostume my little pony fastelavnskostume lyserød fastelavnskjole pinky pie udklædningPinkie Pie fastelavnskjole

Lyserød og yndlig kjole med motiv af den søde Pinkie Pie fra de skønne My little Pony. Pinkie Pie udklædningskjole består af en fin kjole med mange flotte detaljer. En oplagt kjole til fastelavn og til leg derhjemme. 

Find kostumet hos Only4Kids

my little pony celestia børnekostume 450x450 - My little pony kostume til børn

Celestia børnekostume

Søde Celestia fra My Little Pony er magisk og fantastisk. Denne fine ballerinakjole passer perfekt, når du skal til kostumefest eller som en gave til en som elsker My Little Pony.
My Little Pony Celestia Børnekostume indeholder en ballerinakjole med en top, et enhjørningetryk på brystet og en glitrende tyldnederdel. Desuden indgår der et skinnende enhjørningediadem.

Find kostume hos Temashop eller Find kostumet hos PartyKing

 

pinkie pie børnekostume my little pony 450x450 - My little pony kostume til børn

Pinkie Pie kostume

Du kender de der søde små heste med magiske kræfter og stærke personligheder? De er umådeligt populære blandt små børn, og hvis du bare vidste hvilke fantastiske lege fyldt med fantasi de kan bringe. Den her kjole får et hvilket som helst barn til at føle sig som en af de seje heste fra My Little Pony.
My Little Pony Pinkie Pie Børnekostume Deluxe inkluderer en lyserød kjole med lyse flæser af tyl forneden og en mørkere del foroven med et motiv af Pinkie Pie fra My Little Pony.

Find kostumet hos Partyking

rainbow dash kostume til piger my little pomy udklædning blå kjole fastelavnskostume MLP kostume

Rainbow Dash børnekostume

Er din datter skudt i Rainbow Dash med hendes ligefrem tilgang til det hele? Denne blå kjole med Rainbow Dash motiv og flotte detaljer, udgør et fint fastelavnskostume til piger med hang til My little pony og særligt den skønne Rainbow Dash. 

Find kostumet hos Only4Kids

 

my little pony kostume til børn, my little pony udklædning til børn, my little pony kjole til børn, my little pony tøj til børn, my little pony kostumer, my little pony børnekostumer, kostumeuniverset

Rainbow Dash kostume til piger

Super frisk My little pony kjole med Rainbow Dash motiv og flotte farver tyl kjole, præcis som Rainbow Dash’ manke. Rainbow Dash fra My Little Pony er en pegasus som elsker at flyve og er meget konkurrencebevidst. Hun er lidt af en fartdjævel og er klart den mest drengede af hovedpersonerne. Hendes største drøm er at være med på pegasus flyveeliteholdet The Wonderbolts.

Find kostumet hos Temashop

My Little Pony Rainbow dash kostume til børn 450x450 - My little pony kostume til børn

Rainbow Dash kostume til børn

Smukke My Little Pony kjole med vinger, (strømpebukser og sko medfølger ikke).

Find kostumet hos Eurotoys

My Little Pony Twilight Sparkle kostume til børn 450x450 - My little pony kostume til børn

My Little Pony Twilight Sparkle kostume til børn

Er Twilight Sparkle favoritten? Smukke My Little Pony – Twilight Sparkle kjole med vinger, (strømpebukser og sko medfølger ikke).

Find kostumet hos Eurotoys

Fandt du det My little pony kostume til børn du ledte efter?

my little pony kostume til børn - My little pony kostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til børn

Indlægget My little pony kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

2 meninger om “My little pony kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!