Røde kostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er du inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i rødt? Vi har samlet det bedste udvalg af røde kostumer til voksne, så du bliver klar til fest.

Røde kostumer til voksne kan bruges til flere anledninger f.eks. sidste skoledag, karneval, rød temafest, halloween, jul, valentinsdag eller fastelavn.

Rød bruges i flere sammenhænge, f.eks. er det kærlighedens farve, den bruges ofte på flag som symbol på stolthed og styrke, forbundet med ordet stop og så er det blodets farve. Den røde farve er en varm farve, der fremkalder en stærk følelse af lidenskab, begær, sex, energi, blod og krig. Den røde farve er god til at stjæle opmærksomheden fra andre farver, hvilket er nyttigt i mange sammenhænge.

Den røde farve stjæler ofte opmærksomheden fra andre farver – og det kan være nyttigt til udklædningsfesten, hvis du ønsker en masse opmærksomhed. Rød er en farve der fanger vores opmærksomhed og får vores hjerte til at slå hurtigere. Det er den farve vi ser først og glemmer sidst.

Vi har samlet det største udvalg af røde kostumer til voksne;

flash kostume til kvinder 450x450 - Røde kostumer til voksne

Flash kostume til kvinder

The Flash – eller Lynet som superhelten oftest bliver kaldt på dansk – er et af universets hurtigste livsformer, og dette røde kostume kommer med garanti til at føre til anerkendelse og opmærksomhed!
Denne dragt består af en kort, rød halterneckkjole med et Flash-symbol på brystet, røde tights med gamacher til at trække over de sko, du selv foretrækker, røde lange handsker og selvfølgelig også en maske.

Find kostumet hos Partyking

kreb kostume røde kostumer til voksne skaldyr kostume 450x450 - Røde kostumer til voksne

Rødt krebse kostume

Klæd dig ud som en rød krebs til den kommende udklædningsfest. Dragten er fremstillet af polyester, og der medfølger dragt plus maske/hætte. Det er bare at påføre dig dragten, lukke lynlåsen og leve livet som krebs.

Find kostumet hos Partyking

piccolo kostume til voksne uniform kostume 450x450 - Røde kostumer til voksne

Piccolo kostume

Piccoloen er ham, som bærer dine kufferter og tasker op på værelset samt servicerer dig på et femstjernet hotel. Føler du, at du gemmer på en lille butler? Jamen, så skal du bære dette kostume, men pas nu på, at du ikke overanstrenger dig! Her får du et flot kostume, som får dig til at ligne en vaskeægte piccolo. Kostumet har den farve, som en piccolo bør bære, nemlig rød.

Find kostumet hos Partyking

lego kostume til voksne 333x450 - Røde kostumer til voksne

Lego kostume til voksne

Hvem elsker ikke LEGO? Klæd dig ud som en Lego klods til den kommende udklædningsfest. Et sjovt og nemt kostume. Og hvem ved, måske finder du den klods du passer sammen med.

Find kostumet hos Temashop

nissemor til kvinder røde feminine kostumer 450x450 - Røde kostumer til voksne

Nissemor kostume

Bliv klar til årets julefest eller juleaften med dette kostume. Kostumet inkluderer en rød kjole i et fleecemateriale. Kjolen er designet i Julemandens røde og hvide farver og trækkes ned over hovedet. Den har en lille lynlås øverst på ryggen, så man nemmere kan få den på. Der indgår også en matchende, rød bolero med hvide kanter. Boleroen bindes rundt om halsen med et hvidt bånd. Der indgår ligeledes et sort bælte og en rød nissehue med hvid kvast for enden.

Find kostumet hos Partyking

løvetæmmer kostume 450x450 - Røde kostumer til voksne

Løvetæmmer kostume

Har du en helt særlig evne med at kunne tæmme og dressere dyr og i særdeleshed løver, så er dette kostume lige sagen. Tæmmer Kostume består af en længere rød jakke med guldfarvede detaljer, rød butterfly, sorte bukser, sort højhat og en pisk.

Find kostumet hos Partyking

ketchup kostume til sidste skoledag mad voksenkostumer 450x450 - Røde kostumer til voksne

Ketchup kostume

Som alle ved passer ketchup til alt, også halloweenfesten! En rigtig “saucy” udklædning til allehelgensaften.
Her får du et kostume i polyester, der forstiller en ketchupflaske.

Find kostumet hos Partyking

gammeldags badedragt 333x450 - Røde kostumer til voksne

Rød gammeldags badedragt

Et sjovt og herligt kostume, som uden tvivl vil skabe en masse sjove grin. Oldschool badedragt i rød og hvidstribet. Husk en fin stråhat og en stok og dit old fashion look er lige i øjet.

Find kostumet hos Temashop

knallert kostume til voksne røde voksenkostumer 450x450 - Røde kostumer til voksne

Rødt knallert kostume

Var du allerede i julestemning omkring halloween? Intet problem, for hvem siger, at du ikke kan nyde to fantastiske højtider på én gang! Kom udklædt som en festlig knallert til udklædningsfesten, og gør her klar til at sprede lidt magisk julestemning, alt imens du følger festens dresscode til punkt og prikke.

Find kostumet hos Partyking

rødhætte kostume røde kostumer til kvinder 355x450 - Røde kostumer til voksne

Rødhætte kostume til voksne

Smuk Rødhætte kjole med tilhørende hætte. Kostumet er oplagt til flere festlige lejligheder og hvem kender ikke historien om Rødhætte?

Find kostumet hos Temashop

king of pop kostume michael jackson kostume 450x450 - Røde kostumer til voksne

King of pop kostume

Dette er et rigtig fedt kostume, som får dig til at ligne selveste kongen over dem alle – Michael Jackson. Kostumet fås i fire forskellige voksenstørrelser og er fremstillet af et førsteklasses polyester. Dragten inkluderer en jakke i rød og sort samt et par røde bukser med elastik nederst i buksebenet og taljen.

Find kostumet hos Partyking

pringles kostume til voksne 450x450 - Røde kostumer til voksne

Rødt Pringles kostume

Once you pop, you can’t stop! Overvejer du, om du skal være Harley Quinn, Jokeren eller en karakter fra “The Pirates of the Caribbean”? Tænk dig godt om! Klæd dig ud som chips! Dette sjove kostume i polyester fås i en one size (voksenstørrelse) og vækker helt sikkert chipslysten hos de andre festdeltagere.

Find kostumet hos Partyking

50 er kostume til kvinder 450x450 - Røde kostumer til voksne

50´er servitrice kostume

50’er Servitrice Kjole Kostume er et utrolig flot kostume som får dig til at ligne en servitrice fra 50’erne. Kostumet kommer som en rød og hvid kjole med en pyntet kjole, et hvidt forklæde, et rødt halstørklæde og en klassisk servitricehat i matchende farve. Kjolen passer perfekt hvis du skal invitere til en 50’er-fest, eller hvorfor ikke hvis du skal til fest med Rockabilly-bandet som spiller i byen? 

Find det hos Partyking

rød skinsuit til voksne 334x450 - Røde kostumer til voksne

Rød skinsuit til voksne

Fyr den af i en af de sjove og farverige skinsuits, der er heldækkende og geniale til udklædningsfesten! Et perfekt kostume til flere festlige lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

oppusteligt fly kostume sjove kostumer til sidste skoledag 450x450 - Røde kostumer til voksne

Oppusteligt fly kostume

Med denne oppustelige dragt kan du lave sjove flyvetricks for en skøn dame, og hvis du er rigtig heldig, scorer du! Kostumet får dig til at ligne en gammeldags pilot. Selve dragten efterligner et rødt fly med en grå propel. Dragten er oppustelig og pustes konstant op ved hjælp af en batteridrevet ventilator, der er fastgjort til kostumet. Outfittet er let at tage af og på, og det sidder godt takket være selerne. Dette er kort og godt en cool dragt, som eksempelvis vil blive uhyre populær til flyvevåbenets event!

Find kostumet hos Partyking

rød charlestonkjole 342x450 - Røde kostumer til voksne

Rød Charlestonkjole

Flot rød frynsekjole som emmer af 20’ernes lækre stil og klasse. Kostumet består af kjole, handsker og pandebånd. Husk at tilføje en lang perlekæde.

Find kjolen hos Temashop

rødt alfons kostume 450x450 - Røde kostumer til voksne

Rødt alfons kostume

Alfonskostumet indeholder en rød velourjakke med skulderpuder, knaplukning foran, zebrafarvede kanter, krave og manchetter. Jakken er helt fri for sømme. Kostumet indeholder endda matchende røde bukser med elastik i taljen samt en hat, som kan bøjes og formes efter ønske.

Find kostumet hos Partyking

80ER KOSTUME TRÆNINGSDRAGT RØD 450x450 - Røde kostumer til voksne

80´er kostume – rød træningsdragt

Du har nu chancen for at blive mindst lige så lækker til 80’er-festen! 80’er-kostumet består af en rød træningsjakke med lynlås og en bred og hvid stribe tværs over brystet samt foran forneden. Der medfølger desuden et par matchende røde bukser med en hvid streg langs ydersiden af benet. Køb desuden paryk, overskæg, solbriller og andre accessories her på siden, så du opnår et komplet 80’er-look.

Find kostumet hos Partyking

rødt disko kostume til mænd 304x450 - Røde kostumer til voksne

Disko kostume til voksne

Bliv klædt på til årets diskofest. Flotte, røde satin bukser med 3 palliet lag under knæet. Disse bukser er helt perfekte til 70’er festen.

Find de smarte bukser hos Temashop

flamenco kostume til mænd 450x450 - Røde kostumer til voksne

Flamenco kostume til mænd

Slip din indre spanier løs til den næste udklædningsfest med denne festlige påklædning. I en prikket og stor kjole er det umuligt ikke at få lyst til at bevæge hofterne vildt ude på dansegulvet. Måske viser det sig, at du har haft et hemmeligt talent for spansk musik inde i dig? Der er kun én måde at finde ud af det på – tag denne kjole på, læg en flot sminke og find vejen ud til dansegulvet! 

Find kostumet hos Partyking

la casa de papel kostume 450x450 - Røde kostumer til voksne

La casa de papel kostume

Elsker du også den populære serie La Casa de Papel, og drømmer du om at have et sjovt kostume, som ingen vil kunne genkende dig i? Så kan du bruge dette kostume og fuldende med valgfrit våben for rigtigt at kunne leve dig ind i rollen som en af dine yndlingskarakterer. Kostumet passer også godt, hvis du I er en gruppe, der vil klæde jer ud sammen og gøre en sej entré til festen. La Casa de Papel Kostume er lavet i polyester og indeholder helkropskostume med lynlås samt en plastikmaske, der kun dækker ansigtet. Våben og sko følger ikke med.

Find kostumet hos Partyking

garder kostume til voksne 450x450 - Røde kostumer til voksne

Garder voksenkostume

Garderkostumet inkluderer en rød jakke med sølvknapper og manchetter. Jakken har også sorte manchetter og sorte epauletter på skuldrene. Der medfølger endvidere et par matchende sorte bukser, hvidt bælte med guldspænde og en høj hat med kunstig pels og guldfarvet hagerem.

Find kostumet hos Partyking

djævel kostume til kvinder 315x450 - Røde kostumer til voksne

Djævel kostume til kvinder

Skal du til Halloweens fest? Så klæd dig ud som en flot og forførende, rød djævel i dette flotte kostume, der består af en rød kjole med v-udskæring og matchende bælte og pandebånd med horn og vis dig som en forførende, men farlig djævel.

Find kostumet hos Temashop

rød power ranger voksenkostume 450x450 - Røde kostumer til voksne

Rød Power Rangers voksenkostume

Go go Power Rangers! Hvilken Power Ranger er den bedste? Den røde Ranger. Den originale og den bedste. Punktum.. Power Ranger Rød Morphsuit består af en stram heldragt som er syet i lycra af høj kvalitet. Dragten kommer med lynlås langs ryggen og op over bagsiden af hovedet. Masken sidder sammen med resten af dragten og er delvist gennemsigtig (med begrænset sigtbarhed!).

Find kostumet hos Partyking

rød teletubbies kostume til voksne 450x450 - Røde kostumer til voksne

Teletubbies Po kostume til voksne

Du får med dette kostume en unik chance for at skabe stor lykke ved udklædningsfesten.Kostumet som Teletubbies Po indeholder en rød heldragt med tilhørende skoovertræk og vanter. Det har en reflekterende sølvfarvet firkant på maven og et rum til at stoppe vattering ind på maven, hvis det ønskes. Der medfølger også et separat hovedstykke med store ører og en antenne til hovedet.

Find kostumet hos Partyking

sith trooper voksen kostume star wars udklædning 450x450 - Røde kostumer til voksne

Sith Trooper voksenkostume

Hvis Star Wars er det bedste, du ved, så er det måske ikke helt utænkeligt, at du klæder dig ud som en Sith Trooper, næste gang der skal være et filmmarathon med stjernekrigene i hjemmebio’en? Dette er et meget detaljeret deluxe-kostume, der passer perfekt til en udklædningsfest eller andre festlige sammenhænge med rumtema. Her får du et deluxe-kostume med et jumpsuit i polyester med fastsyede skoovertræk, bælte og halvmaske i plastik.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: Gule kostumer til voksne

SE OGSÅ: Hvide kostumer til voksne

SE OGSÅ: Orange kostumer til voksne

SE OGSÅ: Lilla kostumer til voksne

Listen med røde kostumer til voksne bliver løbende opdateret….

Røde voksenkostumer - Røde kostumer til voksne

Indlægget Røde kostumer til voksne indeholder affiliatelinks/reklamelinks til danske webshops

 

2 meninger om “Røde kostumer til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!