1950erne kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

1950erne kostume til voksne er oplagt til fastelavn, temafesten med 1950erne som tema, eller anden udklædningsfest med mulighed for et anderledes og positivt kostume til voksne.

Nutidens børn og rigtig mange af nutidens voksne, husker ikke 1950’erne. Vi var jo ikke engang født den gang. Men 1950erne var et helt særligt årti og det var i 1950erne at man i den grad gav baghjul til krig, ødelæggelse og de gamle dyder. I 50’erne varmede man op til 60’ernes flower power, hippietid og ungdomsopgør.

Det var i 1950erne at jitterbug, twister, pinup pigen og Rock n Roll blev opfundet. Det var også i 50erne at fjernsynet fik sit gennembrud, dog kun i sort hvid. Elvis og Marylin Monroe er nok de mest kendte personer fra den tid. Grease filmen er optaget i slut 70’erne, men den handler om håbløs kærlighed og hed dans, som man dansede i 50’erne. Herhjemme har vi tv serien Sygeplejeskolen, der fortæller historien om de første mandlige sygeplejerske elever i Danmark. Men også om ungdomskulturen i Danmark, med knælange A formet kjoler, John Wayne og gangstere på det store lærred, nylonstrømper der skulle stoppes og en tid hvor man stadig sagde hr. De og Dem, til alle der var fremmede eller mere end én selv i samfundet. 

Et 1950erne kostume til voksne er ofte et kostume af de mest kendte fra den glade og positive tid. Derfor er der en del grease kostumer, elvis kostumer og en masse A formet kjoler. Husk de hurtige solbriller og det høje hår, som man satte med brulcreme. 

 

1950erne kjole turkis kostume 1950erne temafest

1950erne kostume til kvinder

Sødt 50’er darling kostume. Kostumet gør den smarte pige klar til fastelavn med stil. Hun vil helt sikkert stråle, i denne fine kjole med tilhørende tørklæde. Klassisk, turkis polka dot nederdel i amerikansk 50’er stil. Justerbar i taljen, da der er 3 forskellige knapper man kan lukke nederdelen med i linningen. Den kan passe taljemål ca. fra 73-86 cm. Kjole og matchende tørklæde.

Find kostumet hos Temashop

kjole med polkaprikker sort hvid 50erne kjole a-snit kjole

Polkaprikket 1950erne kjole

Sød, klassisk 50’er kjole, der består af en sort kjole med polkaprikker, hvid krave og hvidt bælte. Tilføj kostumet et par klassiske 50’er sko og så er du parat til temafesten. 

Find kostumet hos Temashop

 

babypink servetrice kjole kostume 1950erne

Babypink servetrice kjole – flot 1950erne kostume

Sød 50’er servitrice kjole i lyserød. Lev dig tilbage til de glade 50’ere, hvor der var liv og spilopper i gaden og hvor servitricerne på dinerne servicerede kunderne på rulleskøjter! Nu kan du selv klæde dig ud som en kæk servitrice, i denne søde kjole!

Find kostumet hos Temashop

 

a kjole 1950erne snit sort hvid 50erne kjole udklædning

Klar til twist and shout?

Indtag festen som dronningen af rock’n roll, twist and shout og jitterbug! 1950’erne var præget af rock’n’roll, smarte solbriller og søde kjole. Klæd dig ud som en vaskeægte 50’er babe i denne flotte kjole med sorte og hvide tern. Derudover medfølger der en sort bolero og et bælte.

Find kostumet hos Temashop

 

1950erne kostume til mænd

1950erne udklædning

Denne super seje bowling t-shirt er perfekt til festen med 50’er tema eller til en anden udklædningslejlighed. Bag på t-shirten står der ‘Strike It Lucky’.

Find kostumet hos Temashop

 

1950erne jakkesæt kostume til mænd 1950erne kostume til mænd

Jakkesæt a la 1950erne

Pigerne var smarte med A kjoler, højt hår og stiletter. Mændene var knap så smarte i 1950erne! Her ses et skønt 1950erne jakkesæt, der er oplagt til 50erne temafesten eller en anden sjov lejlighed. Få stilen, der bringer dig tilbage til de vilde 50’ere, hvor rock’n roll prægede moden og musikken. Med jakkesættet bliver du klar til et brag af en fest!  

Find kostumet hos Temashop 

LÆS OGSÅ: Grease kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Elvis kstume til voskne

LÆS OGSÅ: Marilyn Monroe kostume

LÆS OGSÅ: 1950erne kostume til børn

Indlægget 1950erne kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!