1950erne kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

1950erne kostume til børn er oplagt til fastelavn, teater eller anden udklædningsfest med mulighed for et anderledes og positivt kostume til børn.

Nutidens børn og rigtig mange af nutidens voksne, husker ikke 1950’erne. Vi var jo ikke engang født den gang. Men 1950erne var et helt særligt årti og det var i 1950erne at man i den grad gav baghjul til krig, ødelæggelse og de gamle dyder. I 50’erne varmede man op til 60’ernes flower power, hippietid og ungdomsopgør.

Det var i 1950erne at jitterbug, twister, pinup pigen og Rock n Roll blev opfundet. Det var også i 50erne at fjernsynet fik sit gennembrud, dog kun i sort hvid. Elvis og Marylin Monroe er nok de mest kendte personer fra den tid. Grease filmen er optaget i slut 70’erne, men den handler om håbløs kærlighed og hed dans, som man dansede i 50’erne. Herhjemme har vi tv serien Sygeplejeskolen, der fortæller historien om de første mandlige sygeplejerske elever i Danmark. Men også om ungdomskulturen i Danmark, med knælange A formet kjoler, John Wayne og gangstere på det store lærred, nylonstrømper der skulle stoppes og en tid hvor man stadig sagde hr. De og Dem, til alle der var fremmede eller mere end én selv i samfundet. 

Et 1950erne kostume til børn er ofte et kostume af de mest kendte fra den glade og positive tid. Derfor er der en del grease kostumer, elvis kostumer og en masse A formet kjoler. Husk de hurtige solbriller og det høje hår, som man satte med brulcreme. jitterbug kostume til børn 1950erne kjole piger

Dansepige a la 1950erne kostume

Sødt 50’er darling kostume. Kostumet gør den smarte pige klar til fastelavn med stil. Hun vil helt sikkert stråle, i denne fine kjole med tilhørende bælte og tørklæde. 

Find kostumet hos Temashop

 

smart 1950erne børnekostume til piger pink lady kostume til piger

Pink Ladies børnekostume

Pink Lady jakke til Grase Pink Ladies kostumet. Skal din datter ligne en fra Grease? Så invester i dette iøjefaldende kostume og lad hende blive en del af de populære og velkendte Pink Ladies.

Find kostumet hos Temashop

 

ganster kostume til børn 1950erne gangster børnekostume mafia kostume til børn

Gangster kostume a la 1950erne

Mafia boss børnekostume. Den lille mafiaboss er i byen – og det er ikke længere de voksne, der styrer! Kostumet er velegnet til sjove og feslige anledninger bl.a. fastelavn. 

Find marifa boss kostumet hos Temashop 

 

1950er kostume til børn 50er udklædning til piger

1950er kjole til piger

Man får helt lyst til at tage en sving om med sådan er fin kjole, der står fint ud når der danses. Smuk sort 50’er kostume der giver kostumet som en vaskeægte Rockabilly pige fra 1950’erne. Kostumet består af en smuk polkaprikket swing nederdel i sort, og et matchende sort haltstørklæde. Swing-nederdelen var en ikonisk beklædningsgenstand tilbage i 50’erne. Et autentisk 50’er look.

Find kostumet hos Temashop

 

 

 

LÆS OGSÅ: Elvis kstume til voskne

LÆS OGSÅ: Mavedanser kostume til børn

LÆS OGSÅ: 50´erne kostume til voksne

Indlægget 1950erne kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!