1950erne kostume til børn

1950erne kostume til børn er oplagt til fastelavn, teater eller anden udklædningsfest med mulighed for et anderledes og positivt kostume til børn.

Nutidens børn og rigtig mange af nutidens voksne, husker ikke 1950’erne. Vi var jo ikke engang født den gang. Men 1950erne var et helt særligt årti og det var i 1950erne at man i den grad gav baghjul til krig, ødelæggelse og de gamle dyder. I 50’erne varmede man op til 60’ernes flower power, hippietid og ungdomsopgør.

Det var i 1950erne at jitterbug, twister, pinup pigen og Rock n Roll blev opfundet. Det var også i 50erne at fjernsynet fik sit gennembrud, dog kun i sort hvid. Elvis og Marylin Monroe er nok de mest kendte personer fra den tid. Grease filmen er optaget i slut 70’erne, men den handler om håbløs kærlighed og hed dans, som man dansede i 50’erne. Herhjemme har vi tv serien Sygeplejeskolen, der fortæller historien om de første mandlige sygeplejerske elever i Danmark. Men også om ungdomskulturen i Danmark, med knælange A formet kjoler, John Wayne og gangstere på det store lærred, nylonstrømper der skulle stoppes og en tid hvor man stadig sagde hr. De og Dem, til alle der var fremmede eller mere end én selv i samfundet. 

Et 1950erne kostume til børn er ofte et kostume af de mest kendte fra den glade og positive tid. Derfor er der en del grease kostumer, elvis kostumer og en masse A formet kjoler. Husk de hurtige solbriller og det høje hår, som man satte med brulcreme. jitterbug kostume til børn 1950erne kjole piger

Dansepige a la 1950erne kostume

Sødt 50’er darling kostume. Kostumet gør den smarte pige klar til fastelavn med stil. Hun vil helt sikkert stråle, i denne fine kjole med tilhørende bælte og tørklæde. 

Find kostumet hos Temashop

 

sød 1950erne kjole til piger A kjole 50er kostume til børn 1950erne børnekostume

 

50er børnekostume til piger

I 50’erne skete der mange spændende ting. Eksempelvis udgav Elvis Presley sit allerførste album og banede vejen for en række andre kunstnere, som ville være lige som ham. Rundt omkring i de danske hjem begyndte man så småt at kunne se fjernsyn, og sidst i 50’erne kom der gang i den danske økonomi. Med lidt mere luft i økonomien kunne man nu købe søde kjoler til børn. Det kan godt være, at dit barn er lidt ligeglad med al den historie, når nu der er lege, der skal leges, en verden, der skal opdages, og kager, der skal spises. Men! At få en flot kjole er vel aldrig dumt? Overrask din lille øjesten derhjemme med denne sukkersøde prikkede og lyserøde kjole! Den bliver hun garanteret ellevild med! Du får en kjole med et matchende tørklæde. Kjolen er A-formet med en prikket overdel med korte pufærmer, som har indsyede elastikbånd i kanterne, samt en krave. Nederdelen er lyserød med et sort tryk, der forestiller en puddel i snor. Kjolen lukkes i ryggen ved brug af lynlåsen. Tørklædet er lyserødt og er en klassisk, simpel model.

Find kostumet hos PartyKing

 

tjekket 50er kostume til børn grease kostume til børn

T-bird børnekostume

Sej rå T-birds kostume til den lille pige. Perfekt til 50er festen eller festen i Grease stil. Kostumet indeholder leggings og sort smart T-bird jakke. 

Find kostumet hos Temashop

 

grease kostume til børn 50er kostume rock n roll børnehostume

Jitterbug og twist kostume til drenge

Mangler du inspiration til din drengs udklædning, så lad ham forvandle sig om til John Travolta i ægte 1950erne stil. Denne thunderbird læderjakke kan kun blive et hit.

Find kostumet hos Temashop

 

elvis kostume til børn 1950erne børnekostume rock n roll børnekostume

Elvis kostume til børn

Indtag festen som kongen af rock’n roll. Elvis Presley blev født i Memphis, USA, og han blev kendt for sin store stemme og særlige måde at danse på. Han var en verdensstjerne, og du kan genoplive charmen og stilen som Elvis havde i dette gennemførte kostume. Kostumet indeholder heldragt og det meget vigtige tørklæde. Elvis var et ikon og det største 1950erne symbol. 

Find kostumet hos Temahop

 

smart 1950erne børnekostume til piger pink lady kostume til piger

Pink Ladies børnekostume

Pink Lady jakke til Grase Pink Ladies kostumet. Skal din datter ligne en fra Grease? Så invester i dette iøjefaldende kostume og lad hende blive en del af de populære og velkendte Pink Ladies.

Find kostumet hos Temashop

 

ganster kostume til børn 1950erne gangster børnekostume mafia kostume til børn

Gangster kostume a la 1950erne

Mafia boss børnekostume. Den lille mafiaboss er i byen – og det er ikke længere de voksne, der styrer! Kostumet er velegnet til sjove og feslige anledninger bl.a. fastelavn. 

Find marifa boss kostumet hos Temashop 

 

rock n roll børnekostume 1950erne kostume til børn

Rock n Roll chic børnekostume

Rosa jakke i stil med Pink Ladies. Dette kostume til piger består af en jakke, en t-shirt og et par bukser (sko, strømper, smykker og briller ikke inklusiv). Jakken er pastel lyserød i satin effekt og lukkes med en lynlås. Bukserne er korte i sort med elastik. Dette kostume er perfekt til fastelavn eller en temafest. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

gangster kostume til børn bandit kostume til børn mafia kostume til børn

Gangster kostume til børn

Dette 50’er gangster kostume til drenge består af en jakke, et lommetørklæde og et par bukser (hat og pistol medfølger ikke). Jakken er en sort jakkesætsjakke med tynde hvide striber. Den har sorte knapper og et elegant snit. Jakken kommer med et rødt tørklæde. Bukserne har et lige snit, og matcher jakken. Kostumet gør din dreng til den perfekte gangster.

Find kostumet hos Vegaoo

 

twist kostume til børn jitterbug kjole til børn A kjole dansekjole børnekostume 1950erne

Jitterbug kjole 1950erne kostume til børn

Rock’n’roll twist og jitterbug! Dette 50’er kostume til piger består af en kjole, et bælte og et tørklæde (sko og strømper følger ikke med). Denne kjole består af en lyserød skjorte med korte ærmer der lukkes med hvide knapper samt en sort nederdel med hvide prikker og en lille hvid hund på siden. Bæltet er sort og med et afrundet spænde. Tærklædet matcher bunden af kjolen. Dette vintage kostume til piger er perfekt til at udklæde din datter til fest!

Find kostumet hos Vegaoo

LÆS OGSÅ: Elvis kstume til voskne

LÆS OGSÅ: Mavedanser kostume til børn

LÆS OGSÅ: 50´erne kostume til voksne

Indlægget 1950erne kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - 1950erne kostume til børn

error: Content is protected !!