Hippie kostume til børn

Er temaet for den kommende familiefest hippietiden og skal I bruge et kostume til familiens yngste? Så et er hippie kostume til børn lige sagen.

En rigtig hippie er en der tror på fred, når man skal løse problemer mellem andre folks religioner og tro.

Hippierne var en del af ungdomsoprøret i slutningen af 1960’erne. Begrebet ‘hippie’ var udledt af ordet ‘hip’. Dette var amerikansk beatnikslang for en person, der var med på noderne. Ordet ”hippie” optræder i Jack Kerouacs roman On The Road fra 1957.

Med langt, fedtet hår, peace-tegn og flagrende, kulørt tøj gjorde de såkaldte hippier eller blomsterbørn op med forældregenerationens tro på autoriteter, forstokkede sociale normer og det materialistiske samfund, som Vesten i deres øjne havde udviklet sig til. Vietnamkrigen blev for hippierne et symbol på samfundets fordærv og alt det onde; i stedet for våben udkæmpede de deres kamp med blomster, musik, fri kærlighed og tolerance.

Hippie tøj eller hvad man nu kalder tøj fra 60’erne er farverigt, mangfoldigt og flippet. Måske hvis du er heldig, kan du gå på jagt i dine forældres gemte sager og finde deres hippie tøj.

Der findes et hav af hippie kostumer, der er inspireret af 1960’erne og tidens ungdomsoprør. Vi har samlet et udvalg af smarte og farverige hippie kostumer til børn:

hippie baby kostume 698x1024 - Hippie kostume til børn

Hippie baby kostume

Denne farverige hippie forklædning med prikker til babyer består af en kjole og et pandebånd (strømpebukser og sko er ikke inkluderet). Den langærmede kjole er hvid med trykte flerfarvede prikker. Et falskt lyserød bælte er syet på ved taljen på forsiden. Kjolen lukkes i ryggen med velcro. Pandebåndet består af en strimmel af stof, som gentager motiverne på kjolen. Det bindes rundt om hovedet med velcro i enderne. Din baby kan ikke blive mere flippet med dette kostume til et karneval!

Find kostumet hos Vegaoo

hippie kostume til drenge - Hippie kostume til børn

Hippie kostume til drenge

Med dette kostume til børn vil man kunne opleve de kærlighedsfulde 70’ere. Tiden hvor hippierne talte om peace, love and harmony på jorden. Selvom det ikke lykkedes med fred på jorden, så kan du altid tage lidt fredsstemning med til festen i dette kostume. Cool Hippie Barn Kostume fås i de klassiske 70’er-farver som orange, turkis og karrygul. Bukserne har et ringmønster med mange forskellige farver. Dette fuldender den helt rette hippiefølelse! Kostumet består af en trøje med fastsyet vest, bukser, pandebånd og halskæde.

Find kostumet hos Partyking

Hippie kostume til piger 800x1024 - Hippie kostume til børn

Hippie kostume til piger

Din pige kan nu klæde sig ud som en sød hippie pige med dette kostume, der består af en flot, regnbuefarvet kjole med brun vest med frynser. Derudover medfølger et matchende pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

hippie børnekostume 798x1024 - Hippie kostume til børn

Hippie børnekostume

Er du vild med 60’erne, så klæd dig ud som en sød hippiepige i dette fine kostume der består af kjole med flower power mønster og frynser. Derudover medfølger der et matchende pandebånd. Fuldend kostumet med matchende sko/støvler og et par farverige solbriller. 

Find kostumet hos Temashop

hippie dreng børnekostume 612x1024 - Hippie kostume til børn

Hippie dreng børnekostume

1960’erne fra årtiet, der var præget af flower power og peace, love and harmony. Klæd din søn ud som en smart 60’er dreng i dette flotte kostume, der består af bluse med flower power vest med frynser, trompetbukser med flower power mønster forneden og matchende pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

flower power kostume til børn 673x1024 - Hippie kostume til børn

Flower Power kostume til børn

Klæd dig ud som en smart 60’er pige og drøm dig tilbage til de glade 60’ere der var præget af peace, love and harmony og flower power. Kostumet består af bluse med vest og frynser, flower power bukser og hat med hår.

Find kostumet hos Temashop

hippie kostume til børn 685x1024 - Hippie kostume til børn

Hippie børnekostume

Denne lille hippiepige har det for Groovy over at det snart er fastelavn, for så skal hun ud og sprede fred og kærlighed til alle vennerne. Fuldend udklædningen som hippie, med lidt ansigtsmaling og matchende sandaler. 

Find kostumet hos Temashop

hippie udklædning til børn 601x1024 - Hippie kostume til børn

Hippie udklædning til børn

Flot hippie kostume til de mindste. Skal sønnen opleve de glade 60’ere, som en ægte hippie – så har han kostumet lige her. Kostumet består af en bluse med en blomstret vest. Dertil medfølger matchende bukser, pandebånd og peacetegn.

Find kostumet hos Temashop

flower power børnekostume 719x1024 - Hippie kostume til børn

Flower power børnekostume

Skønt hippie kostume til børn. Skal din datter klædes ud som en rigtig flower power girl fra 60’erne til fastelavn, så er denne skønne kjole med blomster helt perfekt. Du kan selv gøre udklædningen komplet med pandebånd og smykker og så hun klar til, at sprede peace, love and harmony.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Hippie kostume til børn du ledte efter?

hippie kostume til børn 1024x451 - Hippie kostume til børn

SE OGSÅ: Hippie kostume til mænd

SE OGSÅ: Hippie kostume til kvinder

Indlægget Hippie kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Hippie kostume til børn

2 meninger om “Hippie kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!