Hippie kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er temaet for den kommende familiefest hippietiden og skal I bruge et kostume til familiens yngste? Så et er hippie kostume til børn lige sagen.

En rigtig hippie er en der tror på fred, når man skal løse problemer mellem andre folks religioner og tro.

Hippierne var en del af ungdomsoprøret i slutningen af 1960’erne. Begrebet ‘hippie’ var udledt af ordet ‘hip’. Dette var amerikansk beatnikslang for en person, der var med på noderne. Ordet ”hippie” optræder i Jack Kerouacs roman On The Road fra 1957.

Med langt, fedtet hår, peace-tegn og flagrende, kulørt tøj gjorde de såkaldte hippier eller blomsterbørn op med forældregenerationens tro på autoriteter, forstokkede sociale normer og det materialistiske samfund, som Vesten i deres øjne havde udviklet sig til. Vietnamkrigen blev for hippierne et symbol på samfundets fordærv og alt det onde; i stedet for våben udkæmpede de deres kamp med blomster, musik, fri kærlighed og tolerance.

Hippie tøj eller hvad man nu kalder tøj fra 60’erne er farverigt, mangfoldigt og flippet. Måske hvis du er heldig, kan du gå på jagt i dine forældres gemte sager og finde deres hippie tøj.

Der findes et hav af hippie kostumer, der er inspireret af 1960’erne og tidens ungdomsoprør. Vi har samlet et udvalg af smarte og farverige hippie kostumer til børn:

Hippie kostume til piger 800x1024 - Hippie kostume til børn

Hippie kostume til piger

Din pige kan nu klæde sig ud som en sød hippie pige med dette kostume, der består af en flot, regnbuefarvet kjole med brun vest med frynser. Derudover medfølger et matchende pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

hippie kostume til børn 685x1024 - Hippie kostume til børn

Hippie børnekostume

Denne lille hippiepige har det for Groovy over at det snart er fastelavn, for så skal hun ud og sprede fred og kærlighed til alle vennerne. Fuldend udklædningen som hippie, med lidt ansigtsmaling og matchende sandaler. 

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Hippie kostume til børn du ledte efter?

hippie kostume til børn 1024x451 - Hippie kostume til børn

SE OGSÅ: Hippie kostume til mænd

SE OGSÅ: Hippie kostume til kvinder

SE OGSÅ: 1950erne kostume til børn

Indlægget Hippie kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

3 meninger om “Hippie kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!