Sådan træner du din drage kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med filmene Sådan træner du din drage? Så kunne et Sådan træner du din drage kostume til børn være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Sådan træner du din drage er animeret eventyrfilm fra DreamWorks. Der findes i skrivende stund, 3 film i Sådan træner du din drage universet. Den seneste havde biografpremiere i januar 2019. Universet i Sådan træner du din drage filmene er skabt på baggrund af børnebøger af samme navn, der er skrevet af Cressida Cowells, udgivet i 2003. Der er ikke tale om en filmatisering af Cowells bøger, men inspirationen til drageuniverset er taget fra bøgerne (præcis som at Disneys Frost film er baseret løst på H.C. Andersens eventyr “Snedronningen”). 

Animationsfilmen ‘Sådan træner du din drage 3’ er den sidste film i trilogien om den unge viking Hikke og hans drage natskyggen Tandløs. Bersærkø er blevet et fredeligt sted at bo, hvor mennesker og drager lever i harmoni med hinanden. Men da Hikke og hans venner er begyndt at redde drager fra andre vikinger, er øen blevet overbefolket. Vikingerne møder nu den berygtede dragejæger Grimmel, som har svoret at udrydde alle natskygge-drager – og Tandløs er den sidste. For at redde dragerne må Hikke og hans venner nu gå på jagt efter et mystisk eventyrligt rige ved verdens yderste kant, hvor dragerne kan leve i fred. Undervejs opdager Hikke dog, at Tandløs ikke er den sidste af sin art, og mødet med en natskygge-hun sætter venskabet mellem mand og drage på prøve. ‘Sådan træner du din drage 3’ afrunder sagaen om vikinger og drager, hvor beboerne på Bersærkø får lov at komme på et sidste eventyr med deres bevingede venner. 

Et sådan træner du din drage børnekostume er både for drenge og piger. Find et godt sådan træner du din drage kostume til børn nedenfor

LÆS OGSÅ: Dragekostume til børn og baby

LÆS OGSÅ: Viking kostume til børn

 

tandløs kostume til børn tandløs børnekostume sådan træner du din drage kostume til børn fastelavnskostume

Tandløs kostume til børn

Gør dig klar til at forvandle dig til en drage med denne dragt! Det er dog ikke en hvilken som helst drage, men derimod dragen Tandløs fra “Sådan træner du din drage”. Kostumet indeholder overalls med hale og aftagelige vinger og maske.

Find kostumet hos Temashop

astrid kostume sådan træner du din drage børnekostume astrid

Astrid kostume til børn

Klæd dig ud som den frygtløse 15-årige Astrid fra filmen “Sådan træner du din drage”. Et rigtig godt valg af kostume synes vi, og bliv ikke overrasket hvis folk vil se en eller anden drage! Astrid Børnekostume er et yndigt kostume, som forestiller Astrid fra filmen “Sådan træner du din drage”. Kostumet indeholder en kjole, et par leggings og et par håndledsbeskyttere.

Find kostumet hos Temashophikke kostume til børn sådan træner du din drage kostume til børn hicke kostume til børn hikke børnekostume fastelavnskostume

Sådan træner du din kostume – Hikke kostume til børn

Den unge dragerytter og dragetræner Hikke – Et flot Hikke børnekostume, som er et oplagt fastelavnskostume til Sådan træner du din drage fans. Dette er kostumet til dig, som bare elsker “Sådan træner du din drage”, eller “How To Train Your Dragon”, som den hedder på Engelsk. Kostumet ligner nemlig karakteren Hiccup i fuld rustning. Hvis du har en kæreste, så tag hende gerne med som Astrid? Hiccup Børnekostume er et virkelig cool kostume, som ligner karakteren Hiccup fra filmen “Sådan træner du din drage”. Kostumet består af et sejt jumpsuit med tryk, et par aftagelige vinger, en halvdækkende plastmaske og skoovertræk.

Find kostumet hos Temashop

hiccup kostume til børn hikke kostume til børn hiccup børnekostume

Kampklar Hikke kostume til børn

Nu kan du komme til kostumefesten og ligne Hiccup i kamprustning! Cool, hva’? Spørg gerne Astrid om hun vil med, måske også dragerne endda? Hiccup Battlesuit Børnekostume er et rigtig cool kostume, som ligner karakteren Hiccups kamprustning fra filmen “Sådan træner du din drage”. Kostumet indeholder et jumpsuit, vinger og en cool maske.

 Find kostumet hos Temashop

 Fandt du det helt rigtige Sådan træner du din drage børnekostume?

lysskygge kostume til børn sådan træner du din drage kostume til børn hvid drage kostume til børn dragekostume børnekostume hiccup kostume til børn astrid kostume til piger

 

Indlægget Sådan træner du din drage børnekostume indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!