Mumie kostume til børn

Skal dit barn klædes ud til Halloween eller elsker I bare det gamle Egypten og uhygge, så er et mumie kostume til børn, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

I det gamle Egypten, sluttede livet ikke med døden. Sjælene, “Ka’en” og “Ba’en”, levede videre, men ville dø, hvis legemet forsvandt. Derfor begyndte egypterne ca. 2700 f.Kr. at balsamere de døde og de uhyggelige mumier blev en realitet. Teknikken blev hele tiden forbedret, og den nåede sit højdepunkt ca. 800 f.Kr.

Indvoldene blev fjernet gennem et snit i venstre side, men hjertet skulle blive på sin plads. Undertiden blev hjernen også fjernet. Kroppen blev derefter dækket med natron. En måned senere blev den tørrede krop smurt over med lak, og der blev hældt lak ind i kroppen. De tørrede indvolde blev lagt tilbage i kroppen eller begravet i fire såkaldte “kanope-krukker”, hvis låg var dekoreret med gudehoveder.

Den næste måned gik med at svøbe mumien i hørlærred. Det var ofte slidt tøj, der blev genbrugt. Hele ritualet skulle i alt tage præcis 70 dage. Der blev ofte lagt amuletter mellem bandagerne. Den vigtigste amulet lignede en skarnbasse, en såkaldt hjerte-skarabæ, der skulle beskytte den døde ved Osiris’ domstol.

Den færdige mumie blev lagt i en eller flere kister, anbragt inden i hinanden, alt efter hvad familien havde midler til.

Et mumie kostume består altså af bandagelignede tekstil svøbt om hele kroppen, eventuelt med amuletter i mellem lagene og med et synligt snit i venstre side samt i hovedet (hvis hjernen er fjernet). 

Mumie udklædningskostume til børn kan både bruges til fastelavn Halloween og fødselsdagen/temafesten med Egypten tema. Der findes flere mumie kostumer til børn. Se udvalget nedenfor:

mumie kostume til børn mumiekostume til børn halloween udklædning mumie

Mumie kostume til børn

Halloween er den perfekte anledning, hvis du vil udklæde dig som mumie. Med dette morphsuit bliver du en blodstænkt mumie. Med dette cool morphsuit forvandles du til en uhyggelig mumie! Dragten er ganske perfekt, når det er tid til en slikrunde ved halloween eller fastelavn! Ansigtsmasken kan tages af, så du kan nyde alt det dejlige slik, du har indsamlet.

Find mumie kostumet kostume hos Coolstuff

 

mumie kostume til børn mumiekostume til børn halloween udklædning mumie sød pige mumie

Sødt mumie kostume til piger

Supersejt mumie kostume til piger. Klæd dig ud som en lille sød mumie pige i dette flotte og gennemførte kostumer. Indeholder kjole med bælte, egyptisk inspirerede armsmykker, slips og støvlecovers. Bemærk at parykken ikke medfølger.  

Find mumie kostumet til piger hos Temashop

Skærmbillede 2018 08 31 kl. 22.45.41 774x1024 - Mumie kostume til børn

Mumie børnekostume

Bliv en skræmmende mumie til Halloween med dette uhyggelige kostume. Gå stift som en mumie og forskræk dine venner!

Find mumie børnekostume hos Temashop

mumie kostume til børn mumiekostume til børn halloween udklædning mumie mumieforklædning

Mumie børnekostume

Bliv mumie til festen med dette mumiekostume til børn. For en gangs skyld er det i orden at tøjet er laset og flænset – hvem har nogensinde set en mumie med nyt, pænt tøj? Kostumet består af bluse, bukser og maske og er helt perfekt til halloween eller fastelavn. 

Find mumie børnekostume hos Temashop

uhyggelig mumie kostume til børn

Uhyggeligt mumie kostume til børn

Uhyggeligt mumie kostume til børn, der består af en lang kjole med åbent ind til brystet. Dertil medfølger sorte handsker og en skræmmende mumie maske. Ifør dig dette kostume og bliv klar til halloween.

Find kostumet hos Temashop

 

mumie danserinde kostume

Mumie ballet dansekostume

Vi har her et meget velbevaret lig fra det tidlige Ægypten! I historierne beskrives mumier ofte som meget skræmmende væsener, som kommer til live og vil overfalde stakkels uskyldige skattejagende ofre. Men en sødere mumie har vel aldrig skadet! Iklæd dit barn i denne superskønne dragt, og I vinder førsteprisen til udklædningskonkurrencen! Glem ikke at spille forskrækket, når det lille pus viser sig, selvom du helst bare vil kysse og kramme! Du modtager en hvid, tynd og elastisk kjole med korte ærmer og slidt effekt forneden. Overdelen af kjolen er dækket af en hvid, tynd bandage med gråt netstof, der hænger ned. Underdelen er en tylnederdel, der er placeret over det hvide stof, og hele kjolen har mosgrønne pletter her og der. Der medfølger også et hvidt, tyndt og elastisk hårbånd, som bindes rundt om hovedet, samt et par armvarmere, der er syet i et hvidt, tyndt og elastisk stof med hængende gråt netstof og mosgrønne pletter. 

Find kostumet hos PartyKing

 

lego mumie børnekostume lego halloween kostume

LEGO mumie børnekostume

Selvfølgelig skal du klæde dig ud som noget uhyggeligt til denne kostumefest, så hvorfor ikke klæde dig ud som legomumien? Så kombinerer du favoritten Lego med en rigtig uhyggelig dragt. Ikke nok med at venner kan se, hvem du efterligner, de kommer til at blive rigtig bange også! LEGO Mumie Børnekostume Deluxe er et luksuriøst og heftigt kostume som får dig til at ligne legomumien. Kostumet består af en halvmaske hvilket betyder, at den kun dækker ansigtet og ikke hele hovedet, en overdel, et par bukser samt et par handsker. 

Find kostumet hos PartyKing

oppustlige mumie børnekostume - Mumie kostume til børn

Oppustelig mumie børnekostume

Mumien er på fri fod, og den er på jagt efter Faraoen. Det er dog ikke for at gøre ham fortræd, men fordi at han bliver ved med at stikke af fra pyramiderne. Kostumet kan holde luft helt op til 7 timer, og bruger 4x AA batterier.

Find kostumet hos Temashop

 

Hvilket Mumie kostume til børn leder du efter?

collage 37 1024x492 - Mumie kostume til børn

LÆS OGSÅ: Mumie kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Farao kostume til børn

 

Indlægget Mumie kostume til børn indeholder affiliatelinks

Kilde: Natmus.dk

 

pinit fg en rect red 28 - Mumie kostume til børn

error: Content is protected !!