Mumie kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal dit barn klædes ud til Halloween eller elsker I bare det gamle Egypten og uhygge, så er et mumie kostume til børn, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

I det gamle Egypten, sluttede livet ikke med døden. Sjælene, “Ka’en” og “Ba’en”, levede videre, men ville dø, hvis legemet forsvandt. Derfor begyndte egypterne ca. 2700 f.Kr. at balsamere de døde og de uhyggelige mumier blev en realitet. Teknikken blev hele tiden forbedret, og den nåede sit højdepunkt ca. 800 f.Kr.

Indvoldene blev fjernet gennem et snit i venstre side, men hjertet skulle blive på sin plads. Undertiden blev hjernen også fjernet. Kroppen blev derefter dækket med natron. En måned senere blev den tørrede krop smurt over med lak, og der blev hældt lak ind i kroppen. De tørrede indvolde blev lagt tilbage i kroppen eller begravet i fire såkaldte “kanope-krukker”, hvis låg var dekoreret med gudehoveder.

Den næste måned gik med at svøbe mumien i hørlærred. Det var ofte slidt tøj, der blev genbrugt. Hele ritualet skulle i alt tage præcis 70 dage. Der blev ofte lagt amuletter mellem bandagerne. Den vigtigste amulet lignede en skarnbasse, en såkaldt hjerte-skarabæ, der skulle beskytte den døde ved Osiris’ domstol.

Den færdige mumie blev lagt i en eller flere kister, anbragt inden i hinanden, alt efter hvad familien havde midler til.

Et mumie kostume består altså af bandagelignede tekstil svøbt om hele kroppen, eventuelt med amuletter i mellem lagene og med et synligt snit i venstre side samt i hovedet (hvis hjernen er fjernet). 

Mumie udklædningskostume til børn kan både bruges til fastelavn Halloween og fødselsdagen/temafesten med Egypten tema. Der findes flere mumie kostumer til børn. Se udvalget nedenfor:

 

Skærmbillede 2018 08 31 kl. 22.45.41 774x1024 - Mumie kostume til børn

Mumie børnekostume

Sørg for at dobbelttjekke kufferten, inden du tager hjem fra dit spændende pyramideophold, så du ikke ved et uheld får en gammel mumie eller to med dig. Og hvor skulle du så gøre af den? Lade mumien slæbe sig rundt hjemme hos dig i løbet af dagen? Nej, vi har en bedre idé: Inviter mumien til Halloweenfest! Bliv en skræmmende mumie til Halloween med dette uhyggelige kostume. Gå stift som en mumie og forskræk dine venner!

Find mumie børnekostume hos Temashop

lego mumie børnekostume lego halloween kostume

LEGO mumie børnekostume

Selvfølgelig skal du klæde dig ud som noget uhyggeligt til denne kostumefest, så hvorfor ikke klæde dig ud som legomumien? Så kombinerer du favoritten Lego med en rigtig uhyggelig dragt. Ikke nok med at venner kan se, hvem du efterligner, de kommer til at blive rigtig bange også! LEGO Mumie Børnekostume Deluxe er et luksuriøst og heftigt kostume som får dig til at ligne legomumien. Kostumet består af en halvmaske hvilket betyder, at den kun dækker ansigtet og ikke hele hovedet, en overdel, et par bukser samt et par handsker. 

Find kostumet hos Temashop

 

Hvilket Mumie kostume til børn leder du efter?

collage 37 1024x492 - Mumie kostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Mumie kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Farao kostume til børn

LÆS OGSÅ: 1001 nat kostumer til børn 

LÆS OGSÅ: 1001 nat kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Halloween kostume til børn med maske

LÆS OGSÅ: Uhyggelig Halloween kostume til børn

LÆS OGSÅ: Uhyggeligt klovnekostume til børn

LÆS OGSÅ: Zoombie kostume til børn

 

Indlægget Mumie kostume til børn indeholder affiliatelinks

Kilde: Natmus.dk

 

error: Content is protected !!