1001 nat eventyr – Arabiske kostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med det eksotiske og mellemøsten, så er et 1001 nat eventyr eller et arabisk kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende temafest, sidste skoledag eller karneval.

Uanset om du påtænker at finde et arabisk prins kostume, arabisk ganster kostume, oliesheik kostume, mavedanser kostume eller arabisk prinsesse kostume, så giver vi dig her overblikket over mulighederne for et arabisk kostume i vaskeægte 1001 nat eventyr. 

1001 nat er hovedværket af arabisk folkelig fortællekunst. 1001 nat hedder på arabisk Alf layla walayla, og er en kæmpe stor samling af eventyr og sagn fra forskellige kulturer i mellemøsten. Den er nedskrevet igennem flere forskellige tidsperioder, hvilke har givet forskellige former for historier og eventyr. 1001 nat eventyr har sin oprindelse i et persisk mesterværk Hezar afsane der betyder 1000 historier og er en eventyrsamling. Mesterværket er fra 800 tallet. 300 år senere er første gang vi hører begrebet 1001 eventyr – nu på arabisk. Tallet 1001 betyder nu en stor og uoverskuelig mængde af eventyr. 

Kong Shahriyar

Rammefortællingen handler om kong Shahriyar. Han har dræbt sin dronning, der har bedraget ham, og som hævn over kvinder generelt, gifter han sig med den ene unge pige efter den anden og dræber dem efter bryllupsnatten. Men den kloge og modige vesirdatter Sheherezade gifter sig med ham og redder livet ved at fortælle ham eventyr, nat efter nat. Motivet stammer fra Indien.

De ældste dele af samlingen, især eventyr med feer og jinner, kommer fra de oprindelige persiske eventyr, mens de yngre eventyr og Harun al-Rashid og Sindbad Søfareren, er arabiske og kommet til samlingen efterfølgende.

Gennem hele middelalderen var 1001 eventyr i stadig udvikling, med en kerne af omkring 300 forfællinger og eventyr, som grundstamme. Historierne blev fremført mundtligt af professionelle fortællere ved fester, i caféer og på samlingssteder. Hver fremfører af eventyr, havde sit eget repertoire, og kun lejlighedsvis blev en samling nedskrevet.

Ali Baba og Aladdin

I den vestlige verden er nogle af de mest kendte 1001 nat eventyr, historierne om “Ali Baba og de fyrretyve røvere” og “Aladdin”. Men faktisk er netop disse historier tilføjet samlingen i forbindelse med at europæerne fik øjnene op for det fantastisk værk. Begge historier blev tilføjet samlingen i forbindelse med oversættelser til europæiske sprog i 1600 tallet. 

1001 eventyr er som navnet også indlysende fortæller – en udefinerbar mændge af eventyr og fortællinger fra og om mellemøsten. 1001 nat eventyr har en stor medindflydelse på hvordan vi idag opfatter de arabiske lande og hele mellemøsten, for et eksotisk og mytisk sted, og et hjemsted for ødselhed og erotiske eskapader. 

Et arabisk kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafesten, karneval eller sidste skoledag. Alle steder hvor du går efter et mystisk eksotisk look. Der er efterhånden lavet flere forskellige arabiske kostume til voksne. Hvis du skal til 1001 nat temafest eller en Disney temafest, så find inspiration her. 

 

arabisk prins sinbaad søfarer aladdin arabisk kostume karneval sidste skoledag 1001 nat kostume arabisk udklædning

Arabisk drømme prins kostume til voksne

Med dette kostume vil det se ud som, at du er taget direkte ud af eventyret om Aladdin. Det passer perfekt, hvis du skal til fest med 1001 nat -tema eller Disneytema. Eller måske mangler du dragten til de dage, hvor du gerne vil føle dig lidt ekstra magisk? Find Genie og I er klar til at erobre verden og alle mørkhåret prinsessers hjerte. 

Find Aladdin kostume til voksne hos PartyKing

alladdin kostume aladdin kostume aladin kostume til voksne

Prins Aladdin kostume til voksne

Nu kan du klæde dig ud som gode gamle Aladdin. Dette kostume inkluderer alt, hvad du behøver for at ligne Aladdin. Det vil sige alt det, som du ser på billedet. Kostumet passer perfekt til Disney-festen, men også til halloween eller til den “almindelige” udklædningsfest hos din ven.

Find kostumet hos PartyKing

ånden i flasken genie kostume til voksne blåt kostume voksenkostume

Ånden i glasset kostume

Vil du opfylde alle dine venners ønsker? Eller i hvert fald drømme dig til at kunne det, så er dette dragten for dig. Genie, eller ånden i flasken, er kendt for at opfylde ønsker, og måske dine venner ønsker for en genopfyldning på drinks eller en wingman, og så kan du passende opfylde deres ønsker. Husk at gå all-in på udklædningen, så er der ikke en sjæl, der gætter hvem du er! Ånden i Flasken Kostume forestiller Genie fra Disney-filmen Aladdin. Kostumet indeholder trøje, bukser og hovedbeklædning.

Find kostumet hos PartyKing

 

jasmin kostume til voksne prinsesse asmin kostume aravisk prinsesse kostume til kvinder

Prinsesse Jasmin kostume til voksne

Vi elsker jo alle historien om den fattige Aladdin, Genie og en smukke prinsesse Jasmin. Er det blevet tid til en arabisk nat, skal du jo selvfølgelig matche tøjet med den orientalske aften. Det gør du naturligvis bedst, når du er iklædt dette super fine Jasmin-kostume! Måske møder du endda Aladdin, hvem ved? Kostumet består af en turkis og lilla overdel med fine blondedetaljer og et par matchende bukser, ligeledes i en turkis farve, med blonder bagpå og elastikker ved anklerne. Der medfølger desuden den matchende hovedpynt og en guldfarvet halskæde.

Find Prinsesse Jasmin kostume til voksne hos PartyKing

 

prinsesse jasmin kostume til voksne arabisk voksnekostume prinsesse kostume til voksne alladdin kostume aladdin kostume til voksne

Smukt Prinsesse Jasmin kostume

Skønt og smukt Jasmin kostume til alle der skal til arabisk temafest, fastelavn eller andre anledninger, hvor det er sjovt at tage kostume på. Kostumet består af Bukser, Top, Halskæde, Pandebånd, alle dele i smukke farver.

Find kostumet hos Temashop

 

luksus jasmin kostume til voksne

Luksus arabisk prinsesse kostume til voksne

Tag dette kostume på for at befinde dig i en helt ny verden for en aften. Jasmine er en utrolig smuk og eventyrlig prinsesse, så dette outfit er perfekt til den, der søger lidt spænding til maskeraden. Her får du et kostume, der forestiller prinsessen Jasmine fra Disneyfilmen Aladdin. Kostumet omfatter en blå jumpsuit med gulddetaljer og bølgende stof samt et guldfarvet pandebånd.

Find kostumet her hos Temashop

 

parkostume arabisk kostume alladdin kostume aladdin kostume jasmine kostume

Aladdin par kostume til voksne

Et skønt par kostume til deen arabiske nats, temafest! Kom som Disney parret Aladdin og prinsesse Jasmin og kig hinanden dybt i øjnene under i månenskinnet. 

Find kostumerne hos Temashop

 

arabisk sheik kostume arabisk kostume karneval sidste skoledag 1001 nat kostume arabisk udklædning

Arabisk sheik kostume til voksne

Giv den gas som oliesheik i lang hvid kjortel, tørklæde på hovedet og Jesus sandaler. Ja sådan ser de rigeste ud i den arabiske del af verden. Ingen dyre suits. Og det siges at at sådan en land kjole er viiiirkelig behagelig at have på! Indtil dig på at ALLE vil dunke dig for en drink – su har jo penge nok!!! Find solbriller og bling bling smykkerne frem og wupti – du er klar til at holde fest og måske samle dig et lille harem?

 Find dit oliesheik kostume til voksne hos Temashop

arabisk sultan kostume kongekostume kongen af arabien udklædning arabisk kostume til voksne lilla kostume

Sultan af de arabiske ørkenområder

Sultanen er kongen! Det er ham der bestemmer. Vil du være festens overhovedet (ham Aladdin skal komme til, hvis han vil have prinsesse Jasmin). Som Sultan af festlighederne må du være ret i ryggen og komanderende. Alle andre er undersåtter og skal adlyde dit ord. Ellers må de kastes for løverne. Fint kostume med bukser, bælte, bluse og hat i smuk lilla farve. 

Find sultan kostumet hos Temashop

arabisk kostume til voksne genie kostume til voksne oppustelig kostume til voksne blåt kostume 1001 nat udkædning aladdin kostume ånd kostume

Oppusteligt Genie kostume til voksne

Skal du til 1001 nat temafest eller har du bare lyst til at være den der opfylder ønsker for andre? Et Gnie kostume hjælper på sagen. Dette blå og oppustelige kostume giver dig overkroppen som Genie fra eventyret om Aladdin. Elskede du også filmen Aladdin med den vidunderlige ånd Genie? Så er dette kostume helt perfekt! Er du samtidig også helt vild med at synge og danse – ja, så bliver det ikke meget bedre. Og så er overdelen tilmed oppustelig. Du får uden tvivl den største og mest ultimative Genie udklædning. Brug den, når vennernes ønsker skal opfyldes. Men husk, de får kun 3 ønsker hver 😉 

Find Oppustelig Genie kostumet hos PartyKing

 

arabisk beduin kostume aladdin arabisk kostume til voskne karneval sidste skoledag 1001 nat kostume arabisk udklædning

Beduin kostume til voksne

Et skønt kostume til 1001 nat eventyr temafest. Det kan også sagtens bruges til krybbespil i julen, hvis I skulle finde på at lege vise mænd i december. Flot, orientalsk beduin-kostume til mænd. Sættet består af en lang, stribet heldragt samt matchende hovedbeklædning. Overvej at fuldende med en paryk (kan købes samme sted) og find dine vandresandaler frem og du er festklar i et meget behageligt kostume. 

Find beduin kostumet hos Temashop

 

egyptisk røver kostume arabisk kostume 1001 nat kostume arabisk udklædning hvidt kostume arabisk kostume til voksne

Egyptisk røver kostume til voskne

“Egyptisk røver kostume” Det var ikke lige det kostume du søgte efter vel? Der skal være skurke i ethvert eventyr – også i dem fra 1001 nats eventyr. Så selvfølgelig er der røvere og banditter, ellers var der jo heller ingen helte. Vil du tage tjansen og sørge for at være så bad boy agtigt som muligt, så prinsen kan tage æren, prinsessen og det halve kongelige, når festen kører på sidste omkvæd? Tag en fægtekamp men den arabiske prins og lad ham betale for øllet mod at du tager nederlaget. 

Find det egyptiske røver kostumet hos Temashop

 

Fandt du det 1001 nat eventyr kostume til voksne du ledte efter?

arabisk kostume til voksne 1001 nats kostume arabisk udklædning prinsesse jasmin kostume til voksne genie kostume sheik kostume til voksne beduin kostume sultan kostume

 

LÆS OGSÅ: 1001 nat eventyr kostumer til børn

LÆS OGSÅ: Dronning Kleopatra kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Egyptiske gudinde kostume til kvinder

 

Indlægget 1001 nat eventyr – Arabiske kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - 1001 nat eventyr - Arabiske kostumer til voksne

error: Content is protected !!