Pingvin kostume til børn og baby

Har du et barn der er vild med pingviner,  så er et pingvin kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et Pingvin kostume til børn kan bruges til mange sjove anledninger

Pingviner er skønne og har du oplevet aberne i ZOO eller andre steder, kan hjertet være tabt til de søde væsener. De mest kendte pingviner er nok de store kejser pingviner.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. 

Som kostume er et abekostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer, f.eks. en livagtig abemaske. Dertil kommer at det er praktisk i forhold til at det ofte er en heldragt i plys, det betyder at det er et forholdsvist varmt kostume og nemt at tage af og på. 

Pingvin udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Pingvin tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet flere Pingvin kostume til børn:

pingvin babykostume 266x450 - Pingvin kostume til børn og baby

 

Pingvin Babykostume

En smart pingvin har altid en rød butterfly – sødt kostume til fastelavn til en lille charmør. Kostumet er i onesize 1-3 år. Dragten er fyldt med fiberfyld, så den lille pingvin bliver vamset at se på, og der et et let foer inderst. Der er elastik i taljen. Butterflyen er mindre og i et tyndere materiale end vist på billedet.

Find kostumet hos Temashop

 

pingvin kostume til børn luksus børnekostume til fastelavn

Pingvin kostume til børn

Hvis du synes, at dine børn er de sødeste, der findes, skal du se dem hoppe rundt i en pingvindragt… Med dette kostume får du en sød lille pingvin ligesom pengu, som vil smelte alles hjerter. Kostumet fås i størrelser fra 4 år til 9 år.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 07 kl. 11.32.10 863x1024 - Pingvin kostume til børn og baby

Pingvin kostume i fleece

Klæd dig ud i dette lille fine pingvin kostume der også er dejlig blødt. Kostumet er perfekt både til fastelavnsfesten og til hygge i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 07 kl. 11.24.07 718x1024 - Pingvin kostume til børn og baby

Pingvin børnekostume

Du får her en sort/hvid heldragt med gule detaljer og heldækkende ærmemanchetter. Der medfølger også en hætte, som forestiller et pingvinansigt med næb etc. Dragten er fremstillet i en førsteklasses og vaskbar fleece, der er perfekt til små pingviner, som elsker at møge sig til.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 01 07 kl. 11.36.06 916x1024 - Pingvin kostume til børn og baby

Pingvin heldragt

Dit barn bliver en nuttet pingvin i denne plyssede heldragt med hætte og lynlås, så den er super let af få på og af.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det pingvin kostume til børn du ledte efter?

collage 1 1024x399 - Pingvin kostume til børn og baby

pingvin kostume til barn pingvin kostume baby fastelavnskostume til børn

SE OGSÅ: Pingvin kostume til voksne

SE OGSÅ: Drage kostume til børn

SE OGSÅ: Kanin kostume til baby

Indlægget Pingvin kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Pingvin kostume til børn og baby

En mening om “Pingvin kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!