Obelix og Asterix kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med de to skøre venner Obelix og Asterix og den finurlige historiske verden? Så er et Obelix og Asterix kostume til voksne, et oplagt kostume til det kommende karneval, festival eller sidste skoledag.

Tegneserien om Asterix og Obélix foregår i 50 f.Kr.; romerne har besat hele Frankrig på nær en lille gallerby, hvor seriens hovedperson — den gæve lille galler Asterix — bor. Gallerne elsker at slås og spise vildsvin, og de henter uovervindelig styrke i druiden Miraculix’ trylledrik.

Asterix sendes i hvert album på farefulde missioner i det store Romerrige, sammen med Obelix og dennes lille hund Idefix. Obelix er meget tyk, godmodig og lidt naiv, og fordi han faldt i gryden med trylledrik som spæd, har han konstant superkræfter og er derfor nyttig i kampen mod romerne. Andre gennemgående figurer er landsbyhøvdingen Majestix og den umusikalske barde Trubadurix.

obelix voksenkostume 319x450 - Obelix og Asterix kostume til voksne

Obelix voksenkostume

Klæd dig ud som selveste Obelix med dette kostume. Her får du et fuldt sæt med bukser, bælte, hjelm og overskæg. Kostumet er helt perfekt til den kommende udklædningsfest.

Find kostumet hos Temashop

Tilbehør til Asterix og Obelix kostume

asterix hjelm asterix paryk asterix hår asterix skæg obelix paryk obelix hjelm

1. Obelix hjelm m. hår. Bliv klædt ud som Obelix fra de sjove franske tegnefilm – hjelmen er inkl. hår og overskæg. Fuldend dit Obelix kostume med hjelm med hår og skæg. Find den hos Temashop.

2. Asterix hår og skæg. Bliv klædt ud som Asterix fra de sjove franske tegnefilm. Find hår og skæg her hos Temashop.

3. Asterix hjelm. Den vidunderlige hjelm med englevinger. Få den samme seje hjelm på hovedet som Asterix fra de franske tegnefilm. Hjelmen kommer med 2 påsættelige vinger. Find Asterix hjelm her hos Temashop.

 

 

SE OGSÅ: Viking kostume til voksne

SE OGSÅ: Gladiator kostume til voksne

SE OGSÅ: Viking kostume til børn

SE OGSÅ: Asterix og Obelix kostumer til børn

 

Indlægget Asterix og Obelix kostume til voksne indeholder affiliatelinks

2 meninger om “Obelix og Asterix kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!