Obelix og Asterix kostume til voksne

Er du vild med de to skøre venner Obelix og Asterix og den finurlige historiske verden? Så er et Obelix og Asterix kostume til voksne, et oplagt kostume til det kommende karneval, festival eller sidste skoledag.

Tegneserien om Asterix og Obélix foregår i 50 f.Kr.; romerne har besat hele Frankrig på nær en lille gallerby, hvor seriens hovedperson — den gæve lille galler Asterix — bor. Gallerne elsker at slås og spise vildsvin, og de henter uovervindelig styrke i druiden Miraculix’ trylledrik.

Asterix sendes i hvert album på farefulde missioner i det store Romerrige, sammen med Obelix og dennes lille hund Idefix. Obelix er meget tyk, godmodig og lidt naiv, og fordi han faldt i gryden med trylledrik som spæd, har han konstant superkræfter og er derfor nyttig i kampen mod romerne. Andre gennemgående figurer er landsbyhøvdingen Majestix og den umusikalske barde Trubadurix.

 

viking kostume til voksne vikingekostume til mænd obelix kostume til voksne obelixbukser udklædning

Obelix udklædning

Man må se sig for, når Obelix leverer sin råvare, bautastenen. Det kan jo hænde, at man havner under den.
Til næste udklædningsfest med temaet Frankrig, serier eller vikinger er denne dragt perfekt. Alle kender til Asterix og Obelix og deres evige krig mod romerne.
Obelix-kostumet indeholder blå-hvidstribede bukser i en ekstra stor model samt et grønt bælte. Hjelm, paryk og overdel medfølger ikke.

Find Obelix kostumet hos Partykingasterix kostume til voksne

Asterix budget kostume

Se der! De romerske soldater nærmer sig. Forvandl dig til Asterix i en fart med denne smarte dragt. Få fat i din bedste ven Obelix og skynd jer afsted, så I kan forsvare de galliske byer. Det er gallerne versus de romerske soldater! Kostumet forestiller karakteren Asterix. I pakken indgår selve dragten med røde bukser og en gul og brun trøje samt et bælte. 

Find kostumet hos Partyking

 

gallisisk kvinde kostume asterix kvinde kostume

Gallisisk kvinde – Asterix kostume til kvinder

Er det tid til en kamp mod de stædige romere – igen? Hop i dette galliske kostume, snup en slurk trylledrik, og du er klar til kampfesten! Kostumet som gallisk kvinde inkluderer en sort V-udskåret top og et par røde tights. Der indgår også et grønt bælte med guldfarvede cirkler.

Find kostumet hos Partyking

 

obelix luksus kostume til voksne

Obelix delux kostume til mænd

Trylledrik! Dette Obélix kostume er under officiel licens af Astérix og Obélix™. Dette kostume til voksne består af en dragt, en hjelm med fletninger, et bælte og et overskæg. Den polstrede jumpsuit af Asterix´s følgesvend har en hudfarvet overdel med store blå og hvide striber. Det grønne bælte er med det gult spænde, skumhjelmen med et par røde fletninger, brune sko og rødt overskæg er med til at fuldende dette kostume. Dette kostume er som taget ud af den kendte tegneserie. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

asterix luksus kostume til voksne

Flot Asterix kostume til mænd

Frem med trylledrikken! Dette Asterix kostume til voksne er under officiel licens af Asterix og Obelix™. Dette kostume består af en overdel, bukser, hjelm, bælte med drikkedunk og sværd, overtrækssko og et skæg. Overdelen er sort uden ærmer og bukserne er røde med elastik i taljen. Bæltet er grønt med gule detaljer. Hjelmen er blød med vinger på hver side og et gult skæg er med til at fuldende dette kostume. Dette Asterix kostume til voksne er perfekt til en temafest. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

lillefix kostume til kvinder asterix kostume til kvinder

Lillefix kostume til kvinder

Magnifix! Dette lillefix kostume til kvinder er under officiel licens af Asterix og Obelix™. Kostumet består af en nederdel og en overdel (paryk ikke inklusiv). Overdelen er med korte ærmer og har en hvid og sort kant ved halsudskæringen. Nederdelen er hvid med en lille lyseblå kant for neden. Dette Lillefiks kostume til kvinder er perfekt som en del af et gruppekostume med dine venner. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

obelix kostume

Majestix kostume til voksne

Landsbyens høvding! Dette Majestix kostume til voksne er under officiel licens af Asterix og Obelix™. Dette kostume består af en dragt, kappe, bælte, overtrækssko, hjelm med fletninger og et skæg. Dragten består af sorte og blåstribet bukser med en grøn overdel og et hvidt bælte og en rød kappe. Overtræksskoene er brune og holdes på med en elastik. Hjelmen er i mousse med en fletning på hver side. Dette Majestix kostume er perfekt til en Asterix og Obelix temafest. 

Find kostumet hos Vegaoo

miraculix kostume til voksne asterix kostume

Miraculix kostume til voksne

Pas på trylledrikken! Dette Miraculix kostume til voksne er under officiel licens af Asterix og Obelix™. Kostumet består af en tunika med kappe og et par overtrækssko (paryk og skæg ikke inklusiv). Den lange kjole er hvid med et grønt bælte. Kjolen har lange ærmer og der medfølger en rød kappe. Et par blå overtrækssko er med til at fuldende dette seje Miraculix kostume. Dette Miraculix kostume er perfekt til en temafest.. for hvem elsker ikke Asterix og Obelix!

Find kostumet hos Vegaoo

 

romersk soldat asterix kostume til voksne

Romersk kostume til voksne

Genlev Asterix og Obelix™ eventyrer. Denne romerske soldaterudklædning til mænd er under officiel Asterix og Obelix™ licens. Kostumet består af en overdel, stumpede bukser og en hjelm. Overdelen er en t-shirt i grøn og hvid med falsk armor foran. De stumpede bukser er i en enkel rød farve. Stofhjelmen fuldender kostumet. Dette legionær-kostume vil være perfekt til en Asterix og Obelix aften, eller til karneval.

Find kostumet til Vegaoo

 

romersk legionær kostume til mænd

Romersk legionær

Det perfekte kostume til en rigtig kriger! Dette legionærkostume består af en tunika og en hjelm (lanse og sandaler er ikke inkluderet). Tunikaen er halvlang og grøn, den har korte ærmer med sorte og hvide kanter. Der er en falsk rusning i grå skum på overkroppen. De brune stropper hænger derunder som på en rigtig romersk legionær. Hjelmen ligner en rustnings hjelm og passer til en hovedstørrelse på 58 cm. Der er selvfølgelig skyklapper og en nakkebeskytter syet ind i hjelmen. Det er en perfekt udklædning til en romersk fest eller Asterix gruppekostume!

Find kostumet hos Vegaoo

 

Tilbehør til Asterix og Obelix kostume

asterix hjelm asterix paryk asterix hår asterix skæg obelix paryk obelix hjelm

1. Obelix hjelm m. hår. Bliv klædt ud som Obelix fra de sjove franske tegnefilm – hjelmen er inkl. hår og overskæg. Fuldend dit Obelix kostume med hjelm med hår og skæg. Find den hos Temashop.

2. Asterix hår og skæg. Bliv klædt ud som Asterix fra de sjove franske tegnefilm. Find hår og skæg her hos Temashop.

3. Asterix hjelm. Den vidunderlige hjelm med englevinger. Få den samme seje hjelm på hovedet som Asterix fra de franske tegnefilm. Hjelmen kommer med 2 påsættelige vinger. Find Asterix hjelm her hos Temashop.

 

 

SE OGSÅ: Viking kostume til voksne

SE OGSÅ: Gladiator kostume til voksne

SE OGSÅ: Viking kostume til børn

Indlægget Asterix og Obelix kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Obelix og Asterix kostume til voksne

2 meninger om “Obelix og Asterix kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!