Gladiator kostume til voksne

Er du til Gladiator kampe på film? Og skal du til temafest med romersk/italiensk/kriger/gamle dage tema? Så kunne et gladiator kostume til voksne være en god idé. 

En Gladiator var i reglen en krigsfange eller slave. De var ejet af en træner, der trænede dem til at underholde i menneskekampe med farlige våben, eller til at være krigere i kampen om nyt land. En gladiator er derfor en proffesionel kriger. Nogle af dem var tidligere krigsfanger og slaver, mens andre frivilligt meldte sig til træning og kampe – muligvis for spænding og anerkendelse, måske for at vinde en præmie.

De fleste gladiatorers liv var ganske kort. Chancen for at overleve den første kamp var lille. De færreste blev mere end 30 år eller nåede at kæmpe meget  mere en 10-12 kampe. Frie mænd, der frivilligt indgik en gladiatorkontrakt for et antal kampe eller år, var publikums yndlinge. Henrettelsen af dødsdømte forbrydere fungerede som pauseunderholdning mellem dyrekampe og de egentlige gladiatorkampe på skarpe våben. Tidsmæssigt kan Gladiatorerne dateres tilbage til flere hundrede år før år 0. Gladiatorkampe blev først forbudt i det 3. århundrede, hvor det kristne syn på menneskeliv, gjorde at kampene forargede mere end de underholdte. Kampe med dyr fortsatte og tyrefægtning er et levn fra denne tid. 

Det største slaveoprør nogensinde blev anført af gladiatoren Spartacus. Han var en desertør og bandit, men udviklede sig til et militærgeni, som ledte 70.000 slaver til kamp mod Romerriget. Han var en slave på flugt, og han ville føre slaverne ud af Romerriget. Han var derfor ikke ude på at omstyrte det romerske samfund. Men det er muligt, at han ville oprette en fristat for slaver på Sicilien. Det var en revolutionær tanke i oldtidens slaveøkonomier.

Spartacus vandt over adskillige legioner i Italien og man mener at han ville skabe et land hvor slaverne kunne være frie. Det endte dog skidt for Spartacus og hans hær da de romerske krigere slog Spartacus ihjel ved et slag og henrettede efterfølgende alle krigsfanger. Langt senere i historien blev Spartacus et symbol på de undertrykte massers kamp mod magthaverne og overklassen. 

Et gladiator kostume findes både til mænd og kvinder. En gladiator er en kriger – derfor er et våben en nødvendighed. Se de mange muligheder for et gladiator kostume og tilbehør nedenfor.

 

 

kvindelig gladiator kostume til voksne karnevalskostume til kvinder romersk kriger kostume til kvinder

Kvindelig gladiator kostume til kvinder

En gladiator har ikke det mest glamourøse liv. Ligeledes er deres liv heller ikke i nærheden af at være let. De arbejder som underholdning og må oftest slås i en ring, indtil de dør. Heldigvis kan du i dag klæde dig ud til gladiator, uden at skulle behøve at sætte dit liv i fare. I stedet får du et sjovt og meget flot outfit, der vil blive en succes til udklædningsfesten. Kvindelig Gladiator Kostume Deluxe er detaljeret og stilfuldt. Du får en brun kjole fyldt med gyldne detaljer, et sværd og et hårbånd.

Find kostumet hos PartyKing

gladiator kostume til mænd gladiator kostume til voksne romersk kriger kostume til voksne kostumeuniverset.dk

Gladiator kostume til voksne

I dette flotte gladiator kostume til voksne, kan du blive klædt ud som en sej kriger der tager alle med storm, når der kæmpes for livet i de store amfiteater – som underholdning for borgere i Romeriget. Flot mørk gladiator kostume til den sjove kostumefest. Klæd dig ud som en barsk gladiator, som er klar til kamp med dette smarte kostume med fine detaljer.

Find kostumet hos Temashop

romersk kriger gladiator kostume til voksne legionær kostume romers kæmper kostume karnevalskostume til voksne

Romersk gladiator kostume til voksne

Er historien om Spartacus en af dine favorithistorier? I så fald har vi her den flotte gladiator dragt til dig! Gladiatorkostumet inkluderer en dragt med rød kåbe, knæbeskytter og tilbehør. Vælg dig et våben eller kæmp med dine bare næver. 

Find kostumet hos PartyKing

 

gladiator kostume til voksne karnevalskostume til mænd kostume til karneval kostume til rollespil romersk kriger kostume romersk soldat kostume

 

Romersk gladiator kostume til voksne

Er du klar til at erobre verden og den næste modstander? Skal du til temafest eller sidste skoledag? Så er dette kostume være et godt valg! Kostumet får dig til at ligne en sej, romersk gladiator, der er klar på kamp i arenaen.

Find kostumet hos Temashop

romersk gladiator kostume til voksne - Gladiator kostume til voksne

Romersk gladiator kostume

Ankom til udklædningsfesten i en cool romersk krigerdragt! Du kan selv vælge, om du vil være en gladiator eller en romer, men hvad du end vælger, vil du vinde både respekt og beundring. Med et våben i hånden og en romersk hat på hovedet bliver du en komplet kriger fra romertiden. Dette seje kostume indeholder en hvid og brun dragt med guldfarvede detaljer, en rød kappe og brune ben- og armbeskyttere. Kostumet er fremstillet af polyester og fås i fire voksenstørrelser. Sværdet og skoene på billedet indgår ikke.

Find kostumet hos Partyking

Klassisk gladiator kostume - Gladiator kostume til voksne

Klassisk Gladiator Kostume

Nu har du muligheden for at rejse tilbage i tiden. Slip din indre kriger ud i dette flotte kostume og drøm dig væk til livet i Romerriget. Kostumet består af tunika, kappe og rustning (latex).

Find kostumet hos Temashop

sexet gladiatrice kosteume til kvinder 555x1024 - Gladiator kostume til voksne

Sexet gladiatrice kostume til kvinder

Dette sexede gladiatorkostume til kvinder består en kjole med en kappe, et pandebånd og manchetter (paryk, sværd, skjold og sko er ikke inkluderet). Kjolen er sort og ærmelæs med lange stofbånd og en underkjole. Kappen er rød og dækker ryggen af kjolen. Et pandebånd med guldfarvede detaljer og matchende manchetter fuldender den flotte gladiatorudklædning. 

Find kostumet hos Vegaoo

Gladiator kostume til kvinder 544x1024 - Gladiator kostume til voksne

Gladiator kostume til kvinder

Dette gladiatorkostume til voksne består af en kjole og en kappe (sko og sværd er ikke inkluderet). kjolen er kort, og lavet af et tyndt stof, og har elastik foroven. Den er brun, og dekoreret med guldfarvede detaljer. kjolen har sorte stropper, der er lavet af syntetisk læder. Sorte bånd, der skal forestille en slags rustning, hænger ned fra skuldrene. kjolen har en sort underdel, der er dekoreret med brune brede strimler af filt. Kappen er lavet af et skinnende rødt stof. Den fæstes til kjolen ved hjælp af knapper. Ifør dig dette kostume og vær en sexet kriger til temafesten!

Find kostumet hos Vegaoo

romer kostume til voksne 637x1024 - Gladiator kostume til voksne

Gladiator voksenkostume

Denne romerske kostume til mænd består af en kappe, et centurion skørt, en medalje, et bælte, 2 manchetter og en hjelm (skjold, sværd og sko ikke inkluderet). Kappen er blomme farvet. Draperingen er syet fast for at kunne fastholdes nemmere, så den skal bare tages over hovedet. Det brune centurion skørt har elastik i taljen. Det er dekoreret nederst med et sort og forgyldt bånd.

Find kostumet hos Vegaoo

Tilbehør til gladiator kostume til voksne

gladiator kostume til voksne gladiator kostume tilbehør gladiator våben udklædning

Spartansværdet øverst i venstre side af billedet er fremstillet af plast, og ser nogenlunde ud, som de klassiske, græske sværd så ud for 2000 år siden, dengang antikken ikke var så antik, og demokratiet var helt friskt. Det måler 69 cm og findes her hos PartyKing

Gladiatorsværdet nederst i venste side af billedet, er lavet af plastik og er designet som et klassisk romersk sværd der blev brugt af gladiatorer, romere og grækere for omkring to tusind år siden. Det er 57 cm langt og klar til kamp. Det findes her hos PartyKing

gladiator kostume til voksne gladiator kostume tilbehør romerske sandaler romerske sko gladiator maske guld sandaler udklædning

Skal du være gladiator til temafest eller fastelavn? Så er det en god idé at have romerske benskinner og armbeskyttere på. De er ikoniske og passer godt til gladiator kostumet. De findes her hos PartyKing

Synes du en gladiator maske vil være prikken over i’et og gøre det flotte gladiator kostume fuldendt? Gladiator maske findes her hos PartyKing

En kvindelig gladiator kan godt være feminim, samtidig med at hun kæmper for sit liv som kvindelig gladiator. Guldsandaler med guldremme op til knæet er oplagte som det tilbehør, der gør gladiator kostumer fuldendt. Find guldsandalerne hos Temashop

Indlægget Gladiator kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

LÆS OGSÅ: Gladiater kostume til børn

LÆS OGSÅ: Robin Hood kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Asterix og Obelix kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Asterix og Obelix kostumer til børn

LÆS OGSÅ: Gudinde kostume til kvinder

LÆS OGSÅ: Viking kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Thor kostume til voksne

 

pinit fg en rect red 28 - Gladiator kostume til voksne

error: Content is protected !!