Gladiator kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du til Gladiator kampe på film? Og skal du til temafest med romersk/italiensk/kriger/gamle dage tema? Så kunne et gladiator kostume til voksne være en god idé. 

En Gladiator var i reglen en krigsfange eller slave. De var ejet af en træner, der trænede dem til at underholde i menneskekampe med farlige våben, eller til at være krigere i kampen om nyt land. En gladiator er derfor en proffesionel kriger. Nogle af dem var tidligere krigsfanger og slaver, mens andre frivilligt meldte sig til træning og kampe – muligvis for spænding og anerkendelse, måske for at vinde en præmie.

De fleste gladiatorers liv var ganske kort. Chancen for at overleve den første kamp var lille. De færreste blev mere end 30 år eller nåede at kæmpe meget  mere en 10-12 kampe. Frie mænd, der frivilligt indgik en gladiatorkontrakt for et antal kampe eller år, var publikums yndlinge. Henrettelsen af dødsdømte forbrydere fungerede som pauseunderholdning mellem dyrekampe og de egentlige gladiatorkampe på skarpe våben. Tidsmæssigt kan Gladiatorerne dateres tilbage til flere hundrede år før år 0. Gladiatorkampe blev først forbudt i det 3. århundrede, hvor det kristne syn på menneskeliv, gjorde at kampene forargede mere end de underholdte. Kampe med dyr fortsatte og tyrefægtning er et levn fra denne tid. 

Det største slaveoprør nogensinde blev anført af gladiatoren Spartacus. Han var en desertør og bandit, men udviklede sig til et militærgeni, som ledte 70.000 slaver til kamp mod Romerriget. Han var en slave på flugt, og han ville føre slaverne ud af Romerriget. Han var derfor ikke ude på at omstyrte det romerske samfund. Men det er muligt, at han ville oprette en fristat for slaver på Sicilien. Det var en revolutionær tanke i oldtidens slaveøkonomier.

Spartacus vandt over adskillige legioner i Italien og man mener at han ville skabe et land hvor slaverne kunne være frie. Det endte dog skidt for Spartacus og hans hær da de romerske krigere slog Spartacus ihjel ved et slag og henrettede efterfølgende alle krigsfanger. Langt senere i historien blev Spartacus et symbol på de undertrykte massers kamp mod magthaverne og overklassen. 

Et gladiator kostume findes både til mænd og kvinder. En gladiator er en kriger – derfor er et våben en nødvendighed. Se de mange muligheder for et gladiator kostume og tilbehør nedenfor.

gladiator kostume til mænd gladiator kostume til voksne romersk kriger kostume til voksne kostumeuniverset.dk

Gladiator kostume til voksne

I dette flotte gladiator kostume til voksne, kan du blive klædt ud som en sej kriger der tager alle med storm, når der kæmpes for livet i de store amfiteater – som underholdning for borgere i Romeriget. Flot mørk gladiator kostume til den sjove kostumefest. Klæd dig ud som en barsk gladiator, som er klar til kamp med dette smarte kostume med fine detaljer.

Find kostumet hos Temashop

gladiator kostume til kvinder 290x450 - Gladiator kostume til voksne

Feminin gladiator

Klæd dig ud som en femining gladiator med dette gladiator kostume til kvinder. Kostumet består af kjole, kappe, håndledsbånd og hårbånd.

Find kostumet hos Temashop

 

Tilbehør til gladiator kostume til voksne

gladiator kostume til voksne gladiator kostume tilbehør gladiator våben udklædning

Spartansværdet øverst i venstre side af billedet er fremstillet af plast, og ser nogenlunde ud, som de klassiske, græske sværd så ud for 2000 år siden, dengang antikken ikke var så antik, og demokratiet var helt friskt.

Gladiatorsværdet nederst i venste side af billedet, er lavet af plastik og er designet som et klassisk romersk sværd der blev brugt af gladiatorer, romere og grækere for omkring to tusind år siden. Det er 57 cm langt og klar til kamp.

gladiator kostume til voksne gladiator kostume tilbehør romerske sandaler romerske sko gladiator maske guld sandaler udklædning

Skal du være gladiator til temafest eller fastelavn? Så er det en god idé at have romerske benskinner og armbeskyttere på. De er ikoniske og passer godt til gladiator kostumet.

Synes du en gladiator maske vil være prikken over i’et og gøre det flotte gladiator kostume fuldendt?

En kvindelig gladiator kan godt være feminim, samtidig med at hun kæmper for sit liv som kvindelig gladiator. Guldsandaler med guldremme op til knæet er oplagte som det tilbehør, der gør gladiator kostumer fuldendt. Find guldsandalerne hos Temashop

Indlægget Gladiator kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

LÆS OGSÅ: Gladiater kostume til børn

LÆS OGSÅ: Robin Hood kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Asterix og Obelix kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Asterix og Obelix kostumer til børn

LÆS OGSÅ: Gudinde kostume til kvinder

LÆS OGSÅ: Viking kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Thor kostume til voksne

 

error: Content is protected !!