Askepot kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til fastelavn eller til en temafest?

Så er et Askepot kostume til voksne den oplagte udklædning. 

Hvem husker ikke historien om Askepot, der må så meget ondt i gennem. Det er ikke svært at forstå hvorfor Askepot drømmer sig væk fra sit hårde liv som stuepige hos sin onde stedmor og hendes to forkælede døtre. Hver dag skal hun vaske, pudse og gøre rent og høre på hvor lidt hun betyder.

Fortællingen om Askepot er et populært eventyr, som indeholder en klassisk folkefortælling med mytiske elementer om uretfærdig undertrykkelse og triumferende belønning. Det findes i utallige variantioner helt op i moderne tid. Til trods for at Askepot har mange år på bagen, er Askepot stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Askepot kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Askepot tema eller til temafesten med temaet “Disney”. Men et Askepot kostume kan også være et oplagt kostume til halloween.

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 17.51.45 757x1024 - Askepot kostume til voksne

Askepot kostume

Klæd dig ud som den smukke Prinsesse Askepot i denne lange, lyseblå satinkjole og bliv klar til, at tage til bal på slottet. Hvem ved, måske møder du den smukke Prins.

Find Askepot kostume hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Askepot kostume til børn

LÆS OGSÅ: Snehvide kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Prins kostume til voksne

error: Content is protected !!