Stuepige kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til fastelavn eller til en temafest? Så er et stuepige kostume eller et fransk maid kostume til voksne den oplagte udklædning. 

Klæd dig ud i et stuepige kostume og lad dig forvandle til den sødeste franske maid. Er det blevet lidt kedeligt derhjemme og trænger tingene til en ny opfriskning? Så slår det næsten aldrig fejl med et stuepige kostume. Du finder her Danmarks største udvalg, til langt de bedste priser. Vi har stuepige kostumer i alle størrelser, så der er ingen undskyldning for ikke at klæde sig ud. Stuepige udklædninger er oftest i sort og hvid og skal se nydelig ud, når stuepigen skal rende rundt og gøre rent i oftest korte kjoler. Med en fjerkost i hånden, er stuepigen 100 % klar til at opfriske hjemmet eller dig?

stuepige kostume til kvinder stuepige udklædning fransk stuepige babe polterabend kostume

Klassisk stuepige kostume

Frækt og forførende, fransk stuepige kostume, der består af en sort kjole med hvidt kantbånd. Dertudover medfølger et hvidt satinforklæde, sort halsbånd og hovedpynt. Så mangler du blot fjerkosten (kan købes samme sted) før du er klar til, at vimse omkring.

Find kostumet hos Temashop

stuepige kostume til kvinder stuepige udklædning

Frækt frans maid kostume

Oh la la. Dette kostume er og bliver et hit til enhver fest, så giv den hele armen som ægte fransk stuepige og flirt dig gennem aftenen. Det fine lille hvide forklæde er fastsyet til kjolen, og med hvide bånd, der kan bindes i ryggen. Til sættet følger også 2 løse ærmer samt et hvidt pandebånd med lille fin fastsyet sort kappe med yndig blondekant. 

Find kostumet hos Temashop

 

forklæde med hat køkkenpige kostume badehotellet kostume til voksne

Stuepige kostume som i Badehotellet

Klæd dig ud som en sød stuepige med dette fine sæt, der indeholder et forklæde og en sød hat. Et oplagt gammeldags stuepige kostume!

Find kostumet hos Temashop

LÆS OGSÅ: Askepot kostume til mænd og kvinder

SE OGSÅ: Sygeplejerske kostume til voksne

SE OGSÅ: Stewardesse kostume til voksne

En mening om “Stuepige kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!