Sygeplejeske kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en drøm om at blive sygeplejeske i fremtiden eller bare for en aften?

Så er et sygeplejeske kostume til voksne, et oplagt kostume – enten til fastelavn eller til temafesten. Her har vi samlet de fineste og bedste bud på de mulige sygeplejeske kostume til voksne. Der er massere at vælge i mellem! 

De fleste børn elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom sygeplejesker, politibetjent, læger, brandmand mm., fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

Sygeplejesker er seje, de redder liv, kurerer sygdomme og hjælper mennesker i nød. Kan man egentlig andet end holde af sygeplejesker?

Et sygeplejeske kostume til voksne er mest til kvinder og består ofte af noget med en hvid kittel og en lille hat og tilbehør.

klassisk sødt sygeplejeske kostume til kvinder

Sygeplejeske kostume til kvinder

Alle vil gerne have omsorg af denne sygeplejeske! Mændene vil stå i kø for at blive behandlet af dig, når du viser dig i dette sexede kostume. Du vil helt sikkert have nok patienter at se til.

Find kostumet hos Temashop 

 

 

sexet sygeplejeske kostume til kvinder

Sygeplejeske kostume til kvinder

Drømmer du om, at være sygeplejerske for en aften, så ifør dig dette klassiske, hvide sygeplejerske kostume, der består af kjole og hat og bliv klar til, at kurere alle de syge mænd. Hvis du ikke er til den helt frække sygeplejerske, anbefaler vi at du har en lille underkjole eller lang undertrøje under, da den er lidt gennemsigtig. Kjolen er let figursyet og er gennemknappet foran, og kan derfor også bruges som kittel.

Find kostumet hos Temashop

 

Zombie sygeplejerske kostume - Sygeplejeske kostume til voksne

Zombie Sygeplejerske Kostume

Døden stopper ikke denne skræmmende zombie sygeplejerske, og hun vil gøre hvad som helst for at få sin hævn. Kostumet er perfekt til en uhyggelig og grufuld Halloween! Kostumet består af kjole maske og hat.

Find kostumet hos Temashop

 

gammeldags sygeplejeske kostume til voksne jordmoder kostume

Klassisk sygeplejeske kostume til voksne

I dette autentiske kostume, kan du klæde dig ud som en sygeplejerske fra anden verdenskrig. Tilse de syge og behandl deres skader, som en frygtsom sygeplejeske!

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Lægekostume til voksne

SE OGSÅ: Læge og dyrlæge kostume til børn

Indlægget Sygeplejeske kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

error: Content is protected !!