Sygeplejeske kostume til voksne

Har du en drøm om at blive sygeplejeske i fremtiden eller bare for en aften?

Så er et sygeplejeske kostume til voksne, et oplagt kostume – enten til fastelavn eller til temafesten. Her har vi samlet de fineste og bedste bud på de mulige sygeplejeske kostume til voksne. Der er massere at vælge i mellem! 

De fleste børn elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom sygeplejesker, politibetjent, læger, brandmand mm., fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

Sygeplejesker er seje, de redder liv, kurerer sygdomme og hjælper mennesker i nød. Kan man egentlig andet end holde af sygeplejesker?

Et sygeplejeske kostume til voksne er mest til kvinder og består ofte af noget med en hvid kittel og en lille hat og tilbehør.

klassisk sødt sygeplejeske kostume til kvinder

Sygeplejeske kostume til kvinder

Alle vil gerne have omsorg af denne sygeplejeske! Mændene vil stå i kø for at blive behandlet af dig, når du viser dig i dette sexede kostume. Du vil helt sikkert have nok patienter at se til.

Find kostumet hos Temashop 

vintage sygeplejeske kostume

Vintage sygeplejeske kostume

Klæd dig ud som en klassisk sygeplejer til næste temafest, i dette fine kostume. Kostumet minder om de uniformer, der blev af båret af sygeplejerne i krigstiden. Du kan færdiggøre kostumet med en fin lille lægetaske og gør dig klar til at hjælpe alle du møder på din vej.

Find kostumet hos Temashop

 

sexet sygeplejeske kostume til kvinder

Sygeplejeske kostume til kvinder

Drømmer du om, at være sygeplejerske for en aften, så ifør dig dette klassiske, hvide sygeplejerske kostume, der består af kjole og hat og bliv klar til, at kurere alle de syge mænd. Hvis du ikke er til den helt frække sygeplejerske, anbefaler vi at du har en lille underkjole eller lang undertrøje under, da den er lidt gennemsigtig. Kjolen er let figursyet og er gennemknappet foran, og kan derfor også bruges som kittel.

Find kostumet hos Temashop

 

gammeldags sygeplejeske kostume til voksne jordmoder kostume

Klassisk sygeplejeske kostume til voksne

I dette autentiske kostume, kan du klæde dig ud som en sygeplejerske fra anden verdenskrig. Tilse de syge og behandl deres skader, som en frygtsom sygeplejeske!

Find kostumet hos Temashop

 

halloween sygeplejeske kostume

Halloween sygeplejeske kostume

Blodigt sygeplejerske-kostume til dig, som vil være uvirkelig hyggelig til udklædningsfesten. Kostumet fås i en størrelse, der passer alle

Find kostumet hos PartyKing

 

klassisk sygepleje kittel udklædning

Klassisk sygeplejer kostume

Forvandl dig til en sygeplejerske for en aften iført denne sygeplejerskedragt som kan justeres efter kropsform! Kostumet inkluderer en kort hvid kjole, et matchende forklæde med et rødt kors på, en hvid sygeplejerskehue med et rødt kort på, samt et legetøjsstetoskop.

Find kostumet hos PartyKing

 

1950erne sygeplejeske kostume

Sygeplejeske anno 1950

Er du stadig ikke kommet i tanke om, hvad du skal klæde dig ud som til den forestående udklædningsfest? Så får du det allerbedste tip serveret her på et sølvfad – en sygeplejerske i 50’er-stil! Du kommer med garanti til at føle dig smuk, og til halloweenfesten gør du nemt kostumet uhyggeligt ved blot at tilføje lidt kunstblod og en skræmmende kanyle. Kostumet er en 50’er-inspireret sygeplejerskedragt i hvid og rød. Skørtet er udstående og går cirka til knæet, mens overdelen er kortærmet. I håret placerer du det fine diadem med et kors på.

Find kostumet hos PartyKing

 

sexet sygeplejeske kostume til kvinder

Smukt og frækt sygeplejeske kostume

Dette kostume gør dig til den søde sygeplejerske, og det indeholder en kort hvid kjole med rød lynlås på fronten. Kjolen har endvidere røde bånd rundt om ærmerne og kors trykt på kraven. Desuden indgår der en hvid hat med en rød kant og en rød cirkel med et hvidt kors på forsiden.

Find kostumet hos PartyKing

 

scrubs kostume

Scrubs sygeplejeske uniform

Et enkelt, men fint sygeplejerske-outfit, der er perfekt til udklædningsfesten eller en aften i byen. Scrubs-kostumet indeholder en grøn kjole med et hvidt forklæde med motiv af en rød cirkel og hvidt kors. Pakken inkluderer også en matchende hovedbeklædning, og kjolen er elastisk i taljen, så du får en bedre pasform.

Find kostumet hos PartyKing

 

SE OGSÅ: Lægekostume til voksne

SE OGSÅ: Læge og dyrlæge kostume til børn

Indlægget Sygeplejeske kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Sygeplejeske kostume til voksne

error: Content is protected !!