Kokke kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en drøm om at blive kok i virkeligheden eller bare til fastelavn eller temafesten? Så læs med her, hvor vi har fundet god bud på det perfekte kokke kostume til voksne.

Måske drømte du om at blive kok som barnet, men drømmen blev bare ikke til noget eller måske drømmer du om at tage springet og arbejde som kok på en fancy restaurant. At være kok kræver perfektion, hurtighed, at du engageret, du kan bevare overblikket og du er villig til at tage fat

Som kok har du ansvaret for at tilberede og sammensætte maden og anrette den på en appetitvækkende måde. En kok kendes typisk på hans hvide kokkehat, forklæde og jakke, kan du samme lære nogle smarte kokkegloser, så er udklædningen lige i skabet. Find dig evt, en stor (plastik) kokkekniv og du kan blive klar til at være klædt ud som dygtig kok, der kender alle tricksene til at få maden til at smage himmelsk.

Ønsker du at lege kok for en dag, så har vi samlet lidt forskellige gode bud på et kostume til voksne, uanset om du er mand eller kvinde:

kokke kostume til voksne, kokkekostumer til voksne, kokke tøj til voksne, kokke udklædning til voksne, kokke kostume til mænd, kokke kostume til kvinder, halloween kostume til voksne, halloween kostume til kvinder, halloween kostume til mænd, oppusteligt kostume til voksne, kostumer til voksne, kok kostume, hvide kostumer, uniformer til voksne, fastelavnskostumer til voksne, halloween kostumer til voksne, kostumer til hele familien, zombie kostume til voksne, franske kostumer til voksne, karneval kostume til voksne, kostume universet

Oppustelig Kok

Elsker du mad og gastronomi? Eller har du bare god humor? Klæd dig ud som fransk mesterkok med denne oppustelige heldragt, der får de helt store grin frem. Du tager din udklædning til et helt nyt niveau, når du vælger en oppustelig heldragt. Aldrig har det været sjovere at danse limbo eller moonwalke!
Hvis du skjuler på lidt af en mesterkok, så er dette den rette udklædning til dig. Hop i den oppustelig dragt og start den lille blæser, der sidder på bagsiden. I løbet af et øjeblik vokser kostumet og transformerer dig til en tyk kok.

Find kostumet hos Temashop

 

kokkekostume til mand voksenkostume kokkehue udklædning kokkejakke kostume kokketørklæde

Kokke udklædning til voksne

Hop i kokkekostumet, find kokkekniven frem, sving gryderne og server gastronomi på højt plan. Kostumet består af en kokkehue, kokkejakke og det klassiske kokketørklæde til halsen. 

Find kostumet hos Temashop

 

 

collage 1 1024x1024 - Kokke kostume til voksne

Tilbehør til kokke kostume til voksne

  1. Kokkehat – Skal du i gang med at kokkerere i køkkenet? Så kan du få selvtilliden som en berømt gourmet kok, med denne klassiske hat! Find den her hos Temashop.
  2. Gummi kylling – Fuldend dit kokkekostume med denne gummi kylling som tilbehør. Find kyllingen hos Temashop.
  3. Kokkehue – Flot kokkehue i stof der er perfekt til udklædningen som fransk mesterkok! Find kokkehuen hos Temashop.

 

SE OGSÅ: Kokke kostume til børn

SE OGSÅ: Mad kostume til voksne

SE OGSÅ: Fastfood kostume til voksne

Indlægget Kokke kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

En mening om “Kokke kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!