Kokke kostume til voksne

Har du en drøm om at blive kok i virkeligheden eller bare til fastelavn eller temafesten? Så læs med her, hvor vi har fundet god bud på det perfekte kokke kostume til voksne.

Måske drømte du om at blive kok som barnet, men drømmen blev bare ikke til noget eller måske drømmer du om at tage springet og arbejde som kok på en fancy restaurant. At være kok kræver perfektion, hurtighed, at du engageret, du kan bevare overblikket og du er villig til at tage fat

Som kok har du ansvaret for at tilberede og sammensætte maden og anrette den på en appetitvækkende måde. En kok kendes typisk på hans hvide kokkehat, forklæde og jakke, kan du samme lære nogle smarte kokkegloser, så er udklædningen lige i skabet. Find dig evt, en stor (plastik) kokkekniv og du kan blive klar til at være klædt ud som dygtig kok, der kender alle tricksene til at få maden til at smage himmelsk.

Ønsker du at lege kok for en dag, så har vi samlet lidt forskellige gode bud på et kostume til voksne, uanset om du er mand eller kvinde:

klassisk kok kostume  450x450 - Kokke kostume til voksne

Klassisk kok kostume

Er du en mester i køkkenet? Vis dine talenter frem for alle til næste maskerade. Dette outfit er perfekt til den, der elsker de finere ting i livet, såsom snegle og baguetter. Imponer alle de andre festgæster med dine madkundskaber – vejen til hjertet går gennem maven! Kok Traditionel Kostume inkluderer en kokkehue, rødt tørklæde, hvid trøje og ternede bukser.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 12 01 kl. 23.44.34 744x1024 - Kokke kostume til voksne

Kokke kostume

Med dette kostume er du klar til at indtage køkkenet som en sand kok. Mr. Chef står skrevet på kokke-jakken, som har printede knapper på, for at give et rigtig kokke-look.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 01 kl. 23.47.29 577x1024 - Kokke kostume til voksne

Kok voksenkostume

Kan du godt lide at stå i køkkenet og lave mad? Med dette kostume, bliver du forvandlet om til en sand Masterchef, der er klar til, at indtage ethvert køkken med stil, og fremtrylle lækker gourmetmad. Kostumet består af bluse med knapper, ternede bukser og matchende hat.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 01 kl. 23.51.08 706x1024 - Kokke kostume til voksne

Kokkepige kostume

Ifør dig dette flotte kokkekostume og vis dine evner i et køkken – måske rækker det til en Michelinstjerne, hvis du gør dig umage. Kostumet består af en elegant kjole med sorte og hvide tern – og dertil medfølger en kokkehue.

Find kostumet hos Temashop

kokke kostume til voksne, kokkekostumer til voksne, kokke tøj til voksne, kokke udklædning til voksne, kokke kostume til mænd, kokke kostume til kvinder, halloween kostume til voksne, halloween kostume til kvinder, halloween kostume til mænd, oppusteligt kostume til voksne, kostumer til voksne, kok kostume, hvide kostumer, uniformer til voksne, fastelavnskostumer til voksne, halloween kostumer til voksne, kostumer til hele familien, zombie kostume til voksne, franske kostumer til voksne, karneval kostume til voksne, kostume universet

Oppusteligt kokke kostume

Denne sjove kokkeudklædning til voksne består af en oppustelig dragt og en kokkehue (ske indgår ikke). Skab masser af kulinariske skatte i denne dragt! Det er en fantastisk dragt hvis du er en ørn i et køkken og ønsker at vise andre det

Find det hos Vegaoo

 

 

Skærmbillede 2018 12 01 kl. 23.55.04 820x1024 - Kokke kostume til voksne

Halloween kokke kostume

Et kokke kostume kan også være oplagt til den kommende halloweenfest. Nu kan du blive en uhyggelig og blodig kok, der ikke bare serverer almindelig mad.

Find kostumet hos Temashop

collage 1 1024x1024 - Kokke kostume til voksne

Tilbehør til kokke kostume til voksne

  1. Kokkehat – Skal du i gang med at kokkerere i køkkenet? Så kan du få selvtilliden som en berømt gourmet kok, med denne klassiske hat! Find den her hos Temashop.
  2. Gummi kylling – Fuldend dit kokkekostume med denne gummi kylling som tilbehør. Find kyllingen hos Temashop.
  3. Kokkehue – Flot kokkehue i stof der er perfekt til udklædningen som fransk mesterkok! Find kokkehuen hos Temashop.

SE OGSÅ: Kokke kostume til børn

SE OGSÅ: Mad kostume til voksne

SE OGSÅ: Fastfood kostume til voksne

Indlægget Kokke kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Kokke kostume til voksne

En mening om “Kokke kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!