Oppustelige kostumer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er dit barn også blevet vild med oppustelige kostumer til børn?

De seneste år er oppustelige kostumer til børn blevet utroligt populære til både fastelavn, halloween og leg i hjemmet. Oppustelige kostumer er sjove og anderledes og garanterer en masse opmærksomhed til udklædningsfesten.

De oppustelige kostumer er et forholdsvist nyt fænomen, som de senere år er blevet meget populære. Det er uden tvivl et underholdende alternativ til de mere almindelige og gængse kostumer.

Der er findes mange gode bud på oppustelige børnekostumer, hvad enten I er på jagt efter et oppusteligt halloween kostume, oppusteligt dyrekostume, oppusteligt astronaut kostume mm. Vi har samlet det flotteste udvalg af oppustelige kostumer til børn, der er helt sikkert også et der falder i dit barns smag.

Oppustelige kostumer til børn

oppustelig t rex børnekostume 389x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig T-Rex børnekostume

Det super trendy og populære T-Rex kostume fås nu til børn! Kom løbende rundt i dette T-rex kostume til børn til halloween festen eller fastelavn.

Find det hos Temashop

Oppustelig bi kostume 358x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig Bi, Barn

Giv dit barn en summende fastelavensfest, med garanti for sjov og ballade iført dette søde bi kostume. Kostumet er oppusteligt og passer til børn i alderen 5-11 år.

Find det hos Temashop

oppusteligt politi børnekostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppusteligt politi kostume

Åh nej! Dit barn er blevet snuppet af politimesteren og afventer nu ballade! Dette kostume er både originalt og supersjovt, når der venter en udklædnings- eller halloweenfest, og det vil med garanti gøre stemningen helt fantastisk! Børnekostumet består af en oppustelig dragt i polyester, som skaber illusionen af, at barnet bliver båret af en politibetjent.

Find det hos Partyking

oppustelig snegl kostume 277x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig snegl kostume

Et sjovt kostume til den kommende udklædningsfest. Til festen er du måske den sidste der ankommer, men det vil uden tvivl være det værd, når alt opmærksomheden vil falde på dig.

Find kostumet hos Temashop

oppusteligt boybuilder børnekostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppusteligt bodybuilder børnekostume

At blive en bodybuilder tager tit rigtig lang tid! Specielt hvis man er barn, så risikerer man en ventetid på i hvert fald 10 år. Men som man siger … Der findes et “quick fix” til alt for tiden! Giv din søn eller datter denne dragt på og forvandl dem til det stærkeste barn i hele verden! 
Oppustelig Bodybuilder Børnekostume er en supersjov oppustelig dragt til dit barn! Ved hjælp af en batterimotor holder dragten sig oppustet i lang tid! Men pas på, når du først har ladet dit barn tage dette kostume på, så er der ingen vej tilbage, for så er der en ny chef derhjemme! 

Find kostumet hos Partyking

 

 

Oppustelig enhjørning kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppusteligt enhjørning børnekostume

Man behøver ikke kun være barn at elske denne oppustelige enhjørningedragt. En udklædningsdragt, som både unge og gamle kommer til at glædes over. Kostumet består af en oppustelig udklædningsdragt, der forestiller en hvid og lyserød enhjørning, hvor det ser ud som om, at barnet sidder på ryggen af enhjørningen. Der medfølger endda også en lyserød prinsessehat.

Find kostumet hos Partyking

 

oppustelig flyvemaskine børnekostume 450x413 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig Flyvemaskine, Barn

Befri din indre pilot med denne super smarte oppustelige flyvemaskine! Sørg for at flyv forsigtigt, og allervigtigst have det super sjovt imens.

Find det hos Temashop

 

oppusteligt minions børnekostume 347x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig Minions Børnekostume

Ønsker dit barn at blive klædt ud som en af de kære minions fra Grusomme mig, så er dette kostume lige sagen.

Find det hos Temashop

 

Oppustelig unicorn kostume 290x450 - Oppustelige kostumer til børn

Kæmpe Oppustelig Unicorn

Nu har du muligheden for at klæde dig ud som denne super søde oppustelige unicorn. Passer næsten alle børn i højden 125-155 cm.

Find det hos Temashop

Oppustelig trold kostume til børn 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig trold kostume

Oppustelig Bærende Trold Børn Kostume er en rigtig cool udklædningsdragt til børn, som får det til at se ud som om, du bliver båret af en trold. Dragten er lavet af polyester og er oppustelig. Du har dine ben i troldens, men det ser ud som om dine ben hænger om troldens skuldre.

Find kostumet hos Partyking

Oppustelig zombie kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig zombie kostume til børn

Dette er en utrolig cool (og skræmmende) udklædningsdragt til børn, der giver illusionen af, at dit barn bliver båret af en zombie med blåt ansigt og gråt tøj. Dit barn har rent faktisk benene i zombiens ben og overkroppen i dragtens krop, hvorfor det ser ud som om, at barnet rent faktisk bliver båret.

Find kostumet hos Partyking

oppustelig alien kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig alien kostume

Oppustelig Alien Børnekostume er en oppustelig, grøn aliendragt med et stort hoved, som gør den ekstra sjov. Der er elastik ved ærme-og benlukningen samt i ansigtsåbningen, så luften holdes på plads.

Find kostumet hos Partyking

Oppustelige kostumer til børn er oplagt til årets fastelavnsfest

Sjove oppustelige kostumer til børn - Oppustelige kostumer til børn

SE OGSÅ: Dinosaur kostume til børn

SE OGSÅ: Politimand kostume til børn

SE OGSÅ: Enhjørning kostume til børn

Indlægget Oppustelige kostumer til børn indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!