Oppustelige kostumer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er dit barn også blevet vild med oppustelige kostumer til børn?

De seneste år er oppustelige kostumer til børn blevet utroligt populære til både fastelavn, halloween og leg i hjemmet. Oppustelige kostumer er sjove og anderledes og garanterer en masse opmærksomhed til udklædningsfesten.

De oppustelige kostumer er et forholdsvist nyt fænomen, som de senere år er blevet meget populære. Det er uden tvivl et underholdende alternativ til de mere almindelige og gængse kostumer.

Der er findes mange gode bud på oppustelige børnekostumer, hvad enten I er på jagt efter et oppusteligt halloween kostume, oppusteligt dyrekostume, oppusteligt astronaut kostume mm. Vi har samlet det flotteste udvalg af oppustelige kostumer til børn, der er helt sikkert også et der falder i dit barns smag.

Oppustelige kostumer til børn

oppustelig t rex børnekostume 389x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig T-Rex børnekostume

Det super trendy og populære T-Rex kostume fås nu til børn! Kom løbende rundt i dette T-rex kostume til børn til halloween festen eller fastelavn.

Find det hos Temashop

oppusteligt boybuilder børnekostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppusteligt bodybuilder børnekostume

At blive en bodybuilder tager tit rigtig lang tid! Specielt hvis man er barn, så risikerer man en ventetid på i hvert fald 10 år. Men som man siger … Der findes et “quick fix” til alt for tiden! Giv din søn eller datter denne dragt på og forvandl dem til det stærkeste barn i hele verden! 
Oppustelig Bodybuilder Børnekostume er en supersjov oppustelig dragt til dit barn! Ved hjælp af en batterimotor holder dragten sig oppustet i lang tid! Men pas på, når du først har ladet dit barn tage dette kostume på, så er der ingen vej tilbage, for så er der en ny chef derhjemme! 

Find kostumet hos Partyking

 

 

Oppustelig enhjørning kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppusteligt enhjørning børnekostume

Man behøver ikke kun være barn at elske denne oppustelige enhjørningedragt. En udklædningsdragt, som både unge og gamle kommer til at glædes over. Kostumet består af en oppustelig udklædningsdragt, der forestiller en hvid og lyserød enhjørning, hvor det ser ud som om, at barnet sidder på ryggen af enhjørningen. Der medfølger endda også en lyserød prinsessehat.

Find kostumet hos Partyking

 

oppusteligt minions børnekostume 347x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig Minions Børnekostume

Ønsker dit barn at blive klædt ud som en af de kære minions fra Grusomme mig, så er dette kostume lige sagen.

Find det hos Temashop

Oppustelig trold kostume til børn 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig trold kostume

Oppustelig Bærende Trold Børn Kostume er en rigtig cool udklædningsdragt til børn, som får det til at se ud som om, du bliver båret af en trold. Dragten er lavet af polyester og er oppustelig. Du har dine ben i troldens, men det ser ud som om dine ben hænger om troldens skuldre.

Find kostumet hos Partyking

Oppustelig zombie kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig zombie kostume til børn

Dette er en utrolig cool (og skræmmende) udklædningsdragt til børn, der giver illusionen af, at dit barn bliver båret af en zombie med blåt ansigt og gråt tøj. Dit barn har rent faktisk benene i zombiens ben og overkroppen i dragtens krop, hvorfor det ser ud som om, at barnet rent faktisk bliver båret.

Find kostumet hos Partyking

Oppustelig Super Mario kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppusteligt Super Mario kostume til børn

Ankom til udklædningsfesten som Super Mario der ridder på Yoshi. Her får du et oppusteligt børnekostume, der er perfekt til udklædningsfesten eller børnefødselsdagen med Mario-tema.

Find kostumet hos PartyKing

Oppustelig Jetpack børnekostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppusteligt Jetpack børnekostume

Her får du et oppusteligt børnekostume i polyester, som får det til at se ud som om, at dit barn flyver rundt på en jetpack. Benene er skjult af ild, der sprøjter ud af jetpacken, så barnet ser ud til at bevæge sig rigtig hurtigt. Kostumet fås i størrelsen one size til børn, og det er egnet til børn i alderen 5-11 år.

Find kostumet hos PartyKing

sjove fastelavnskostumer til børn 2022, sjove fastelavnskostumer til drenge 2022, sjove fastelavnskostumer til piger 2022, sjove kostumer til børn, sjove kostumer til piger, sjove kostumer til drenge, sjove børnekostumer

Oppusteligt virus børnekostume

Her er kostumet, der begynder en pandemi – af latter og komplimenter! Kostumet består af en grøn bold med fremspringende torne samt et ansigt med en uhyggelig grimasse, som er placeret i midten af brystet. Et fantastisk sjovt kostume, der garanteret bliver et hit ved børnenes udklædningsfest!

Find kostumet hos PartyKing

Oppustelig ridende Frankenstein børnekostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig ridende Frankenstein børnekostume

Her får du et oppusteligt børnekostume i polyester, som får det til at se ud som om, at barnet sidder på Frankensteins skuldre. Kostumet fås i størrelsen one size til børn. Det er egnet til børn i alderen omkring 5-11 år.

Find kostumet hos PartyKing

Oppustelig dinosaur kostume til børn 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig dinosaur kostume

Oppustelig Dinosaur Børnekostume inkluderer en oppustelig dinosaur med hængende ben som giver illusionen af at personen sidder ovenpå dinosauren. Dragten pustes op ved hjælp af en lille blæser som kører på 2 x AA-batterier.

Find kostumet hos PartyKing

Oppustelig enhjørning kostume 1 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppusteligt unicorn kostume til børn

Har du et barn der er helt vild med enhjørninge? Så er dette oppustelige fastelavnkostume til børn helt perfekt. Kostumet er oplagt til fastelavn og leg i hjemmet.

Find kostumet hos PartyKing

Oppusteligt panda kostume til børn 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppusteligt panda kostume til børn

Oppustelig Panda Børnekostume består af en oppustelig sort og hvid dragt forestillende en panda som gør dig rigtig flot til kostumefesten. Den er også super nem at få af og på.

Find kostumet hos PartyKing

Oppustelig gris børnekostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppusteligt gris kostume til børn

Uanset hvordan dit barn opfører sig til kostumefesten, så er dette et passende kostume! Nu kan dit barn endelig få lov at vise sit sande jeg i dette oppustelige grisekostume. Kostumet pustes op på nogle sekunder ved hjælp af en indbygget ventil, og holdes pustet op i op til 7 timer.

Find kostumet hos PartyKing

uppblasbar diplodocus barn maskeraddrakt 2 Oppustelig Diplodocus børnekostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig Diplodocus børnekostume

Kostumet er super stort, oppusteligt og efterligner dinosaurarten Diplodocus. Dragten er meget nem at anvende, da barnet blot træder ned i dragten, tager dinosaurhovedet på, og så er din øjesten ellers klar til fest.

Find kostumet hos PartyKing

Oppustelige kostumer til børn er oplagt til årets fastelavnsfest

Sjove oppustelige kostumer til børn - Oppustelige kostumer til børn

SE OGSÅ: Dinosaur kostume til børn

SE OGSÅ: Politimand kostume til børn

SE OGSÅ: Enhjørning kostume til børn

Indlægget Oppustelige kostumer til børn indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!