Oppustelige kostumer til børn

Er dit barn også blevet vild med oppustelige kostumer til børn?

De seneste år er oppustelige kostumer til børn blevet utroligt populære til både fastelavn, halloween og leg i hjemmet. Oppustelige kostumer er sjove og anderledes og garanterer en masse opmærksomhed til udklædningsfesten.

De oppustelige kostumer er et forholdsvist nyt fænomen, som de senere år er blevet meget populære. Det er uden tvivl et underholdende alternativ til de mere almindelige og gængse kostumer.

Der er findes mange gode bud på oppustelige børnekostumer, hvad enten I er på jagt efter et oppusteligt halloween kostume, oppusteligt dyrekostume, oppusteligt astronaut kostume mm. Vi har samlet det flotteste udvalg af oppustelige kostumer til børn, der er helt sikkert også et der falder i dit barns smag.

Oppustelige kostumer til børn

oppustelig t rex børnekostume 389x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig T-Rex børnekostume

Det super trendy og populære T-Rex kostume fås nu til børn! Kom løbende rundt i dette T-rex kostume til børn til halloween festen eller fastelavn.

Find det hos Temashop

Oppustelig bi kostume 358x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig Bi, Barn

Giv dit barn en summende fastelavensfest, med garanti for sjov og ballade iført dette søde bi kostume. Kostumet er oppusteligt og passer til børn i alderen 5-11 år.

Find det hos Temashop

oppusteligt politi børnekostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppusteligt politi kostume

Åh nej! Dit barn er blevet snuppet af politimesteren og afventer nu ballade! Dette kostume er både originalt og supersjovt, når der venter en udklædnings- eller halloweenfest, og det vil med garanti gøre stemningen helt fantastisk! Børnekostumet består af en oppustelig dragt i polyester, som skaber illusionen af, at barnet bliver båret af en politibetjent.

Find det hos Partyking

oppustelig elefant børnekostume 375x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig elefant børnekostume

Tag ud på savannen på din lille elefant! Dette oppustelige udforsker på ryggen af elefantkostume er til børn. Den har en ventilator, som holder kostumet oppustet. Udklædningen består af en dragten der tages på som et par bukser. Deet forestiller at du ridder på en elefant. Hatten er beige, og de falske ben er blå. Dette kostume er perfekt til et sjovt fastelavnskostume.

Find det hos Vegaoo

oppusteligt larve børnekostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppusteligt larve kostume

Hvorfor ikke vise din mest humoristiske side til den næste udklædningsfest og lade dit barn komme iført dette utroligt flotte og slimede larve-kostume? Et nemt valg, synes vi!
Oppustelig Larve Børn Kostume er en rigtig cool udklædningsdragt til børn, som får dig til at ligne en meget granvoksen larve.

Find det hos Partyking

Oppusteligt flamingo kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppusteligt Flamingo kostume

Gør dit barn til kongen af udklædningsfesten ved at vælge dette mægtige kostume, som forestiller en flamingo. Ved hjælp af en blæser pustes dette kostume op og bliver virkelig stort, hvilket er perfekt, hvis man elsker at blive set eller er bange for at forsvinde i folkemængden. Kostumet består af en lyserød flamingodragt i polyester, som pustes op med den medfølgende blæser, som anvendes med 4 AA-batterier.

Find det hos Partyking

oppusteligt boybuilder børnekostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppusteligt bodybuilder børnekostume

At blive en bodybuilder tager tit rigtig lang tid! Specielt hvis man er barn, så risikerer man en ventetid på i hvert fald 10 år. Men som man siger … Der findes et “quick fix” til alt for tiden! Giv din søn eller datter denne dragt på og forvandl dem til det stærkeste barn i hele verden! 
Oppustelig Bodybuilder Børnekostume er en supersjov oppustelig dragt til dit barn! Ved hjælp af en batterimotor holder dragten sig oppustet i lang tid! Men pas på, når du først har ladet dit barn tage dette kostume på, så er der ingen vej tilbage, for så er der en ny chef derhjemme! 

Find kostumet hos Partyking

oppusteligt kamel kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppusteligt kamel kostume

Hvorfor ride på en hest, når man kan ride på alle mulige slags dyr! Som på en kamel for eksempel. Den er dog oppustelig, men hvad betyder det! Den vil være en succes til børnefødselsdagen eller halloweenfesten. Oppustelig Ridende Kamel Børnekostume er et sjovt kostume med form som en oppustelig kameldragt med falske ben, som giver illusionen af, at barnet rider på en kamel. Dragten sidder fast omkring taljen (elastik) og har elastik ved benlukningen, som holder luften på plads.

Find kostumet hos Partyking

Oppusteligt døden kostume 319x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig døden kostume

Han er manden med mange navne, mange ansigter, og en mand med ét specifikt gøremål. Han er denne gang på udkig efter børn! Og han stopper ikke før at han har fået det han kom efter. Ønsker du at være det mest skræmmende barn til Halloween i år? Så har du nu chancen.

Find det hos Temashop

Oppustelig enhjørning kostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppusteligt enhjørning børnekostume

Man behøver ikke kun være barn at elske denne oppustelige enhjørningedragt. En udklædningsdragt, som både unge og gamle kommer til at glædes over. Kostumet består af en oppustelig udklædningsdragt, der forestiller en hvid og lyserød enhjørning, hvor det ser ud som om, at barnet sidder på ryggen af enhjørningen. Der medfølger endda også en lyserød prinsessehat.

Find kostumet hos Partyking

oppustelig heks børnekostume 450x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig heks børnekostume

Dette er en cool (og skræmmende) udklædningsdragt til børn, der giver illusionen af, at dit barn bliver båret af en sprællevende heks med et knaldgrønt ansigt i et sort outfit. Dit barn har rent faktisk benene i heksens ben og overkroppen i dragtens krop, hvorfor man tror, at barnet bliver båret.

Find det hos Partyking

oppustelig gris børnekostume 254x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig Gris, Barn

Se flot ud i pink i vores oppustelige grise kostume! Super sjovt kostume, som vil få dig til at rulle dig rundt i mudder af grin.

Find det hos Temashop

oppustelig flyvemaskine børnekostume 450x413 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig Flyvemaskine, Barn

Befri din indre pilot med denne super smarte oppustelige flyvemaskine! Sørg for at flyv forsigtigt, og allervigtigst have det super sjovt imens.

Find det hos Temashop

oppusteligt minions børnekostume 347x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig Minions Børnekostume

Ønsker dit barn at blive klædt ud som en af de kære minions fra Grusomme mig, så er dette kostume lige sagen.

Find det hos Temashop

Oppustelig unicorn kostume 290x450 - Oppustelige kostumer til børn

Kæmpe Oppustelig Unicorn

Nu har du muligheden for at klæde dig ud som denne super søde oppustelige unicorn. Passer næsten alle børn i højden 125-155 cm.

Find det hos Temashop

Oppustelig mario kostume 293x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelige Mario kostume

Dette oppustelige kostume til børn er lavet under licens fra Nintendo® og forestiller Mario på ryggen af Yoshi (kasket, overskæg og pullover ikke inkluderet).  Kostumet forestiller Mario i sine overalls siddende på ryggen af Yoshi – ligesom i videospillet! Dragten føres nemt på med stropper. Kostumet bliver pustet op af en ventilator (AA-batterier ikke inkluderet). 

Find kostumet hos Vegaoo

oppustelig astronaut kostume 297x450 - Oppustelige kostumer til børn

Oppustelig astronaut børnekostume

Dette oppustelige astronaut kostume til børn består af en dragt og en maske. Denne dragt er med lange ærmer og pustes op ved hjælp af en ventilator der virker md 4 AA batterier (ikke inklusiv). Denne dragt er hvid med forskelligt farvet påtrykt der får denne dragt til at ligne en rumdragt. En astronaut hjelm er med til at fuldende dette kostume. Sjovt kostume til fester som fastelavn. 

Find det hos Vegaoo

Oppustelige kostumer til børn er oplagt til årets fastelavnsfest

Sjove oppustelige kostumer til børn - Oppustelige kostumer til børn

SE OGSÅ: Dinosaur kostume til børn

SE OGSÅ: Politimand kostume til børn

SE OGSÅ: Enhjørning kostume til børn

Indlægget Oppustelige kostumer til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Oppustelige kostumer til børn

En mening om “Oppustelige kostumer til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!