Ladybug kostume til børn – Miraculous Ladybug & Cat Noir

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er din datter vild med Ladybug fra Miraculous & Cat Noir? Og er det tid til fastelavn eller temafest med superheltetema? Så er det oplagt med et flot Ladybug kostume til børn i de karakteristiske Ladybug farver.

Når Paris er i fare (og det sker ofte), forvandles Marinette til Ladybug. Ladybug er superhelten der sammen med Cat Noir redder Paris fra superskurken Hawk Moths ødelæggende planner. Redningsaktionerne starter med at Marienette opfanger at der er fare på færde og gemmer sig for at forvandle sig til Ladybug, ved hjælp af sin kwami. Ladybugs partner i krigen mod fjenden er Cat Noir. Hvad Marinette ikke ved er, at Adrien, som hun er lun på i skolen, er Cat Noir.

The Miraculous Ladybug og hendes partner Cat Noir er superhelte som teenagerne Marinette og Adrien. Begge skjuler imidlertid denne hemmelighed for hinanden. Marinette bliver til Ladybug med sin kwami’s hjælp, mens Tikki og Plagg hjælper Adrien til at blive Cat Noir. Sammen udlever de en masse eventyr, mens de arbejder for at beskytte Paris’ gader mod angreb fra den mystiske skurk Hawk Moth.

Et Miraculous Ladybug kostume er selvfølgelig rødt og sort som en smuk mariehøne. Det er en heldragt i slimudgave, da Ladybug skal kunne klatre, løbe og springe, som enhver anden superhelt. Kostumet kan fuldendes med Miraculous Ladybug paryk, Miraculous taske, Miraculous Ladybug maske og selvfølgelig Miraculous Ladybug yoyo og ørering – der er væsentlige dele af superheltens accesories.  

Vi har samlet de bedste bud på et Miraculous Ladybug kostume til børn her:

ladybug kostume til børn miraculous ladybug kostume til børn superhelt kostume til piger rødt kostume til piger fastelavnskostume til piger

Miraculous Ladybug kostume til børn

Tag på eventyr udklædt som Ladybug fra Miraculous Ladybug og Cat Noir. Det består af en heldragt og en maske (paryk og sko medfølger ikke). Heldragten er elastisk og rød med sorte prikker. 

Find kostumet hos Temashop

Miraculous Ladybug børnekostume 393x450 - Ladybug kostume til børn - Miraculous Ladybug & Cat Noir

Miraculous Ladybug børnekostume

Med dette kostume bliver dit barn klædt fra top til tå som Miraculous Ladybug. Kostumet er oplagt til fødselsdag, fastelavnsfesten eller leg i hjemmet. Kostumet består af heldragt og øjenmaske.

Find kostumet hos Temashop

Miraculous Ladybug Yo yo og Øreringe 316x450 - Ladybug kostume til børn - Miraculous Ladybug & Cat Noir

Miraculous Lady Bug Yo-yo og Øreringe

Klæd dig ud som den søde superhelt Miraculous Lady Bug og tilføj hendes seje Yo-Yo og øreringene. Tag med mariehønen på jagt og se, hvor meget du kan klare.

Find sættet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Klassisk mariehøne kostume til børn

 

ladybug og cat noir kostume til børn

 

Indlægget Ladybug kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Ladybug kostume til børn - Miraculous Ladybug & Cat Noir

En mening om “Ladybug kostume til børn – Miraculous Ladybug & Cat Noir

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!