Sankt Patricks kostume til mænd

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til fastelavn, temafest eller skal du afholde årets fedeste Sankt Patricks dag. Så er det oplagt at du hopper i et flot Sankt Patricks kostume til mænd.

Hvert år d. 17. marts – ifører millioner af mennesker sig grønne dragter og fejrer den irske nationaldag med parader, god stemning, og oftest også en god dosis øl. 

Sankt Patricks dag, forkortet Skt. Patricks dag, den irske nationaldag, er 17. marts . Dagen er en helligdag i landet, hvor mange butikker, banker osv. er lukket. Sankt Patrick er Irlands skytshelgen, og han regnes for at have indført kristendommen i landet så tidligt som i det 5. århundrede. Han døde 17. marts 461. Hans dødsdag, 17. marts, fejres som Sankt Patricks dag i Irland og overalt, hvor irske udvandrere har slået sig ned – især USA og Canada. Dagen er både en hyldest til helgenen og en fejring af irsk kultur. Skt. Patrick brugte den lille urt trekløveren som symbol, når han skulle forklare de hedenske irere om treenigheden; Faderen, Sønnen og Helligånden. Trekløveren og den grønne farve er irske nationalsymboler.

Men som alle gode fester er St. Patrick’s Day blevet en festdag, hvor mennesker fra alle kulturer og nationaliteter deltager. Deraf mottoet “Everyone is Irish on St. Patrick’s Day.”

Et Sankt Patrick kostume er selvfølgelig grønt og hvis muligt også gerne med med trekløveren printet på. 

Se her nogle forskellige bud på et flot Sankt Patrick kostume til mænd:

Skærmbillede 2018 03 07 kl. 09.57.02 743x1024 - Sankt Patricks kostume til mænd

Grønt alfe kostume

Dette kostumer skriger af irsk national stolthed, da det både er grønt og med trekløveren printet på. Kostumet er velegnet til udklædning som alf og til irsk tema, specielt St. Patrick’s day! 

Find grønt alfe kostume hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 03 07 kl. 10.01.11 825x1024 - Sankt Patricks kostume til mænd

Leprechaun kostume

Sankt Patricks dag er Irlands Nationaldag og fejres i hele landet med øl og musik. Traditionen har også bredt sig til irske pubs over hele verden. Skal du være med til, at fejre Sankt Patricks dag, så skal du da helt sikkert klædes ud i dette fine Leprechaun kostume.

Find kostumet hos Temashop

 

carry me leprechaun kostume skt patricks kostume til voksne

Carry me Leprechaun kostume

Klar til Sankt Patrick’s dag? Bliv en rigtig irer, og ifør dig den grønne og orange farve. Tag denne Sankt Patrick Carry me på, og bliv klar til en dag fyldt med musik og fest. D. 17 marts mødes irere verden over for at fejre deres ynglings national dag, og ej at forglemme de iskolde øl, som med sikkerhed vil være en del af denne festlige dag. 

Find kostumet hos PartyKing

 

sankt patricks day kostume til mænd maskot kostume luksus kostume skt patricks day kostume sankt patricks dag udklædning grønt kostume

Sankt Patricks Day maskot kostume

Kunne du tænke dig en dag med fest og irsk musik? Så har vi fundet den helt perfekte begivenhed – nemlig Sankt Patrick’s dag! Ifør dig dette Sankt Patrick Maskot kostume og gå forrest til paraden. Irerne mødes verden over for at fejre d. 17 marts, som for dem er blevet en national dag, hvor de irske pubs bliver besøgt, og de iskolde øl bliver nydt.

Find kostumet hos Temashop

 

opposuits-evergreen-kostume sankt patriks day kostume til mænd sankt patricks day jakkesæt til mænd

Sankt Patricks Day kostume – OppoSuits grønt jakkesæt

Vær farverig, tag plads og charmér alle, du møder, iført OppoSuits fantastiske jakkesæt! Denne stilede kreation er holdt i en herlig lysegrøn nuance, som passer ekstra godt til eksempelvis St. Patrick’s Day eller forårs- og sommerarrangementer. Et matchende slips er også inkluderet i dette luksuriøse outfit! OppoSuits er det stik modsatte af det almindelige jakkesæt, bortset fra kvalitet og pasform. De er designet i sjove, usædvanlige mønstre og farver i et gennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du anvende dit OppoSuit om og om igen, uden at det mister sin pasform. Vær opmærksom på, at OppoSuits leveres i en slimfit-model. Vi anbefaler derfor, at du vælger den større størrelse, hvis du vakler mellem to størrelser.

Find kostumet hos PartyKing

second skin grøn skinsuit sankt patricks day kostume til mænd grøn mand kostume skt patricks day udklædning

Sankt Patricks Day kostume – Skin Suit

Gør dig klar til at få al opmærksomheden med vores Second Skin-kostume i en grøn farve. Denne sjove heldragt i lycra er perfekt til at skjule din identitet og frigøre din vilde side! Second Skin-kostumet inkluderer en stretchy grøn body, som dækker hele kroppen og ansigtet. Dragten har en lynlås langs ryggen, som går op til bagsiden af hovedet. Til forskel fra Morphsuits har Second Skin-kostumer ingen tekst på ryggen. 

Find kostumet hos PartyKing

opposuits sankt patrick kostume sankt patricks day udklædning sankt patricks dag kostume grønt jakkesæt med 3 kløverprint

Sankt Patricks Day jakkesæt

Rejs til Irland og deltag i parader mens du holder udkig efter små, rige leprechauns iført dette charmerende St. Patrick’s Day kostume! Kostumet er i en smuk grøn farve og har et kløvermønster der passer perfekt til formålet. Selvfølgelig er det ligeså godt at have på hvis du fejrer herhjemme! OppoSuits er den nøjagtige modsætning til almindelige jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform,) og de er lavet i sjove, usædvanlige mønstre og farver i et tankevækkende design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du bruge dit OppoSuit igen og igen uden at det mister sin pasform. Bemærk at OppoSuit jakkesættet er i en slimfitmodel. Vi anbefaler derfor at du vælger den større størrelse hvis du befinder dig mellem to størrelser.

Find kostumet hos PartyKing

 

sankt patricks day kostume til mænd leprechaun kostume luksus kostume skt patricks day kostume sankt patricks dag udklædning grønt kostume

Sankt Patricks Day Leprechaun kostume til mænd

Spadsér omkring til festen klædt ud som en ægte Leprechaun! Denne enkle, men smarte dragt leder tankerne direkte hen på de karakteristiske små væsener. Supplér med et rødt skæg og stilede skospænder, så du opnår et ekstra spændende look. Kostumet inkluderer en jakke, et par bukser, et skjortebryst, en hat og et løst skæg. Jakken er grøn og har et længere rygstykke. Den har endvidere en enkel krave og sorte plastknapper. Bukserne er grønne, halvlange og posede med elastikker i taljen og ved benmanchetterne. Skjortebrystet er hvidt og dækker en smule under halsen. Højest oppe sidder der en grøn, glimtende butterfly. Hatten er grøn, høj og bred. Eftersom den er blød, kan du stoppe pulden med papir efter behov. Skægget er orange og fluffy. 

Find kostumet hos PartyKing

 

Fandt du det helt rigtige Sankt Patricks Day kostume til mænd?

skt patricks day sankt patriks day kostume sankt patricks gørnt kostume mand 

LÆS OGSÅ: Sankt Patricks Day kostume til kvinder

LÆS OGSÅ: Hvad er Sankt Patricks Day og hvordan fejres den

LÆS OGSÅ: Sankt Patricks Day kostume til børn

LÆS OGSÅ: Skin suits kostumer til voksne

 

Indlægget Sankt Patricks kostume til mænd indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Sankt Patricks kostume til mænd

error: Content is protected !!