Sankt Patricks kostume til mænd

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til fastelavn, temafest eller skal du afholde årets fedeste Sankt Patricks dag. Så er det oplagt at du hopper i et flot Sankt Patricks kostume til mænd.

Hvert år d. 17. marts – ifører millioner af mennesker sig grønne dragter og fejrer den irske nationaldag med parader, god stemning, og oftest også en god dosis øl. 

Sankt Patricks dag, forkortet Skt. Patricks dag, den irske nationaldag, er 17. marts . Dagen er en helligdag i landet, hvor mange butikker, banker osv. er lukket. Sankt Patrick er Irlands skytshelgen, og han regnes for at have indført kristendommen i landet så tidligt som i det 5. århundrede. Han døde 17. marts 461. Hans dødsdag, 17. marts, fejres som Sankt Patricks dag i Irland og overalt, hvor irske udvandrere har slået sig ned – især USA og Canada. Dagen er både en hyldest til helgenen og en fejring af irsk kultur. Skt. Patrick brugte den lille urt trekløveren som symbol, når han skulle forklare de hedenske irere om treenigheden; Faderen, Sønnen og Helligånden. Trekløveren og den grønne farve er irske nationalsymboler.

Men som alle gode fester er St. Patrick’s Day blevet en festdag, hvor mennesker fra alle kulturer og nationaliteter deltager. Deraf mottoet “Everyone is Irish on St. Patrick’s Day.”

Et Sankt Patrick kostume er selvfølgelig grønt og hvis muligt også gerne med med trekløveren printet på. 

Se her nogle forskellige bud på et flot Sankt Patrick kostume til mænd:

 

carry me leprechaun kostume st patricks day udklædning grønt kostume til voksne ride on kostume carry me kostume irsk kostume

Carry me – Sjovt St Patricks Day kostume

Skal du fejre den irske helligdag st. Patricks Day, så brug dette sjove Ride On Leprecaun kostume med den grønne dværg. 

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 03 07 kl. 09.57.02 743x1024 - Sankt Patricks kostume til mænd

Grønt alfe kostume

Dette kostumer skriger af irsk national stolthed, da det både er grønt og med trekløveren printet på. Kostumet er velegnet til udklædning som alf og til irsk tema, specielt St. Patrick’s day! 

Find grønt alfe kostume hos Temashop

opposuits sankt patrick kostume sankt patricks day udklædning sankt patricks dag kostume grønt jakkesæt med 3 kløverprint

Sankt Patricks Day jakkesæt

Rejs til Irland og deltag i parader mens du holder udkig efter små, rige leprechauns iført dette charmerende St. Patrick’s Day kostume! Kostumet er i en smuk grøn farve og har et kløvermønster der passer perfekt til formålet. Selvfølgelig er det ligeså godt at have på hvis du fejrer herhjemme! OppoSuits er den nøjagtige modsætning til almindelige jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform,) og de er lavet i sjove, usædvanlige mønstre og farver i et tankevækkende design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du bruge dit OppoSuit igen og igen uden at det mister sin pasform. Bemærk at OppoSuit jakkesættet er i en slimfitmodel. Vi anbefaler derfor at du vælger den større størrelse hvis du befinder dig mellem to størrelser.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det helt rigtige Sankt Patricks Day kostume til mænd?

skt patricks day sankt patriks day kostume sankt patricks gørnt kostume mand 

LÆS OGSÅ: Sankt Patricks Day kostume til kvinder

LÆS OGSÅ: Hvad er Sankt Patricks Day og hvordan fejres den

LÆS OGSÅ: Sankt Patricks Day kostume til børn

LÆS OGSÅ: Skin suits kostumer til voksne

 

Indlægget Sankt Patricks kostume til mænd indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!